جهت مشاهده مطالب کارشناسان و کاربران در این موضوع کلیک کنید   

موضوع: هرکی دلش شکسته بخونه!!1 برام دعا کنید از ته دل

نوشته
    9
    مورد تشکر
    25 پست
    حضور
    نامشخص
    دریافت
    0
    آپلود
    0
    گالری
    0

خندیدن هرکی دلش شکسته بخونه!!1 برام دعا کنید از ته دل

سلام یک سلام دل شکسته ای به همهی اونایی که دلشون رو شکوندن
    یک سلام تنهایی به اونایی که خیلی تنهان
    یک سلامی به اونایی که خیلی با مرام ومعرفتن
    یک سلام به دل شکسته ی خودم
    من دلم رو خیلیا شکوندن اونایی که حتی فکر کردنش برام گناه بحساب میاد
    از دوستام از پدرم از یک نفر که توی زندگیم قدم گذاشت و رفت یک بار توی زندگیم به اجبار خانواده ام عاشق شدم اونم عاشق دختر خالم به اجبار مادرم وخواهر وبرادرم
    اونا می گفتن که تو باید با این ازدواج کنی هم مومن هم دختر خوب نجیب زیبا درس خونده
    منم قبول کردم خانواده ام رفتن خاستگاری دیگه راستی راستی خودمم خود به خود عاشق شدم بگو عاشق کسی که دوستش نداشتی عاشق کسی که با اجبار پدر و مادرت بود
    اونا برای من تصمیم گیری کرده بودن باشه اشکال نداره با این که خودم هم اون رومی خواستم دیگه خانواده ام رفت خواستگاری جواب بله رو هم گرفتن اما روزی که خودم رفتم خاستگاری دختره قرار بود با هم صحبت کنیم
    اول که اصلا راضی نبود با من حرف بزنه وقتی هم که راضی شد اومد حرفزد یک چیزایی بهم گفت که اگر یک سنگ هم بغل دستون باشه برام به گریه می افتاد یک بچه ی 16 ساله که از زندگی چیزی نمی دونست رو چه جوری به بازی گرفتن اون فقط منو بازی داده بود اونم یک بازی بچه گانه وقتی بهم گفت نه دنیا روسرم خراب شد از طرفی دیگه نمی تونستم توی روی برادر خواهر پدر ومادرم نگاه کنم واز طرفی هم شرمنده ی دلم بودم این بازی رو اونا به راه انداخته بودن و دل من رو بیشتر شکوندن
    از کسایی پرسیدم گفتن دخترا باید ناز کنن الان داره ناز می کنه دختر که راست راست نمیاد توی چشات زل بزنه و بگه تو رو می خواد
    اون باید ناز کنهبازم توی دلم امید وار شدم دیگه حالو هوای دیگه ای پیدا کردم بازم کم نیاووردم بیشتر از قبل عاشقش شدم
    دیگه گذشت چقدر شب هایی که به گوشیش پیام دادم اما دریغ از یک جواب
    روز سال تحویل 88 خونه ی ما بودن گفتم بخاطر من اومدن اونا که هیچ موقع از سال خونه ی ما نمی یو مدن بخاطر من اومدن یعنی جواب مثبت
    خدا کنه انشالله هیچ کس به جریان زتدگی من دچار نشه
    نگو اونا اومده بودن بگن ما تورو نمی خوایم دختره جلوی من زد زیر گریه گفت من تو رو نمی خوام شما پول دار نیستید اصلا خانواده ی شما با خانوادهی ما بهم نمی خوره دیگه اشک توی چشمام جمع شد بغض گلوم رو فشرد اروم اشکام جاری شدمن نمی دونم چرا اون که به خانواده ام گفته بود من امید رو می خوام من امید رو دوست دارم اما نمی دونم چرا به خودم گفت نه باشه اشکال نداره دلم رو شکون اون من رو به بازی گرفت خدا کنه یکی این بلایی رو که اون به سر من اورد حالا خدا به سرش بیاره
    حالا هم که چند ماهی ازین موضوع می گذره خانواده اش پشیمن شدن از دهن بعضیا هم فهمیدم که دختره پشیمون
    یک بار به خود کشی دست زدم اما خدا نخواست بمیرم
    اون من رو به بازی گرفت وقتی به گوشیش پیام می دادم پیام رو به همه نشون می داد با دختر داییهاش وبقیه می نشستن و من رو مسخره می گردن به امام رضا
    باش ما هم خدایی داریم تصمیم گرفتم با کسی ازدواج کنم که من رو بخاطر خودم بخواد نه به خاطر مال ومنال
    الانم اون رو پیدا کردم اما این برادر لعنتی ومادرعزیزم مخالفت می کنن ونمی زارن که من به عشقم برسم نمی دونم چرا با خواهر شوهر خواهرم همدیگر رو دوست داریم وهم دیگر رو می خوایم اگر برادر و مادرم راضی به ازدواج من و خواهر شوهر خواهرم نشدن یا خودم رو می کشم به امام رضا یا با اون فرار می کنیم شما بگید ما چی کار کنیم. ما همدیگر رو می خوایم هر ساعت بههم زنگ می زنیم
    یک لحظه اگر صداش رو نشنوم می میرم
    ما همدیگر رو دوست داریم حالا شما بگید ما چی کار کنیم تازه خانواده ی اونا هم شاید با ازدواج ما مخالف باشن برام دعا کنید وگر نه من می میرم برام دعا کنید عزیزانم من دلم شکسته یک بار اگر بازم بشکنه میمیرم ترا خدا کمکم کنید التماس دعا از ته دلتون برامون دعا کنید

