صفحه 1 از 4 123 ... آخرین
جهت مشاهده مطالب کارشناسان و کاربران در این موضوع کلیک کنید   

موضوع: آشوب‌گران چه مي‌خواهند؟انقلاب مخملی در ایران+بررسی انقلاب های مخملی

  1. #1

    تاریخ عضویت
    جنسیت ارديبهشت ۱۳۸۸
    نوشته
    73
    مورد تشکر
    507 پست
    حضور
    2 ساعت 18 دقیقه
    دریافت
    3
    آپلود
    0
    گالری
    45

    آشوب‌گران چه مي‌خواهند؟انقلاب مخملی در ایران+بررسی انقلاب های مخملی




    فعاليت‌ها و اقدامات جريان‌ها و گروه‌هاي مختلف سياسي در دهمين دوره انتخابات ریاست جمهوري بيش از آنكه عرصه رقابت در طرح و انديشه‌ها باشد به محاكمه دولت نهم تبديل شده بود؛ محاكمه‌اي كه اكنون با آشوب خياباني و تلاش براي تكرار حادثه كوي دانشگاه وارد مرحله ديگري شده است.
    شايد در نگاه اول اين‌گونه به ذهن متبادر ‌گردد كه اين قبيل انتقادات و اظهارنظرها نوعي بهره‌گيري از تكنيك‌ها و تاكتيك‌هاي جنگ رواني است كه برای منفعل كردن رقیب به كار گرفته شده است؛ اما توجه جدي به اظهارات و برنامه‌هاي تبليغاتي آنها، اهداف و مقاصد پشت پرده‌اي را آشكار مي‌كند. قرائن و شواهد نشان می‌دهد تلاشي مرموزانه، استتار شده و بسيار پيچيده طراحي و پياده شده است تا زمينه يك انقلاب رنگي را در ايران فراهم آورند. روزنامه‌ها و سايت‌هاي مهاجم به دولت نهم، سرشار از اين شواهد و قرائن است.
    برخي از آنها را چنين مي‌توان شمارش كرد:
    1- تشكيك در سلامت انتخابات و القاي تقلب در انتخابات
    2- طرح نظارت بين‌المللي بر انتخابات و تشكيل كميته صيانت از آرا
    3- افزايش انتظارات و مطالبات عمومي
    4- تلاش براي سلب اعتماد مردم از نظام و القاي نا‌كار‌آمد بودن حاكميت
    5- هجمه‌ به گفتمان انقلاب و امام و رهبري
    6- اعلام خطر، تهديدنمايي، بحران‌نمايي و سياه‌نمايي از اوضاع كشور
    7-توهین و تخریب و دروغ‌بافی بی‌سابقه علیه دولت
    8- لشكركشي و به صحنه آمدن تمامي مخالفين و معاندين نظام
    انقلاب مخملی چیست؟
    انقلاب‌هاي مخملي يا "انقلاب‌هاي رنگي" يا "گُلي" از شيوه‌هاي براندازي نرم است كه نوعي سرنگون كردن حاكميت و جابجايي قدرت است و از شيوه مبارزه منفي و نافرماني مدني بهره مي‌گيرد. در برخي از كشورهاي اروپاي مركزي، اروپاي شرقي و آسياي مركزي انقلاب مخملي طراحي و پياده شده است. اين واژه براي نخستين بار از سوي والسلاوهادل -رئيس جمهور پيشين چك، كه در آن زمان رهبر مخالفان چكسلواكي سابق بود- به ادبيات سياسي وارد شد.
    سال 1989 طي يك دوره شش هفته‌اي، مخالفان حكومت در چكسلواكي با انجام سلسله اقداماتي زنجيره‌اي توانستند رژيم حاكم را سرنگون كرده و قدرت را در دست بگيرند.
    اين طرح و ايده به ترتيب در كشورهايي همچون صربستان، گرجستان، اوكراين و قرقيزستان منجر به تغيير طبقه حاكم شد. غرض اصلي از طراحي و پياده‌سازي انقلاب‌هاي مخملي، براندازي حكومت‌هايي است كه امريكا آنها را مانع بسط و گسترش سلطه خود مي‌داند.
    برخي از اهداف امريكا از ساماندهي انقلاب‌هاي رنگي از اين قرار است:
    1- تسلط بر مناطقي كه از جهت سياسي و راهبردي اهميت ويژه دارند
    2- كنترل مسير انتقال انرژي و جلوگيري از تسليحاتي شدن آن
    3- حذف يا مهار نظام‌هايي كه مانع گسترش سلطه امريكا هستند
    4- ممانعت از ايجاد اتحاديه‌هاي نظامي و امنيتي در آسيا، خاورميانه و آسياي مركزي
    5- همسو نمودن كشورهاي مورد نظر با سياست‌هاي امريكا
    6- فرصت‌سازي اقتصادي براي امريكا
    7- مهار بيداري اسلامي
    حکایت اول: انقلاب گل رُز در گرجستان
