-
۱۳۸۸/۰۳/۲۵, ۰۸:۰۱ #1
- نوشته
- 84
- مورد تشکر
- 158 پست
- حضور
- 4 دقیقه
- دریافت
- 26
- آپلود
- 0
- گالری
- 0
چگونه زیستن رابه من بیاموز
چگونه زیستن رابه من بیاموز چگونه مردن را خود خواهم آموخت
چگونه زندگی میکنیم ؟چگونه باید زندگی کنیم؟
-
-
۱۳۸۸/۰۳/۲۶, ۱۰:۴۷ #2
ره چنان رو که رهروان رفتند
در بند خویش بودن معنای عشق نیستچونانکه زنده بودن، معنای زندگی
-
-
۱۳۸۸/۰۳/۲۶, ۱۰:۵۵ #3
من از زندگي درس تعادل را ياد گرفتم...در سخن چيز ساده اي است...اما در عمل خيلي سخت است...و...مهم ترين چيزي كه توجه من را جلب مي كند در زندگي همين است
باز هم مرغ سحر، بر سر منبر گلدمبهدم میخواند، شعر جانپرور گلباز از مسجد شهر، صوت قرآن آيدبا نسيم سحری، عطر ايمان آيدكودكان خوشسخن، شب فراری شده بازديده را باز كنيد، شده هنگام نمازباز خورشيد قشنگ، آمد از راه درازباز در دشت و دمن، چشم نرگس شده باز
-
-
۱۳۸۸/۰۳/۲۶, ۱۱:۰۸ #4
- نوشته
- 1,178
- مورد تشکر
- 2,335 پست
- حضور
- 20 دقیقه
- دریافت
- 5
- آپلود
- 0
- گالری
-
506
ره چنان رو که رهروان رفتند
*** الهی العفو ***
-
تشکرها 5
-
۱۳۸۸/۰۳/۲۷, ۰۰:۳۸ #5
کشتی ایام باحرکت دراقیانوس زندگی سینه زمان را میشکافد و همچنان به پیش میرود.جذر و مدّ ناخوشیها وخوشیها گاه و بیگاه، مهمان دل مسافران میشود و تکرار غروب وطلوع خورشید، ندای خاموش سالنامه و تقویمها، وادارشان میکند که در آیینه ایام، به تماشای گذر عمر خود بنشینند وبا خود بگویند: راستی کشتی ایام از کجا آمده؟ الآن کجا هستیم؟و سرانجام ماچه خواهد شد؟
با وزش باد موافق خوشیها، تنها عده کمی به دنبال پاسخ میروند، ولی هنگامی که گرداب هائل سرگردانی، فکر را درخود میچرخاند، موقعی که عقاب تیز پنجه أجل، کبوتران شادی ها را شکار میکند، وقتی که فرشته سفید لبخند، جای خود را به دیو سیاه دلهره میدهد، و زمانی که غول بی هویتی و یکنواختی بر سرنوشت انسان سایه میافکند، مسافران را دو گروه متفاوت مییابی: آنهایی که از گنج باور ومعنا، محروماند و رنگ سبز آرامش را نمیبینند. و اینهایی که با عینک زیبا بینِ توکل، زینب وار، حتی در توفان پر بلای کربلا جز زیبایی، چیزی نمیبینند (مارأیتُ الاّ جمیلا). و درامواج زندگی، جلیقه نجا ت «توسّل و تلاش»را به تن کردهاند.و آنهایی که دچار گردابهای تشویش و پوچی شدهاند و ابر سیاه رنجها را پایان همه لذّتها میدانند و اینهایی که دست دل در دست کشتیبان ثقلین(قرآن وعترت)نهادهاند و برای عمری، آرامش وامنیت را مهمان دل خود کردهاند و پرچم غرورانگیز ِ«حسین، کشتی نجات است و چراغ هدایت»را بر فراز کشتی ایام به اهتزار در آوردهاند
ـــــــــــــــــــــــــ ــ
منبع:قدیری، محمدحسین، (1382)، نقش معنا در زندگی، ماهنامه موعود، ماهنامه فرهنگي، اعتقادي و اجتماعي حدیث زندگی سال يازدهم، شماره 76، خردادو تیر 1382، شماره 11
ویرایش توسط D.HAMID : ۱۳۸۸/۰۳/۲۷ در ساعت ۰۰:۴۳
-
تشکرها 8
-
۱۳۸۸/۰۳/۲۷, ۱۱:۴۴ #6
- نوشته
- 84
- مورد تشکر
- 158 پست
- حضور
- 4 دقیقه
- دریافت
- 26
- آپلود
- 0
- گالری
- 0
سلام اگه ممکن اساتید کتابی معرفی کنند یا اگه ممکن اعمالی را که یک مسلمان طی یکروزباید انجام بده را بگین.
