جهت مشاهده مطالب کارشناسان و کاربران در این موضوع کلیک کنید   

موضوع: تصوير خدا در هنر مسيحي

شروع کننده موضوع

نوشته
    711
    مورد تشکر
    1,437 پست
    حضور
    نامشخص
    دریافت
    2
    آپلود
    0
    گالری
    0

تصوير توهين آميز خدا در هنر مسيحي

تصویر خدا در هنر مسیحی

یوحنای لاهوتی از نویسندگان کتاب مقدس در عهد جدید، خدای خود را به گوسفند ذبح شده‌ای تشبیه می‌کند که هفت شاخ و هفت چشم دارد. یوحنا در رویای خود در فصل پنجم عبارت ششم می‌نویسد:

و دیدم در میان تخت و چهار حیوان و در وسط پیران برّه چون ذبح شده ایستاده است و هفت شاخ و هفت چشم دارد که هفت روح خدایند که به تمامی جهان فرستاده می‏شوند

تصوير خدا در هنر مسيحي

همچنین در فصل هفدهم آیه چهارده می‌گوید :
    ایشان با برّه جنگ خواهند نمود و برّه بر ایشان غالب خواهد آمد زیرا که او ربّ‏الارباب و پادشاه پادشاهان است و آنانی نیز که با وی هستند که خوانده شده و برگزیده و امینند.یوحنا می‌گوید گوسفند مزبور گویا ذبح شده بود (با شک و تردید) نه این که واقعا ذبح شده باشد.سپس در باب هفتم آیه نهم از همان سفر می‌نویسد: و بعد از این دیدم که اینک گروهی عظیم که هیچ کس ایشان را نتواند شمرد از هر امّت و قبیله و قوم زبان در پیش تخت و در حضور برّه به جامه‏های سفید آراسته و شاخه‏های نخل بدست گرفته ایستاده‏اند و به آواز بلند ندا کرده می‏گویند نجات خدای ما را که بر تخت نشسته است و برّه را است.به نظر شما در این تشبیه (که خداوند را به گوسفند تشبیه کرده‌اند)،چه معنی و حکمتی می‌تواند باشد. شاید بگویید این تشبیه کنایه از لطافت و نرمی و تسلیم و سازش‌پذیری است . فرض کنیم چنین معنایی را اراده کرده باشند اما آیا خداوند چنین صفاتی را دارد ؟ بله خداوند لطیف است اما آیا نعوذ بالله همچون گوسفند تسلیم یا سازش‌پذیر است یا … . پس اگر مراد گوسفند نباشد و چنین صفاتی باشد باز هم خداوند از چنین صفاتی مبراست و قیاس مع الفارق است . باز هم از باب مماشات ما کوتاه می‌آییم و فرض می‌کنیم این خدای خاص که مورد تشبیه واقع شده است چنین صفاتی دارد و نرم است و سازش پذیر و …. آن وقت این سوال مطرح می‌شود که آنچه را که گوسفند می‌نامند آیا غضب دهشت‌آور و عذاب و خشم و صلابت هم دارد یا نه؟! اگر گوسفند است یا شبیه گوسفند، پس نباید این صفات را داشته باشد . اما این آیات را ببینید : سفر رؤیا ۶ : ۱۶ پولس نیز در نامه‌اش به عبرانی‌ها خداوند را این گونه توصیف می‌کند ۱۲ : ۲۹ : خدای ما آتش فرو برنده است.حال جالب آن است که این گوسفند نرم و اهل عطوفت و لطافت و سازش ، هفت شاخ دارد! گاو به خشونتش معروف است چون دو شاخ دارد. اکنون تصور کنید خشونتِ هفت شاخ را.

وقتی باب تشبیه خداوند به حیوانات باز شود ، ممکن است کسی پیدا شود که خداوندی را که آراسته به صفت امانتداری است ، نعوذ بالله به سگ تشبیه نماید. چون سگ حیوان امانت داری است! اعاذنا الله . آیا اگر چنین اتفاقی بیافتد دوستان مسیحی این گونه تشبیهات را می‌پذیرند؟ طبعا باید بپذیرند. چرا که کتاب مقدس خود خداوند را به دلیل لطافتش به گوسفند مانند کرده است ،‌ پس نباید در تشبیه به حیوانات دیگر مشکلی باشد . راستی آیا می‌توان خداوند را به دلیل نیروی زیادی که دارد ، پناه بر خدا ،‌ به گاو تشبیه کرد؟ چرا؟ آیا می‌توان خداوند عزیز را به دلیل تحمل و صبری که دارد ، پناه بر خدا ، به الاغ مانند نمود؟ چرا که الاغ، حیوانک اسطوره صبر و بردباری است و خداوند نیز که آزار یهود را تحمل کرده نیرومند و با صبر و شکیباست! تفاوت در چیست؟!مساله دیگر این که اگر این تشبیه درست است مسیح باید به گوسفند بودن افتخار کند یا … اما چه شده که در اناجیل چهارگانه آمده است که مسیح خودش را چوپان گوسفندان شمرده : در إنجیل یوحنا فصل دهم آیه بیست و هفتم ۱۰ : ۲۷ آمده است: گوسفندان من آواز مرا می‏شنوند و من آنها را می‏شناسم و مرا متابعت می‏کنند.دوستان عزیز مسیحیم ،‌ چگونه شما خدای خود را گوسفند می‌نامید، در حالی که شایسته نیست حتی انسانی را به چنین نامی ملقب کنند . مگر نه آن است که انسان برتر از گوسفند است؟ حضرت مسیح علیه السلام در انجیل متی باب دوازدهم آیه دوازدهم ۱۲ : ۱۲ خود به این مطلب شهادت می‌دهد و می‌فرماید: پس چقدر انسان از گوسفند افضلست.دوستان عزیز مسیحیم ، آیا این ادب کتاب مقدس پذیرفتنی است؟

