صفحه 1 از 5 123 ... آخرین
جهت مشاهده مطالب کارشناسان و کاربران در این موضوع کلیک کنید   

موضوع: تجدید انتخابات! بر اساس کدام قانون؟

شروع کننده موضوع

نوشته
    359
    مورد تشکر
    1,540 پست
    حضور
    1 روز 4 ساعت 50 دقیقه
    دریافت
    4
    آپلود
    0
    گالری
    0

تجدید انتخابات! بر اساس کدام قانون؟

سلام خدمت همه ی دوستان و عزیزان
    با توجه به رخدادهای بعد از انتخابات دهم و اختلال ها و درگیری ها و اعتراض کاندیداهای غیرمنتخب برخی چنین ادعایی می کنند" که اگه واقعا" تقلبی صورت نگرفته انتخابات تجدید بشه."
    در این تاپیک می خوایم روی این پیشنهاد و پیامدهای اون بحث کنیم...
    با ما همراه باشید...ممنون
    گریه نمی کنم نه اینکه سنگم......
    گریه غرورمو به هم می زنه
    مرد برای هضم دلتنگیاش
    گریه نمی کنه قدم میزنه.......

2. تشکر

نوشته
    57
    مورد تشکر
    103 پست
    حضور
    نامشخص
    دریافت
    0
    آپلود
    0
    گالری
    2

ممکنه ربطی به این تاپیک نداشته باشه . با عرض معذرت پیشاپیش ...خبر رسانیه دیگه ! گفتم تاپیک جدید ایجاد نشه !
    هر کی هم مخالفه این حرفاس بره یقه ی گوینده اصلی رو بگیره !!!!

آیت‌الله هادوی: استیضاح برگزار کننده انتخابات
    وزارت کشور با ارایه دوگانه آمارهای مربوط به افراد حایز صلاحیت رأی دادن و تعداد صندوق‌ها و میزان چاپ تعرفه‌های انتخاباتی قبل از انتخابات و عرضه مهر و موم شده صندوق‌های رأی به حوزه‌های انتخاباتی، تأخیر در تمدید مدت رأی دادن و کاهش آن نسبت به موارد مشابه، کمبود تعرفه در حوزه‌های مختلف انتخاباتی در روز رأی گیری و اعلام زود هنگام و غیر متعارف نتایج آرا، به صورت کشوری و تأخیر در ارایه آرای استانی و شهرستانی و اجتناب از عرضه لیست تفصیلی آرای صندوق‌ها پس از انتخابات، بیشترین سهم را در ایجاد تردید نسبت به صحت انتخابات داشته است.
    آیت‌الله مهدی‌هادوی تهرانی، با انتشار دومین بیانیه خود درباره دهمین انتخابات ریاست جمهوری و حوادث پیش و پس از آن، ضمن تجلیل از حضور نزدیک به چهل میلیون نفر از ملت فهیم ایران در انتخابات، تلویحا خواستار استیضاح مسئولان برگزاری انتخابات شد.

در این بیانیه آمده است:

بسم الله الرحمن الرحیم
    انتخاب دهم صحنه‌ای از حضور قانون گرایانه و کریمانه نزدیک چهل میلیون نفر از ملت فهیم و فرهیخته ایران اسلامی بود که به شکرانه آن سر تعظیم در برابر خداوند عظیم فرود می‌آوریم و این نعمت الهی را به حضور اقدس ولی الله الاعظم روحی و ارواح العالمین لتراب مقدمه الفداء و نایب شایسته‌اش مقام معظم رهبری مدظله العالی تبریک عرض می‌کنیم.

با این همه، اموری قبل، بعد و در روز برگزاری انتخابات رخ داد که شایبه تخلف را در اذهان عموم مردم انداخت و جا دارد مسئولان مربوطه از سوی نمایندگان محترم مردم در مجلس شورای اسلامی نسبت به آن مورد سؤال و استیضاح قرار گیرند تا تردیدها به شیوه‌ای قانون مند مرتفع گردد.

