جهت مشاهده مطالب کارشناسان و کاربران در این موضوع کلیک کنید







موضوع: ملاک های رهبر معظم انقلاب از رییس جمهور آینده
-
۱۳۸۸/۰۳/۰۳, ۱۶:۰۱ #1
- تاریخ عضویت
ارديبهشت ۱۳۸۸
- نوشته
- 73
- مورد تشکر
- 507 پست
- حضور
- 2 ساعت 18 دقیقه
- دریافت
- 3
- آپلود
- 0
- گالری
-
45
ملاک های رهبر معظم انقلاب از رییس جمهور آینده
- عدالت محوري :
عدالتخواهى در اين دولت پررنگ شد. شعار عدالتخواهى به صورت جدى بر روحيهى مسئولان، دولتمردان و برنامهها، پرتو افكند. استكبارستيزى - كه معناى ويژهى انقلابى خودش را دارد - در اين دولت تشخص و تميّز پيدا كرد.
2_ استکبار ستيزي و اعادهى عزت ملى :
شما آمديد اين نظام پذيرفتهشدهى جاافتادهى ظالمانهى جهانى را انكار كرديد و پايش هم ايستاديد؛ مهم اين است. «إنّ الّذين قالوا ربّنا اللَّه ثمّ استقاموا»؛ اين مهم است. حرف خوب، شعار خوب، پديدهى حكومت مردمى، پديدهى انقلاب مردمى، مكرراً و متعدداً در خيلى جاهاى دنيا بوده؛ اما اينكه اين پديده بتواند خودش را نگه دارد، بتواند اين نهال ريشه بدواند، بتواند اين پيكره خودش را در مقابل تهاجمهاى گوناگون آسيبناپذير كند كه بيست و هشت سال از عمرش بگذرد و كارهاى بزرگى را انجام بدهد و مخالفان خودش را به چالش بكشد؛ آن هم مخالفان متكبرى كه هيچوقت حاضر نبودند خودشان را دهن به دهن كنند با يك كشور به اصطلاح خودشان جهان سومى، اينها نشاندهندهى اين است كه يك مقطع جديدى را شما آغاز كردهايد. اين را قدر بدانيد. اهميت اين مسئوليت بزرگ را بدانيد.
مسئلهى اعادهى عزت ملى و ترك انفعال در مقابل سلطه و تجاوز و زيادهطلبى سياستهاى ديگران و ترك شرمندگى در مقابل غرب و غربزدگى را هم انسان در اين دولت احساس مىكند؛ ما متأسفانه در برخى از اوقات گذشته، ميديديم كه بعضى از كسانى كه مرتبط با مسئولين بودند يا حتى خودشان مسئول يك بخشى بودند، كأنّه از گفتمان انقلاب در مقابل ديگران شرمندهاند و خجالت ميكشند كه حقايق انقلاب را بر زبان جارى كنند يا آنها را پيگيرى كنند يا به آنها اهميت بدهند! اين براى يك جامعه خيلى بلاى بزرگى است؛ اين را شما نداريد.
روند غربباورى و غربزدگى را كه متأسفانه داشت در بدنهى مجموعههاى دولتى نفوذ ميكرد، متوقف كرديد؛ اين چيز مهمى است. .... اين وقتى به بدنهى مديران انقلاب و مجموعههاى انقلاب نفوذ ميكند، چيز خيلى خطرناكى مىشود. اين ديده ميشد؛ خب، جلويش گرفته شد.
در زمينهى سياست خارجى هم - همانطور كه آقاى رئيسجمهور توضيح دادند - موضع جمهورى اسلامى از اول موضع تهاجمى بود. تبديل موضع تهاجمى به موضع تدافعى، يك خطاست. و اين خطا بعضاً اتفاق افتاده است!... شجاعت در قبال مسائل جهانى، مثل مسائل داخلى يك اصل است. بحمداللَّه آدم مىبيند كه اين معنا وجود دارد.
يك خصوصيت ديگر هم كه باز جاى ذكر دارد، اين است كه اين دولت در برابر زيادهخواهيهاى استكبار، دچار انفعال نشد؛ اين بهنظر من خيلى مهم است كه در تعامل با دنيا، انسان جاى خودش را بداند، خواست خودش را بداند، نيرو و قدرت خودش را بداند و بداند كه بايد چهكار كند. (4/6/86 هیات دولت)
گرايشهاى سكولاريستى - كه متأسفانه باز داشت در بدنهى مجموعهى مديران كشور نفوذ مىكرد - جلويش گرفته شد. نظام انقلابى، بر مبناى دين و بر مبناى اسلام و بر مبناى قرآن شكل گرفته و به همين دليل از حمايت ميليونى اين ملت برخوردار شده و جانهايشان را كف دستشان گرفتهاند و جوانهايشان را به ميدانهاى خطر فرستادهاند؛ آن وقت مسئولان يك چنين نظامى دم از مفاهيم سكولاريستى بزنند؟! «يكى بر سر شاخ و بن ميبريد»؛
روحيهى تهاجم در مقابلهى با زورگويان بينالمللى.... يك وقت هست كه تهاجمش، تهاجم زورگويانه است؛ بهترين دفاع در چنين مواقعى هجوم است.... خب، نقاط ضعفشان، با حالت تهاجمى و با حالت طلبگارى، گفته و بيان بشود....
