جهت مشاهده مطالب کارشناسان و کاربران در این موضوع کلیک کنید







موضوع: باورهای غلط درمورد ازدواج...دیدگاههای منفی درمورد ازدواج
-
۱۳۸۸/۰۴/۰۷, ۱۶:۵۹ #1
- تاریخ عضویت
ارديبهشت ۱۳۸۸
- نوشته
- 204
- مورد تشکر
- 743 پست
- حضور
- نامشخص
- دریافت
- 0
- آپلود
- 0
- گالری
- 0
باورهای غلط درمورد ازدواج...دیدگاههای منفی درمورد ازدواج
* ازدواج باعث درمان مشکلات روانی می شود.
* اساس ازدواج فقط و فقط عشق است (عشق کافی است).
* عشق مال داستانهاست و در زندگی واقعی وجود ندارد.
* ازدواج راهی برای سعادتمند شدن است.
* ازدواج راهی برای تضمین زندگی فرزندان است (از دیدگاه والدین دختران و پسران جوان).
-
-
۱۳۸۸/۰۴/۰۷, ۲۳:۵۵ #2
- تاریخ عضویت
ارديبهشت ۱۳۸۸
- نوشته
- 1,017
- مورد تشکر
- 2,509 پست
- حضور
- نامشخص
- دریافت
- 29
- آپلود
- 0
- گالری
-
3
سلام
ازدواج به درمان مشکلات روانی کمک زیادی میکند اما به تنهایی نمیتواند باعث درمان شود.
ازدواج میتواند نردبانی برای سعادتمند شدن باشد اما با دنیای امروز و آمیخته کردن عشق (عشق کذایی) هیچ تضمینی برای سعادتمند شدن وجود ندارد.
به علت داشتن عقل ، اراده واختيار انسانها درسرنوشت خود دخيل هستند، پس براي تعيين سرنوشت خود بايد
ازعقل استفاده كرد .
درمورد ازدواج نيز بايد ازعقل خود درصورت لزوم از مشورت باافراد آگاه ومتخصص نيز استفاده كرد . براي يك ازدواج
موفق احتياج است كه بافاكتورهاي مهم ازدواج آشنا شويد :
1- سن 2- تحصيلات 3- فرهنگ 4- مذهب 5- اقتصادي 6- وضعيت اجتماعي
درمورد سن بهترين وضعيت فاصله بين 3 تا 5 سال است كه يك معيار صددرصد نيست ولي ترجيح است .
درمورد ديگر بايد هم پسر ودختر يك رديف يا يك سطح باشند وتفاوت واختلاف درهركدام از فاكتورهاي بالا موجب مشكل واختلال درزندگي زناشويي خواهد شد .
سه فاكتور ديگر كه مهم هستند : 1- بلوغ رواني وفكري 2- بلوغ عاطفي 3- بلوغ جنسي نيز بسيار مهم هستند يعني فرديكه هنوز وابسته به پدرومادر خود است كه آنها براي او تصميم بگيرنداين چنين فردي نمي تواند مردي براي زندگي باشد يازني كه تمام اراده اش به حرفهاي ديگران است وبراي زندگي خود نمي تواند تصميم بگيرد وبه شدت تحت تأثير ديگران است بلوغ فكري نرسيده اند .
درمورد دوم بلوغ عاطفي فرد بايد بتواند احساسات خود رابصورت سالم بيان كند وابراز بدارد وهمچنين در مسائل مثلاً
سوگواري احساس ناراحت بودن خودرا بيان كند نه اينكه لحظه اي ناراحت ولحظه ديگر خوشحال باشد يعني خلقي داشته باشد كه ثابت نباشد. بلكه انسان سالم كسي است كه بتواند داراي عواطف ثابت وسالم باشد .
ومورد سوم نيز خود بايد توانايي ارتباط جنسي سالم راداشته وآگاهي كامل از ارتباط جنسي راداشته باشد
-
-
۱۳۸۸/۰۴/۰۸, ۰۲:۳۰ #3
ازدواج پایان تنهایی است ...
ازدواج یعنی شاهزاده یا ملکه توی ذهنت سوار بر اسب سفید اومده نجاتت بده ...
ازدواج آغاز جهانگردی نباشه ، اول ایرانگردی که هست ...
ازدواج که کنی از غرغرای مادر و پدر و گیراشون خلاص میشی...
و ده ها باور غلط دیگه که به شخصه از زبون دخترها و پسرها شنیدم ...