وزارت کشور با ارایه دوگانه آمارهای مربوط به افراد حایز صلاحیت رأی دادن و تعداد صندوق‌ها و میزان چاپ تعرفه‌های انتخاباتی قبل از انتخابات و عرضه مهر و موم شده صندوق‌های رأی به حوزه‌های انتخاباتی، تأخیر در تمدید مدت رأی دادن و کاهش آن نسبت به موارد مشابه، کمبود تعرفه در حوزه‌های مختلف انتخاباتی در روز رأی گیری و اعلام زود هنگام و غیر متعارف نتایج آرا، به صورت کشوری و تأخیر در ارایه آرای استانی و شهرستانی و اجتناب از عرضه لیست تفصیلی آرای صندوق‌ها پس از انتخابات، بیشترین سهم را در ایجاد تردید نسبت به صحت انتخابات داشته است.

از سوی دیگر، رفتار نیروهای انتظامی و نظامی در برخورد با اعتراضات مردمی در طول هفته اخیر به ویژه حادثه کوی دانشگاه تهران و موارد دیگری که ریاست محترم مجلس شورای اسلامی به آن اشاره کرد، استیضاح وزیر محترم کشور را اقتضا می‌کند.

افزون بر این، قطع طولانی مدت و نابهنگام سیستم پیامک در کشور و اختلال در تلفن‌های سیار و حتی برخی تلفن‌های ثابت و همچنین نابسامانی وضعیت ارتباطات اینترنتی از عوامل مهم ایجاد شک در صحت انتخابات بود که باید وزارت ارتباطات نسبت به آن در برابر نمایندگان ملت در مجلس شورای اسلامی پاسخگو باشد.

اگر به این فهرست، قطع برق در هنگام پخش برخی برنامه‌های انتخاباتی در تلویزیون و نحوه ارایه اخبار و تحلیل‌ها در رسانه ملی را که منشأ تقویت شائبه تخلف در میان مردم بود، اضافه کنیم، ضرورت پاسخگویی مسئولان محترم این نهادها نیز آشکار خواهد بود.

بی شک، بررسی صحت انتخابات بر عهده نهادهای نظارتی است که قانون تعیین کرده است، اما رسیدگی به علل و عواملی که برخی از آنها اشاره شد، در حیطه وظایف نمایندگان محترم مجلس شورای اسلامی است.

امید است در پرتو رهنمودهای راهگشای مقام معظم رهبری ـ مدظله العالی ـ همه نهادهای کشور به وظیفه قانونی خود عمل کنند و با خشکاندن ریشه‌های شک و تردید به شیوه‌ای قانونمند و خردمندانه، فرصت سوءاستفاده را از دشمنان اسلام بگیرند و اقتدار نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران را بار دیگر به جهانیان، روشنتر از گذشته، بنمایانند.

و علی الله فلیتوکل المتوکلون
    مهدی‌ هادوی تهرانی
    28/3/88

http://www.tabnak.ir/fa/pages/?cid=52245
    ویرایش توسط shadi : ۱۳۸۸/۰۳/۳۱ در ساعت ۲۲:۵۸

نوشته
    540
    مورد تشکر
    1,055 پست
    حضور
    8 روز 20 ساعت 51 دقیقه
    دریافت
    1
    آپلود
    0
    گالری
    0

به نام خدا.

بسیار ممنون از دوباره به خاطر خبرشون.

من نظرم اینه که به خاطر آرام کردن جامعه و از بین بردن آشوب های اخیر باید انتخابات دوباره برگزار بشه. البته نه به صورت قبل. یعنی نباید وزارت کشور اون رو برگزار کنه بلکه باید از طرف 4 کاندیدا یک هیئتی تشکیل بشه مستقیما زیر نظر خود کاندیدا ها. یعنی خود 4 نفر روی کل انتخابات کنترل داشته باشند. اینطوری هیچکس نمی تونه بگه اینطور شد اونطور شد. همه متوجه واقعیت میشوند. و البته این دفعه باید عدالت در تمامی موارد برای هر 4 کاندیدا رعایت بشه.( حق استفاده از رسانه ملی و ... ) دفعه قبلی به نظر میومد که از سه کاندید دیگه حقی ضایع شده باشه.

این بود خلاصه نظر من. منتظر نظر دوستان دیگه هم هستم.
    هر چه در آسمانها و زمین است از آن خداوند یکتاست. کهکشانها و ستارگان مظهر قدرت اویند. همه فانیند و تنها خداست که می ماند.

حق با علی است و علی با حق.( پیامبر مهربانی ها (ص) )

دانش اگر چه در ثریا باشد ، مردانی از سرزمین پارس به آن دست خواهند یافت. ( پیامبر خوبی ها (ص))

نه تنها جزایر سه گانه بلکه از غرب چین تا شرق مدیترانه ، از جنوب سیبری تا شمال صحرای عربستان از دیرباز مرزهای ایران بزرگ قرار دارد. و در آخر تمامی فرزندان به مادر خود می پیوندند.