ما در مقام پاسخگويى نيستيم. چرا بايد سوال بكنند تا كسى مجبور باشد پاسخ بدهد؟ آنها بىجا ميكنند سؤال و ادعا ميكنند. اين روحيه، روحيهى خوبى است؛ روحيهى انقلاب اين است؛ اين است كه حقيقت را روشن و درخشان ميكند.
جايگاه سياسى و عزت بينالمللى؛ چه كسى ميتواند اين را منكر بشود؟ چه كسى ميتواند تأثيرگذارى دولت جمهورى اسلامى را امروز در سياستهاى منطقه، بلكه سياستهاى فرامنطقه منكر بشود؟ چه كسى ميتواند عزت جمهورى اسلامى را در بين ملتهاى مسلمان منكر بشود؟ كدام كشور ميتواند ادعا كند كه رئيس آن كشور، مسئولان بالاى آن كشور ميروند در يك كشور مسلمان ديگر، مردم آن كشور مسلمانِ ديگر، ولو دولتشان هم نخواهد، اجتماع ميكنند و به نفع او شعار ميدهند؛ غير از جمهورى اسلامى؟ فقط جمهورى اسلامى است كه رؤسايش در ميان ملتهاى ديگر، امتداد معنوى و حقيقى و سياسى دارند. اينها كارآئى نيست؟! كدام عرصهى كارآئى از اينها مهمتر و بالاتر؟
ايجاد يك گفتمان نو در سطح بينالملل اسلامى. همين گفتمان هويت اسلامى و سلطهناپذيرى و استقلال را اين نظام ايجاد كرد؛ گسترش داد.
بحمداللَّه در منبر سازمان ملل و در مقابل چشم سران كشورهاى جهان، رئيسجمهور محترم ما حرف دل ملت ايران را بيان كرد. استحكام و متانت و قوت بيان و قوت مواضع در آن تريبون جهانى، به نيابت از ملت ايران، در مقابل چشم همهى دنيا بهدست آمد. اين، معنايش چيست؟ اين، معنايش اين است كه ملت ايران تسليم تهديد و زور و فشار نخواهد شد؛ اين، معنايش اين است كه ملت ايران با فشارهاى بيستوهفت سالهى از اول انقلاب تا كنون، نه فقط ضعيف نشده، نه فقط ارادهى او متزلزل نشده، بلكه امروز قوىتر از گذشته شده است و با ارادهى راسخ براى پيشبرد اهداف و آرمانهاى متعالى خود - كه مصالح ملى در آنهاست - همچنان مستحكم ايستاده است. (29/6/84)
3_ ساده زيستي و مردمي بودن:
امتياز ديگر هم روحيهى مردمى و خاكى اين دولت است؛ اين هم خيلى باارزش است؛ اين را قدر بدانيد. امتيازتان به همين است كه خودتان را با مردم همسطح كنيد، به شكل مردم و در ميان مردم باشيد، با مردم تماس بگيريد، با آنها انس پيدا كنيد، از آنها بشنويد. اين امتياز بزرگى است و در شما هست؛
سادهزيستى - بخصوص در خود آقاى رئيسجمهور - خوب و برجسته است و چيز باارزشى است؛... با حرف و گفتن نميشود؛... عمل ما بايستى مؤيد و دليل و شاهد بر حرفهاى ما باشد تا اينكه اثر بكند. اين خوشبختانه هست. فاصلهتان را با طبقات ضعيف كم كردهايد
شما دولتى هستيد مردمى؛ يعنى مردم وقتى حرف شما و صداى شما را ميشنوند، كأنّه از جنس خودشان يك حرفى ميشنوند؛ چون از موضع بالا و متكبرانه با مردم حرف نميزنيد؛ (هیات دولت 2/6/87)
4_ تلاش بي وقفه :
دولت در ادارهى كشور و در مديريت كشور، جهتگيرى درستى دارد. در همهى برنامهها، دولتها ممكن است با مجالس، با بعضى از نخبگان يا با بعضى از افراد ديگر اختلافنظرهايى داشته باشند؛ .... ممكن است گاهى حق با اين طرف باشد، گاهى هم حق با آن طرف ديگر باشد. اما اين نبايد موجب بشود كه دولت اصولگراى معتقد به مبانى انقلاب و بشدت در حال تحرك و خدمت و زحمتكشى، تضعيف بشود؛ اين را توجه داشته باشيد. (نمایندگان مجلس 8.3/86)
امروز برنامههاى مسئولان كشور براى ساختن و بِناى آينده در بخشهاى مختلف، برنامههاى حسابشده و روشنى است. مسئولان هم، مسئولانى هستند كه با تصميم قاطع و با اعتماد به نفسِ كامل، در جهت رسيدن به اين هدفها دارند حركت مىكنند.
