جهت مشاهده مطالب کارشناسان و کاربران در این موضوع کلیک کنید

موضوع: ای کاش کمی صبر می کردیم....دشمنان از آشوب های داخلی مسرورند
-
۱۳۸۸/۰۳/۲۶, ۰۲:۴۶ #1
- نوشته
- 793
- مورد تشکر
- 2,216 پست
- حضور
- 2 ساعت 12 دقیقه
- دریافت
- 7
- آپلود
- 0
- گالری
-
13
ای کاش کمی صبر می کردیم....دشمنان از آشوب های داخلی مسرورند
بسم الله النور
بعد از قضایای به وجود آمده به هیچ وجه قصد ارسال مطلب دراین مورد رانداشتم ولی....
متاسفانه بی توجهی به پیام ودستور رهبری معزز آن هم باهربهانه ای موجب افزایش تنش درکشور اسلامی خواهد شد...
اگر حافظه دوستان یاری کند درسال 78نیز قضیه کوی دانشگاه اینگونه رقم خورد...
چه شد؟چه نتیجه ای دربرداشت؟
آیا اینگونه اعتراض باعث تحکیم وحدت می شود؟
البته هفته پیش از انتخابات یکی از دوستان به بنده هشدار داده بودند که بعد انتخابات قضایایی همچون کوی دانشگاه به وجود خواهد آمد ولی ....
برخی از سودجویان وافراد بانفوذ بادردست گرفتن احساسات مردم درپی رسیدن به مقاصد شومشان وانحراف افکار عمومی هستند...
امروز صحنه هایی رادیدم که قلب یک مسلمان شیعه رابه درد می آورد؟
چرا باید اینگونه می شد؟
آیا درنظام اسلامی ما مرجعی برای رسیدگی به شکایت های کاندیداها آن هم بادستور موکد رهبری معظم وجود ندارد؟
آیا قانون اجازه تجمعاتی را می دهد که دشمن شاد کن هستند....
قطعا بدانید دخالت بیگانگان درامور داخلی کشوربه نفع منافع ایرانمان نیست.....
می گویند نیروهای امنیتی پایتخت به آشوبگران وبرهم زنندگان نظم اجتماعی حمله کرده اند....
از دوشب پیش موضوع داغ رسانه های لس آنجلس نشین شده است همین...
مگر وظیفه نیروهای امنیتی جز فراهم آوردن آسایش ملت است....
بنابرنص صریح قرآن بامنافقان وکوردلانی که برخلاف منافع کشور درصددایجاد اخلال درزندگی مسلمین هستند باید به شدت برخوردنمود.....
لَئِن لَّمْ يَنتَهِ الْمُنَافِقُونَ وَالَّذِينَ فِي قُلُوبِهِم مَّرَضٌ وَالْمُرْجِفُونَ فِي الْمَدِينَةِ لَنُغْرِيَنَّكَ بِهِمْ ثُمَّ لَا يُجَاوِرُونَكَ فِيهَا إِلَّا قَلِيلًا اگر منافقان و كسانى كه در دلهايشان مرضى هست و شايعهافكنان در مدينه [از كارشان] باز نايستند تو را سخت بر آنان مسلط مىكنيم تا جز [مدتى] اندك در همسايگى تو نپايند (احزاب
60)
مَلْعُونِينَ أَيْنَمَا ثُقِفُوا أُخِذُوا وَقُتِّلُوا تَقْتِيلًا ﴿61﴾
از رحمتخدا دور گرديده و هر كجا يافته شوند گرفته و سخت كشته خواهند شد
از شب گذشته تاکنون براثر همین اهمال هایی که از سوی برخی افراد صورت گرفته است مجال برای فرصت طلبان وشایعه پراکنان ایجاد شده است...
ازشایعه تسخیر صداوسیمای اردبیل وتبریز ویکی از فرمانداری های لرستان گرفته تاتسخیر کلانتری 101تهران توسط ملت!!!!!!!!!!