    با فروپاشي شوروي سابق، امريكا و ناتو به حلقه اول اروپاي شرقي؛ يعني سپر دفاعي هارتلند، نفوذ يافتند. پس از آن، توسعه نفوذ در حلقه دوم در دستور كار امريكا قرار گرفت. براي اين منظور نفوذ در گرجستان اولويت اول را داشت. امريكا و متحدان اروپايي‌اش، از طريق بنياد سوروس و مؤسسات به‌ظاهر غيردولتي، به ساماندهي يك انقلاب رنگي در گرجستان پرداختند تا سلطه‌ي ناتو به گرجستان- به عنوان حيات خلوت روسيه- گسترش يابد.
    در انتخابات پارلماني نوامبر 2003، دو ائتلاف به رقابت پرداختند: يكي "ائتلاف گرجستان نو" و ديگري "ائتلاف تروئيكاي گرجستان".
    در كوران رقابت انتخاباتي، بنياد سوروس (كه مسئوليت پشتيباني از انقلاب مخملين در گرجستان را عهده‌دار بود) پيروزي ائتلاف تروئيكا را پيشاپيش اعلام نمود. اما پس از انتخابات، نتايج شمارش آرا بر پيروزي "ائتلاف گرجستان نو" دلالت مي‌كرد. با اعلام نتايج اوليه انتخابات ائتلاف تروئيكاي گرجستان به نتيجه انتخابات اعتراض نمود و دولت را متهم به تقلب در انتخابات كرد.
    ائتلاف تروئيكاي گرجستان -كه از طريق رسانه‌هاي امريكايي و اروپايي حمايت مي‌شدند- هواداران خود را به مبارزه منفي و نافرماني مدني فراخواندند. جنبشي به نام كامارا توانست پانزده هزار نفر را در پايتخت سازماندهي نمايد. آنان چند روز در مقابل ساختمان‌هاي دولتي از جمله رياست جمهوري تجمع نمودند و طبق برنامه به پليس و ارتش گرجستان شاخه‌هاي گل رز اهدا مي‌كردند.
    در روز افتتاح پارلمان اين كشور و در حالي كه رهبر ائتلاف گرجستان نو؛‌ يعني شواردنادزه مشغول سخنراني بود، مخالفان به رهبري ساكاشويلي (از رهبران ائتلاف تروئيكا)، بدون مقاومت پليس وارد پارلمان شدند و اجازه ندادند "ائتلاف گرجستان نو" قدرت را در دست بگيرد.
    سرانجام با موافقت مقامات روسي، شواردنادزه مجبور به استعفا شد و انقلاب به‌اصطلاح گل رز به پيروزي رسيد. به‌طور كلي فرآيند عملياتي شدن انقلاب گل رز در گرجستان موارد زير را شامل مي‌شود:
    1- تزريق كمك‌هاي مالي امريكا و غرب به مخالفان حكومت گرجستان
    2- حمايت تبليغاتي وسيع امريكا و غرب از ائتلاف تروئيكاي گرجستان و تخريب و تشويش اذهان عمومي
    3 - متهم نمودن نظام حاكم در گرجستان به فساد مالي، فساد سياسي و ناكارآمدي
    4- افزايش انتظارات و مطالبات عمومي در جريان مبارزات انتخاباتي
    5 - متهم نمودن دولت گرجستان به تقلب در انتخابات
    6 - از پيش برنده اعلام نمودن جريان‌هاي متمايل به امريكا و غرب
    7- درخواست باز شماري آرا و همچنين فشار به دولت براي به‌رسميت شناختن پيروزي مخالفان
    8 - فراخوان مخالفان به مبارزه منفي و نافرماني مدني
    9 - تصرف پارلمان و اماكن دولتي و به تعطيلي كشانيدن ادارات
    حکایت دوم: انقلاب نارنجی در اوکراین
    اوكراين بعد از روسيه بزرگترين كشور اروپايي است و از لحاظ جغرافياي سياسي وضعي منحصر به فرد دارد. نفوذ امريكا در اين كشور، از يك سو حلقه محاصره روسيه را تنگ‌تر مي‌نمود و از سوي ديگر دست‌يابي امريكا را به بازار منابع نفت و گاز اين منطقه آسان مي‌كرد.
    كاخ سفيد براي ساماندهي انقلاب رنگي در اوكراين تلاش مضاعفي كرد. به‌طوري كه پس از وقوع انقلاب نارنجي در اين كشور، نيويورك تايمز فاش ساخت: بوش دست كم 65 ميليارد دلار براي اين انقلاب هزينه كرده است.
    در سال 2004 و در جريان انتخابات رياست جمهوري اوكراين، هيچ‌يك از نامزدهاي انتخاباتي نتوانستند حد نصاب لازم را در مرحله اول كسب نمايند. يانوكويچ نخست‌وزير وقت و هوادار روسيه در دور اول 88/39 درصد و ويكتور يوشچنكو نامزد مورد حمايت امريكا و غرب 22/39 درصد آراء را به دست آوردند. در نتيجه انتخابات به دور دوم كشيده شد.