شايد بتوانم بگويم، امروز همت مسئولان دولتى در پيمودن راههاى طولانى و دشوار به سمت هدفهاى انقلاب، از دورانهاى گذشته بيشتر است؛ با اينكه دشمنان و بدخواهان ملت ما عكس اين را توقع داشتند و تصور مىكردند. فكر مىكردند هر چه زمان بگذرد و از مبدأ انقلاب دورتر شويم، اميدها كمتر مىشود؛ در حالى كه به عكس شد. امروز مسئولان و دولت ما، براى رفع مشكلات و گشودن گرهها و پيمودن راهها، اميدشان و اعتمادبهنفس و همتشان از گذشته بيشتر است. و من عرض مىكنم، آنچه را كه آنها به آن همت گماشتهاند، اينها همه شدنى است. (20 /8/85 شاهرود)
5_ گفتمان انقلاب و دفاع از ارزشها:
ملت ما، علىرغم همهى بدخواهىها و ملعنتهايى كه دشمنان در تبليغاتشان كردهاند، به مبانى انقلاب پايبندتر و علاقهمندتر شد، كه نمونهاش را در همين انتخابات رياست جمهورى ديديد؛ ملت به شعارها رأى داد: شعار عدالتطلبى، شعار خط امام، شعار پايبندى به ارزشهاى اسلامى؛ ملت دور اين محورها جمع شدند. بحمداللَّه مسؤولان هم توانستند خودشان را در عرصهى حركت، به مردم نشان دهند. امروز بحمداللَّه همت و حركت مسؤولان ما ... براى پيشرفت به سمت مبانى و ارزشهاى انقلاب ستودنى است؛ آنها كار مىكنند و حرفهايى را كه گفته شده، به مرحلهى عمل نزديك مىكنند. براى يك ملت، چه از اين بالاتر؛ و چه از اين زيباتر و شيرينتر؟ ( ديدار با مردم قم 19/10/84)
از نام شهيد و از افتخار به شهيد هرگز غفلت نكنيد. تبليغات عنادآميز دشمنان سعى كردهاند كه ارزشهاى شهيد را بتدريج كم كنند و در مواردى به ضد ارزش تبديل كنند! اين در كشور ما اتفاق افتاد؛ اين سعى انجام گرفت؛ البته خنثى شد. اما عدهاى اين قدر وقاحت ورزيدند كه نام شهدا و اصل شهادت را زير سئوال ببرند. (خانواده شهدا 22/7/76 )
دولت، هم در قول و شعار - كه مهم است - و هم در عمل، نشان مىدهد كه به اصول انقلاب و ارزشهاى انقلاب پايبند است... وقتى به همهى انقلابهاى بزرگ دنيا نگاه مىكنيم - تحولات عظيم سياسى كه در اين قرون نوزدهم و بيستم ميلادى در دنيا اتفاق افتاده و قبل از اينها انقلاب فرانسه - مىبينيم اين انقلابها در مدت كوتاهى به مبادى و اصول خودشان پشت كردند و بىوفايى كردند!....
اين براى انقلاب ما يك پديدهى معجزآسا و بىنظير است كه ما امروز همان شعارهايى را مىدهيم و همان اصول و مبانىاى را براى خودمان برنامهى عمل قرار دادهايم كه در اول انقلاب همانها اعلام شده بود؛ يعنى در برنامهريزيهاى ما و در خواست ما، هيچ تخطىاى از اين اصول صورت نگرفته است.
شعارهاى شما، فضاى اصولگرايى و فضاى ارزشهاى انقلابى و فضاى وفادارى به مبانى امام و انقلاب را بر جامعه حاكم كرده است؛ اين خيلى چيز باارزشى است. اولين و مهمترين شاخصهى دولت شما اين است.
خصوصيت و امتيازي كه در اين دولت هست، شعار و گفتمان كلى اين دولت است كه منطبق بر شعار و گفتمان امام و منطبق بر شعارها و گفتمانهاى انقلاب است؛ اين خيلى چيز باارزشى است. اين را هيچكس نمىتواند نديده بگيرد. هر دلبستهى به انقلاب، اين را قدر مىداند؛ هر كسى كه پيشرفت كشور را با هدايت انقلاب و با كارگردانى انقلاب تصور مىكند، بايد اين را قدر بداند
گفتمان عمومى دولت اينهاست؛ به طور خلاصه: زندهكردن و بازسازى برخى خصوصيات جوهرى انقلاب و منطق امام؛ و مقابلهى با كسانى كه ميخواستند اين ارزشها و اين مفاهيم اساسى را منسوخ كنند، يا از بين ببرند، يا ادعا ميكردند كه منسوخ شده و از بين رفته؛ اين چيز باارزشى است. اين خصوصيت دوم و امتياز دومى است كه در اين دولت هست.