ویا برخی سودجویان معلوم الحال همچون فرزند یکی از حضرات درنقل قولی که درتمامی شبکه های جهانی انعکاس یافته است بیان داشته است که مردم نظام رانمی خواهند!!!!
البته باید ذکر نمایم که این بازی های کثیف باحضور ملت آگاه خنثی خواهد شدویقینا درایت مقام معظم رهبری وسخنان جامع ایشان درخطبه های نماز جمعه این هفته همچون آبی برآتش خواهد بود.....
ماهمه سرباز توییم خامنه ای
گوش به فرمان توییم خامنه ای
ویرایش توسط مرصاد : ۱۳۸۸/۰۳/۲۶ در ساعت ۰۳:۰۷
[SIGPIC][/SIGPIC]
اللهم انی اسئلک بحق روح ولیک
علی بن ابی طالب
الذی مااشرک بالله طرفه عین ابدا
ان تعجل فرج ولیک القائم المهدی
--------------------------------------
همه نام بسیج در گمنامی است و عزت او در مظلومیت او و افتخار او حضور در صحنه های حساس در روز های حادثه.... بسیجی دلگیر نباش ،تو خار چشم دشمنی....
-
تشکرها 4
-
۱۳۸۸/۰۳/۲۶, ۰۴:۵۸ #2
- نوشته
- 676
- مورد تشکر
- 2,599 پست
- حضور
- 16 ساعت 28 دقیقه
- دریافت
- 76
- آپلود
- 0
- گالری
-
27
سلام
بنده از یک ماه پیش خبر داشتم که این افراد در پی به اشوب کشاندن مملکت هستند و با اظهار نظراتی که در روز انتخابات میشد این فکر من تایید شد.مثل:"من پیشگو نیستم اما ما صددرصد برنده ایم""اگر فلانی رای نیاورد حتما!!!تقلب شده است"
در ضمن یکی دیگر از عوامل تایی کننده این فکر ارایه نکردن هیچ گونه دلیلی دال بر تقلب و صرفا فشار برای باور کردن تقلب است.
من فقط این چند روزه به فکر رهبر انقلاب هستم که از دست این افراد خون دل می خورند.
الهی و سیدی و مولای و ربی صبرت علی عذابک فکیف اصبر علی فراقک
صبرت علی حر نارک فکیف اصبر عن النظر الی کرامتک
ام کیف اسکن فی النار و رجائی عفوک
-
تشکرها 3
-
۱۳۸۸/۰۳/۲۶, ۱۲:۱۶ #3
فعلا با اين وضعيتي كه پيش آمده و رهبر عزيز سكوت كرده بايد بسازيم و بسوزيم!!!:Geryan:
ویرایش توسط فهام : ۱۳۸۸/۰۳/۲۶ در ساعت ۱۲:۱۷
*MAH
-
۱۳۸۸/۰۳/۲۶, ۱۲:۳۰ #4
- نوشته
- 1,069
- مورد تشکر
- 2,633 پست
- حضور
- 3 ساعت 9 دقیقه
- دریافت
- 4
- آپلود
- 0
- گالری
-
20
ولله يحب الصابرين
-
۱۳۸۸/۰۳/۲۶, ۱۴:۵۸ #5
- نوشته
- 1,426
- مورد تشکر
- 5,443 پست
- حضور
- 16 روز 13 ساعت 47 دقیقه
- دریافت
- 12
- آپلود
- 2
- گالری
-
107
البته این وضع هم بد نشد تا بار دیگر کسانی که ادعا میکردند مدافع اسلام هستند خود را نشان دهند ویران کردن خانه های مردم مراکز عمومی که با پول این ملت تامین شده .......
و اینکه دست یاری به سوی ایران دراز کنند اینها همانهایی هستند که تا دست اسلام را گرفتند به یک باره دستشان را رها کنند
واین جریانهای اخیر باعث شد که شناس بیشتری داشته باشیم
خدایا خدایا تا انقلاب مهدی خامنه ای نگهدار
امین یا رب العالمین
-
-
۱۳۸۸/۰۳/۲۶, ۱۵:۱۴ #6
سلام به فهام
به نظر شما رهبر بزرگوار ایران در مقابل این جریانات سکوت کرده است؟
اگر ایشان آبروداری می کنند و به صورت خصوصی به برخی از این آقایان مدعی قانون گریزی جناب آقای احمدی نژاد پیغام رعایت قوانین کشور را می دهند، این سکوت است؟!