    در مرحله دوم بنا بر اعلام غيررسمي، يانوكويچ با كسب 46/49 درصد آرا بر يوشچنكو كه 61/46 درصد آرا را كسب كرده بود پيروز شد. اما اين نتيجه از سوي يوشچنكو و طرفدارانش مورد قبول قرار نگرفت و آنان دولت يانكويچ را به تقلب در انتخابات متهم نمودند. با اعلام نتيجه انتخابات جنبش پارا كه از مدت‌ها قبل با حمايت مالي و تبليغاتي امريكا سازماندهي شده بود با حضور در خيابان‌هاي كيف، اقدام به تحصن و تظاهرات نمودند. متحصنين -كه تي‌شرت، بازوبند، كمربند و هِدبند نارنجي بر تن داشتند و با خود پرچم‌هاي نارنجي حمل مي‌كردند- خواستار اعلام پيروزي يوشچنكو از سوي كميسيون انتخابات شدند.
    اما كميسيون انتخابات پيروزي يانوكويچ را رسماً اعلام نمود و با اصرار اين كميسيون پارلمان اوكراين نيز نتيجه انتخابات را به تصويب رسانيد.
    با اعلام نتيجه انتخابات از سوي پارلمان اوكراين، تظاهرات‌كنندگان مانع ورود يانوكويچ به دفتر نخست وزيري شدند و كشور در شرايط جنگ داخلي و تجزيه به دو بخش شرقي (طرفداران يانوكويچ) و بخش غربي (به هواداري يوشچنكو) قرار گرفت. با فوق‌العاده شدن اوضاع كشور،‌ پارلمان اوكراين در رأي خود تجديد نظر كرد و اعلام نمود كه در انتخابات تقلب صورت پذيرفته است و از رئيس جمهور درخواست كرد تا كميسيون انتخابات را منحل كند.
    با جانبداري وزير دفاع از يوشچنكو، شرايط به سود غرب‌گرايان و افراد مورد حمايت امريكا تغيير كرد در نتيجه دادگاه عالي اوكراين سرانجام در 7 دسامبر نتيجه انتخابات را باطل و تاريخ 26 دسامبر را براي برگزاري انتخابات مجدد اعلام نمود. انتخابات مجدد در تاريخ 26 دسامبر و با حضور 12000 ناظر بين‌المللي برگزار گرديد و يوشچنكو با كمك تبليغاتي رسانه‌هاي امريكايي و اروپايي 52،62 درصد آرا را كسب نمود و رئيس جمهور اين كشور شد.
    فرآيند انقلاب نارنجي در اوكراين از اين قرار است:
    1- تزريق كمك‌هاي مالي امريكا و غرب به مخالفان دولت اوكراين
    2- انجام عمليات مشروعيت قهقرايي با متهم نمودن دولت اوكراين به خشونت، ترور مخالفان، فساد مالي، فساد اداري و فساد سياسي
    3– ناكارآمد جلوه دادن دولت
    4- تصوير سازي مطلوب از يوشچنكو و مخدوش نمودن چهره يانوكويچ به‌وسيله رسانه‌هاي امريكايي و غربي
    5- تخريب و تشويش اذهان عمومي از طريق پخش شايعه‌ي مسموم كردن يوشنچكو به‌وسيله دولت يانوكويچ
    6- القاي تقلب در انتخابات به‌وسيله دولت
    7- مخالفت با اعلام نتيجه انتخابات و فراخوان مخالفان به نافرماني مدني و مبارزه منفي
    8- انعكاس گسترده تحولات اوكراين توسط سي ان ان، بي‌بي‌سي و يورو نيوز و هدايت افكار عمومي در اين كشور
    9- برهم زدن نظم و امنيت عمومي و اشغال اماكن دولتي
    حکایت سوم: انقلاب لاله ای در قرقیزستان
    قرقيزستان اگر چه داراي منابع طبيعي نفت و گاز نمي‌باشد، اما به دليل هم‌مرز بودن با چين و افغانستان، داراي جايگاه و اهميت استراتژيك است. حادثه يازده سپتامبر، قرقيزستان را بيش از پيش در كانون توجهات امريكا قرار داد. از اين رو كاخ سفيد درصدد جابجايي قدرت در اين كشور و تثبيت موقعيت خود در قرقيزستان برآمد. در سال 2005 با رد صلاحيت نامزد‌هاي مخالف دولت در پارلمان، جرقه‌هاي انقلاب مخملي در اين كشور زده شد.
    پس از برگزاري دو مرحله انتخابات پارلماني و اعلام نتيجه آن، دو مخالف عسگر آقايف، يعني كولوف وزير پيشين امنيت قرقيزستان از اهالي شمالي به همراه باقي‌اف نماينده بر كنار شده پارلمان از اهالي جنوب با يكديگر متحد گرديدند. با پيوستن خانم اتونبايا نامزد رد صلاحيت شده انتخابات پارلماني به صفوف مخالفان آقايف، شرايط براي انقلاب مخملي در اين كشور فراهم گرديد.
    در چنين شرايطي جنبش مقاومت جوانان كلكل عهده‌دار آغاز انقلاب رنگي يا انقلاب گلي در اين كشور شدند. در مناطق جنوبي قرقيزستان، معترضان سازماندهي شده تحت حمايت امريكا، با تجمع در ميدان اصلي شهر اوش، فرودگاه و اماكن دولتي را به محاصره خود درآوردند.
