-
۱۳۸۸/۰۳/۱۵, ۱۱:۰۹ #1
- نوشته
- 1,032
- مورد تشکر
- 2,937 پست
- حضور
- نامشخص
- دریافت
- 1
- آپلود
- 0
- گالری
- 0
يادداشتهاي روزانه
با سلام
در بسياري از مواقع در زندگي روزمره بامواردي برخورد ميكنيم كه دلمون ميخواد در قالب يه تك پست فقط درموردشون حرف بزنيم تا از قبل نيم نگاه گذراي دوستانمان درسايت ، توجهي اندك و تلنگري بر انديشه باشد .
تاپيك حاضر بدين منظور ايجاد گرديده تا به بيان حرفهاي روزمره مهم يا برخوردي مورد اعتنا و بيشتر در خصوص مسائل زنان بپردازد .
إِذْ تَلَقَّوْنَهُ بِأَلْسِنَتِكُمْ وَتَقُولُونَ بِأَفْوَاهِكُم مَّالَيْسَ لَكُم بِهِ عِلْمٌ وَتَحْسَبُونَهُ هَيِّنًا وَهُوَ عِندَ اللَّهِعَظِيمٌ
وَلَوْلَا إِذْ سَمِعْتُمُوهُ قُلْتُم مَّا يَكُونُ لَنَا أَن نَّتَكَلَّمَ بِهَذَا سُبْحَانَكَ هَذَا بُهْتَانٌ عَظِيمٌ
آنگاه كه آن [بهتان] را از زبان يكديگر مىگرفتيد و با زبانهاى خود چيزىرا كه بدان علم نداشتيد مىگفتيد و مىپنداشتيد كه كارى سهل و ساده است بااينكه آن [امر] نزد خدا بس بزرگ بود
و [گر نه] چرا وقتى آن را شنيديد نگفتيد براى ما سزاوار نيست كه در اين [موضوع] سخن گوييم [خداوندا] تو منزهى اين بهتانى بزرگ است
سوره نور آيات 16 و 17
حضرت زهرا (س) :
کسی که عبادت های خالصانه خود را به سوی خدا فرستد، پروردگار بزرگ برترین مصلحت را به سویش فرو خواهد فرستاد.:salavat(10):رسول اکرم(ص):الحیاءحسن و لکن فی النساءأحسن؛حیا خوب است ولی برای زنان خوب تر است.
-
-
۱۳۸۸/۰۳/۱۵, ۱۱:۳۳ #2
- نوشته
- 1,032
- مورد تشکر
- 2,937 پست
- حضور
- نامشخص
- دریافت
- 1
- آپلود
- 0
- گالری
- 0
ننگ خانه داري
با يكي از دوستان خوبم در خصوص ارتقاي علمي و معنوي زن صحبت مي كرديم بعد از گفتگوي زياد در اين مورد جمله اي گفت كه قدري من رو به فكر انداخت . ايشون گفت من بايد خودم رو از اين ننگ خونه داري دربيارم ؛ حرف دو پهلويي بود هم اين معني رو ميداد كه خونه داري و رسيدگي صرف به امور منزل رو مانع پيشرفت ميدونه و خودش و شان انساني و اجتماعي خودش رو برتر از به اصطلاح خانه زدگي ( مشغوليت دائم زن به امور خانه بدون اهميت دادن به پيشرفت فكري و ترقي و تعالي علمي، روحي و معنوي ) مي دونه و هم اين معنا از حرفشون برداشت مي شد كه اصولا خانه داري و رتق و فتق امور خانه دون شان ايشونه و اساسا خانه داري و پيشرفت زن باهم متباين هستند و با وجود يكي بايد قيد ديگري رو زد .
اما حقيقت اينه كه اونچه براي يك زن ، مذموم تلقي ميشه ، خانه زدگي است نه خانه داري .