تصاویری از خدا در هنر و ادبیات مسیحی

تصوير خدا در هنر مسيحي

تصوير خدا در هنر مسيحي

تصوير خدا در هنر مسيحي

تصوير خدا در هنر مسيحي

تصویر زیر هم گویای همین مساله است :‏
    http://www.apocalyptic-theories.com/...ureraltar.html

همچنین به این تصویر نگاه کنید:

تصوير خدا در هنر مسيحي

تصوير خدا در هنر مسيحي

تصوير خدا در هنر مسيحي

تصوير خدا در هنر مسيحي

تصوير خدا در هنر مسيحي

تصوير خدا در هنر مسيحي
    تصوير خدا در هنر مسيحي

فلسفه این تشبیه و عقیده که این چنین در هنر و ادبیات مسیحی رسوخ کرده است، چیست؟

منبع
    ویرایش توسط بچه با حال : ۱۳۸۸/۰۴/۰۵ در ساعت ۱۸:۴۲

نوشته
    359
    مورد تشکر
    1,540 پست
    حضور
    1 روز 4 ساعت 50 دقیقه
    دریافت
    4
    آپلود
    0
    گالری
    0

سلام به بچه باحال....
    بازگشت دوبارتو خوش آمد می گم...
    موفق باشی.
    گریه نمی کنم نه اینکه سنگم......
    گریه غرورمو به هم می زنه
    مرد برای هضم دلتنگیاش
    گریه نمی کنه قدم میزنه.......

نوشته
    34
    مورد تشکر
    36 پست
    حضور
    نامشخص
    دریافت
    0
    آپلود
    0
    گالری
    0

بسم الله

سلام برادر من این موضوع مورد بحث شما برمیگردد به گروه های ایدئولوژیکی آنها
    و نه خود دین مسیحیت.این شمایل ها مربوط به پگان پرستی است و نه خود مسیحیت.
    از طرفی تمام کتاب های عهد عتیق وعهد جدید مورد رد اسلام نیست مانند کتاب 19عهد عتیق :مزامیر داوود(ع) یا به قول ما مسلمانان زبور حضرت داوود(ع).
    این ها بیشتر به شمایل شناسی که یک رشته هنری است برمیگردد نه خود آیین مسیحیت البته این ها(بعضی از عکس ها)به نو پگانیسم هایی مثل ویکاها برمیگردد که آن ها گوشه ای از اعتقادشان این است که شما میتوانید در کنار آتش مقدستان بگردید(مراسم مذهبی پگانیسم ها) و بعد هم بروید در کلیسا و شمعی روشن کنید.
    امیدوارم توانسته باشم شما را قانع کنم اگر قانع نشدید پیامی بگذارید تا بیشتر بحث کنیم.
    پگان پرست=طبیعت یا الهه پرست.
    از شما عاجزانه درخواست میکنم هر چه زودتر این مطلب نیمه غلط را حذف کنید.
    از طرفی این طریقت ها نیمه جادو گری هم هستند و این طور حرف هاشان هم به وجهه خرافه گرایی آن ها بر میگردد نه مسیحیت.
    باز هم عاجزانه میخواهم این مطلب را سریعتر حذف کنید.
    خداحافظ

شروع کننده موضوع

نوشته
    711
    مورد تشکر
    1,437 پست
    حضور
    نامشخص
    دریافت
    2
    آپلود
    0
    گالری
    0

