جهت مشاهده مطالب کارشناسان و کاربران در این موضوع کلیک کنید

موضوع: بحث پیرامون مقام ولایت مطلقه فقیه
-
۱۳۸۸/۰۴/۰۴, ۱۶:۱۴ #1
- نوشته
- 6
- مورد تشکر
- 0 پست
- حضور
- نامشخص
- دریافت
- 0
- آپلود
- 0
- گالری
- 0
بحث پیرامون مقام ولایت مطلقه فقیه
ساعاتی پیش تاپیکی در این زمینه ایجاد کردم که بسته شد لطفا اگه موردی بر خلاف قوانین هست ذکر بفرمایید این رفتار شما فقط باعث میشه که مردم رفتار شما رو به نام اسلام ببینند
ویرایش توسط Mamad_javad : ۱۳۸۸/۰۴/۰۴ در ساعت ۱۶:۱۴
-
۱۳۸۸/۰۴/۰۴, ۱۶:۱۵ #2
- نوشته
- 6
- مورد تشکر
- 0 پست
- حضور
- نامشخص
- دریافت
- 0
- آپلود
- 0
- گالری
- 0
در تعریف حکومت دیکتاتوری میگن شكلی از حكومته كه قدرت سياسی در دست يک حاكم که به طور مستقیم از جانب مردم انتخاب نشده است قرار دارد .
-
۱۳۸۸/۰۴/۰۴, ۱۶:۱۵ #3
- نوشته
- 6
- مورد تشکر
- 0 پست
- حضور
- نامشخص
- دریافت
- 0
- آپلود
- 0
- گالری
- 0
آیا رهبر در ایران از طریق مردم تعیین میشود ؟
-
۱۳۸۸/۰۴/۰۴, ۱۸:۲۹ #4
- نوشته
- 637
- مورد تشکر
- 2,146 پست
- حضور
- 11 ساعت 38 دقیقه
- دریافت
- 11
- آپلود
- 0
- گالری
-
41
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام به آقا محمد جواد گرامی
به نظر من برای اینکه بتونیم در این زمینه به خوبی بحث رو دنبال کنیم باید یک کم همدیگر رو بهتر بشناسیم تا سطح جواب مشخص بشه. متاسفانه من وقتی به مشخصات شما سر زدم هیچ چیزی که بتونم با اون کمی بیشتر با روحیات شما و سن و سالتون آشنا بشم رو پیدا نکردم به جز لیست پستهای شما که سه تاش رو اینجا زدین و یکی هم توی بحث آیا حکم حجاب در قرآن، ظلم به زنان است؟
به همین خاطر من دیدم که نمی تونم این طوری پاسخگوی سوال شما باشم. لذا با اجازه ی شما با سوالی که مطرح می کنم به دنبال حل مشکل خودم در مورد شما خواهم بود.
می تونید نظر خودتون رو در مورد همین سوالی که مطرح کرده اید برای ما مشخص کنید؟ به نظر شما انتخاب رهبری توی ایران به چه صورت است؟
و السلام علی من اتبع الهدی
لا یستیقن القلب أن الحق باطل ابداو لا یستیقن أن الباطل حق أبدا
قلب هیچ وقت یقین به حق بودن باطل و یا باطل بودنحق نمی نماید امام صادق علیه السلام
*************و السلام علي من اتبع الهدىو درود بر هر آنكه ( بدون تعصب) به دنبال حق است و پذيراى آن سوره طه / آیه 47
-
۱۳۸۸/۰۴/۰۴, ۲۰:۱۶ #5
- نوشته
- 6
- مورد تشکر
- 0 پست
- حضور
- نامشخص
- دریافت
- 0
- آپلود
- 0
- گالری
- 0
سلام علیک
من 16 سالمه
به نظرم مسیر رهبری در ایران به سمت نظام دیکتاتوریه !
من پیرو جمله ی زیرم :
وقتی زور ، جامه تقوی می پوشد ، بزرگترین فاجعه در تاریخ پدید می آید !
فاجعه ای که قربانی خاموش و بی دفاعش علی است و فاطمه و بعدها دیدیم که فرزندانشان یکایک و اخلافشان همه !
« دکتر علی شریعتی »
-
۱۳۸۸/۰۴/۰۴, ۲۲:۴۱ #6
- نوشته
- 637
- مورد تشکر
- 2,146 پست
- حضور
- 11 ساعت 38 دقیقه
- دریافت
- 11
- آپلود
- 0
- گالری
-
41
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام . جمله ی قشنگی نوشته ای. اما دکتر شریعتی ای که ازش این کلام زیبا رو آوردی توی بحث فعلی ما مخالف نظر شما حرف می زد. اون امام خمینی ای که طراح بحث ولایت فقیه بود رو با تموم وجودش تجلیل می کرد و بر او درود می فرستاد.
حالا برگردیم به جمله ی اولت که گفتی:
سوال من اینه که این برداشت شما با چه استدلالی همراهه. این یک ادعاست و طرف مقابل شما هم می تونه بگه که مسیر غیر ولایت فقیه همیشه توی عالم ثابت شده که به سمت نظام دیکتاتوریه و تنها مسیری که دیکتاتوری توش معنا نداره همین مسیر ولایت فقیهه.