[SIGPIC][/SIGPIC]
دلم تا دست بر دامان در زد/دو دستي سنگ شيون را به سر زداميدم مشت نوميدي به در کوفت/نگاهم قفل در، ميخ قدر کوفتچه درد است اين که در فصل اقاقي؟/به روي عاشقان در بسته ساقيبر اين در، واي من قفلي لجوج است/بجوش اي اشک هنگام خروج استدر ميخانه را گيرم که بستند/کليدش را چرا يا رب شکستند؟!دلم تا چند يا رب خسته باشد؟/در لطف تو تا کي بسته باشد؟==========================حبيبم قاصدي از پي فرستاد/پيامي بابلوري مي فرستادکه مي دانم تو را شرم حضور است/مشو نوميد، اين جا قصر نور استالا! اي عاشق اندوه گينم/نمي خواهم تو را غمگين ببينماگر آه تو از جنس نياز استدر باغ شهادت باز، باز است
-
-
۱۳۸۸/۰۴/۰۸, ۰۸:۰۱ #4
در مکتب انسان ساز اسلام، سنت حسنه ازدواج بسيار َآسان و ساده و بدور از آداب و رسوم غلط و دست و پاگير است که حتي پايين ترين طبقات اجتماع، به راحتي مي توانند بر اساس ملاک ها و تناسب هاي معرفي شده از طرف اسلام به تشکيل خانواده اقدام کرده و ازدواج کنند.
اما امروز موجي از آداب و رسوم غلط و ناشايست به راه افتاده که مشکلات را پيچيده کرده و مانع از ازدواج جوانان مي شود و در نتيجه سن ازدواج نيز روز به روز بالا مي رود. از طرفی در میان برخی از جوامع مانند جوامع زمان جاهلیت قبل از اسلام به زن و ازدواج به عنوان یک کالا ی مورد مصرف نگاه می شوددر عصر حاضر نیز اسلام برای زن و ازدواج قداست قائل شده ازدواج ، يك حكم فطرى و وسيله اى براى حفظ نوع بشر و بقاى نسل انسان و باعث آرامش و سكونت جسم و روح انسان است ; چرا كه اين دو جنس ، كامل كننده يك ديگر و مايه شكوفايى ، نشاط و پرورش هم ديگر مى باشند ، به طورى كه هر يك ، بدون ديگرى ناقص است ولی جاهلیت مدرن همچنان به زن و ازدواج به عنوان یک کالای مصرفی و زینتی نگاه میکند
-
-
۱۳۸۸/۰۴/۰۸, ۰۹:۴۲ #5
- تاریخ عضویت
ارديبهشت ۱۳۸۸
- نوشته
- 204
- مورد تشکر
- 743 پست
- حضور
- نامشخص
- دریافت
- 0
- آپلود
- 0
- گالری
- 0
* ازدواج راهی برای پیشگیری از انحراف فرزندان است.
* ازدواج راهی برای فرار از مشکلات است.
* ازدواج راهی برای جلب رضایت والدین است.
* دوستی قبل از ازدواج، تضمین کننده یک ازدواج موفق است.
* حالا ازدواج می کنم و بعد «او» را تغییر می دهم.
* باید با کسی ازدواج کرد که از همه نظر کامل باشد.
* زن باید وارد یک زندگی کامل شود.
* مهم این است که جوان ازدواج کند، بقیه مسایل حل می شود.
* یک ازدواج هرچند ناموفق بهتر از تجرد است.
-
-
۱۳۸۸/۰۴/۰۸, ۱۰:۳۴ #6
ولی جاهلیت مدرن همچنان به زن و ازدواج به عنوان یک کالای مصرفی و زینتی نگاه میکند
زن بودن در جایی به پایان می رسد همچنان که مرد بودن نیز به پایان می رسد و انسان با وجودی یکپارچه و با ترکیبی از زنانگی و مردانگی در درونش مواجه می شود. وجودی یکپارچه که جنسیت ندارد و "روح انسانی" نامیده می شود. روحی که مخاطب خداوند است.
جناب حكيم در رابطه نگاه غرب به زن به عنوان يك كالا اين عقيده ما ميباشد و فرصت بحث زياد ولي منظور شما رو در خصوص زن و ازدواج بعنوان يك كالاي مصرفي متوجه نشدم خواهشمندم در خصوص ازدواج بعنوان يك كالاي مصرفي توضيح بدهيد .