    دامنه اعتراضات توسط جنبش مذكور به‌سرعت به تمامي مناطق قرقيزستان سرايت نمود و در نتيجه مخالفان عسگر آقايف اماكن دولتي و دفتر رياست جمهوري را در بيشكك به تصرف خود درآوردند و خواستار كناره‌گيري وي شدند. با متواري شدن آقايف جابجايي قدرت در اين كشور با حمايت و ساماندهي امريكا صورت پذيرفت.
    عسگر آقايف پس از فرار از كشور، استفن يانگ- سفير امريكا در قرقيزستان- را عامل اصلي اين انقلاب معرفي كرد. وي اظهار داشت:"يك هفته قبل از وقوع اين حوادث در شبكه جهاني اينترنت، نقشه اين انقلاب منتشر شده بود. اين نقشه را استفن يانگ تدوين كرده است و اين انقلاب دقيقاً همانند نقشه صورت گرفت."
    در وقوع انقلاب لاله‌اي در قرقيزستان نقش بنياد سوروس و اعطاي كمك‌هاي مالي كاخ سفيد به مخالفان دولت بسيار تعيين‌كننده بود.
    حکایت بدفرجام: انقلاب مخملی در ایران؟!كايت بدفرجام: انقلاب مخملين در ايران!؟
    ايجاد انقلاب رنگي در كشور ما بخشي از پازل راهبردي امريكا براي تغيير ساختار جمهوري اسلامي ايران است كه تاكنون به دفعات طراحي شده؛ اما در هر نوبت با شكست مواجه گرديده است.
    *پيشينه انقلاب مخملي در ايران به سال 1378 و حادثه كوي دانشگاه باز مي‌گردد. در روزهاي آغازين سال 1378 نتانياهو، نخست‌وزير وقت رژيم صهيونيستي، خواستار اجراي فوري پروژه "انفجار از درونِ" ساختار حكومتي ايران شد و تأكيد كرد: "‌بايد با ايران كاري كرد تا همان اتفاقي كه در شوروي سابق صورت گرفت، پيش آيد و آن هم انفجار از درون است." در همين راستا يكي از تجديدنظرطلبان طي مصاحبه‌اي با هفته‌نامه راهِ ‌نو تصريح كرد:
    "انقلاب اسلامي متأثر از الگوي حكومت شوروي سابق است و سرانجام آنها نيز يكسان است."
    در حادثه كوي دانشگاه با القاي خبر كذب مبني بر كشته شدن پنج دانشجو در جريان درگيري با نيروي انتظامي از سوي خانم "ص- و" و تشديد اين فضا توسط نشريات زنجيره‌اي، هيجان‌گرايي و برانگيختگي در فضاي سياسي جامعه شكل گرفت. در اين هنگام تجديد‌نظرطلبان سعي داشتند با گسيل داشتن دانشجويان به سوي بيت رهبري، به زعم خود، پروژه انقلاب مخملي و نافرماني مدني را كليد بزنند كه با حضور ميليوني مردم در صحنه‌ي دفاع از انقلاب و رهبري اين توطئه خنثي شد و عقيم ماند.
    *القاي انسداد سياسي در كشور (1379) و تئوريزه كردن مقاومت مدني (نافرماني مدني) از سوي مسافرين كنفرانس ننگين برلين، مرحله ديگري از ساماندهي انقلاب مخملين در ايران بود. در همين رابطه اكبر گنجي در گفت و گويي با نشريه كريستين ساينس مانيتور تصريح كرد: «اميدوارم كه مدل انقلابِ بدون خون‌ريزي چكسلواكي، در ايران انجام گيرد. ما قدم به مرحله‌اي از دموكراسي مي‌گذاريم كه هزينه‌اي دارد، براي رسيدن به هرچيز بايد بهاي آن را داد."سرانجام اين مرحله منجر به ايجاد اغتشاش و آشوب در جريان نشست دفتر تحكيم وحدت در شهر خرم‌آباد گرديد.
    *در سال 1380 شبكه‌هاي ماهواره‌اي ضد انقلاب، جوانان را به نافرماني مدني فراخواندند. بي‌اعتنايي مردم به‌ويژه جوانان به فراخوان ضد انقلاب، آنان را دچار سرخوردگي كرد. در اين مرحله نيز دشمنان جمهوري اسلامي ايران، انقلاب مخملين را به نظاره نشسته بودند كه همانند مراحل قبلي با ناكامي مواجه شدند.
    *پروژه قرقيزستانيزه كردن انتخابات هفتمين دوره مجلس شوراي اسلامي در سال 1383، برنامه ديگري از مجموعه اقدامات تجديدنظرطلبان براي ايجاد گسست در ساختار سياسي و برهم زدن انسجام اجتماعي بود. اين پروژه با استعفاي برخي از نمايندگان رد صلاحيت شده مجلس ششم و برخي ديگر از مديران دولتي آغاز شد؛ تحصن نمايندگان مجلس ششم نيز ادامه همين طرح بود. بي اعتنايي جامعه به تجديدنظرطلبان و ناآگاهي افراطيون از ظرفيت اجتماعي خود و از همه مهمتر قاطعيت رهبر معظم انقلاب اسلامي، اين پروژه را نيز با شكست مواجه كرد.