نقل قول نوشته اصلی توسط قلندر نمایش پست
    بسم الله

سلام برادر من این موضوع مورد بحث شما برمیگردد به گروه های ایدئولوژیکی آنها
    و نه خود دین مسیحیت.این شمایل ها مربوط به پگان پرستی است و نه خود مسیحیت.
    از طرفی تمام کتاب های عهد عتیق وعهد جدید مورد رد اسلام نیست مانند کتاب 19عهد عتیق :مزامیر داوود(ع) یا به قول ما مسلمانان زبور حضرت داوود(ع).
    این ها بیشتر به شمایل شناسی که یک رشته هنری است برمیگردد نه خود آیین مسیحیت البته این ها(بعضی از عکس ها)به نو پگانیسم هایی مثل ویکاها برمیگردد که آن ها گوشه ای از اعتقادشان این است که شما میتوانید در کنار آتش مقدستان بگردید(مراسم مذهبی پگانیسم ها) و بعد هم بروید در کلیسا و شمعی روشن کنید.
    امیدوارم توانسته باشم شما را قانع کنم اگر قانع نشدید پیامی بگذارید تا بیشتر بحث کنیم.
    پگان پرست=طبیعت یا الهه پرست.
    از شما عاجزانه درخواست میکنم هر چه زودتر این مطلب نیمه غلط را حذف کنید.
    از طرفی این طریقت ها نیمه جادو گری هم هستند و این طور حرف هاشان هم به وجهه خرافه گرایی آن ها بر میگردد نه مسیحیت.
    باز هم عاجزانه میخواهم این مطلب را سریعتر حذف کنید.
    خداحافظ
    درود بر جناب قلندر. دوست خوبم در اين زمينه با دوستان مسيحي بحث هاي زيادي كرده ايم. منظور من از مطلب فوق اين نيست كه بخواهم يك اصل اعتقادي را در دين مسيحيت كشف كنم. خير . بلكه منظور من ايراد گرفتن به برخي كج سليقگي هايي است كه از رهگذر تفسير هاي نادرست كتاب مقدس به هنر و ادبيات مسيحي راه يافته است. اين مطلب با آن چيزي كه شما فرموديد يعني پگانيسم تفاوت اساسي دارد. درست است كه در مسيحيت نيز با وجود تثليث ، چندگانه پرستي خدا ، شالوده شده است اما خود مسيحيان ادعا دارند و با مباني فلسفي خود مي كوشند تا اثبات كنند كه يگانه پرستند ، برخلاف paganها كه رسما خدايان متعددي از طبيعت دارند.
    سوال اصلي من اين نيست كه چرا مسيحيان گوسفند را مي پرستند.
    سوال اين است كه چرا خداوند را به گوسفند تشبيه مي كنند
    و ميان اين دو سوال فرقي اساسي است.
    به هر حال از توجه شما متشكرم.

ویرایش توسط بچه با حال : ۱۳۸۸/۰۴/۰۵ در ساعت ۱۸:۳۱

5. تشکرها 2

شروع کننده موضوع

نوشته
    711
    مورد تشکر
    1,437 پست
    حضور
    نامشخص
    دریافت
    2
    آپلود
    0
    گالری
    0

نقل قول نوشته اصلی توسط لوتی نمایش پست
    سلام به بچه باحال....
    بازگشت دوبارتو خوش آمد می گم...
    موفق باشی.
    سلام معرفت.
    اگه مي دونستم با رفتنم به خرابات ، خرابت مي كنن ، تو رو با خودم مي بردم. سبيل گذاشتي ديگه نمي شناسمت. زت زياد .

(شكلك دستمال يزدي)
    ویرایش توسط بچه با حال : ۱۳۸۸/۰۴/۰۵ در ساعت ۱۸:۳۷

7. تشکر

نوشته
    34
    مورد تشکر
    36 پست
    حضور
    نامشخص
    دریافت
    0
    آپلود
    0
    گالری
    0

بسم الله
    سلام.تشبیه خداوندبه گوسفند توسط مسیحی هاانجام نمی شود.توسط نقاشان یاافرادی ایجاد می شود که نو پگانیسم نامیده می شوند.بنده نگفتم شما میگویید که آنها گوسفند می پرستند من گفتم این که بگوییم آنها خدا را به گوسفند شبیه می دانند اشتباه است.این تشبیه ها توسط نو پگانیسم ها ایجاد شده نه مسیحییان.از طرفی این هنرمندان پابند مکتب های ایدئولوژیکی خودشان این تفاسیر را میکنند که این مکاتب برگرفته از اندیشه های نو پگانیسمی است نه مسیحیت.لطفا اگرباز هم قانع نشدید پیامی به بنده بدهید تاقانعتان کنم.اگر بگوییم که این تصاویر که رسما نشان دهنده چند خدا است توسط مسیحیان ایجاد شده که بر خلاف آن می شودکه شمامیگویید
    آنها میخواهند بگویند ما یگانه پرستیم.و چون به گفته خودم وتایید شما نوپگانیسم ها که رسما به چند خدا بودن خود اعتراف دارند آن شمایل های چند الهه ای را کشیده اند نه مسیحیان.
    منتظرپیام خصوصی شما چه درصورت قانع نشدن و چهدر صورت قانع شدن هستم.
    خداحافظ!

9. تشکر

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

اشتراک گذاری

اشتراک گذاری