شعار دفاع از قانون و مقابله با قانون گریزی فقط شعار بود و برای خرد کردن رقیب انتخاباتی و الا امروز مرد عمل به قانون باید مشخص شود. و همین امروز باید یاد آن فرمایش عمیق امام بیافتیم که فرمود:
اگر دیدید که دشمن دارد از کار شما حمایت کند به خودتان و به عملتان شک کنید
کجایند آنها که مدام دم از خاطرات امام میزدند و ایشان را الگوی کامل مدیریت جامعه می دانستند؟
آزاده منش باش نه آزاد روش
-
تشکرها 2
-
۱۳۸۸/۰۳/۲۶, ۱۵:۳۳ #7
سلام به مهدی 61
آقا مهدی بزرگوار؛ این واقعه یکی از دسیسه هایی است که بروز داده شده است و رهبر عزیزمان هر روز با بسیاری از این موارد مواجه است. خدا دعاهای حضرت بقیة الله سلام الله علیه را در مورد تمامی مردم جهان خصوصا کشور شیعی ایران مستجاب گرداند. و رهبر گرانقدر و صبور انقلاب را از تائیدات ایشان بهرمند بگرداند.
آزاده منش باش نه آزاد روش
-
۱۳۸۸/۰۳/۲۶, ۱۵:۵۰ #8
- نوشته
- 30
- مورد تشکر
- 45 پست
- حضور
- 3 ساعت 6 دقیقه
- دریافت
- 0
- آپلود
- 0
- گالری
- 0
دوستان من خیلی غمگینم
یکی خواسته بچه های مقاومت رو خراب کنه و رفته داخل جمعیت و به معترضین شلیک کرده
اینکار از طرف بیگانه ها انجام شده این افعال باعث میشه این جریان خاموش نشه
باید از خشونت و بزرگنمایی جلوگیری کنیم
خدایا کمک..........
اگر کاری بکنی که بیشتر از یک آدم معمولی باشی ،اگر خودت رو سر سپرده کمال کنی ،و اگر نتونستن جلوت رو بگیرن آنوقت تو تبدیل به یک چیز متفاوت میشی،چیزی که مردم بهش میگن افسانه...
-
۱۳۸۸/۰۳/۲۶, ۱۷:۲۷ #9
- نوشته
- 676
- مورد تشکر
- 2,599 پست
- حضور
- 16 ساعت 28 دقیقه
- دریافت
- 76
- آپلود
- 0
- گالری
-
27
-
۱۳۸۸/۰۳/۲۶, ۱۸:۰۰ #10
- نوشته
- 676
- مورد تشکر
- 2,599 پست
- حضور
- 16 ساعت 28 دقیقه
- دریافت
- 76
- آپلود
- 0
- گالری
-
27
به گزارش خبرگزاري فارس گزيدهاي از فرمايشات بنيانگذار جمهوري اسلامي حضرت امام خميني (ره) درباره تمكين مسئولان ، احزاب و گروهها به قانون و فصلالخطاب بودن قانون اساسي و شوراي نگهبان به شرح ذيل است:
* من باز به همه اين آقاياني كه ميخواهند نطق كنند و اعلاميه بدهند و نميدانم نامه سرگشاده بفرستند و ازاين مزخرفات، به همه اينها اعلام ميكنم كه برگرديد به اسلام، برگرديد به قانون ، برگرديد به قرآن كريم ، بهانه درست نكنيد كه اسباب اين بشود كه شما همه به انزوا كشيده بشويد. من به بسياري از شما علاقه دارم و ميل دارم كه همه به قانون عمل كنند و همه در جاي خود باشند و چنانچه اينطور نباشد، مسئله طور ديگر خواهد شد. (صحيفه امام جلد 14 صفحه 415)
*نميشود از شما پذيرفت كه ما قانون را قبول نداريم. غلط ميكني قانون را قبول نداري!قانون تو را قبول ندارد نبايد از مردم پذيرفت، از كسي پذيرفت ، ما شوراي نگهبان را قبول نداريم. نميتواني قبول نداشته باشي. مردم راي دادن به اينها ، مردم 16 ميليون تقريبا يا يك قدري بيشتر راي دادن به قانون اساسي. مردم كه به قانون اساسي راي دادند منتظرند كه قانون اساسي اجرا بشود؛ هر کس از هرجا صبح بلند ميشود بگويد من شوراي نگهبان را قبول ندارم ، من قانون اساسي را قبول ندارم ،من مجلس را قبول ندارم ، من رئيسجمهور را قبول ندارم ، من دولت را قبول ندارم. نه ! همه بايد مقيد به اين باشيد كه قانون را بپذيريد ، ولو برخلاف راي شما باشد. بايد بپذيريد، براي اينكه ميزان اكثريت است ؛ و تشخيص شوراي نگهبان كه اين مخالف قانون نيست و مخالف اسلام هم نيست ، ميزان است كه همه بايد بپذيريم.