دشمنان اميد داشتند نقش امام بزرگوار ما روزبهروز كمرنگتر بشود و شعارهاى او فراموش بشود، نه تنها برآورده نشد، بلكه حالا بعد از گذشت بيستوشش، هفت سال، دولتى سر كار مىآيد كه شعارهاى رئيس جمهورش - كه موجب محبوبيت او در بين مردم است - همان شعارهاى امام است. اين يك امر اتفاقى است؟! اين يك تصادف است؟! نه، اين يك روند است؛ اين يك فرايند منطقى و معقول است و ادامه هم خواهد داشت. هم ادامه خواهد داشت (سمنان 17/8/85)
البته در طول زمان، براى پاك كردن جاى پاى امام و خط امام خيلى تلاش كردند، ولى امروز بعد از بيستوهفت سال كه از آغاز آن نهضت عظيم و پيروزى انقلاب و تشكيل جمهورى اسلامى گذشته است، شما مىبينيد كه رايحهى خدمتگزارى به مردم با تكيهى بر شعارهاى انقلاب، در سرتاسر كشور، استشمام مىشود و بار ديگر شعار خدمتگزارى، شعار پاسخگويى، شعار سادهزيستى، شعار عدالتطلبى، از شعارهاى رايج است؛ اين، بركت انقلاب است. اگرچه هنوز كسانى هستند كه مردم را دعوت به تسليم و ذلت در مقابل دشمنان نابكار مىكنند؛ اما مردم راه خودشان را پيدا كردهاند.( ديدار با مردم قم 19/10/84)
6_ سفرهاي استاني:
سفرهاى استانى بسيار كار خوب و برجسته و لازمى بود و من واقعاً تعجب ميكنم كه بعضيها چطور كارى را كه اينجور واضح است كه خوب است، انكار ميكنند و زير سئوال ميبرند. اين براى وزرا، براى رئيسجمهور، براى عوامل اجرائى و دولت خيلى زحمت دارد و كار بسيار طاقتفرسائى است؛ لكن آنچه كه محصول اين كار ميشود، عبارت است از روشن شدن فاصلهى بين نگاهِ از دور به حقايق يك كشور و نگاهِ از نزديك؛ اين، خيلى فرق ميكند. بنده سالها كار اجرائى كردهام و آشنا هستم... مبادا اين كار مهم را خراب كنيد. آنچه انجام گرفت، شروع يك حركت مبارك بود؛ اما بايد اين حركت تا نهايت خط برود، تا آن بركات به طور كامل حاصل بشود.( 9/4/86 کارگزاران نظام)
7_ تحول گرايي :
مسئلهى روحيهى تحولگرايى و نوآورى و اصلاح است. همينطور كه الان آقاى رئيسجمهور گزارش دادند، تغييراتى كه در ساخت عمومى تشكيلات دستگاه و دولت داده مىشود، خيلى كارهاى اساسىاى است. اصلاح هم واقعاً همينهاست كه انسان بيايد و در جهت صلاح، بخشهاى مختلف را نگاه كند و ساختها را بهطور اساسى تغيير بدهد و دگرگون كند.
يك عرصهى ديگر، مسئلهى اعتماد به نفس ملى است كه در زمينههاى علمى، در زمينههاى سياسى، در زمينههاى فناورى خودش را نشان داده و دارد نشان ميدهد. در اين كشور، مهندس ما جرئت نميكرد اسم ساختن نيروگاه برق را بياورد؛ جرئت نميكرد اسم ساختن سد را بر زبان جارى كند؛ جرئت نميكرد اسم ساختن فرودگاه را بر زبان جارى كند. همهى اين كارها را بايد خارجيها ميكردند.
8_ شجاعت و اهل اقدام :
ما احتياج داريم به اقدامات شجاعانه. يكى از چيزهائى كه من در مورد اين دولت خدا را شكر ميگويم، همين است كه شجاعت اقدام وجود دارد. با ترديد، با تزلزل، با ترس و لرز نميشود كارهاى بزرگ را انجام داد؛ لازم است با شجاعت وارد شد... البته وارد بعضى از ميدانها شدن، مشكلاتى هم ايجاد ميكند؛ شكى نيست؛ اما اين مشكلات، مثل مشكلات كندن يك چاه عميق است براى رسيدن به نفت؛ بدون مشكل كه نميشود.
خصوصيت ديگر، شجاعت اين دولت و قاطعيت اوست. اين كار بزرگى كه شما براى سهميهبندى بنزين انجام داديد كه يك قدم اولى است تا يارانهها هدفدار و هدفمند شده و به آن سرمنزل خود هدايت و مصرف بشوند
يك خصوصيت اين است كه اين دولت، واقعاً يك دولت كار است؛ دولت حركت و اقدام است؛ انرژى و نشاطِ كار اين دولت، يك امر برجسته است. الحمدللَّه شما از سال اول همينجور حركت كرديد، الان هم با اين كه سه سال از عمر اين دولت گذشته، انسان احساس ميكند كه تحرك و نشاط و فعاليت و اقدام در اين دولت محسوس است - يعنى كاهش پيدا نكرده؛ افت پيدا نكرده - اين خيلى چيز باارزشى است. در خدمت به مردم جديت وجود دارد.
رفتن به شهرهاى كوچك، همهى نقاط كشور را زير پا گذاشتن و هيچ نقطهاى از كشور را از منظر خبرگى و كارشناسى دور قرار ندادن، اينها چيزهاى باارزشى است.
جرأت در ايجاد تحول؛ حالت روحى اين دولت اين است كه براى تحولآفرينى جرأت دارد و اقدام مىكند. نمىخواهم بگويم همهى اين اقدامها صددرصد درست است؛ نه، ممكن است يك جايى هم اشتباه باشد؛ اما نفس اينكه انسان حالت دليرى در مقابل مشكلات داشته باشد و تصميم بگيرد كه براى رفع مشكلات اقدام بكند، چيز باارزشى است
انتقادها:
اين روزها انسان مشاهده ميكند - كه اين را هم ميخواهم بخصوص از نخبگان خواهش كنم كه توجه كنند - قضاوتهاى دربارهى مسائل دولت و كارهاى دولت است. البته اين از آثار نزديك شدن به دورهى انتخابات است؛ ...انسان احساس ميكند كه در بين آنچه كه امروز گفته ميشود، بىانصافىهائى صورت ميگيرد. اگر كسى براى آيندهى كشور، براى حل آنچه كه معضلات كشور مينامند، برنامهاى دارد، حرفى دارد، آن حرف را بيان كند. اگر چنانچه ميتواند راه حلى براى مشكلاتى كه وجود دارد - حالا مثلاً مشكل گرانى يا تورم - پيدا كند، آن راه حل را بگويند. تخريب كردن مسئولين، تخريب كردن دولت، هيچ مصلحت نيست و جزو كارهاى صحيح اسلامى نيست.