    * ساماندهي انقلاب مخملي در ايران به‌وسيله بنياد سوروس با واسطه افرادي همچون: هاله اسفندياري، كيان تاج‌بخش و رامين جهانبگلو از ديگر برنامه‌هاي براندازي نرم در ايران بوده است. براساس اعترافات هاله اسفندياري، بنياد سوروس با حمايت از برنامه‌هاي خاورميانه‌اي مركز امريكايي "ولسون"، به‌دنبال ايجاد يك شبكه غيررسمي در ايران جهت عملي نمودن اهداف براندازي نرم بوده است. در اين راستا كيان تاج‌بخش (مدير و نماينده بنياد سوروس در ايران) سعي داشته است تا با اقداماتي همچون راه‌اندازي كارگاه‌هاي مطالعاتي متشكل از جوانان و دانشجويان و تدريس اصول و مباني شبكه‌سازي اجتماعي زيرساخت‌هاي براندازي نرم در ايران را فراهم سازد.
    طراحی و اجرای پروژه جدید
    شواهد و قرائن نشان مي‌دهد كه تجديد‌نظرطلبان هواخواه ليبراليسم و سكولاريسم با پشتيباني دشمنان نظام جمهوري اسلامي ايران، در حال طراحي و اجرايي كردن پروژه‌ي ديگري از سلسله پروژه‌هاي انقلاب رنگي در انتخابات رياست ‌جمهوري مي‌باشند. اين پروژه كه گرجستانيزه نمودن و اوكراينيزه كردن انتخابات مي‌باشد از مدت‌ها پيش در دستور كار قرار گرفته است.
    پروژه جديد در سه فاز طراحي شده است:
    1- جنيني
    2- مقدماتي
    3- تكميلي
    1- فاز جنینی
    اين فاز در درون خود سه مرحله را شامل مي‌شود كه هدف از اجراي آن زمينه‌سازي براي دو قطبي‌ كردن جامعه به "افراط" و "اعتدال" بوده است. مراحل سه گانه اين فاز عبارت است از:
    1- ايجاد كارشكني در عرصه‌هاي مختلف براي ناكارآمد جلوه دادن مسئولان معتقد به گفتمان انقلاب
    اعلام خطر و بحراني خواندن اوضاع كشور و غيرعادي جلوه‌دادن آن، تلاش براي بي‌اعتمادكردن مردم و نااميد ساختن ايشان از اوضاع فعلي و گره زدن اميد مردم به جريان مخالف نظام و مدعي نجات
    2- فاز مقدماتی
    اين مرحله با ملاقات‌هاي پنهاني بعضي از مجريان پروژه جديد با واسطه‌هاي امنيتي و سياسي امريكا در "دوبي" به فاز اجرا منتقل گرديد و متعاقب آن، بنياد سوروس (طراح پروژه‌هاي انقلاب رنگي) در سال 1386 عده‌اي از فعالين سياسي و مطبوعاتي از جمله"م-ع" را به امريكا دعوت كرد. مراحل اين فاز را به شرح زير مي‌توان شمارش كرد:
    1- درخواست از برخي كشورهاي اروپايي جهت ترغيب امريكا و صدور قطع‌نامه‌ي سوم در آستانه انتخابات مجلس هشتم.
    2- دو قطبي كردن جامعه به اعتدال و افراط، در انتخابات هشتمين دوره مجلس شوراي اسلامي.
    3- ورود در حاكميت و ساماندهي جريان مشابه با جريان 14 مارس در لبنان براي ايجاد تعارض و دوگانگي در حاكميت.
    فاز تکمیلی:
    پياده‌سازي فرآيندهاي انقلاب رنگي در گرجستان و اوكراين فاز تكميلي پروژه جديد مي‌باشد. شواهد و قرائن نشان مي‌دهد اين فاز نيز به مرحله اجرا منتقل گرديده است.
    1- تشكيك در سلامت انتخابات و القاي تقلب در آن پيش از انتخابات
    2- توهين و تخريب ناجوانمردانه عليه دولت نهم و شخص رياست جمهوري
    3- اعلام پيروزي در انتخابات پيش از آغاز آن 4- ‌زمينه‌سازي براي اعتراض به نتيجه انتخابات
    5- هم‌جبهه شدن برخي از كانديداها با نيروهاي معاند و مخالف نظام
    6- هزينه‌هاي هنگفت تبليغاتي آن هم براي دروغ‌نمايي علیه دولت
    7- به بازي گرفتن رنگ‌ سبز
    8- راه اندازی تبلیغات خیابانیِ پرجنجال و پرتنش برای زمینه‌سازی آشوب‌های خیابانی
    9- جعلی و دروغ خواندن نتیجه انتخابات
    10- دادن آمارهای دروغ و ساختگی درباره نتیجه آرا
    11- فریب دادن و همراه ساختن برخی از دانشجویان و جوانان با عاملان اصلی و اجیرکردگان در آشوب‌های خياباني و... از جمله مراحل اين فاز است.