خانه زدگي به معناي غرق شدن و مشغوليت دائم به امور خانه و اهميتي بيش از خويش و ارتقاي علمي و فكري خود ، براي امور روزمره خانه قائل شدن است . در واقع خانمي كه براي پيشرفت خويش ارزش قائل است نه خود را فداي كارخانه ميكند و نه پيشرفت علمي يا اجتماعي را در تضاد با كار خانه مي داند بلكه از ابتدايي ترين باز تابهاي پيشرفت او، تغيير در الگوي مديريتي كارها و تقسيم مسئوليتها در خانه خواهد بود تا هريك از اعضاي خانواده در تمامي زمينه ها مشاركت داشته باشند .
إِذْ تَلَقَّوْنَهُ بِأَلْسِنَتِكُمْ وَتَقُولُونَ بِأَفْوَاهِكُم مَّالَيْسَ لَكُم بِهِ عِلْمٌ وَتَحْسَبُونَهُ هَيِّنًا وَهُوَ عِندَ اللَّهِعَظِيمٌ
وَلَوْلَا إِذْ سَمِعْتُمُوهُ قُلْتُم مَّا يَكُونُ لَنَا أَن نَّتَكَلَّمَ بِهَذَا سُبْحَانَكَ هَذَا بُهْتَانٌ عَظِيمٌ
آنگاه كه آن [بهتان] را از زبان يكديگر مىگرفتيد و با زبانهاى خود چيزىرا كه بدان علم نداشتيد مىگفتيد و مىپنداشتيد كه كارى سهل و ساده است بااينكه آن [امر] نزد خدا بس بزرگ بود
و [گر نه] چرا وقتى آن را شنيديد نگفتيد براى ما سزاوار نيست كه در اين [موضوع] سخن گوييم [خداوندا] تو منزهى اين بهتانى بزرگ است
سوره نور آيات 16 و 17
حضرت زهرا (س) :
کسی که عبادت های خالصانه خود را به سوی خدا فرستد، پروردگار بزرگ برترین مصلحت را به سویش فرو خواهد فرستاد.:salavat(10):رسول اکرم(ص):الحیاءحسن و لکن فی النساءأحسن؛حیا خوب است ولی برای زنان خوب تر است.
-
۱۳۸۸/۰۳/۱۵, ۱۳:۳۴ #3
سلام
خانم مشکات عزیز کاملا با حرفتون موافقم.
خانم هایی که مایلند در بیرون از خانه نیز کار کنند از خانه داری بیزار نیستند. اونها دوست دارند از جهات دیگه هم پیشرفت کنند. دوست دارند پشتوانه ای برای خودشون داشته باشند.
متأسفانه بیشتر آقایون اینطور فکر می کنند که خانمشون از صبح تا شب تو خونه مفت میخوره و میخوابه و هیچ یک از زحمات همسرشون را نمی بینند. البته آقایون قدر شناس هم هستند ولی خیلی کم.
از طرفی زن وقتی می بینه این همه توی خونه جون میکنه ولی به چشم نمیاد و بعد از فوت همسرش فقط یک هشتم از زندگی که اون پا به پای مرد باهاش جور کرده بهش میرسه ، خب طبیعتا دوست داره بره بیرون کار کنه و یه پشتوانه و سرمایه ای برای آینده خودش داشته باشه.
شما بفرمایید چند نفر از آقایون ملک و املاک و دارایی خودشون را به نام همسرشون که تموم زندگیش را براش گذاشته می کنند؟!
من خیلی از خانم های خانه دار مسنّ را دیدم که افسوس می خورند چرا همه ی زندگیشونو به پای شوهر و بچه هاشون ریختند و به خودشون هیچ توجهی نکردند و حالا بدون پشتوانه موندند و امروز و فرداست که فرزندانشون اونها را ببرند گوشه ی خانه سالمندان بندازند.
من میشناسم زنی را که با وجود خیانت همسرش بهش ، که با زنان متعدّدی ارتباط داشته، مجبوره به پای زندگی با این مرد بشینه و بسوزه و بسازه. چون هیچ مالی از خودش نداره و بعد از سی سال زندگی پدر و مادرش فوت شدند و هیچ سرمایه و پشتوانه ای از خودش نداره که بخواد از همسرش جدا بشه و راحت و بدون زجر زندگی کنه. لذا مجبوره با همین مرد خائن زیر یک سقف زندگی کنه.
