جهت مشاهده مطالب کارشناسان و کاربران در این موضوع کلیک کنید







موضوع: ///.... دانلود تفسیر انگلیسی قرآن کریم ...///... تفسیر ابن کثیر ...///
-
۱۳۸۸/۰۳/۳۱, ۱۳:۱۰ #1
- تاریخ عضویت
دي ۱۳۸۷
- نوشته
- 1,379
- مورد تشکر
- 3,222 پست
- حضور
- 9 ساعت 33 دقیقه
- دریافت
- 469
- آپلود
- 263
- گالری
-
97
///.... دانلود تفسیر انگلیسی قرآن کریم ...///... تفسیر ابن کثیر ...///
به نام خدا
دانلود تفسیر ابن کثیر قرآن کریم به زبان انگلیسی + متن عربیمنبع : کمیاب آنلاین
راهنمای دانلود:
اول 2 فایل فشرده شده را دانلود کرده و سپس بر فایل اول کلیک راست کرده و Extract Here را بزنید.
در رایانه شما باید برنامه Win rar نصب باشد.
نکته : هر دو فایل باید در یک پوشه باشند.
ویرایش توسط [Kavir] : ۱۳۸۸/۰۳/۳۱ در ساعت ۱۳:۱۸
در کوی نيک نامان، ما را گذر ندادند
گر تو نمی پسندی، تغيير ده قضا را
-
تشکرها 2
-
۱۳۸۸/۰۴/۰۲, ۱۲:۳۷ #2
- تاریخ عضویت
شهريور ۱۳۸۷
- نوشته
- 813
- مورد تشکر
- 2,274 پست
- حضور
- 1 روز 37 دقیقه
- دریافت
- 165
- آپلود
- 14
- گالری
-
6
به نام خدابا تشکر فراوان از جناب کویر
لطفا اگر ترجمه تفاسیر معروف دیگری مثل تفاسیر شیعه : نمونه ، المیزان و نور و سایر تفاسیر اهل سنت را نیز پیدا کردید در این تاپیک بگذارید . اجر کم عند الله
-
تشکر
-
۱۳۸۸/۰۴/۰۲, ۱۲:۵۲ #3
- تاریخ عضویت
شهريور ۱۳۸۷
- نوشته
- 813
- مورد تشکر
- 2,274 پست
- حضور
- 1 روز 37 دقیقه
- دریافت
- 165
- آپلود
- 14
- گالری
-
6
و اما در باب تفسير ابن كثير
ابوالفداء، عماد الدين اسماعيل بن عمرو بن كثير دمشقى ( متوفاى 774 ) فقيه ، مورخ و مفسر مشهور ؛ در تفسير و تاريخ پيرو طبرى بوده است . وى از ملازمان شيفته ابن تيميه بود و در راه پيروى و دفاع از او آزار بسيار ديد . ابن كثير هفتاد سال عمر كرد و در اواخر عمر نابينا شد . پس از مرگ نيز در گورستان صوفيه كنار استادش به خاك سپرده شد .
تفسير ابن كثير از معروفترين و شناخته شده ترين تفاسير نقلى بازمانده از سالهاى متاءخر دوران پيش است . ابن كثير ، به شيوه ابن عطيه ، « تفسير طبرى » را اصل قرار داده و در نقل احاديث و اقوال و آراء ، درايت را در كنار روايت به كار گرفته و بلكه بر خلاف ابن عطيه ، به تفصيل و با صراحت ، به نقد و تحليل روايات تفسيرى پرداخته است و موضوعات و اسرائيليات را تا حدود زيادى مشخص و پرهيز از آنها را گوشزد كرده است و از پيشگامان اين راه شمرده مى شود .
مقدمه كوتاهى هم مشتمل بر مطالب مربوط به شناخت راه تفسير صحيح بر آن نوشته است كه بيشتر آن را از « مقدمة فى اصول التفسير » ابن تيميه اقتباس كرده است .
اين تفسير ، نزد اهل سنت اعتبار والايى دارد و در حد خود منصفانه است و مورد عنايت همگان قرار گرفته است . مفسر ، در اين تفسير به شيوه اى مطلوب كه بر اساس آن بايد قرآن را تنها با قرآن و آراء سلف صالح تفسير كرد و از هرگونه اعمال راى و اجتهاد كه صرفا مستند عقلى داشته باشد دورى جست ، عمل كرده است . شيوه اى كه ضمن التزام به قرآن و سنت با نقد و ترجيح و اعمال نظر هم منافاتى ندارد و بدين جهت مورد پسند گذشتگان قرار گرفته است . ابن تيميه به اين دليل از « تفسير طبرى » توصيف مى كند و آن را اءصح تفاسير مى شمرد كه - در آن - گفتار سَلَف با سندهاى ثابت و قابل اعتماد نقل شده و از آراء بدعت آميز تهى است .
محيى الدين خطيب در پاورقى تفسير ابن كثير مى گويد : « كتابخانه اسلام ، پس از صدور چنين فتوايى از شيخ الاسلام ابن تيميه ، به تفسير شاگرد برومندش عمادالدين ابن كثير كه مانند خلاصه اى از « تفسير طبرى » است و بيشترين بهره را از آن برده و بر آن اعتماد كرده است آراسته گرديد ؛ بنابراين ، هر كس به تفسير طبرى دسترسى ندارد ، تفسير ابن كثير او را بى نياز مى سازد ؛ چون ( اين تفسير علاوه بر نكته ياد شده ) از آلودگيهاى تفاسير متأخر مبراست » .
ویرایش توسط یا مهدی (عج) : ۱۳۸۸/۰۴/۰۲ در ساعت ۱۲:۵۶
-
تشکر
اطلاعات موضوع
کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
اشتراک گذاری