در ضمن شايان ذكر است كه . تمامی فلاسفه دنیا و دانشمندان علم اخلاق، در طول تاریخ و در روند تکاملی انسان، همیشه بر ازدواج و تشکیل کانون گرم و سالم خانواده تاکید کردهاند و آن را یکی از ارکان اساسی سعادت بشری و دستیابی به مدینه فاضله فلاسفه میدانستهاند.
ورود ارزشهای خرافی و عوامل لهو و لعب و الزامات دست و پاگیر و زجرآور و همچنان مصارف بسیار بالا و کمرشکن ازدواجهای امروزی باعث آن شده تا بسیاری از جوانان توانایی ازدواج و تشکیل خانواده را نداشته باشند و در صورت انجام و عملی شدن این نوع ازدواجها یک بودجه گزاف و مقدار زیادی انرژی، به صورت بیهوده به هدر میرود.
خرافاتهای بسیار زیاد و الزامات مصرفزا زمینهساز این شده تا انسانهای امروزی در چنین محافلی، هرچه بیشتر از فطرت پاک انسانی دور شده و انرژی و توان خود را در راههای بیهوده و فساد برانگیز، به مصرف برسانند. حتی دانشمندان و متفکران غربی و اروپایی، با چنین ازدواجها و خانوادههایی موافق نیستند، چه رسد به اسلام و قوانین و معارف پاک ناب محمدی(ص).
کدام دید منطقی و معقول است که چنین ازدواجهایی را سالم بداند، ما مسلمانیم و عقیده بر آن داریم که این ازدواجها مغایر اصول انسانی و فطرت پاک بشری است. نه تنها ما، تمام انسانهای عاقل و اهل منطق از هر کشور و دینی که باشند، آن را دارای سلامتی نمیدانند. تا کی باید دنبالهرو عدهای تجملگرا و غیر اخلاقی باشیم. متأسفانه باید اذعان نمود که چنین ازدواجهایی، خانوادهساز و در نهایت جامعهساز نیستند و تا وقتی که چنین رسم و رسومات پوچ و تهی در جامعه رواج داشته باشد، مشکلات اجتماعی و فرهنگی ما ادامه خواهد داشت و به جامعه و محیط دلخواه و آرمانی خود دست نخواهیم یافت.
با تشكر
-
-
۱۳۸۸/۰۴/۰۸, ۱۲:۰۵ #7
در ایران با توجه به شیعه جعفری در اسلام ازدواج به دو نحو دائم و موقت میتواند صورت پذیرد. در مذهب جعفری آیین اسلام این دو ازدواج در پارهای از آثار با هم یکی هستند و در برخی دگر اختلاف دارند، تفاوت اصلی و جوهری ازدواج موقت با ازدواج دائم در اینست که ازدواج موقت از لحاظ حدود و قیود آزاد است، یعنی وابسته باراده و قرارداد طرفین است، حتی بودن آن نیز در حقیقت نوعی آزادی بهطرفین میبخشد و زمان را در اختیار آنها قرار میدهد.
آنچه در درجه اول این دو را از هم متمایز میکند یکی این است که در ازدواج موقت زن و مرد تصمیم میگیرند بطور موقت باهم ازدواج کنند و پس از پایان مدت، اگر مایل بودند تمدید میکنند و اگر مایل نبودند از هم جدا میشوند.
دیگر اینکه از لحاظ شرایط، آزادی بیشتری دارند که بطور دلخواه بهر نحو که بخواهند پیمان میبندند مثلاً در ازدواج دائم مرد باید عهده دار مخارج روزانه و لباس و مسکن و احتیاجات دیگر زن از قبیل دارو و طبیب بشود، ولی در ازدواج موقت بستگی دارد بقرارداد آزادی که میان طرفین منعقد میگردد، ممکن است مرد نخواهد یا نتواند متحمل این مخارج بشود، یا زن نخواهد از پول مرد استفاده کند.
در ازدواج دائم، زن باید امر مرد را در حدود مصالح خانواده اطاعت کند، اما در ازدواج موقت بسته به قراردادی است که میان آنها منعقد میگردد.
-
تشکرها 5
-
۱۳۸۸/۰۴/۱۰, ۱۵:۱۸ #8
- تاریخ عضویت
ارديبهشت ۱۳۸۸
- نوشته
- 204
- مورد تشکر
- 743 پست
- حضور
- نامشخص
- دریافت
- 0
- آپلود
- 0
- گالری
- 0
* کسی که به خانواده خود خیلی اهمیت می دهد پس حتماً در زندگی مشترک نیز موفق خواهد بود.