نامزدها گاه مسائلي خلاف واقع درباره اوضاع کشور و مسائل اقتصادي مطرح مي کنند که مردم را نگران مي کند و انسان نمي تواند باور کند که دادن اين همه نسبت خلاف، از روي صدق و صفا مطرح شده باشد.( در جمع مردم کردستان)
انتخابات:
کسي را برگزينيد که درد کشور را بفهمد، درد مردم را بداند و از درد مردم احساس درد کند، با مردم يگانه و صميمي باشد، ساده زيست باشد و خود و خانواده و نزديکانش از فساد و اشرافي گري و اسراف دور باشند چرا که گرايش مسئولان به اشراف و تجمل آفت بزرگي است. (در جمع مردم کردستان)
-
-
۱۳۸۸/۰۳/۰۳, ۱۷:۱۴ #2
- تاریخ عضویت
آذر ۱۳۸۷
- نوشته
- 676
- مورد تشکر
- 2,599 پست
- حضور
- 16 ساعت 28 دقیقه
- دریافت
- 76
- آپلود
- 0
- گالری
-
27
به نظر بنده ملاک های رهبری در اقای احمدی نژاد جمع می شود.
الهی و سیدی و مولای و ربی صبرت علی عذابک فکیف اصبر علی فراقک
صبرت علی حر نارک فکیف اصبر عن النظر الی کرامتک
ام کیف اسکن فی النار و رجائی عفوک
-
تشکرها 4
-
۱۳۸۸/۰۳/۰۵, ۰۵:۵۰ #3
- تاریخ عضویت
آذر ۱۳۸۷
- نوشته
- 676
- مورد تشکر
- 2,599 پست
- حضور
- 16 ساعت 28 دقیقه
- دریافت
- 76
- آپلود
- 0
- گالری
-
27
سلام
برادر یا خواهر گرامی تحلیل ابکی تری نبود ارایه بدید؟!
1-نفت 100 دلار باعث می شه که قیمت های مرطبت با نفت مثل بنزین و هزینه های استخراج به طور چندین برابر افزایش پیدا کنه.پس الکی هی نگید نفت 30 یا 100 دلار.
2-همون چند درصد شهرستانی(تهران 12 میلیون جمعیت داره پس 58=12-70 ملیون )هم جزء شهروندان ایران هستند.پس حق دارند مورد توجه رییس جمهور قرار بگیرند.
3-تورم در ایران ناشی از حجم بالای عملیات عمرانی دولت در این چند ساله و تحریم بی سابقه ایران و سهمیه بندی کردن بنزین و ازاد سازی قیمت ها است(که این دو مورد اخیر شجاعت ایشون در تصمیم گیری رو میرسونه)
4-با این اوصاف که شما در بحث امار فرمودید ،شما هم از روی هوا عدد 30 در صد را ذکر کرده اید.
در نهایت یاد اور می شوم که دوران ریاست جمهوری اقای خاتمی در زمان نرمال اقتصاد جهانی بود و در زمان اقای احمدی نژاد دوران رکود شدید اقتصاد جهان.در ضمن اگر به وضعیت کشور های همسایه نگاه می کردید اینقدر نا راضی نبودید.
در ضمن بنده یکی از دلایلی که به ایشون رای می دم اینه که شجاعت تصمیمات بزرگ را دارد.
الهی و سیدی و مولای و ربی صبرت علی عذابک فکیف اصبر علی فراقک
صبرت علی حر نارک فکیف اصبر عن النظر الی کرامتک
ام کیف اسکن فی النار و رجائی عفوک
-
تشکر
-
۱۳۸۸/۰۳/۰۵, ۰۸:۰۵ #4
- تاریخ عضویت
آذر ۱۳۸۷
- نوشته
- 141
- مورد تشکر
- 245 پست
- حضور
- 2 ساعت 33 دقیقه
- دریافت
- 8
- آپلود
- 0
- گالری
- 0
در مورد اشرافیگری، میر حسین مگه کاخ نشینه؟ جفتشون این خصوصیت رو دارن.
پسر خوب مجبوری از چیزی که اطلاع نداری نظر بدی؟
من میدونم که چه جوریه. اما نمیگم که تهمت زده باشم. شما برو میدون پاستور . اگه راهت دادند، میتونی بری مساحت رو فقط با طول دیوار منزل متوجه بشی. در این مورد چیزی نمیگم که یه وقت تهمت زده باشم یا دروغ گفته باشم.
اما در مورد تورم، شما خودت داری میگی دولت اصلاحات تورم رو با عددی در حدود 47 درصد تحویل گرفت.
سال آخر خیلی پایین تر بود. و در دو سال اول اصلاحات بالاتر هم رفت نرخ تورم.
