-
۱۳۸۸/۰۳/۰۷, ۱۱:۴۱ #1
- نوشته
- 108
- مورد تشکر
- 154 پست
- حضور
- نامشخص
- دریافت
- 3
- آپلود
- 0
- گالری
- 0
در جستجوي يك مشاور خبره
سلام عليكم
من مشكلاتي دارم كه تا به امروز بزرگترها در كارم موندن و خودم عملكردم بهتر بوده و بقيه هم تصديق ميكنن و با اين حال كماكان مشكلم حل نشده
اگر سايت مشاوري داره كه بتونه كاملا علمي و منطقي و عقلاني و بدور از افراط و تفريط به من كمك كنه ممنون ميشم اگر به من معرفي كنيد تا باهاشون مشورت كنم
يا علي
باز هم مرغ سحر، بر سر منبر گلدمبهدم میخواند، شعر جانپرور گلباز از مسجد شهر، صوت قرآن آيدبا نسيم سحری، عطر ايمان آيدكودكان خوشسخن، شب فراری شده بازديده را باز كنيد، شده هنگام نمازباز خورشيد قشنگ، آمد از راه درازباز در دشت و دمن، چشم نرگس شده باز
-
۱۳۸۸/۰۳/۱۱, ۰۹:۵۳ #2
دوست عزیز محمد جان سلام
بسیار خوشحال میشویمکه هم کمکتون کنیم و هم کمکمون کنی
اگر نیاز به مشاوره داشتی میتونی به انجمن مشاوره تشریف بیاری و سوالات خودت را از دوست خوب و روانشناس دکتر حمید عزیز (D.HAMID )به صورت خصوصی و عمومی مطرح کنی و یا با شماره 09640 مرکز ملی پاسخ به سوالات دینی بخش تخصصی مشاوره از 9 صبح تا 13 و از 16 عصر تا 20 شب مطرح کنی .
اگر در امور مشاوره هم دستی بر آتش داری ما خوشحال می شویم که از خدمت شما بهره مندشویم .
ویرایش توسط ابو محمد : ۱۳۸۸/۰۸/۱۰ در ساعت ۱۵:۱۵
-
تشکرها 4
-
۱۳۸۸/۰۳/۱۱, ۱۰:۰۶ #3
دوست سلام
اگر نیاز به مشاوره داشتی میتونی به انجمن مشاوره تشریف بیاری و سوالات خودت را از دوست خوب و روانشناس دکتر حمید عزیز (d.hamid ) و یا سایر کارشناسان به صورت خصوصی و عمومی مطرح کنی و یا با شماره 09640 مرکز ملی پاسخ به سوالات دینی بخش تخصصی مشاوره از 9 صبح تا 13 و از 16 عصر تا 20 شب مطرح کنی .
ویرایش توسط ابو محمد : ۱۳۸۸/۰۸/۱۰ در ساعت ۱۵:۱۵
-
تشکرها 3
اطلاعات موضوع
کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)