* ازدواج می کنم و بعد طلاق می دهم (می گیرم).
* اگر با فلانی ازدواج کنم خوشبختم، ولاغیر.
* ازدواج یعنی خوشبختی و رفاه.
* ازدواج یعنی اسارت.
* مهریه تعیین کننده موفقیت در ازدواج است.
* شاید اگر با دیگری ازدواج می کردم موفق تر بودم.
* زن و شوهر باید کاملاً شبیه هم باشند.
* زن و شوهر باید همه مسایل خود به یکدیگر بگویند.
* زن و شوهر باید کاملاً وقتشان را با هم بگذرانند.
-
-
۱۳۸۸/۰۴/۱۳, ۰۷:۱۸ #9
- تاریخ عضویت
ارديبهشت ۱۳۸۸
- نوشته
- 204
- مورد تشکر
- 743 پست
- حضور
- نامشخص
- دریافت
- 0
- آپلود
- 0
- گالری
- 0
* زن باید تابع و مطیع محض مرد باشد.
* شوهر باید همسرش را به همه خواسته هایش برساند؛ شوهر باید همه مشکلات او را حل کند.
* به هیچکس نمی توان اعتماد کرد. («مردها غیر قابل اعتمادند» یا «زن ها فریبکارند»)
* چون خودم تصمیم گرفتم باید تا آخرش بروم؛ هر قولی که می دهی باید تا آخرش بایستی.
* زن و شوهر باید در همه مسائل اتفاق نظر داشته باشند. زن و شوهر باید تابع هم باشند. زن و شوهر باید همه فعالیت هایشان مشترک باشد.
* مرد باید جلوی زنش در بیاید. به زن نباید رو داد. نباید محبتت را نشان دهی. نباید طرف مقابلت بفهمد که دوستش داری چون آن وقت سوءاستفاده می کند.
* افرادی که طلاق می گیرند حتماً افراد مشکل داری هستند. کسی که طلاق می گیرد حتماً آدم بدی بوده است.
* والدین نباید در تصمیم ما دخالت کنند اما باید زندگی ما را تأمین کنند.
-
-
۱۳۸۸/۰۵/۰۳, ۰۹:۱۵ #10
- تاریخ عضویت
ارديبهشت ۱۳۸۸
- نوشته
- 204
- مورد تشکر
- 743 پست
- حضور
- نامشخص
- دریافت
- 0
- آپلود
- 0
- گالری
- 0
ازدواج یعنی خداحافظ زندگی
علل فرار جوانان از ازدواج
نگرش افراد به ازدواج ، به عنوان یک واقعیت اجتماعی، تحت تأثیر فرهنگ و نقش و موقعیتی است که فرد، در آن زندگی میکند. بنا بر این، دیدگاه فرد نسبت به ازدواج ، تابع فرهنگی است که به آن تعلق دارد. این دیدگاه، همچنین با جایگاه فرد در جامعه ، ارتباط تنگاتنگ دارد.
از طرف دیگر، مسئله مشکلات و موانع ازدواج از یک سو و آرزوها، ایدهآلها و تصویری که دختران و پسران از آینده و زندگی مشترک خود دارند، از سوی دیگر، موجب شده است که جوانان، به آسانی، تن به ازدواج ندهند و به عبارت دیگر، از آن بگریزند.
عوامل بسیاری در این زمینه مؤثّرند که برخی از آنها واقعی و برخی دیگر ساخته و پرداخته ذهنیات فرد هستند. این عوامل، عبارتاند از:
ا . تحوّل در الگوهای رفتاری
در دهههای اخیر، در الگوهای رفتاری خانوادهها، تحوّل جدّیای به وجود آمده است. تغییر در الگوی مصرف، نوع پوشاک، مسکن، سطح انتظارات خانوادهها و توجّه به آراسته بودن ظاهری، موجب گردیده است که مفهوم زندگی، به طور کلّی دگرگون شود. امروزه رفاه، از مهمترین مسائلی است که خانوادهها توجّه بیشتری به آن مبذول میدارند.
جوان امروز، در جستجوی رسیدن به شکلی از زندگی است که رهیافت واقعی جامعه است امّا از سوی دیگر، فرصتها و امکانات مساوی برای دستیابی به این شرایط ، برای همگان وجود ندارد.
در دوکعبه جلوه کرده ای یا علی
کعبه ی دل کعبه ی گل منجلی
-
اطلاعات موضوع
کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
اشتراک گذاری