5. تشکرها 3

شروع کننده موضوع

نوشته
    359
    مورد تشکر
    1,540 پست
    حضور
    1 روز 4 ساعت 50 دقیقه
    دریافت
    4
    آپلود
    0
    گالری
    0

بیاید ریشه ای به این قضیه نگاه کنیم....
    از دو حال خارج نیست: یا در انتخابات تقلب گسترده صورت گرفته یا نگرفته!
    اگر تقلب صورت گرفته و مدعیان مدرک و سندی دارند باید به شورای نگهبان تحویل بدن تا رسیدگی بشه.
    کمتر از یک هفته تا پایان مهلت قانونی رسیدگی به اعتراضات کاندیداها باقی مونده ولی تا به حال هیچ کدام از کاندیداها مدرکی رو تحویل شورای نگهبان ندادند و فقط آقای رضایی مسیله ای رو مطرح کردند مبنی بر اینکه در برخی نقاط مشارکت 140% داشتیم...
    که بنا به پاسخ شورای نگهبان و تطبیق با آمارهای انتخابات گذشته این مشارکت بیش از حد طبیعیه و در نقاطی مانند خراسان رضوی بوده که به جز جمعیت ساکن پذیرای زایران زیادی به خصوص در آخر هفته ها هستند...
    http://www1.farsnews.com/newstext.php?nn=8804010309
    در هر حال حقیقت اینه که آقایان موسوی و کروبی هیچ مدرک مستندی ارایه ندادند و شدیدا" به دنبال تهیه ی مدرک و سند برای هدفشون هستند که هنوز به نتیجه نرسیده.
    در این مورد اطلاعیه ی آقای موسوی در سایت قلم جالبه که از همه ی مردم خواسته که هر سند و مدرکی مبنی بر تقلب در انتخابات دارن بهشون ایمیل کنن!!
    اگر کسی ادعایی داره باید اثباتش کنه...البته در فضایی آرام و علمی ...
    اگر اثبات شد که تقلب گسترده صورت گرفته هیچکس با تجدید انتخابات مخالف نیست.
    ولی اگه به این نتیجه رسیدیم که هیچ تقلبی صورت نگرفته تنها راه انسانی و اخلاقی برای آرام کردن این اغتشاشات و درگیری ها بیانیه ای در مورد تصدیق سلامت انتخابات هست که باید کسانی که شبهه وارد کردند برای آرام کردن اذهان صادر کنن.
    ولی اینکه صرفا" به خاطر اینکه یک کاندیدا تصور می کرده پیروز می شه ولی نشده نمی شه درخواست تجدید انتخابات داد...
    کسی که مطمینه که پیروز بوده ولی در حقش ظلم کردند اگه 200بار هم انتخابات رو تجدید کنن و رای نیاره انتخابات رو نقض می کنه!
    متاسفانه آقای موسوی در اذهان طرفدارانشون طوری وانمود کردند که صد در صد تقلب صورت گرفته....
    دوستان بهتره بدونید تو همه ی نظرسنجی های رسمی آقای احمدی نژاد به طور قطع رییس جمهور ایران می شدند.
    حتی نظرسنجی های کشورهای غربی...
    اگه شک دارید اخبارشون رو اینجا قرار بدم که قبل از انتخابات می گفتند احمدی نژاد پیروزه انتخاباته...
    دوستان خیلی از حقیقت های پشت پرده از این بازی کثیفی که شروع شده و بهاش رو جوونامون می پردازن هست که شما نمی دونید و در روزهای آتی افشا خواهد شد...
    در این تاپیک هم به برخی هاشون اشاره خواهم کرد.
    گریه غرورمو به هم می زنه
    مرد برای هضم دلتنگیاش

7. تشکر

نوشته
    540
    مورد تشکر
    1,055 پست
    حضور
    8 روز 20 ساعت 51 دقیقه
    دریافت
    1
    آپلود
    0
    گالری
    0

به نام خدا.

لوتی جان یک مطلبی وجود داره که قبلا هم بهت گفتم : سیاست خیلی تو در توه و نمی تونی مطمئن باشه که به پشت پردش نفوذ کردی.

