جهت مشاهده مطالب کارشناسان و کاربران در این موضوع کلیک کنید

موضوع: عده از یاران وفادار که در رجعت زنده می شوند (با سند و نکات جالبی لا به
-
۱۳۸۸/۰۳/۰۴, ۰۸:۴۱ #1
- نوشته
- 8
- مورد تشکر
- 24 پست
- حضور
- نامشخص
- دریافت
- 1
- آپلود
- 0
- گالری
- 0
عده از یاران وفادار که در رجعت زنده می شوند (با سند و نکات جالبی لا به
c
بازگشتِ جناب سلمان
در ضمن یك حدیث جناب سلمان از وجود مقدّس رسول اكرم صلى الله علیه و آلهنقل مى كند كه از دوازده وصىّ خود از حضرت على تا حضرت مهدى (سلام اللّه علیهماجمعین ) با نام و لقب و اوصاف كریمه شان صحبت مى كند و آنگاه جناب سلمان گریه مىكند و عرض مى كند: چگونه مى شود كه سلمان آنها را درك كند؟ مى فرماید:
- اى سلمان تو آنها را درك مى كنى ، و هر كس مانند تو، آنها را از روى معرفتكامل دوست بدارد و از آنها پیروى كند آنها را درك مى كند.
جناب سلمان مى گوید: خدا را بسیار سپاس گفتم و سپس عرض كردم : یارسول اللّه صلى الله علیه و آله آیا عمر من تا زمان آنها ادامه خواهد داشت ؟
فرمود: اى سلمان ! بخوان این آیه را: فَاِذا جاءَ وَعْدُ اُولیهُما.(118)
[این آیه از آیات رجعت است و تلاوت این آیه اشاره به این است كه جناب سلمان پیش ازظهور از دنیا مى رود ولى بعد از ظهور امام زمان علیه السلام رجعت مى كند].
جناب سلمان مى گوید:
بسیار گریستم و بر اشتیاقم افزده شد و گفتم : اىرسول گرامى آیا این پیمانى است از طرف شما؟
فرمود: - آرى ، سوگند به خدائى كه محمّد را به رسالت برانگیخت ، این پیمانى استاز سوى من و على و فاطمه و حسن و حسین و نُه تن امام و از سوى همه كسانى كه از ما هست ودر راه ما مورد ستم قرار گرفته است.
- اى سلمان ! به خدا سوگند، ابلیس و سپاهیانش حاضر مى شوند و همه مؤمنان خالصو كافران خالص حاضر مى شوند، قصاصها و انتقامها گرفته مى شود و پروردگارتبه كسى ستم روا نمى دارد.
این است تأ ویل آیه كه مى فرماید:
ما اراده كرده ایم كه بر كسانى كه روى زمین به ضعف كشیده شده اند، منّت نهیم و آنهارا پیشوایان و وارثان زمین قرار دهیم ....(119)
جناب سلمان مى گوید:
از محضر رسول اكرم صلى الله علیه و آله بلند شدم و دیگر پروائى نداشتم كهمرگ سراغ من بیاید یا من به سراغ مرگ بروم.(120)
امام صادق علیه السلام نیز به هنگام بحث از اصحاب حضرت ولىّ عصر - روحى فداه - از جناب سلمان نام مى برد.(121)
بازگشتِ جناب مقداد
امیرمؤمنان در ضمن یك خطبه بسیار طولانى از ظهور حضرت بقیة اللّه - ارواحنا فداه - ویاران باوفاى آن حضرت بحث كرده مى فرماید:
20 تن از یاران قائم (عج ) از اهل یمن هستند كه یكى از آنها مقداد پسر اسود است.(122)
امام صادق علیه السلام نیز او را در میان یاران حضرت بقیة اللّه - روحى فداه - نام بردهاست .(123)
بازگشتِ جابر عبداللّه انصارى
در حدیثى از امام صادق علیه السلام نام جابر نیز در میان اصحاب حضرت بقیة اللّهعلیه السلام یاد شده است .(124)
بازگشتِ ابودجانه انصارى
امام صادق علیه السلام ابودجانه را از كسانى شمرده است كه به هنگام ظهور حضرتبقیة اللّه از یاران آن حضرت خواهد بود.(125)
ابودجانه مرد ارزنده و غیورى است كه روز اُحد در نصرترسول اكرم صلى الله علیه و آله پایدار ماند. چون همه گریختند و جز على و ابودجانهنماند، پیامبر فرمود: اى ابودجانه ، من بیعتم را از تو برداشتم تو نیز برگرد، امّاعلى ، او از منست و من از اویم .
ابودجانه گفت : نه هرگز، به خدا قسم ، من هرگز خودم را از بیعت شما خارج نمى كنم ،من با شما بیعت كرده ام ، آیا شما را تنها بگذارم به كجا روم ؟ به سوى زن و فرزندىكه خواهند مرد؟ یا به سوى خانه اى كه ویران خواهد شد؟ یا به سوى ثروتى كهفانى خواهد شد؟ و یا به سوى اجلى كه فرا خواهد رسید؟!. آنقدر ازرسول اكرم صلى الله علیه و آله دفاع كرد تا در اثر زخمهاى بى شمار توان خود رااز دست داد.(126)
بازگشتِ مالك اشتر یار با وفاى امیرمؤمنان علیه السلام
مالك اشتر آن یار باوفاى امیرمؤمنان كه به هنگام رحلتش امیرمؤمنان مى فرمود:
اى كاش در زیر آسمان مالك دیگرى نیز بود.