در ضمن چرا سفسطه میکنی؟ برو بگرد آمارش رو بگیر. معدل نرخ تورم در دولت احمدی نژاد کمتر از معدل دولت خاتمی بوده. اینکه دیگه واضحه.
حالا این سوال مطرح میشه، دولت در این ۴ سال که وضعیت اقتصادی نسبتا مطلوب بود موقعی که تحویل گرفت، پول نفت خیلی بالا بود، حساب ذخیره موجودی قابل توجهی داشت و ... دولت چکار داشته میکرده که تورم ۲ برابر سال ۸۴ شده؟
در ضمن برو ببین قطب اقتصاد جهان امریکا و غول صادرات جهان آلمان . چه بلایی سرشون اومده بعد نظر بده.
با ثبات ترین و صعودی ترین بورس دنیا الان بورس ایرانه. نمیدونی برو تحقیق کن. آمار سازمان تجارت جهانی.
بعدش هم، شما دولت آقای رفسنجانی رو با آقای احمدی نژاد مقایسه میکنید؟ آقای رفسنجانی یک کشور جنگ زده رو تحویل گرفت که هیچ چیز نداشت. اکثر صنایع زیر ساخت ما به خاطر جنگ از بین رفته بودند، نفت بشکه ای ۷ دلار بود، با این وضعیت واقعا هنر کرد دولت آقای رفسنجانی که تونست تورم رو روی ۴۷ درصد نگه داره و این تورم بالاتر نرفت. اون وقت آقای احمدی نژاد، یک دولت مطلوب رو تحویل گرفته، وضعیت شده این.
و با این کارها شکاف طبقاتی رو افزایش داد.
دولت اصلاحات در سال 81 رکود دار افزایش ضریب جینی بود. یعنی رکوددار افزایش شکاف طبقاتی.
اما ضریب جینی در دولت احمدی نژاد کم شد و فاصله ی دهک های جامعه کمتر شد.
در مورد آمار و ارقامی هم که گفتید، ببین آمار و ارقام زمانی ارزش دارن که با واقعیت های عینی و ملموس ما تضاد نداشته باشن. دولت ما فقط ادعا میکنه که نمیدونم چقد چقد وضع مملکت بهتر شده، همه چی رشد کرده، همه چی مطلوب شده، ما هم باید باور کنیم.
زمانی که آقای احمدی نژاد رییس جمهور شد، بازار تهران به کسادی افتاد. هنوزش هم بازار تهران کساده و خیلی معامله نمیشه توش.
من نمی فهمم چطور وقتی بازار ما کساده نرخ صادرات رفته بالا؟
میدونید دولت میاد چی کار میکنه تو آمار دادن؟ مثلا میاد موقعی که می خواد تورم رو حساب کنه، چیزهایی که باعث میشن نرخ تورم بره بالا رو از سبد تورم حذف میکنه، چیزهایی رو اضافه میکنه که قیمتشون کمتره.
مثلا دولت اومده سبد تورم جدید ارایه کرده، قیمت مسکن در تهران رو ازش حذف کرده. خوب طبق این سبد جدید، باید هم نرخ تورم پایین تر از حد نشون بده.
با این توصیفات، آماری که دولت میده اصلا اعتبار ندارن. خوب باید با عقل هم جور دربیاد. وقتی قیمت ها نسبت به ۴ سال پیش حداقل دوبرابر شده ان، تحریم ها شدید تر شده ان و ... آخه آدم چطور باور کنه اقتصاد رشد داشته؟ اقتصاد خودش که رشد نمیکنه. اگر رشد کنه اصلا باید تاثیر خودش رو نشون بده.
جنابعالی برو یه سر بزن به صنایع بزرگ کشور ببین چه وضعیتی دارن. برو ببین که کارها چه جوری داره پیش میره.
نشین پای سخنرانی میرحسین که نیم ساعت از خودش حرف درآورد.
بله دیگه آمارهای دولت اعتبار ندارند. اما 30 دقیقه دروغ گویی میرحسین اعتبار داره.
جالبه که تو همون سخنرانی ادعا میکرد که دولت دروغ پراکنی میکنه.
تمام آمارهاش غلط بود. شما خبر نداری. مردم عامه خبر ندارند .اما اونهایی که تو این کارها هستند، خبر دارند که اینها دروغ میگن.
یه نمونه اش رو برات میگم:
برگشت گفت که کارخانه ی شکر اراک فلانه و بمانه چون دولتیه. خوب این فقط در صورتی درسته که برای جوک گفتن باشه.
آخه هیچ کی ندونه ما میدونیم که این کارخانه سالهاست خصوصی شده. بعد میگه دولت دروغ میگه.
نمیدونم والا شاید ما تو افریقا زندگی میکنیم و هیچی رو نمیفهمیم.