  2. #2

    تاریخ عضویت
    جنسیت خرداد ۱۳۸۸
    نوشته
    1
    مورد تشکر
    1 پست
    حضور
    نامشخص
    دریافت
    0
    آپلود
    0
    گالری
    0

    عجب !!!




    چرخ روزگار از اين بازيچه ها بسيار دارد

    يه زموني رهبر و مسئولين صديق ! اين نظام هم در دوران شاه بعنوان آشوبگر و خرابكار شناخته مي شدن ( البت خرابكاريشون الان ثابت شده است ) حالا چي شده خودشون به ديگرون اين لقب رو مي دن عجب !! راستي چرا هميشه مرگ واسه همسايه خوبه ؟
    ویرایش توسط سر به زير : ۱۳۸۸/۰۳/۲۷ در ساعت ۱۷:۲۱

  3. تشکرها 3


  4. #3

    تاریخ عضویت
    جنسیت اسفند ۱۳۸۶
    نوشته
    793
    مورد تشکر
    2,216 پست
    حضور
    2 ساعت 12 دقیقه
    دریافت
    7
    آپلود
    0
    گالری
    13



    نقل قول نوشته اصلی توسط سر به زير نمایش پست
    چرخ روزگار از اين بازيچه ها بسيار دارد

    يه زموني رهبر و مسئولين صديق ! اين نظام هم در دوران شاه بعنوان آشوبگر و خرابكار شناخته مي شدن ( البت خرابكاريشون الان ثابت شده است ) حالا چي شده خودشون به ديگرون اين لقب رو مي دن عجب !! راستي چرا هميشه مرگ واسه همسايه خوبه ؟
    بسم الله النور
    بازهم دیدگاه شمابسی مضحک است....
    اما شماباید بدانیدکه"هزاران بارخندیده جهان برفتنه ای زین دست"
    شماهنوز درتشخیص ومقایسه شرایط،ویژگی هاومولفه های انقلاب اسلامی به رهبری امام خمینی وآشوب وبلواوامانده اید....
    شرایط انقلاب ایران با این اغتشاش طلبی ها متفاوت است...
    البته قابل پیش بینی است که شمابازهم برروی همان اصل موهوم خود مصرید امابنده شمارابه تقوای الهی وپذیرش ولایت فقیه دعوت می کنم....
    اغتشاش طلبی...تخریب اموال عمومی،تخریب بانک ها وادارات دولتی،تخریب دانشگاهها(هماننداصفهان)هجو م درراستای خلع سلاح نظامیان وبه شهادت رساندن مادر ودختری بیگناه و...... .
    اینهاراباحوادث اول انقلاب مقایسه نکنید که اگرچنین شود قطعا درگمراهی خواهید بود....
    درضمن شما که به صداقت ولی فقیه مشکوکید مصداقی برای شک خود بیاورید(مستند)

    [SIGPIC][/SIGPIC]
    اللهم انی اسئلک بحق روح ولیک
    علی بن ابی طالب
    الذی مااشرک بالله طرفه عین ابدا
    ان تعجل فرج ولیک القائم المهدی
    --------------------------------------
    همه نام بسیج در گمنامی است و عزت او در مظلومیت او و افتخار او حضور در صحنه های حساس در روز های حادثه.... بسیجی دلگیر نباش ،تو خار چشم دشمنی....



  5. #4

    تاریخ عضویت
    جنسیت فروردين ۱۳۸۷
    نوشته
    330
    مورد تشکر
    384 پست
    حضور
    نامشخص
    دریافت
    0
    آپلود
    0
    گالری
    0

    حمایت از آشوبگران و متجاوزان به مال و جان مردم!!!




    نقل قول نوشته اصلی توسط سر به زير نمایش پست
    چرخ روزگار از اين بازيچه ها بسيار دارد

    يه زموني رهبر و مسئولين صديق ! اين نظام هم در دوران شاه بعنوان آشوبگر و خرابكار شناخته مي شدن ( البت خرابكاريشون الان ثابت شده است ) حالا چي شده خودشون به ديگرون اين لقب رو مي دن عجب !! راستي چرا هميشه مرگ واسه همسايه خوبه ؟

    جناب سربزیر!
    از یک نفر سربزیر انتظار نمی رود از آشوبگران و ارازل و اوباش متجاوز به اموال و امنیت مردم حمایت و دفاع کند!!
    ضمناً گویا سن شما اجازه نمی دهد که تفاوت های بین این ارزل و اوباش و آن مردم انقلابی را بررسی و درک کنید!
    اینان به اموال و امنیت مردم عادی و کوچه و بازار متعرض می شوند. اما آنان برای مردم عزت و احترام قایل بودند.
    اینان مورد حمایت دشمنان خارجی هستند اما آنان مورد حمله دشمنان خارجی بودند یعنی دشمنان آنان هنوز دشمنند و حامی اینان!
    و...
    آیا شرم آور نیست که یک ایرانی و یک مسلمان حامی دشمنان خود باشد!؟