بریم سر اصل مطلب. من اگر میگم انتخابات تجدید شه به خاطر اینه که دیگه حرف و حدیثی نباشه. شما میگی آمارها همه نشون میده که آقای احمدی نژاد می بره؟ من هم چیزی نمی گم. حتما درسته دیگه. من که امار نخوندم. اما آقای رضایی می فرمایند که من حد اقل 3.5 میلیون رای داشتم. و نهصد هزار تاش رو هم پیدا کردند ایشون. خوب به نظر شما چرا تو آمار رسمی 600 هزار تا رای دارند؟ یا یک مطلب دیگه تو انتخابات اخیر یکسری بدعت گزاری ها صورت گرفت. مثل اعلام رای ها به صورت کشوری و بعد به صورت استانی که یکم شک و شبهه درست کرد. و کلی کارهای دیگه. نامه اقای موسوی رو امروز دیدم. اگر لازم هست به صورت تلگرافی میگم به چی ها اعتراض کرده اند.

تو هر انتخاباتی از این جور اشکالات دیده میشه. و این اشکالات شک به وجود میاره. متاسفانه نحوه برخورد مسئولین جوری بود که این شک ها رو به یقین ( یقینی که ممکنه نادرست باشه) مبدل کرد. و در نتیجه دشمنان سریع پریدند تو و اغتشاش ایجاد کردند. برای فرار از این دو دستگی و جنگ داخلی به نظر من تنها راه تجدید انتخاباته.
    هر چه در آسمانها و زمین است از آن خداوند یکتاست. کهکشانها و ستارگان مظهر قدرت اویند. همه فانیند و تنها خداست که می ماند.

حق با علی است و علی با حق.( پیامبر مهربانی ها (ص) )

دانش اگر چه در ثریا باشد ، مردانی از سرزمین پارس به آن دست خواهند یافت. ( پیامبر خوبی ها (ص))

نه تنها جزایر سه گانه بلکه از غرب چین تا شرق مدیترانه ، از جنوب سیبری تا شمال صحرای عربستان از دیرباز مرزهای ایران بزرگ قرار دارد. و در آخر تمامی فرزندان به مادر خود می پیوندند.

9. تشکرها 2

نوشته
    1,426
    مورد تشکر
    5,443 پست
    حضور
    16 روز 13 ساعت 47 دقیقه
    دریافت
    12
    آپلود
    2
    گالری
    107

به نظر من اگه این حرفها رو دشمن بزنه (تجدید انتخابات چرا که تقلب صورت گرفته) خوب میگیم دشمنه دیگه به حرفاش عادت کردیم دشمن دشمنه بالااخره یه بهانه میتراشه
    اما اما اما
    یکی مثل اقای ایکس که مدتهاست تو این نظام داره فعالیت میکنه و مسئولین دلسوز نظامو میشناسه گوشتو خونش یکی شده با این نظام واقعا این صحبتها ازش بعیده
    من واقعا نمیدونم میخواد چه جوابی برای کارهای گذشته خود بدهد
    نماز جمعه این هفته هم که ایشان شرکت نکردند چرااااااااااااااااااااااا کار از این واجب تر
    کسانی که تشنه قدرت نیستند و هدفشون فقط فقط رضای خدا ومردم و مطیع امر رهبری و قانون هستند واقعا چهره این مردان مشخصه
    من واقعا خدا رو شکر میکنم که به کسی رای دادم که یک عمر خودم رو سرزنش نکنم

11. تشکر

شروع کننده موضوع

نوشته
    359
    مورد تشکر
    1,540 پست
    حضور
    1 روز 4 ساعت 50 دقیقه
    دریافت
    4
    آپلود
    0
    گالری
    0