دقت کن هیچ کدوم از این دو طرف هیچ دلیلی بر حرفشون ندارن و هر کدوم یه ادعای کاملا متناقض با دیگری دارن. و این روش نمی تونه جوابگوی درست سوال شما و سوال من باشه. سوال اصلی اینه که شما چطور فکر می کنی که مسیر رهبری ایران به سمت دیکتاتوریه؟
سر بلند باشی و شادکام
قلب هیچ وقت یقین به حق بودن باطل و یا باطل بودنحق نمی نماید امام صادق علیه السلام
*************و السلام علي من اتبع الهدىو درود بر هر آنكه ( بدون تعصب) به دنبال حق است و پذيراى آن سوره طه / آیه 47
-
تشکرها 2
-
۱۳۸۸/۰۴/۰۵, ۱۷:۰۲ #7
- نوشته
- 6
- مورد تشکر
- 0 پست
- حضور
- نامشخص
- دریافت
- 0
- آپلود
- 0
- گالری
- 0
مسیر ولایت فقیه به طرف نظام دیکتاتوریه چون
قدرت به صورت مادام العمر در دست یه فرده که از طرف مردم انتخاب نشده است و به خود اجازه میدهد که خود را نایب امام زمان بداند !
-
۱۳۸۸/۰۴/۰۶, ۰۰:۰۶ #8
به نام خدا
فرزندم همیشه قبل از اینکه نظری بدی ببین در باره آن موضوع مطالعه به اندازه کافی داری یا نه.
این توصیه پدرانه برای آینده ی شماست.
در باره ی موضوع ولایت فقیه به طور کلی و در باره رهبری فعلی در این کانون مباحث و مطالب خوبی مطرح شده که امیدوارم با جستجو و مطالعه ی آن ها به نتایج خوبی برسی.
در باره جمله ای که گفتی پیرو آن هستی اشکالاتی هست که باید بررسی شود:
جامه تقوی به فرمایش قرآن بهترین لباس است "و لباس التقوی ذلک خیر".
زور و قدرت هم به خودی خود چیز بدی نیست. آیا شما دوست نداری قدرت مند باشی؟ آیا قدرتمند بودن پیامبر و امام بهتر است یا قدرتمند بودن دشمنان آنان؟
پس اگر شخص قدرتمندی لباس تقوی نیز داشته باشد بهتر است تا شخص قدرتمند بی تقوی یا ضعیف با تقوی.
پس اگر زور و تقوی با هم جمع شود جامعه درست می شود.
البته منظور گوینده این جمله شاید این است که اگر زور جامه ریا به تن کند... این درست است. چون ریا مردم را فریب می دهد.
...
به امید توفیق و سعادت
نظر شما در باره این پیشنهاد چیه؟
(جلسات مناظره)
موضوع مهم : کربلایی کاظم ساروقی، حجتی غیر قابل انکار
چگونه؟؟؟ راه های جلوگیری از مرگ تدریجی جامعه
کم گوی و گزیده گوی چون دُرّ :Sokhan: !!! تا از سُخَنت جهان شود پُر !!!
الحذر الحذر! فَوَ الله لَقَد سَتَر، حتّی کأنَّه قد غَفَر
-
۱۳۸۸/۰۴/۰۶, ۰۰:۱۱ #9نظر شما در باره این پیشنهاد چیه؟
(جلسات مناظره)
موضوع مهم : کربلایی کاظم ساروقی، حجتی غیر قابل انکار
چگونه؟؟؟ راه های جلوگیری از مرگ تدریجی جامعه
کم گوی و گزیده گوی چون دُرّ :Sokhan: !!! تا از سُخَنت جهان شود پُر !!!
الحذر الحذر! فَوَ الله لَقَد سَتَر، حتّی کأنَّه قد غَفَر
-
تشکرها 3
-
۱۳۸۸/۰۴/۰۶, ۰۵:۲۰ #10
- نوشته
- 637
- مورد تشکر
- 2,146 پست
- حضور
- 11 ساعت 38 دقیقه
- دریافت
- 11
- آپلود
- 0
- گالری
-
41
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام. توی این جمله ات این اشکالات وجود داره:
1- قدرت به صورت مادام العمر در دست یک فرده اگر اینطوریه پس کار مجلس خبرگان در دوره ی وجود یک نفر به عنوان رهبر و سلامتی او ( نه در زمان احتمال فوت یا خود فوت او) چیست؟ یا مطلع نیستی و یا اینکه خودت رو به بی اطلاعی می زنی. خبرگان رهبری مسئولیت بررسی عملکرد رهبری رو دارند تا اگر این رهبر از شرایط رهبری عدول نمود یا اینکه اعمالش منافاتی با قوانین ترسیم شده برای رهبری را داشت ایشان را عزل نمایند. پس رهبر هم در جامعه ی ایران باید طبق وظایفی که برایش طراحی شده است عمل کند و همچنین باید دارای صفاتی خاص برای مدیریت کشور باشد در صورت تخلف از آن قوانین و یا از دست دادن برخی شرائط، قانون گذار رهبری را از او سلب نموده و به مجلس خبرگان رهبری، وظیفه ی بررسی این امور را هم محول نموده است.