    خدایا اگر بناست دیگران با عبور از روی اخلاق و انسانیت من به رفاه برسند می خواهم هرگز نرسند!
    ------------------
    نیچه گفت خدا مرده است!
    اما چندی بعد ....
    و خدا گفت نیچه مرده است.
    من کان فی هذه اعمی فهو فی الآخرة اعمی


  6. #5

    تاریخ عضویت
    جنسیت فروردين ۱۳۸۶
    نوشته
    1,957
    مورد تشکر
    3,494 پست
    حضور
    نامشخص
    دریافت
    28
    آپلود
    0
    گالری
    0



    با سلام به دوستان گرامی !
    1- با توجه به اینکه این کانون گفتمان قرآنی است...
    2- ذکر اسامی افراد مسلمان یا اشاره ای که مخاطب منظور را بفهمد فرد خاصی است ... شرعا غیبت وگاهی اگر اطلاعات نادرست باشد اتهام وچه بسا نادرست باشد....
    3- بد گویی از فردی موجب جری شدن طرفداران طرف مقابل می شود... که قرآن آن را نهی فرموده.. زیرا چه بسا تعاون بر اثم دیگران میشود..حسب وظیفه شرعی دعوت میکنم ...از مباحثی که بوی بد گویی وغیبت و اتهام (بدون اطلاع همه جانبه آنهم درصورت صحت باید از مجرای شرعی وقانونی مطرح شود) پرهیز گردد ..
    موفق باشید
    ویرایش توسط hoseintabar : ۱۳۸۸/۰۳/۲۸ در ساعت ۱۳:۲۷
    الهمّ صلّ علی محمّد وآل محمّد


  7. #6

    تاریخ عضویت
    جنسیت مهر ۱۳۸۷
    نوشته
    579
    مورد تشکر
    2,171 پست
    حضور
    نامشخص
    دریافت
    61
    آپلود
    0
    گالری
    10

    پيامبر الگوي همه دوران




    نقل قول نوشته اصلی توسط سر به زير نمایش پست
    چرخ روزگار از اين بازيچه ها بسيار دارد
    نقل قول نوشته اصلی توسط سر به زير نمایش پست

    يه زموني رهبر و مسئولين صديق ! اين نظام هم در دوران شاه بعنوان آشوبگر و خرابكار شناخته مي شدن ( البت خرابكاريشون الان ثابت شده است ) حالا چي شده خودشون به ديگرون اين لقب رو مي دن عجب !! راستي چرا هميشه مرگ واسه همسايه خوبه ؟


    با سلام خدمت دوستان

    دگرگوني احوال مخصوص به اين دوران نيست

    تاريخ هميشه در حال تكرار شدن است

    يك زماني پيغمبر ما را بعنوان شورشي و كسي كه اذهان را تشويش ميكند معرفي ميكردند

    يا او را بعنوان اخلالگر و بر هنم زننده نظم معرفي ميكردند

    تا اينكه ايشان به كمك اهل يثرب بدانجا هجرت كردند

    حكومت تشكيل دادند

    قوي كه شدند

    قراردادهائي كه با اهل مكه داشتند باطل اعلام كردند

    به آنها 4 ماه مهلت دادند كه مكه را ترك كنند

    مكه را فتح كردند

    بعد از آن هركه دنبال شورش عليه حكومتشان بود بعنوان شورشي و اخلالگر معرفي كردند

    حال چه ميگوئيد؟

    ظاهرا براي شما فرقي نكند سرنوشت مملكت توسط دشمنان ما تعيين شود يا خود ما

    مقداري به فرهنگ كشورهاي استعمار كننده دقت كنيد


    كلمات زيبائي همچون حقوق بشر، اخلالگر، ديكتاتور، كودتا، مردمسالاري، آزادي و غيره


    مقصودشان را نيز بارها فهميديم

    لذا شما به خودتان زحمت ندهيد آن واژه هاي تكراري برايمان تكرار نكنيد

    چون امكان دارد خيلي بترسيم!!!!!!

    ویرایش توسط سيد حسين : ۱۳۸۸/۰۳/۲۸ در ساعت ۱۸:۳۰


  8. #7

    تاریخ عضویت
    جنسیت بهمن ۱۳۸۷
    نوشته
    4
    مورد تشکر
    11 پست
    حضور
    نامشخص
    دریافت
    0
    آپلود
    0
    گالری
    0



    بدخواهان بدانند علیرغم ایجاد فتنه و آشوب، اصل و اساس انقلاب شکوهمند اسلامی ایران آسیب ناپذیر است و به گفته مرحوم حضرت آیت الله طالقانی هر کس در مقابل این انقلاب بایستد هلاک می شود.