فقط خوندن نماز کافیه ؟چکارباید کرد؟!!!! کمک کنید.حداقل یک برنامه بگین!!!!!!
الان زنگ ورزش، فردا حساب داریم برنامه شما باچی پرشده؟
سلام
برنامه كلي نميتوان داد بله مي توان به برنامه اي اشاره كرد كه همه در آن مشترك كند مثل انجام واجبات و ترك محرمات.
زمان بندي برنامه ،انتخاب شغل يا رشته و....متناسب با ظرفيت ها و استعداد وهدف هاي هر فرد است به عنوان نمونه ممكن است فردي 5 ساعت خواب برايش كافي باشد اما فرد ديگري باتوجه به شرايطش نياز به 9 ساعت خواب داشته باشدو..
در واقع هركس برنامه خاص خود را دارد كه لازم است با مشاوره آن را تنظيم كند.
ویرایش توسط D.HAMID : ۱۳۸۸/۰۳/۲۷ در ساعت ۱۳:۲۴
-
تشکرها 5
-
۱۳۸۸/۰۳/۲۷, ۱۲:۵۰ #7
- نوشته
- 359
- مورد تشکر
- 1,540 پست
- حضور
- 1 روز 4 ساعت 50 دقیقه
- دریافت
- 4
- آپلود
- 0
- گالری
- 0
این جمله های حکمت آموز رو الگوی زندگی قرار بدید تا طعم لذت بخش زندگی رو بچشید...
کار کردن برای تراکتوره....فکر کردن برای کامپیوتره....جوش کردن برای سماور!
گریه نمی کنم نه اینکه سنگم......
گریه غرورمو به هم می زنه
مرد برای هضم دلتنگیاش
گریه نمی کنه قدم میزنه.......
-
تشکرها 4
-
۱۳۸۸/۰۳/۲۷, ۱۳:۱۶ #8
سلام
اگر چند نكته درباره بهتر زيستن بدانيم برنامه اي خوب مي نويسيم:
شخصيت ابعاد مختلف (زيستي و فيزيولوژيكي،اجتماعي،عاطفي ،رفتار،باورها،معنوي و..)دارد.
برنامه بهتر زيستن بايد همه اين ابعاد را به شكل متعادل پوشش دهد وگرنه رشد ما كاريكاتوري و خنده دار مي شودمثلا كسي كه فقط نماز مي خواند و از حال اقوام و يا همسايه با خبر نيست سوراخ دعا را گم كرده است و..
برنامه بهتر زيستن بايد با تعريف ما از زندگي تطبيق داشته باشد. ما زندگي را مستمر تا ابد مي دانيم و زندگي اخروي را اصل مي دانيم كه زندگي دنيا بايد با هدف اخروي ما(وصال به حق) هماهنگ باشد وگرنه بي راهه رفته ايم .ممكن است من با پارتي بازي شأن اجتماعي و اقتصادي خوبي بگيرم و چند صباحي خوش باشم ما در حساب كتاب دقيق با توجه به اين كه زندگي دنيا تمام شدني است بد جوري ضرر كرده ام.