اگه بگید این که خوبه از فروپاشی یه خانواده جلوگیری شده. میگم زندگی مشترک به چه قیمتی؟! زندگی که از جهنّم برای یک زن بدتر باشه چه ارزشی داره؟!
اینها همه برمیگرده به اینکه این زن تموم عمرش توی خونه کار کرده و جون کنده و هیچ چشم داشتی هم به مال همسرش نداشته. ولی ازش قدردانی نشده که هیچ حقّش را هم پایمال کردند.
میدونم اسلام اینطوری نمیگه. میدونم که عدالت در اسلام حرف اول را میزنه. اعتراض منبه مسلمانانیه که فقط اسم اسلام را یدک می کشند و به هیچ کدوم از دستوراتش عمل نمی کنند.
اگه مرد باور میکرد که زن ریحانه است و باید باهاش با مهربانی رفتار کنه ، زن هیچ وقت از کار در خونه شاکی نمیشد.
سمیـــــره
-
۱۳۸۸/۰۳/۲۵, ۰۹:۲۶ #4
- نوشته
- 1,032
- مورد تشکر
- 2,937 پست
- حضور
- نامشخص
- دریافت
- 1
- آپلود
- 0
- گالری
- 0
ارتباط گيري در برخوردها
ديروز روز زن بود
هرجا پا مي گذاشتي تبريك و تهنيت و شادباش ....
خونه ها پر ميشد و خالي ميشد از فرزنداني كه براي تبريك به مادرهاشون مي اومدند ...
دست همه توي خيابونها گل و هديه و شيريني بود ...
بزرگداشت زاد روز گل خوش بوي خلقت ...
مقام زن ...
مقام مادر ...
برخي علاوه بر تبريك ، رواياتي رو هم ضميمه مي كردند ...
اما ....
برخورد يك خانم جوان و يك خانم مسن در اتوبوسي كه سوار شده بودم متاسفانه حاكي از سطحي بودن برخي آموزه ها در ميان مردم ماست ، برخوردي كه نشاني از سيره و رفتار فاطمي در آن وجود نداشت ...
گل در دست و خار در زبان زيبنده زنان فاطمي نيست ...
لطفا در فاطمي بودنمان تجديد نظر كنيم مبادا رفتارمان در خط و سيره آن حضرت (س) نباشد ...
حضرت فاطمه (س)
روى خندان نسبت به انسان مؤمن آدمى را به بهشت رهنمون مىسازد، روى خندان در چهره معاند و دشمن آدمى را از عذاب دوزخ نگاه مىدارد.
سوره نور آيات 16 و 17
حضرت زهرا (س) :
-
۱۳۸۸/۰۳/۲۵, ۰۹:۳۳ #5
- نوشته
- 1,032
- مورد تشکر
- 2,937 پست
- حضور
- نامشخص
- دریافت
- 1
- آپلود
- 0
- گالری
- 0
راستي ببخشيد مي خواستم تبريكات صميمانه به مناسبت روز زن خدمت تمام كانون قراني ها عرض كنمبويژه خانمهاي محترم و به عنوان هديه روز زن
يك روايت از بانوي بزرگ عالم تقديم كنم اما هر چي گشتم زيبا تر از روايتي كه در امضاي خودم قرار دادم پيدا نكردم بنابراين امضاي خودم رو تقديم همه دوستان قراني ميكنم به انضمام اين دعا كه :
خداوندا به حق وجود پر فيض حضرت زهرا (س) به همه ما توفيق عمل خالصانه مرحمت نما تا مشمول برترين مصلحت تو گرديم .