مالك اشتر جزء یاران حضرت بقیة اللّه است كه در رجعت زنده مى شود و از طرف آنحضرت در گوشه اى از جهان پهناور حكومت مى كند.(127)
بازگشتِ مفضّل بن عمر
مفضّل بن عمر یكى از بزرگان اصحاب امام صادق علیه السلام است او را مژده داده اندكه از یاران حضرت بقیة اللّه روحى فداه مى باشد و فرمودند كه :
تو اى مفضّل ! در طرف راست حضرت قائم (عج ) مى ایستى ، امر و نهى مى كنى . در آنروز بیش از امروز از تو فرمان مى برند.(128)
بازگشتِ حمران بن اعین
حمران بن اءعین برادر زرارة بن اعین نیز در میان یاران حضرت ولىّ عصر (عج ) یاد شدهاست .(129)
بازگشتِ مؤمن آل فرعون
در جلسه مشورتى فرعون ، هنگامى كه به كشتن حضرت موسى و همه مردانى كه به اوایمان آورده اند، رأ ى داده شد، مردى از آل فرعون كه ایمان محكم و پابرجائى بهحضرت موسى علیه السلام داشت و ایمان خود را مكتوم نگه مى داشت مطالب بسیارحكیمانه اى گفت كه به كلّى رأ ى حاضرین در مجلس را دگرگون ساخت . مطالب حكیمانهاو را خداوند متعال در سوره مؤمن آیه هاى 28 - 44 آورده است .
قرآن كریم از این شخص به عنوانمؤمن آل فرعوننام برده و در لسان احادیث بههمین عنوان معروف شده است .
امام صادق علیه السلام نام او را در لیست اصحاب خاص حضرت بقیّة اللّه - روحى فداه - آورده است .(130)
بازگشتِ یوشع بن نون
یوشع بن نون وصىّ حضرت موسى علیه السلام بود و تاریخ زندگى او شباهت زیادىبه حوادث زندگى مولاى متّقیان داشت .
از امام صادق علیه السلام روایت شده كه جناب یوشع بن نون بعد از حضرت موسىعلیه السلام مصیبتهاى بسیار دید، به خصوص از سه تن از طاغوتیان بنىاسرائیل ، چون آن سه تن به هلاكت رسیدند كار او قوّت گرفت . آنگاه دو تن از منافقان ،همسر حضرت موسى علیه السلام را با خودشان همفكر كردند و با صد هزار سپاه به جنگیوشع بن نون برخاستند. جنگ سختى در گرفت و سرانجام سپاه صد هزار نفرى شكستخورد و بقیّه سپاه پا به فرار نهاد و یوشع بن نون بر آنها پیروز شد.
دختر شعیب كه همسر حضرت موسى بود اسیر شد. او را به خدمت حضرت یوشع آوردند. جناب یوشع به او فرمود:
من تو را در دنیا عفو كردم ، تا در آخرت حضرت موسى علیه السلام را ملاقات كنم و ازتو به او شكایت كنم و به او بگویم كه تو و قوم تو با من چه كردید.
همسر حضرت موسى گفت : اى واى بر من ، به خدا سوگند اگر به من اجازه ورود بهبهشت بدهند، من شرم مى كنم كه وارد بهشت شوم كه پیامبر خدا حضرت موسى در آنست و منحریم او را شكستم و از سراپرده او بیرون آمدم و با وصىّ او جنگیدم.(131)
از همین حدیث تشابه كامل حوادث عصر یوشع با عصر حضرت امیر علیه السلام آشكار مىشود، با این تفاوت كه طاغیه عصر حضرت على علیه السلام هنوز تصوّر مى كرد كه درسراپرده عصمت نشسته و با آیهوَ قَرْنَ فى بُیُوتِكُنَّمخالفت نكرده است .
جالب توجّه است كه رحلت یوشع نیز در شب 21 ماه مبارك رمضان اتّفاق افتاده بود،چنانكه امام حسن مجتبى علیه السلام در روز شهادت امیر مؤمنان در خطبه اش بیانفرمود.(132)
امام صادق علیه السلام او را نیز جزء یاران حضرت بقیة اللّه - روحى فداه - نام بردهكه پس از ظهور آن حضرت ، زنده مى شود و در محضر حضرت حجّت - عجّل اللّه تعالى فرجه - در نخستین روز بیعت از مكّه معظّمه ظاهر مى شود.(133)
اصحاب كهف جزء یاران حضرت مهدى علیه السلام
این كاروان توحید كه براى حفظ ایمان و اعتقاد خود، از شهر گریختند و به غارى پناهندهشدند و در آنجا آن حادثه تاریخى براى اینها پیش آمد، جزء یاران حضرت بقیة اللّهروحى فداه و جزء مسئولان عالى رتبه عصر ظهور هستند، در نخستین روز ظهور به دنیاباز مى گردند و در اوّلین روز اعلام ظهور با آن حضرت بیعت مى كنند.(134)
از احادیث استفاده مى شود كه این عدّه جزء 313 نفرى هستند كه در روزاوّل با آن حضرت بیعت مى كنند و در دولت حقّه فرمانروایان روى زمین به امر آن حضرتخواهند بود. در مورد اصحاب كهف به این موضوع تصریح شده و در میان 313 تن از آنهانام برده شده است .(135)
نمونه هایى از بازگشت به دنیا كه در زمانهاى گذشته واقع شده است.
