جهت مشاهده مطالب کارشناسان و کاربران در این موضوع کلیک کنید   

موضوع: نظر رهبری معظم انقلاب درباره کارناوال عصر عاشورا چه بود؟

شروع کننده موضوع

نوشته
    258
    مورد تشکر
    158 پست
    حضور
    نامشخص
    دریافت
    0
    آپلود
    0
    گالری
    0

نظر رهبری معظم انقلاب درباره کارناوال عصر عاشورا چه بود؟

نظر رهبری معظم انقلاب درباره کارناوال عصر عاشورا چه بود؟
    آیت‌الله العظمی خامنه‌ای در دیدار خانواده‌های اسرا و مفقودان جنگ تحمیلی، طی سخنرانی 31 اردیبهشت که یک روز قبل از انتخابات منتشر شد اینگونه هشدار دادند:« شور و شوق انتخابات، امروز همه جای کشور را فراگرفته است و همه مردم احساس می‌کنند که در این امر بزرگ شریک و سهیم هستند. این همان چیزی است که برای ملت ایران و سرنوشت این کشور، امری لازم، ضروری و مطلوب است و مهم آن است که مردم بتوانند از این امتحان الهی سربلند بیرون بیایند.»
    رهبر معظم انقلاب، استقبال عمومی از انتخابات را مغایر با خواست دشمنان ایران اسلامی دانستند و فرمودند: «آنچه امروز در سطح کشور برجسته و مشهود است، انتظار مردم برای رسیدن روز جمعه و رای دادن به کسی است که مورد علاقه آنها است و به تشخیص آنها اصلح است، بنابراین از همه ملت ایران می‌خواهم که با امید به خداوند متعال و با توکل به پروردگار، همین احساس مسئولیت را تا هنگام رفتن به پای صندوق و دادن رای حفظ کنند و با شرکت در این امتحان الهی، دین خود را به کشور و انقلاب ادا کنند...»
    حضرت آیت‌الله خامنه‌ای به برخی حرکات حیله‌گرانه دشمن از جمله به راه انداختن کاروان شادی در عصر عاشورا، اشاره و تصریح کردند: «بعضی از کارها را دشمن و غیرخودی‌ها انجام می‌دهند. کاروان شادی در عصر عاشورا، مربوط به مردم انقلابی و مسلمان نیست و به دست گرفتن عکس یک نامزد انتخاباتی نیز حیله آنها بوده است، بنابراین نباید هیچ‌یک از نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری را در این زمینه متهم کرد، زیرا ربطی به آنها ندارد و شاید همان فریب‌خوردگانی که در خیابان‌ها آن مناظر زشت را به راه انداختند، ندانند که دست پنهانی، برای خراب کردن فضای انتخابات، ناراحت کردن متدینین و خراب کردن چهره‌ها، آنها را حرکت می‌دهد. ضرورت دارد مسئولان مربوطه به شناسایی دست‌های پنهان دخیل در انجام اینگونه کارهای زشت و برخورد با آنها توجه کنند. خودی‌ها باید مراقب باشند و از سر غفلت افراد را متهم نکنند و آنها را مورد اهانت قرار ندهند، تبلیغات منطقی، معقول و با استدلال اشکالی ندارد، لکن فضای انتخابات نباید خراب و کدر شود. » (اطلاعات- پنج‌شنبه 1خرداد 76)
    خاتمی گفته به من زنده باد دشمن من
    زاهدا من که خراباتی و مستم به تو چه؟ *** ساغر و باده بود بر سر دستم به تو چه؟
    تو اگر گوشه ی محراب نشستی صنمی گفت چرا؟ ***من اگر گوشه ی میخانه نشستم به تو چه؟
    تو که مشغول مناجات و دعـــائی چه به من *** من که شب تا به سحر يکسره مستم به تو چه؟
    آتش دوزخ اگر قصد تو و ما بکند ***تو که خشکی چه به من ، من که ترهستم به تو چه؟
    بسیجی واقعی همت بودو باکری

2. تشکرها 2

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

اشتراک گذاری

اشتراک گذاری