2. تشکر

نوشته
    66
    مورد تشکر
    192 پست
    حضور
    11 دقیقه
    دریافت
    8
    آپلود
    0
    گالری
    0

شرط دل دادن دل گرفتنه. وگرنه یکی بی دل میشه و یکی دودل........
    ما را به جرم عشق مؤاخذه می کنند، گویا نمی دانند که عشق گناه نیست

مرا اینجا بیابید: شهدای آینده

دیگر نه هنگام صبوری و درنگ است
    تکلیف بر هر مستطیع شیعه جنگ است...

4. تشکرها 2

نوشته
    637
    مورد تشکر
    2,146 پست
    حضور
    11 ساعت 38 دقیقه
    دریافت
    11
    آپلود
    0
    گالری
    41

بسم الله الرحمن الرحیم
    سلام به امید دل شکسته و عاشق شده

امید جان؛ توی پست قبلی برات نوشته بودم که حتما باید با یک مشاور خوب و امین داستان خودت رو مطرح کنی و با بیان ریزه کاریهای شخصیتی خودت و طرف مقابلت و چند مساله ی دیگه که دکتر حمید سایت که متخصص روانشناسی است برات نوشت، قضیه رو دنبال کنی.

باور کن از همون موقعی که نامه ی قبلیت رو خوندم مشکلت رو به خوبی احساس کردم و برات دعا کردم و اگر خدا بخواد برای دعا در این زمینه به سراغ خواهر همون امامی که زیاد ازش یاد می کنی می رم و توی اونجا برات دعا می کنم که خدا اون چیزی رو که خیرت توی اونه رو به دلت بندازه اما این یک قسمت کاره. توی این نامه ات هم کاملا واضحه که برای آینده ات داری عجولانه تصمیم می گیری چون یه شکست داشتی و حالا هم دلت به سمت معشوقی دیگه پر کشیده پس نمی تونی تصمیمی بگیری که صد در صد بشه بهش اعتماد کرد. نیاز شدید به یک مشاوره توی این زمینه داری.

مشاوره همین کاریه که الان داری توی این سایت از دوستای دیگرت می خواهی ولی چیزی که من پیشنهاد می دهم یه کم تخصصی تر از این حرفهاست. با همین دکتر حمید خودمون که با یک مراجعه به پستهاش می تونی شخصیتش رو بشناسی یه ارتباط برقرار کن. فوقش اینه که حرفش رو قبول نکنی اما ضرر نمی کنی.

مساله ای که در گیرش شدی خیلی مهمه و همه ی آینده ات رو تحت تاثیر قرار می ده. تنبلی نکن. روح و روانت رو با یه مشاوره ی خوب و غیر احساسی به آرامش دعوت کن. اصلا توی این قضیه احساساتی برخورد نکن. خوب فکر کن خوب تصمیم بگیر و خوب عمل کن. احساساتت رو هم فراموش نکن ولی این طور نباشه که همه ی فکر و ذکرت فقط احساساتت باشه.
    شادکام و سلامت باشی

لا یستیقن القلب أن الحق باطل ابدا
    و لا یستیقن أن الباطل حق أبدا

قلب هیچ وقت یقین به حق بودن باطل و یا باطل بودن
    حق نمی نماید امام صادق علیه السلام

و السلام علي من اتبع الهدى
    و درود بر هر آنكه ( بدون تعصب) به دنبال حق است و پذيراى آن سوره طه / آیه 47

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

اشتراک گذاری

اشتراک گذاری