صفحه 1 از 2 12 آخرین
جهت مشاهده مطالب کارشناسان و کاربران در این موضوع کلیک کنید   

موضوع: بحث بخشش خدا

شروع کننده موضوع

نوشته
    33
    مورد تشکر
    37 پست
    حضور
    نامشخص
    دریافت
    0
    آپلود
    0
    گالری
    0

بحث بخشش خدا

چرا بعضی ها واسه توبه شرط و شروط گذاشتن با اینکه خدا خودش تو قرآن گفته که من هر کی رو که بخوام میبخشم؟
    همه ی ما کرمهای لجنزاریم وتنها معدودی از ما چشم به ستارگان آسمان داریم.ودرد اصلی زیستن این است که اکثریت کرمهای لجنزار نه چشم دیدن ستارگان آسمان را دارند ،نه آن عده ی محدود را...

نوشته
    850
    مورد تشکر
    3,450 پست
    حضور
    35 دقیقه
    دریافت
    1
    آپلود
    0
    گالری
    9

نقل قول نوشته اصلی توسط hosna نمایش پست
    چرا بعضی ها واسه توبه شرط و شروط گذاشتن با اینکه خدا خودش تو قرآن گفته که من هر کی رو که بخوام میبخشم؟
    با سلام
    خداوند حدود 4 مرتبه این تعبیر را در قرآن آورده که : يَغْفِرُ لِمَنْ يَشاءُ وَ يُعَذِّبُ مَنْ يَشاءُ (هر كس را بخواهد، مى‏بخشد و هر كس را بخواهد، مجازات مى‏كند).این تعبیر پروردگار بدین معنی نیست که خداوند بخشش وعذابش هرکی هرکی باشد.بلکه منظور از این تعبیر که می فرماید :هرکه رابخواهد می بخشد، این است که :هرکه را شایسته بخشش بداند می بخشد.حال سؤال این است که :خداوند چه کسانی را شایسته بخشش می داند؟
    چنانچه در قرآن موارد زیادی را برای شمول مغفرت الهی برشمرده است که یکی از آنها توبه است وتوبه یعنی بازگشت.یعنی فرد باید از گناه گذشته اش برگردد ودیگر مرتکب آن نشود...
    پس به طور خلاصه :اولا:شرط گذاشتن برای توبه ؛ امری است که مورد عنایت قرآن هم هست.وثانیا:خداوند هم برای بخشش افراد شرط می گذارد.
    التماس دعا

ویرایش توسط askari110 : ۱۳۸۸/۰۵/۰۲ در ساعت ۰۹:۲۱

نوشته
    9
    مورد تشکر
    25 پست
    حضور
    نامشخص
    دریافت
    0
    آپلود
    0
    گالری
    0

با سلام

با تمامی حرفها و حدیثها و روایات معتبر و موثق من به شخصه معتقدم که:

حتی اگر هیچ دین و شریعتی را هم نداشته یا قبول نداشته باشید "سعی کنید انسانیت داشته باشید و آزاده" و اینکه تا اندازه ای که من با ظرف خودم تا امروز درک کرده ام اینه که:

بخشش، بزرگواری، ... خداوند و هر آنچه که فکر میکنیم می دانیم ورای آنچه هست که فکر می کنیم می دانیم و در کتابها میبینیم و می خوانیم.

خداوند برای هرکس متفاوت است!!!
    اشتباه نکنید...
    منظور اینست که...
    هر کس به اندازه تمام داراییهای مادی و معنوی خود خدای خود را می شناسد و نه بیشتر !
    پس......

4. تشکر

نوشته
    1,017
    مورد تشکر
    2,509 پست
    حضور
    نامشخص
    دریافت
    29
    آپلود
    0
    گالری
    3