ببین برگزاری یک انتخابات سراسری تو ایران مسیله ای نیست که بازیچه بشه برای اینکه حرف و حدیثی باقی نمونه!
    بلکه هر کس بخواد هر موقع نتیجه نگرفت حرف و حدیث ایجاد کنه...
    مگه باید کل ملت از وقت و عمرشون هزینه کنن تا شک آقای موسوی برطرف بشه؟؟
    اصلا" احتمال تقلب وجود نداره!
    در مورد پیشنهاد قبلیتون که انتخابات رو به صورت مشارکتی کاندیداها برگزار کنن اولا" که این قانون انتخابات و سیستم رای گیری همون سیستمی هست که ریس جمهورای قبلی از جمله آقایان رفسنجانی و خاتمی رو سر کار آورده...با یک تفاوت خیلی خیلی مهم!
    اونکه در این انتخابات هر کاندیدا حق داشت سر هر صندوق نماینده ای رو به عنوان ناظر داشته باشه.
    بهتره بدونید که بیشترین این ناظرها متعلق به آقای موسوی بودن و دوباره بهتره بدونید این نماینده ها در همه ی مراحل انتخابات از جمله قبل از برگزاری و حین برگزاری و شمارش حضور داشتند و همه ی اینها فرم 22 رو که شمارش آرای هر صندوق بود رو امضا کردند ...
    می دونید این یعنی چی؟؟؟ یعنی اینکه این ناظران سلامت شمارش آرا در هر صندوق رو تایید کردند و تا اون لحظه مشکلی نبوده...
    مشکل جایی پیش اومد که این رای ها جمع شد و نتیجه اختلاف فاحش رای بین احمدی نژاد و موسوی شد.
    در مورد برخورد مسیولا هم که چه رهبری چه شورای نگهبان اعلام کردند که در صورت ارایه هر مدرک مستندی آماده ی رسیدگی و احقاق حق مردم هستند ولی ...!!!
    گریه غرورمو به هم می زنه
    مرد برای هضم دلتنگیاش

نوشته
    321
    مورد تشکر
    295 پست
    حضور
    نامشخص
    دریافت
    0
    آپلود
    0
    گالری
    0

نقل قول نوشته اصلی توسط لوتی نمایش پست
    ببین برگزاری یک انتخابات سراسری تو ایران مسیله ای نیست که بازیچه بشه برای اینکه حرف و حدیثی باقی نمونه!
    بلکه هر کس بخواد هر موقع نتیجه نگرفت حرف و حدیث ایجاد کنه...
    مگه باید کل ملت از وقت و عمرشون هزینه کنن تا شک آقای موسوی برطرف بشه؟؟
    اصلا" احتمال تقلب وجود نداره!
    در مورد پیشنهاد قبلیتون که انتخابات رو به صورت مشارکتی کاندیداها برگزار کنن اولا" که این قانون انتخابات و سیستم رای گیری همون سیستمی هست که ریس جمهورای قبلی از جمله آقایان رفسنجانی و خاتمی رو سر کار آورده...با یک تفاوت خیلی خیلی مهم!
    اونکه در این انتخابات هر کاندیدا حق داشت سر هر صندوق نماینده ای رو به عنوان ناظر داشته باشه.
    بهتره بدونید که بیشترین این ناظرها متعلق به آقای موسوی بودن و دوباره بهتره بدونید این نماینده ها در همه ی مراحل انتخابات از جمله قبل از برگزاری و حین برگزاری و شمارش حضور داشتند و همه ی اینها فرم 22 رو که شمارش آرای هر صندوق بود رو امضا کردند ...
    می دونید این یعنی چی؟؟؟ یعنی اینکه این ناظران سلامت شمارش آرا در هر صندوق رو تایید کردند و تا اون لحظه مشکلی نبوده...
    مشکل جایی پیش اومد که این رای ها جمع شد و نتیجه اختلاف فاحش رای بین احمدی نژاد و موسوی شد.
    در مورد برخورد مسیولا هم که چه رهبری چه شورای نگهبان اعلام کردند که در صورت ارایه هر مدرک مستندی آماده ی رسیدگی و احقاق حق مردم هستند ولی ...!!!