  9. #8

    تاریخ عضویت
    جنسیت خرداد ۱۳۸۸
    نوشته
    2
    مورد تشکر
    1 پست
    حضور
    نامشخص
    دریافت
    0
    آپلود
    0
    گالری
    0



    سلام خسته نباشید
    واقعا" کاش میشد بعضیا انقدر راحت به حرف دایه های مهربونتر از مادر !!!!!قاره آمریکا و .......
    اعتماد نمی کردند، اینو باور کنیم که که هیچ مملکت غیری، دلش به حاله ما نسوخته ، مگر اینکه پای منافعشون به شدت در میون باشه!!!!!!!!!!
    خداییش بیایید کمتر بشینید پای کانال های satelite اونا دلشون به حال ما نسوخته،باور کنید.
    در ضمن از آقای ابوذر زمان هم به خاطر بازگو کردن مطالب مفید ممنونم.


  10. #9

    تاریخ عضویت
    جنسیت آبان ۱۳۸۷
    نوشته
    258
    مورد تشکر
    158 پست
    حضور
    نامشخص
    دریافت
    0
    آپلود
    0
    گالری
    0



    اول سلام

    این مردم قصد انقلاب ندارند و انقلاب هم نمی کنندولی دنبال گرفتن حقشون هستند و تا آخرم برای گرفتن حق تلاش میکنند ، مردم ما یه این حکومت اعتماد کرده بودند و این رو در شب های قبل از انتخابات میشد دید و با حضور خودشون در انتخابات اینو اثبات کردند ولی الآن کاری کردند که دیگه اعتمادی وجود نداره !!

    اگر شما جمعیت میلیونی رو در ابتدای میدان 7 تیر تااااا .... و میدان آزادی تا میدان امام حسین میبینید بخاطر انقلاب کردن نیست ( البته توجه داشته باشید این جمعیت در حالی در خیابان ها میان که مثل آقای احمدی نژاد از صبح تو تلویزیون مردم رو دعوت نمی کنند ) چون دنبال حق خودشونن جوانان ما نمی تونند قبول کنند اکثریت قاطع 12 میلیون نفری که بیشتر از دور قبل در انتخابات شرکت کردند به آقای احمدی نژآد رای دادند ، کم بودن تعرفه رای گیری در برخی حوزه ها به رغم چاپ وسیع تعرفه های انتخاباتی ، عدم تمایل استانداران و وزارت کشور برای تمدید رای گیری واقعا دلیلش چی بود !!؟

    خیلی ها سعی دارند نشون بدن که این راهپیمایی ها به خاطر تحریک تلویزیون های اونور آب و دشمنان کشور هستش ولی خودشونم می دونند که اینا راهپیمایی ها کاملا خود جوش و مردمیه اگر می خوایید ببینید از کجا سرچشمه میگیره حرف ها و سخنان آقای احمدی نژاد رو بخونید !! برنامه های تلویزیون رو ببنید !!!ا ببینید لباس شخصی ها ، بسیجی ها ، سرباز ها و ضد شورش ها چه برخوردی با مردم می کنند !!! بجای اینکه مردم رو آروم کنند بدتر تحریک میکنند !!

    اگر دشمنان ما می خواستند انتخابات رو خراب کنند نمی تونستند در شب های قبل از انتخابات که در یک طرق طرفداران آقای موسوی و در یک طرف طرفدران آقای احمدی نژاد بودند اغتشاش گران رو میون جمعیت بفرستند و چنان درگیری درست کنند که انتخابات خراب بشه !!!؟
    خاتمی گفته به من زنده باد دشمن من
    زاهدا من که خراباتی و مستم به تو چه؟ *** ساغر و باده بود بر سر دستم به تو چه؟
    تو اگر گوشه ی محراب نشستی صنمی گفت چرا؟ ***من اگر گوشه ی میخانه نشستم به تو چه؟
    تو که مشغول مناجات و دعـــائی چه به من *** من که شب تا به سحر يکسره مستم به تو چه؟
    آتش دوزخ اگر قصد تو و ما بکند ***تو که خشکی چه به من ، من که ترهستم به تو چه؟
    بسیجی واقعی همت بودو باکری

  11. تشکرها 2


  12. #10

    تاریخ عضویت
    جنسیت فروردين ۱۳۸۸
    نوشته
    57
    مورد تشکر
    103 پست
    حضور
    نامشخص
    دریافت
    0
    آپلود
    0
    گالری
    2



    دیشب گفتگوی ویژه خبری شبکه دو رو که نگاه میکردم و صحبتهای دکتر رضایی رو میشنیدم واقعا لذت بردم . ایشون میگفتند : مردم احساس میکنن رأیشون مثل ناموسشونه . رأی خودشونو ناموسشون میدونند و این اهمیت قائل شدن باعث خوشحالی باید باشه .
    ویرایش توسط shadi : ۱۳۸۸/۰۳/۲۹ در ساعت ۰۹:۳۷


صفحه 1 از 4 123 ... آخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

اشتراک گذاری

اشتراک گذاری

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •  
^

ورود

ورود