خداوند متعال راه توبه و برگشت را به روي انسان ها گشوده است و آنان مي توانند با توبه و استغفار، گناهان گذشته خود را جبران كنند اگر كسي پس از سال ها گناه ، واقعاً توبه كند، توبه اش قبول مي شود، يعني تفاوت نمي كند گناهكار چند سال معصيت كرده باشد. بخشش از الطاف رحمت بي پايان خداوند است.
    قبولي توبه مربوط به كميت يا كيفيت گناه نيست، بلكه به شرايط خاصي بستگي دارد كه اگر آن ها احراز شد، توبه واقع مي شود.
    توبه كامل و حقيقي باعث آمرزش همه‌ گناهان حتي شرك و نفاق و ارتداد مي گردد.
    خداوند در قرآن مي فرمايد: "قل: يا عبادي الّذين اشرفوا علي انفسهم لا تقنطوا من رحمة الله أنّ الله يغفر الذنوب جمعياً، إنّه هوالغفور الرّحيم؛
    بگو: اي بندگان من كه بر خود اسراف و ستم روا داشتيد، از رحمت خداوند مأيوس و نا اميد شويد كه خدا همه گناهان را مي آمرزد".
    اميرالمؤمنين عليه السلام مي فرمايد: "در تمام قرآن آيه اي اميد بخش تر از اين در مورد گناه كاران و توبه كنندگان نيست".
    گناه از لحاظ كميت، هر اندازه بزرگ و زياد باشد - حتي اگر به اندازة گناه همه جن انس از آغاز آفرينش تا انتهاي عالم باشد - از لطف و رحمت خدا بيشتر نسبت، بلكه قابل قياس نمي باشد.
    رسول خدا(ص) مي فرمايد: "اگر مرتكب گناهان بسياري كه زمين و آسمان را فرا گيرد شديد، اگر به راستي پشيمان شويد،‌خداي تعالي توبة شما را مي پذيرد"
    پس دوستان شرط بخشش توبه هست كه انجام توبه شرايطي دارد كه خداوند راه آن را براي همه باز گذاشته است
    ا

6. تشکر

نوشته
    79
    مورد تشکر
    179 پست
    حضور
    نامشخص
    دریافت
    277
    آپلود
    0
    گالری
    0

چطور بفهمیم آمرزیده شدیم؟

سلام،

جواب این سوال برای من خیلی مهمه!

من قبلا خوابهایی میدیدم که از آینده خبر می دادن یا خوابهای خوب دیگه. ولی بعد خودم فکر میکنم به دلیل غفلت و انجام برخی اعمال از من گرفته شد.بعدش توبه کردم و مدتی بعد از اون دوباره دیدن چنین خوابهایی شروع شد و ادامه پیدا کرد تا سال قبل حدودا همین روزا که دیگه از اون به بعد هیچی.البته یه خوابهایی بودن که خودم فکر میکنم الکی بودن( یعنی اضغاث میگن چی میگن همون)واقعا فکر می کنم نمی دونم دلیلش چیه که دیگه خبری نیست!چرا از من گرفته شد به هر کسی هم میگم یه جوابی میده تا منو دست به سر کنه.حالا یا فکر میکنه دروغ میگم یا ... به هر حال میخوام بدونم چه بلایی سرم اومده؟من که توبه کردم!آیا توبه ام پذیرفته نشده؟قضیه چیه؟!
    خیلی میترسم تورو خدا هر کی میدونه کمکم کنه!

(محمدطه)

دلداری خدا رو ببین:
    "فلا یحزنک قولهم انانعلم ما یسرون و ما یعلنون"
    (یس)
    آیا باز هم غمگینی!؟

8. تشکر

نوشته
    79
    مورد تشکر
    179 پست
    حضور
    نامشخص
    دریافت
    277
    آپلود
    0
    گالری
    0

نگرانم!!!!!!!
    ویرایش توسط mohammad taha : ۱۳۸۸/۰۸/۲۰ در ساعت ۱۱:۵۹
    (محمدطه)

دلداری خدا رو ببین:
    (یس)
    آیا باز هم غمگینی!؟

نوشته
    240
    مورد تشکر
    590 پست
    حضور
    6 ساعت 31 دقیقه
    دریافت
    7
    آپلود
    0
    گالری
    0

نقل قول نوشته اصلی توسط mohammad taha نمایش پست
    سلام،

جواب این سوال برای من خیلی مهمه!

من قبلا خوابهایی میدیدم که از آینده خبر می دادن یا خوابهای خوب دیگه. ولی بعد خودم فکر میکنم به دلیل غفلت و انجام برخی اعمال از من گرفته شد.بعدش توبه کردم و مدتی بعد از اون دوباره دیدن چنین خوابهایی شروع شد و ادامه پیدا کرد تا سال قبل حدودا همین روزا که دیگه از اون به بعد هیچی.البته یه خوابهایی بودن که خودم فکر میکنم الکی بودن( یعنی اضغاث میگن چی میگن همون)واقعا فکر می کنم نمی دونم دلیلش چیه که دیگه خبری نیست!چرا از من گرفته شد به هر کسی هم میگم یه جوابی میده تا منو دست به سر کنه.حالا یا فکر میکنه دروغ میگم یا ... به هر حال میخوام بدونم چه بلایی سرم اومده؟من که توبه کردم!آیا توبه ام پذیرفته نشده؟قضیه چیه؟!

خیلی میترسم تورو خدا هر کی میدونه کمکم کنه!:ghamgin:

با سلام

از کجا می دانید وجود و ادامه یافتن آن حالات نشانه کمال شما و رضایت خداوند بوده است. خداوند صلاح انسان را بهتر می داند.

چه بسا سلب این حالت از شما، خود نوعی توفیق الهی است برای سنجش میزان ثابت قدم بودن شما.