پيشنهاد تجديد انتخابات از هر منظري نگاه كني به نفع هر دو طرف اين منازعه هست. آيا دولت احمدي نزاد نمي خواهد مشروعيت خود را در نزد جهانيان نشان دهد. به نظر شما در اين شرايط خدشه اي به اين مشروعيت وارد نشده است؟
    دوست خوب من عوامل زيادي باور تقلب را ايجاد كرده است و اين جريان به نحوي برنامه ريزي شده كه جمعي از كاراگاهان زبده بايد حقيقت را شناسايي كنند.
    شواري نگهبان نتوانست بي طرفي خود را نشان دهد و اين بزرگترين محور شبهه بوجود آمده است. آرايش نتايج براي هيچ آدم منصفي قابل باور نيست. طبقه معترض بطور عمده طبقه اهل منطق و فكر جامعه هستند.
    در مراحل اوليه اعلام نتايج به آراء باطله هيچ اشاره اي نشد و به سرعت نتايج اعلام مي شده است. آيا در مراحل اوليه هيچ راي باطله و سفيدي داخل صندوقها نبوده است. فضاي امنيتي كشور قبل از انتخابات و قطع پيامك ها و .... حتي اصرار مسئولين در سالم بودن انتخابات و حواله موضوع به شوراي نگهبان بر سطح اين شبهات دامن مي زند. دوست من سالهاست كه عمده مردم به رسانه ملي و بخش هاي حاكميتي نظام بي اعتماد شده اند. مردم تنها دوستان و هم فكران شما نيستند. به بطن جامعه نگاه كنيد.
    استدلال مردم بسيار ساده است و پاسخ ها مي بايست به همان روشني و سادگي باشد. در درجه اول اگر براي خليل عظيم مردم معترض ارزشي قائل هستيم بايد فضاي رسانه اي لازم را براي آنها تامين كنيم. اجتماع ساكت ميليوني براي چند ساعت مسئله كوچكي نيست كه با تهمت و بدگويي از كنار آن عبور كنيم.
    10 ميليون راي اضافه در اين دوره ،آراء افراد و طبقه اجتماعي بوده كه تمايلي به نگرش و منش آقاي احمدي نژاد ندارند و دنبال آزادي هاي بيشتري هستند. و اين آراء اضافه به شدت تركيب آرائ را تغيير مي داده است. مي دانم كه در اساس، مشكل از اينجا ناشي مي گردد كه در نظام ديني نمي توان سرنوست كشور را به مردم سپرد. جمع پذيري دموكراسي و حكومت ديني جمع بين نقيضين است و انتخابات اين دوره تنها اين حقيقت را براي آنان كه چشمي براي ديدن ، گوشي براي شنيدن و دركي براي فهميدن دارند آشكار نموده است.
    تنها راهي كه اين اعتماد از دست رفته را مي تواند برگرداند تجديد انتخابات در فضاي مورد توافق همه كانديداهاست كه البته هيچ اميدي به انجام آن ديده نمي شود.

14. تشکرها 2

نوشته
    1,426
    مورد تشکر
    5,443 پست
    حضور
    16 روز 13 ساعت 47 دقیقه
    دریافت
    12
    آپلود
    2
    گالری
    107

مهربانم من فقط نظرم رو بیان کردم مشکل برا سیستم ایجاد نکنید ((لطفا ))

16. تشکر

نوشته
    207
    مورد تشکر
    155 پست
    حضور
    نامشخص
    دریافت
    0
    آپلود
    0
    گالری
    0

دوستان خیلی از حقیقت های پشت پرده از این بازی کثیفی که شروع شده و بهاش رو جوونامون می پردازن هست که شما نمی دونید و در روزهای آتی افشا خواهد شد... در این تاپیک هم به برخی هاشون اشاره خواهم کرد.
    به نظر من بلوف هست من تمام مسائل رو برسی کردم
    کودتا
    کودتا مخملی
    به هر حال ایرانم برام مهم هست
    با اطلاعاتی که من دارم
    شک ندارم یه موضوع عادی هست
    که با بی برنامه گی مسئولان شدت گرفت

مسئول نا آرامی ها هم وزارت محترم کشور بود که مجوز راهپیمایی نداد و راه رو برای گنگ نشون دادن انتخابات با تجمع رایانه ای باز گذاشت و مسئولان نمیخوان این رو نشون بدن

ولی خوب اگه واقعا نشه مدرک یا سندی دال بر تقلبی بودن یا نبودن انتخابات ارائه کرد که مورد تایید همه باشه اینبار باید با دقت بیشترر انتخابات برگذار بشه

درضمن میدونیم که اگه انتخابات میرفت دور دوم مجددا برگذار میشد و این که دوباره الان برگذار بشه خیلی امر غیر ممکنی به نظر نمیرسید
    صدف سينه من عمري
    گهر عشق تو پروردست
    كس نداند كه درين خانه
    طفل با دايه چه ها كردست
    همه ويراني و ويراني
    همه خاموشي و خاموشي
    سايه
    افكنده به روزنها
    پيچك خشك فراموشي...

http://z.about.com/d/cruises/1/0/g/I/1/122-2240_IMG.JPG

18. تشکر

صفحه 1 از 5 123 ... آخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

اشتراک گذاری

اشتراک گذاری