2- که از طرف مردم انتخاب نشده است این فرمایش هم با قانون کشور ما ناسازگار است چرا که انتخاب توسط مردم دو صورت دارد یکی به صورت مستقیم و دیگری به صورت غیر مستقیم. مردمی که رئیس جمهورو نمایندگان مجلس رای را انتخاب می کنند در واقع رای به دولت او هم داده اند و کسی حق ندارد به وزراء و کابینه ی رئیس جمهور که توسط خود مردم انتخاب شده و دولتش از مجلس شورای اسلامی که نمایندگانش توسط خود مردم رای آورده اند بگوید اینها را مردم انتخاب نکرده اند. چرا که درست است که مردم به صورت مستقیم این وزیر خاص را انتخاب نکرده اند ولی اینها در روزی که رئیس جمهور را انتخاب می کردند باید از او سوال می کردند که شما می خواهید چه کسی را وزیر فلان قسمت کنید و اگر از او این سوال را نکرده اند و به او رای داده اند معنایش این می شود که به او اعتماد نموده اند. تازه در این مثال از آنجا که به نمایندگان مجلس هم رای داده اند وزیر از دو جهت منتخب خود مردم است نه از یک جهت.
این دقیقا مثل این می ماند که کسی را برای دامادی خود انتخاب کنیم و بعد بچه دار شود و ما قبول نکنیم که فرزند او نوه ماست. چون رفتار او را نمی پسندیم یا کمی سیاه چرده است و یا ....
مساله ی رهبری هم از همین قبیل است. رهبر توسط خبرگانی که ملت انتخاب می شوند انتخاب شده و مورد بررسی و کاوش رفتاری و کرداری قرار می گیرد.
3- به خود اجازه می دهد که خود را نایب امام زمان بداند در این زمینه هم اولا اینکه من یادم نیست که ایشان خودشان این حرف را زده باشند که من نایب امام زمانم پس بیایید و از من اطاعت کنید. ثانیا به فرض گفتن چنین موضوعی هم، این کاملا حرف درستی است. چرا که ایشان در امر رهبری امت همکنون همان وظیفه ای را انجام می دهد که ما آنرا مختص به امام زمان می دانیم. مدیریت جامعه یکی از شئون امام زمان علیه السلام است. اگر حضرتش ظاهر می بودند ( نه اینکه حضور می داشتند چرا که حضرت امام زمان در میان ما حاضرند ولی به مصلحتی از جانب خدا هنوز مقدر نشده که خودشان را ظاهرا معرفی نمایند ) شیعه معتقد است که منصب مدیریت امت مختص به حضرت است. حال که حضور ندارند باید به سراغ کسی رفت که دارای صفاتی خاص باشد:
الف) فقیه باشد یعنی روش امامان معصوم را در امور فقهی جامعه به صورت کامل بشناسد.
ب) مدیر باشد یعنی قدرت اداره ی جامعه را داشته باشد.
ج) شجاع باشد یعنی با این همه تهاجم بر علیه اراده ی شیعه عقب نشینی ننماید.
د) مدبر باشد یعنی اینکه در مورد حوادث و آینده ی جامعه دارای تدبیر باشد.
ه) ....
حال اگر مجلس خبرگان آمد و کسی را به عنوان رهبر تشخیص داد و آنرا به مردم معرفی کرد از آنجا که خبرگان رهبری خود خبره ی در این فن هستند که این صفات را تشخیص بدهند و داشتن و نداشتن آن را در کسی به خوبی بشناسند و زائل شدن یا بقای این صفات را هم با بررسی عملکرد شخص در رویدادهای مختلف واکاوی نمایند این شخصیتی که به واسطه ی آشنایی او با روش فقهی مدیریت اهل بیت، به اداره ی امور جامعه منصوب گردد به واقع نیابتا از اهل بیت متصدی این امر گردیده است. یعنی آنچه که بر مردم حکومت می کند فقه اهل بیت است نه شخصیت این آقا یا آن آقا. و به هیچ وجه کسی مدعی نیست که اگر مدیریت فقاهتی رهبر گرانقدر امت نباشد باز هم ایشان نائب امام زمان می باشد. مگر نیابت امام زمان بازیچه است که هر کس مدعی آن شد بخواهیم از او این حرف را بپذیریم.
پس دقت کنید مدیریت ولی فقیه فقط به واسطه فقاهت فقه اهل بیت علیهم السلام است و اصلا قیام ملت شیعه و سرنگون ساختن طاغوت با همین ملاک بوده که ما به جای ولایت افراد و احزاب و دیدگاههای ایشان ولایت فقه اهل بیت را می خواهیم نه چیز دیگر. پس ولی فقیه کسی نیست جز همان که بخواهد فقه اهل بیت را در جامعه نهادینه نماید. پس او نائب امام است در اداره جامعه و در تحقق فقه امام زمان در جامعه.
سر بلند باشید
-
تشکرها 4
اطلاعات موضوع
کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
اشتراک گذاری