آمين
ویرایش توسط fatememeshkat : ۱۳۸۸/۰۳/۲۵ در ساعت ۰۹:۳۴
سوره نور آيات 16 و 17
حضرت زهرا (س) :
-
تشکرها 3
-
۱۳۸۸/۰۳/۲۵, ۰۹:۴۵ #6
الهم عجل لولیک الفرج
-
تشکرها 2
-
۱۳۸۸/۰۳/۲۵, ۱۱:۰۲ #7
- نوشته
- 1,426
- مورد تشکر
- 5,443 پست
- حضور
- 16 روز 13 ساعت 47 دقیقه
- دریافت
- 12
- آپلود
- 2
- گالری
-
107
-
۱۳۸۸/۰۳/۲۵, ۲۱:۴۲ #8
- نوشته
- 1,016
- مورد تشکر
- 2,020 پست
- حضور
- 27 دقیقه
- دریافت
- 19
- آپلود
- 28
- گالری
-
42
امروز هم گذشت
آقا جان سلام
امروز خوب بود ولی چه کنم که از شما دورم ولی آقاجان گفته اند بعد مقصد نبود در سفر روحانی
میدونم شما کنارم هستید میدونم به حرفام گوش میدید میدونم شما همیشه سایه لطفتون بالاسرمه خدایا شکرت
خدایا شکرت که تو وای نعمت مایی . تو نماز غفلیه خوندم : اللهم انت ولی نعمتی خدایا تو ولی نعمتی الحمد الله خدایا شکرت که از تو تشکر می کنم !
خدایا به خاطر همه چیز ممنون
آن روزها دروازه شهادت داشتیم و حالا معبری تنگ ، برای شهید شدن هنوز هم فرصت هست ، دل را باید صاف کرد.
حضرت امام خامنه ای
اینجا "فضای مجازی" نیست، فضای بازی گلوله هاست و باز هم وبلاگ حاجی بخشی دارد در سه راهی شهادت آتش می گیرد. دیروز عده ای اجازه دادند "علــی(ع)" در "فضای کوفه" تنها بماند اما ما نمی گذاریم "سید عــــلی" حتی در "فضای سایبر" تنها بماند...
هر عمامه به سری که از رهبر مکرم فاصله بگیرد لعنت خدا برش باد.
آیت الله شهید سید عبدالحسین دستغیب
-
۱۳۸۸/۰۳/۲۸, ۲۱:۵۲ #9
سلام چه خوبه كه يه جايي هم براي يادداشتهاي روزانه داريد . من امروز خيلي دلشكسته و دلگرفته شدم . از يه دوست . از يه قضاوت بيجا .از يه اظهار نظر بي مهابا كه در موردم شد . چقدر بده كه آدما در مقام اثبات خودشون ديگران رو نفي كنن كه چي بشه ؟ چقدر زشته خود بزرگ بيني قبلنا قبح اين مساله رو نمي فهميدم ولي الان كه در مقام قضاوت قرار گرفتم مي بينم چقدر ناپسنديده است كه يكي اسم مسلمون رو خودش بذاره ولي وقتي ميخواد در مورد كسي حرف بزنه چشمشو روي وجدانش هيچي ، رو خدا ببنده . خيلي دلم گرفت .
-
۱۳۸۸/۰۳/۲۸, ۲۳:۰۳ #10
سلام تاپیک زیبایی رو شروع کردین.منم امروز و دیروز خیلی غمگین و دلشکسته ام.تصورش رو بکن از افرادی که اصلا انتظارش رو نداری از پشت خنجر بخوری.چقدر زشته انسان ادعای فرای آنچه که هست بکنه.افراد را سر کار بزاره. زرنگی بیخودی از خودش برای اثبات مثلا داشته هاش بکنه.وای خداجون خیلی دوست دارم می دونی چرا؟ چون همیشه بهم یاد دادی سرلوحه کارامو صداقت قرار بدم تا فریب و دروغ.اما خلقت ما آدمیزادا چقدر جالبه بی آنکه اشتباهات خودمون رو ببینیم همیشه طرف حق رو بخودمون میدیم.فخر فروشی خیلی بده. واقعا ما مسلمونیم؟ یا فقط ادعای اونو به یدک میکشیم.
-
کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
اشتراک گذاری