(صحيفه امام جلد 14 صفحه 378)
* اگر يك جايي عمل به قانون شد و يك گروهي در خيابانها برضد اين عمل بخواهند عرض اندام كنند، اين همان معناي ديكتاتوري است كه مكرر گفتهام قدم به قدم پيش ميرود، اين همان ديكتاتوري است كه به هيتلر مبدل ميشود انسان،اين همان ديكتاتوري است كه به استالين انسان را مبدل ميكند. اگر قانون در يك كشوري عمل نشود ، كساني كه ميخواهند قانون را بشكنند اينها ديكتاتوراني هستند كه به صورت اسلامي پيش آمدهاند يا به صورت آزادي و امثال اين حرفها. اگر همه اين آقايان كه ادعاي اين را ميكنند كه ما طرفدار قوانين هستيم ، اينها با هم بنشينند و قانون را باز كنند و تكليف را از روي قانون همه شان معين كنند و بعد هم ملتزم باشند كه اگر قانون برخلاف راي من هم بود من خاضع ام ، اگر بر وفاق هم بود من خاضعام ،ديگر دعوايي پيش نميآيد؛ هياهو پيش نميآيد.
(صحيفه امام جلد 14 صفحه 415)
* قانون معنايش اين است كه{ همه} چيزها {را} به حسب قانون اسلامي ، به حسب قانون كشوري كه منطبق با قوانين اسلام است ، همه را ،وظيفهاشان را قانون معين كرده. بعد از اين كه قانون وظيفه را معين كرد ، هر کس بخواهد كه برخلاف او عمل بكند، اين يك ديكتاتوري است كه حالا به صورت مظلومانه پيش آمده است و بعد به صورت قاهرانه پيش خواهد آمد و بعد اين كشور را به تباهي خواهد كشيد و اين كشور وقتي به تباهي كشيده شد و اين مردم متفرق و مختلف با هم شدند ، اين همان وظيفه اي است كه براي ابرقدرتها بايد انجام بدهد اين آدم انجام داده، ولو خودش نمي فهمد، اگر بفهمد كه ديگر مصيبت بالاتر است،لكن خودشان ملتفت نيستند.
(صحيفه امام جلد 14 صفحه 415)
ای یارای امام چی شد ادعاتون؟!به حق چیزای ندیدخ و نشنیده .از امام فقط عکس یادگاری و خاطره دارند و امام حی را اجابت نمی کنند."این انتخابات از صحت و اتقان خوبی برخوردار بود"
ویرایش توسط mahdi : ۱۳۸۸/۰۳/۲۶ در ساعت ۱۸:۰۰
الهی و سیدی و مولای و ربی صبرت علی عذابک فکیف اصبر علی فراقک
صبرت علی حر نارک فکیف اصبر عن النظر الی کرامتک
ام کیف اسکن فی النار و رجائی عفوک
-
کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
اشتراک گذاری