========================
عمري به جز بيهوده بودن طي نكرديم
تقويم ها گفتند وما باور نكرديم
-
تشکرها 6
-
۱۳۸۸/۰۳/۲۸, ۰۷:۳۰ #9
- نوشته
- 84
- مورد تشکر
- 158 پست
- حضور
- 4 دقیقه
- دریافت
- 26
- آپلود
- 0
- گالری
- 0
سلام ممنون از راهنماییتون.راستش فکر می کنم این نماز ما کجا و عبادت بندگان صالح برگزیده خدا کجا!
فکر می کنم کم آوردم می خواهم بدونم اون ادم های ساده وقتی شمه کوچکی اززندگیشون این طوریه خوب پیش خدا معلوم صد پله برترند چه کار کردند وچطور به انجا رسیدند وقتی زندگیشون می بینی ....واقعا گیج شدم ونمیدونم چکارکنم
-
تشکرها 2
-
۱۳۸۸/۰۳/۲۸, ۰۹:۵۲ #10
من يه چيزي مي خوندم تو قرآن جالب بود...خدا مي گويد: شما حق نداريد ناراحت باشيد به خاطر نعمتهايي كه خدا به بعضي از بندگان خاص داده(نعمات معنوي و عرفاني و عصمت و امامت و ...)
خدا مي گه ما آدما وظيفه داريم درست زندگي كنيم و تو حدود و چارچوب خودمون گام برداريم و به حدود كسي تجاوز نكنيم و در مسائل به خدا توكل كنيم و فقط بگيم:
اياك نعبد و اياك نستعين...اهدنا الصراط المستقيم
آقا سبحان يه چيزي هست كه آدما خيلي كم بهش توجه ميكنن ولي من فك مي كنم خيلي مهم هست اين مطلب:
اينايي كه اين بالا از قول خدا گفتم همش و همش و همش همينه....ساده ي ساده ي ساده
2 تا كلمه:حد خودت رو رعايت كن...به حقوق كسي تجاوز نكن
خيييييييييييييييلي سادست...تاكيدم واسه اينه كه عده اي مي گن اين ها حرف ساده اي هستن ولي عمقشون زياده...اما من مي گم نه...اينطور ني!
عرفان...حكمت...چشمه ي علم...كرسي...غيب...مثال...ملكوت ...اينها همه هست در جهان آفرينش...اما اينطور نيست كه هر كلمه اي رو كالبد شكافي كنيم بريم در اعماقش اين چيزها رو پيدا كنيم...من فكر ميكنم اين مفاهيم اصلا در زمين نيستد كه ما بخايم اين كار رو بكنيم...
اينها چيز هايي هستن كه تو آسمون ها قرار گرفتن و تنها چاره ي انسان اينه كه خودش رو انقدر سبك بال كنه تا بتونه آروم آروم پرواز كنه
حرف آخر:كلمات بسيار زياد پيچيده ي قرآن (البته به قول بعضي ها پيچيده) ؛ كلمات بسيار ساده اي هستن و ما هم وظيفه داريم همينقدر ساده زندگي كنيم و به خودمون فشار نياريم...آرام آرام آرام
آخه خدا دستور داده حق ندارين ناراحت اين مسائل باشين...
شما زندگيتون رو درست انجام بدين...من خدا به وقتش چيزايي به شما مي دم كه شاد بشين...دست شما آدما نيست...دست من خداست
باز هم مرغ سحر، بر سر منبر گلدمبهدم میخواند، شعر جانپرور گلباز از مسجد شهر، صوت قرآن آيدبا نسيم سحری، عطر ايمان آيدكودكان خوشسخن، شب فراری شده بازديده را باز كنيد، شده هنگام نمازباز خورشيد قشنگ، آمد از راه درازباز در دشت و دمن، چشم نرگس شده باز
-
تشکرها 3
اطلاعات موضوع
کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
اشتراک گذاری