منبع کتاب فلاح السائل نوشته ی سید بن طاووس
منابع:
118- سوره اسراء: آیه 5 .
119- سوره قصص : آیه 5.
120- بحارالانوار: ج 53، ص 143 / الزام النّاصب : ج 2، ص 333 .
121- تفسیر صافى : ج 3، ص 238 / ارشاد مفید: ص 365 .
122- بحارالانوار: ج 53، ص 85 .
123- بحارالانوار: ج 53، ص 91 / تفسیر عیّاشى : ج 2، ص 32 .
124- المحجّه : ص 76 و دلائل الامامه : ص 247.
125- تفسیر عیّاشى : ج 2، ص 32 / تفسیر نورالثّقلین : ج 2، ص 85 / تفسیرالمیزان : ج 13، ص 310.
126- كافى : ج 8، ص 318 .
127- بحارالانوار: ج 53، ص 91 و ج 52، ص 346 / تفسیر عیاشى : ج 2، ص 32 .
128- دلائل الامامه : ص 248 .
129- مستدرك سفینه : ج 4، ص 126.
130- دلائل الامامه : ص 247 / تفسیر عیّاشى : ج 2، ص 32 .
131- بحارالانوار: ج 13، ص 366.
132- امالى صدوق : ص 192 و بحارالانوار: ج 13، ص 376.
133- ارشاد مفید: ص 365 / بحارالانوار: ج 53، ص 91 .
134- بحارالانوار: ج 53، ص 91 / تفسیر عیّاشى : ج 2، ص 32 .
135- الملاحم والفتن : ص 203 / دلائل الامامه : ص 309 و 319.
ویرایش توسط سید امیر محمد حسنی : ۱۳۸۸/۰۳/۰۴ در ساعت ۰۸:۴۲
-
تشکرها 4
-
۱۳۸۸/۰۹/۲۴, ۱۱:۰۰ #2
خدایا تا انقلاب مهدی عج خامنه ای نگهدار
گفتند که عاشقی و ارام نه ای
در باغ خیال خم ابروی که ای
گفتند بگو به قصد قربت گفتم
دریافت کپی بحارالانوار جلد 13
اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم
دوستان عزیزی که مایل بدریافت کپی حدود ۴۰۰ صفحه از بحارالانوار جلد ۱۳ (قسمت علائم ظهور و اخرالزمان )هستند به ادرس ذیل مراجعه فرمایند این حقیر برای دسترسی سریع به بحارالانوار صفحاتی خواندنی و مفید از کتاب ارزشمند بحارالانوار جلد ۱۳ را اسکن و در قسمت البومها ی ادرس ذیل گذاشتم امیدوارم مورد بهر برداری تان قرار گیرد برای استفاده مقید باشید حتما حداقل ۳ صلوات برای سلامتی اقا امام زمان عج هدیه فرمایید باتشکر مدیر وبلاگ لطفا از نظراتتان مارا محروم نفرمایید
http://hassanbadry.blogfars.com/blog.html?page=album&member=hassanbadry
نشانه هاي ظهور را اينجا ببينيد
http://www.hassanbadry.blogfa.com
-
۱۳۸۸/۰۹/۲۴, ۱۱:۰۱ #3
خدایا تا انقلاب مهدی عج خامنه ای نگهدار
گفتند که عاشقی و ارام نه ای
در باغ خیال خم ابروی که ای
گفتند بگو به قصد قربت گفتم
سید علی الحسینی الخامنه ای
دریافت کپی بحارالانوار جلد 13
اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم
دوستان عزیزی که مایل بدریافت کپی حدود ۴۰۰ صفحه از بحارالانوار جلد ۱۳ (قسمت علائم ظهور و اخرالزمان )هستند به ادرس ذیل مراجعه فرمایند این حقیر برای دسترسی سریع به بحارالانوار صفحاتی خواندنی و مفید از کتاب ارزشمند بحارالانوار جلد ۱۳ را اسکن و در قسمت البومها ی ادرس ذیل گذاشتم امیدوارم مورد بهر برداری تان قرار گیرد برای استفاده مقید باشید حتما حداقل ۳ صلوات برای سلامتی اقا امام زمان عج هدیه فرمایید باتشکر مدیر وبلاگ لطفا از نظراتتان مارا محروم نفرمایید
http://hassanbadry.blogfars.com/blog.html?page=album&member=hassanbadry
نشانه هاي ظهور را اينجا ببينيد
http://www.hassanbadry.blogfa.com
-
کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
اشتراک گذاری