-
تشکر
-
۱۳۸۸/۰۳/۰۷, ۱۶:۲۴ #5
به نظر من درمورد احمدی نژاد به هیچ وجه با هیچ کدوم از ملاک های رهبری سازگار نیست دلایلم رو عرض میکنم
1. من حاضرم قول بدم که هر یک از کاندید ها بتونن خیلی بهتر و با برنامه تر از محمود احمدینژاد باشند
2. ایشون در حالی که خودشون آرزو مند استکبار و دیکتاتوری هستن نمیتونن مبارزه کنند
3. ایشون از نظر کمک به لبنان کاملا اشتباه فکر میکنند ما نه تنها خودمون رو فدای لبنان میکنیم بلکه لبنان هم فدای حرف های رئیس جمهورمون کردیم
4. تامل شرط عقل هست ولی دلیل نمیشه که همه چیز رو به اسم تامل به طرف مقابلمون یعنی احمدینژاد بدیم
به نظر من اینشون نماد بارز بنیاد گرایی دینی هستن البته هیلتر هم همینطور بودن ولی من سر باز ایرانم و نمیخوام ایران سرنوشت المان داشته باشه معتقدم تند رو های شبه نظامی باید خودشون رو تحت درمان روانپزشکی قرار بدن !
.5
ایشون دروغ گویی های آشکاری داشتن که کسی نمیتونه از زیر اونا در بره
نشون بارزش همین حرفی که درمورد خواستار ملت ایران برای رئیس جمهور شدن محمود بود
محمود احمدینژاد کمترین درصد رای رو بین رئیس جمهور های ایران گرفت و البته لازم به ذکر هست که رایش به مراتب کمتر از خاتمی بود
صدف سينه من عمري
گهر عشق تو پروردست
كس نداند كه درين خانه
طفل با دايه چه ها كردست
همه ويراني و ويراني
همه خاموشي و خاموشي
سايه
افكنده به روزنها
پيچك خشك فراموشي...
http://z.about.com/d/cruises/1/0/g/I/1/122-2240_IMG.JPG
-
۱۳۸۸/۰۳/۰۷, ۱۶:۲۶ #6
شما دیدی پس عکس خونه میرحسین رو بده
درضمن یکی که نتونه زندگی خودشو اداره کنه مطمئن باشید بلایی که سر کشور میاره بیشتر از حجم پرونده محمود احمدینژاد و دولتش حداقل در دیوان محاسبات میشه
امیدوارم محمود احمدینژاد رای بیاره چون در غیر این صورت پای میز محاکمه اش حتما شما خیلی ناراحت میشید از حمایت چنین شخصی !
صدف سينه من عمري
گهر عشق تو پروردست
كس نداند كه درين خانه
طفل با دايه چه ها كردست
همه ويراني و ويراني
همه خاموشي و خاموشي
سايه
افكنده به روزنها
پيچك خشك فراموشي...
http://z.about.com/d/cruises/1/0/g/I/1/122-2240_IMG.JPG
-
۱۳۸۸/۰۳/۰۷, ۱۶:۲۹ #7
چی واضحه اینکه جانبازی خودشو سوزوند ؟!
البته در نهایت ادعا هنگفتی هم نیست هیتلر هم همین رویه رو داشت به نظر من رئیس دانشگاه کلمبیا تعریف کمی ازش نداشت و خیلی هم خوب گفت
البته من میدونم شما به احمدینژاد علاقه دارید و این باعث شده بعضی چیز ها رو خوب درک نکنید و خیلی هم اصرار ندارم که درک کنید
ولی وقتی ایران یک صدا بهش نه گفت مواظب باشید که خیلی چیزا براتون آشکار بشه !
صدف سينه من عمري
گهر عشق تو پروردست
كس نداند كه درين خانه
طفل با دايه چه ها كردست
همه ويراني و ويراني
همه خاموشي و خاموشي
سايه
افكنده به روزنها
پيچك خشك فراموشي...
http://z.about.com/d/cruises/1/0/g/I/1/122-2240_IMG.JPG
-
۱۳۸۸/۰۳/۰۸, ۰۱:۱۸ #8
در ضمن به عنوان یه برادر کوچیک تر یه توصیه دارم خیلی درمورد دکتر محمود احمدنژاد و کارهاش تعصب نشون ندید چند روز دیگه مناظره ها شروع میشه و میفهمید که توجیهات دولت اصلا معنی خواصی نداره
به نظر یکی از دوستام دولت فقط یه ستاد انتخاباتی بود که چهار سال بعدش احمدینژاد رای بیاره و اینطوری خاتمی رو شکست بده ولی میبینم که به کوری چشم دشمنان ملت ایران در این دوره انتخابات پرشکوه و روشنفکرانه ای انجام خواهند داد و زیر بار سیاه نمایی تحقیر و دروغ گویی هیچ کسی برای مقدس جلوه دادن دولت نهم نخواهند رفت
جملات آخر رو به سبک محمود گفتم که ببیند هر بچه ای بلد اینطور حرف بزنه !
صدف سينه من عمري
گهر عشق تو پروردست
كس نداند كه درين خانه
طفل با دايه چه ها كردست
همه ويراني و ويراني
همه خاموشي و خاموشي
سايه
افكنده به روزنها
پيچك خشك فراموشي...