چه بسا خداوند می خواهد ایمان شما را بسنجد و ایمان شما را مستحکمتر نماید. می خواهد شما ثابت کنید که اگر آن حالات را هم نداشته باشید، ایمانتان محکم و پا بر جا است.

شاید گرفتن آن حالات از شما به خاطر خطا و اشتباهی بوده که انجام داده اید. و این تذکری است به شما برای توجه به اشتباهتان و جبران آن.

اصلا چه اصراری دارید که آن حالات برای شما باقی باشد.

چه بسا گرفتن آن حالات از شما برای این است که به آنها اکتفا نکنید و در جا نزنید؛ بلکه در پی رشد و تعالی بیشتر باشید.

از رسول خدا(ص) روایت شده است: مؤمن همواره دو گونه بیم و هراس دارد؛ خوف از گذشته،و هراس از آینده.("بحارالانوار"، ج70، ص391)

یعنی باید از قصور یا تقصیری که درگذشته از ما سر زده بترسیم، و در این فکر باشیم که دوباره مرتکب آن اشتباه و لغزش نشویم.

خوف و رجاء دو اصطلاحی است كه در مباحث اخلاقی مطرح می شود. خوف به معنی ترس از خداوند، و رجاء به معنی امیدواری به رحمت الهی است.

در وصف مؤمنان می گویند همیشه در حال خوف و رجاء دركنار هم است. خداوند خواسته است تا مؤمن همیشه در حال خوف و رجا باشد. یعنی هیچگاه ناامید نباشد، و در عین حال از خود مطمئن هم نباشد. بنابراین همین دغدغه شما در اینكه "آیا دعایم قبول شده یا نه ؟"، "آیا به عنوان کفاره گناهم قرار گرفته یا نه؟" همین خوب است، و موجب آن می شود كه ما همیشه در فكر اصلاح خود باشیم.

بنابر این نگران نباشید. و اگر هم قصوری از شما سر زده و توبه اش را انجام داده اید، دیگر نگران آن خطا و توبه نباشید؛ خداوند توبه پذیر است؛ لذا نگران آینده باشید، یعنی سعی در عدم تکرار خطای سابق و تلاش برای رشد و تعالی خود.

همین سعی و تلاش برای پاک بودن است که در درگاه الهی ارزش دارد؛ لذا اگر انسان باز هم مرتکب خطا شد باید ناامید نباشد و با توبه واقعی آن را جبران کند.

لازمه اين تلاش و اخلاص در آن، اين است كه هر روز خود را ارزيابي مجددكنيم و از اعتراف به اشتباه و گناه (نزد خداوند) نهراسيم. اين سبب مي شود هميشه مسير خود رااصلاح كنيم. اصلاح مسير لازمه هر حركت خالصانه است. جز انسانهاي معصوم هيچكس نيستكه اشتباهي نكند و محتاج اصلاح خود نباشد.

امیدوارم با این بیان ناقص توانسته باشم ذره ای از نگرانیتان را برطرف کنم.

نوشته
    15
    مورد تشکر
    88 پست
    حضور
    نامشخص
    دریافت
    0
    آپلود
    0
    گالری
    0

سلام.اولا مطمئن باشید که آمرزیده شدید اما یه حدیث هست از امام رضا که میفرمایند اگه توبه کردید بعد عمل خیری انجام دادید یعنی توبتون پذیرفته شده منم دچار این وضع شدم اما از خدا خواستم و دوباره خواب دیدنم شروع شد.امیدوارم ما رو هم دعا گو باشید و یادتون نره خدا نه تنها توبه رو قبول میکنه بلکه گناهان رو به حسنه تبدیل میکنه.
    بر سجده ی هر نماز مهدی صلوات

نوشته
    79
    مورد تشکر
    179 پست
    حضور
    نامشخص
    دریافت
    277
    آپلود
    0
    گالری
    0

خیلی ممنونم از اینکه راهنماییم می کنید.امیدوارم همینطور باشه که گفتید.من هم صبر می کنم تا ببینم خدا چی میخواد.
    (محمدطه)

دلداری خدا رو ببین:
    (یس)
    آیا باز هم غمگینی!؟

13. تشکرها 2

نوشته
    15
    مورد تشکر
    88 پست
    حضور
    نامشخص
    دریافت
    0
    آپلود
    0
    گالری
    0

سلام.حالتون که خوب شد یه خبری هم به ما بدید...
    ویرایش توسط نامشخص : ۱۳۸۸/۰۸/۲۹ در ساعت ۱۹:۴۴ دلیل: محترمانه کردن
    بر ثانیه ی ظهور مهدی صلوات

15. تشکر

صفحه 1 از 2 12 آخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

اشتراک گذاری

اشتراک گذاری