http://z.about.com/d/cruises/1/0/g/I/1/122-2240_IMG.JPG
-
۱۳۸۸/۰۳/۰۸, ۰۱:۲۱ #9
در ضمن هیچ یک از آقایون مورد نظر من که دوستشون دارم
آقای موسوی
خاتمی و جناب آقای کروبی معصوم نیستن
من میگم بارها شده که به چشم خودم اشتباهاتشون رو دیدم و ما اصلا معتقدیم که اینطور چاپ لوسی های بیخواصیت معصوم جلوه دادن ها باعث عقب افتاد ایران شده
من میگم اکه موسوی دروغ گفته خوب گفته چه اشکالی داره قصد توجیه هم ندارم کاش شما هم اینطور بودید حداقل اینقدر مردم رو تحقیر و عصبانی نمیکردید اون موقع ممکن بود احمدنیزاد رای خیلی کمی بیاره ولی الان من به شما توصیه میکنم از اتفاقات دو هفته دیگه برای اینکه بدانید بهشت مورد نظر شما خاکستریست درس بگیرید
قصد ندارم دولت رو تخریب کنم یا نقد کنم چون به وضوح میبینم که جای و نیازی برای اینکار وجود نداره حتی کسی اگر نقدی هم انجام نده هیچ اتفاق خواصی نمیوفته
نقد در دولتی که برای محیط زیست یک شهر یه نقشه ارائه نمیده کار محالی هست و بی فایده بهتره و البته نیاز هم نیست
من فقط مینویسم که بدونید به زودی خوب دقت کنید که هرگز روی حماقت مردم حساب باز نکنید
چون بدون شک احمدینزاد رای نمیاره اگه اورد به من بگید دیوانه
من شک ندارم در این مورد
درضمن
اینم بد نیست بدونید
به یه نفر میشه همیشه دروغ گفت
به همه میشه یه بار دروغ گفت
اما به همه نمیشه همیشه دروغ گفت
ویرایش توسط parzadan : ۱۳۸۸/۰۳/۰۸ در ساعت ۰۱:۲۵
صدف سينه من عمري
گهر عشق تو پروردست
كس نداند كه درين خانه
طفل با دايه چه ها كردست
همه ويراني و ويراني
همه خاموشي و خاموشي
سايه
افكنده به روزنها
پيچك خشك فراموشي...
http://z.about.com/d/cruises/1/0/g/I/1/122-2240_IMG.JPG
-
-
۱۳۸۸/۰۳/۰۸, ۰۲:۲۳ #10
- تاریخ عضویت
اسفند ۱۳۸۶
- نوشته
- 793
- مورد تشکر
- 2,216 پست
- حضور
- 2 ساعت 12 دقیقه
- دریافت
- 7
- آپلود
- 0
- گالری
-
13
بسم الله النور
عجب بحثی شده انتخابات دهم
همه دارن دروغ می گن....این میگه اون یکی دروغ گفته ...اون یکی میگه این یکی دروغ گفته!!!
تواین مملکت مثل اینکه یه نفر راستگو بجز رهبر معزز وجود نداره!!!
رییس جمهور کشورمون رو به جنایتکاران تشبیه می کنیم.......به همدیگه توهین می کنیم...
اول بجای اینکه معیار های رهبری رو با خلقیات کاندیداها تطبیق بدیم...خلقیات خودمون رو با خلقیات حسنه مقایسه کنیم ببینیم چقدر بایه مسلمان واقعی اختلاف داریم....
عجب بازار مکاره ای شده این دنیا.....
قلب انسان درد میگیره وقتی میبینه ایرانی ،باشعور پارسی واخلاقی اسلامی به هم توهین می کنند.
مافرزندان ایرانیم
اصلاح امور کنید درعمل.........
[SIGPIC][/SIGPIC]
اللهم انی اسئلک بحق روح ولیک
علی بن ابی طالب
الذی مااشرک بالله طرفه عین ابدا
ان تعجل فرج ولیک القائم المهدی
--------------------------------------
همه نام بسیج در گمنامی است و عزت او در مظلومیت او و افتخار او حضور در صحنه های حساس در روز های حادثه.... بسیجی دلگیر نباش ،تو خار چشم دشمنی....
-
اطلاعات موضوع
کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
موضوعات مشابه
-
جمع بندی آیا این روایت های در تایید تحریف قرآن معتبر است ؟
توسط ساحل نجات در انجمن دلایل عدم تحریف قرآنپاسخ: 6آخرين نوشته: ۱۳۹۴/۰۲/۱۷, ۱۷:۰۸ -
بگویید روضه حضرت قاسم(ع) نخوانند (مرحمت)
توسط مقاومت در انجمن برگی از دفتر زندگی ( زندگی نامه و خاطرات شهدا)پاسخ: 4آخرين نوشته: ۱۳۹۲/۱۲/۱۳, ۱۴:۳۶ -
جمع بندی فرهنگ اموی را بیان فرمایید چه بود و اصلاحات علوی چگونه صورت گرفت؟
توسط شهید علی اصغر پازوکی در انجمن حکومت ها ، اقوام و ملل و سنت های در قرآنپاسخ: 11آخرين نوشته: ۱۳۹۱/۰۶/۰۹, ۲۲:۳۸ -
*¸ღ¸ღ¸* بیایید از کودکان بیاموزیم *¸ღ¸ღ¸*
توسط ╫❀نیایش❀╫ در انجمن کودک و خانوادهپاسخ: 35آخرين نوشته: ۱۳۹۱/۰۵/۱۴, ۰۹:۴۸ -
آیا آموختن هنر قرآن از نظر پیامبر و ائمه تایید شده است؟
توسط رضوانه در انجمن آموزش ترجمه و مفاهیم قرآن کریمپاسخ: 2آخرين نوشته: ۱۳۹۰/۱۲/۱۴, ۲۰:۴۸
اشتراک گذاری