-
۱۳۸۸/۰۴/۱۲, ۲۲:۳۷ #1
- تاریخ عضویت
فروردين ۱۳۸۸
- نوشته
- 391
- مورد تشکر
- 2,006 پست
- حضور
- 58 روز 18 ساعت 15 دقیقه
- دریافت
- 1
- آپلود
- 0
- گالری
-
27
انواع عالم ها
سلام دوستان از شما و مدیران عزیز می خوام که انواع عالم ها رو برای من شرح بدید و توضیح بدید برا من لطفا
مچکرم
ویرایش توسط همکار مدیر سایت : ۱۳۸۹/۰۴/۰۹ در ساعت ۱۹:۳۹
-
تشکرها 2
-
۱۳۸۸/۰۴/۱۲, ۲۳:۰۸ #2
- تاریخ عضویت
فروردين ۱۳۸۶
- نوشته
- 1,957
- مورد تشکر
- 3,494 پست
- حضور
- نامشخص
- دریافت
- 28
- آپلود
- 0
- گالری
- 0
-
-
۱۳۸۸/۰۴/۱۲, ۲۳:۴۸ #3
- تاریخ عضویت
فروردين ۱۳۸۸
- نوشته
- 391
- مورد تشکر
- 2,006 پست
- حضور
- 58 روز 18 ساعت 15 دقیقه
- دریافت
- 1
- آپلود
- 0
- گالری
-
27
سلام به شما
مدیر عزیز ممنون از شما ولی منظورم بغیر از این 3 عالم بود
مثلا عالم ذر یا عالم الست یا عالم ملکوت و غیره می خواستم در این مورد هها اطلاعی داشته بشم جایگاهشون چیه کجاست انسان چکار می تونه انجام بده؟دانشگاه انوار مقدس کجا بوده؟ایا اونجاهها هم انسان می تونه خطایی انجام بده یا نه؟ و از اینا
موفق باشی
-
-
۱۳۸۸/۰۴/۱۳, ۰۵:۱۲ #4
- تاریخ عضویت
اسفند ۱۳۸۵
- نوشته
- 1,799
- مورد تشکر
- 3,021 پست
- حضور
- نامشخص
- دریافت
- 0
- آپلود
- 0
- گالری
-
18
عالم ذر
بنام خدا
قرآن كريم مى فرمايد :«وَإِذْ أَخَذَ رَبُّكَ مِن بَنِىءَادَمَ مِن ظُهُورِهِمْ ذُرِّيَّتَهُمْ وَأَشْهَدَهُمْ عَلَى أَنفُسِهِمْ أَلَسْتُ بِرَبِّكُمْ قَالُوا بَلَى شَهِدْنَآ أَن تَقُولُوا يَوْمَ الْقِيَـمَةِ إِنَّا كُنَّا عَنْ هَـذَا غَـفِلِينَ ، أَوْ تَقُولُواْ إِنَّمَآ أَشْرَكَ ءَابَآؤُنَا مِن قَبْلُ وَكُنَّا ذُرِّيَّةً مِّن بَعْدِهِمْ أَفَتُهْلِكُنَا بِمَا فَعَلَ الْمُبْطِـلُونَ،(اعراف ،172و173) و هنگامى كه پروردگارت از پشت هاى آدمى زادگان ، فرزندانشان را گرفت و ايشان را بر خودشان شاهد قرار داد ، آيا من پروردگار شما نيستم ؟ گفتند : چرا ، شهادت داديم و خدا اين كار را انجام داد تا روز قيامت نگوييد ما از اين مطلب غافل بوديم ، يا نگوييد كه پدران ما قبلا شرك ورزيدند و ما نسلى بعد از ايشان و دنباله رو آنان بوديم پس آيا ما را به واسطه كارهاى باطل گرايان ، تباه مى سازى ؟»4: براى توضيح بيشتر به تفسير الميزان ، ج 8 ، ص 323-236 مراجعه كنيد
آيه فوق ، بيانگر توحيد فطرى است و از پيمان نخستين و عالمى به نام «عالم ذر» حكايت دارد . هر چند در مورد تفسير آيه مذكور و چگونگى «عالم ذر» ميان مفسران اختلافات فراوان وجود دارد . چنان كه مضموم روايات نيز هر چند تعداد آنها زياد است ـ تفاوت هاى فراوان مشاهده مى شود ; امّا در مجموع ، نكته قابل اثبات ، وجود عالم و نشئه اى مقدم بر اين نشئه است كه انسان در آن عالم ، به خداى يگانه نوعى معرفت پيدا كرده است ; آن جا كه مى فرمايد : «ألست بربّكم » و انسان ها پاسخ داده اند : «بلى شهدنا» اين گفتگو ، به گونه اى رخ داده كه جاى عذر و ادعاى خطاى در تطبيق باقى نمانده است .
به نظر مى رسد چنين رويارويى و مكالمه حضورى و عذر براندازى كه خطاى در تطبيق را هم نفى مى كند ، جز با علم حضورى و شهود قلبى حاصل نمى شود و مؤيد آن ، روايات زيادى مشتمل بر تعبيرات «رؤيت » و «معاينه » است ; چنان كه امام باقر(ع) فرمود «فعرّفهم و أراهم نفسه و لولا ذلك لم يعرف أحد ربّه »(1)و در تفسير على بن ابراهيم قمى از ابن مسكان نقل شده كه به حضرت عرض كردم : «معاينة كان هذا ؟ قال : نعم »(2) و باز از حضرت تقل شده كه فرمود : «و لولا ذلك لم يدر من خالقه و رازقه » ;(3) بنابر اين ، انسان قبل از آمدن به اين دنيا ، در «عالم ذر» بوده است ; البته تعبير «قبل » و «بعدى » به مفهوم زمانى آن نيست .(4)
*********
1 . كافى ، ج 2 ، ص 13 .
2: تفسير الميزان ، ج 8 ، ص 340 .
3: تفسير الميزان ، ج 8 ، ص 345/ تفسير نمونه ، ج 7 ،ص 3-10
-
تشکر
-
۱۳۸۸/۰۴/۱۳, ۰۵:۱۴ #5
- تاریخ عضویت
اسفند ۱۳۸۵
- نوشته
- 1,799
- مورد تشکر
- 3,021 پست
- حضور
- نامشخص
- دریافت
- 0
- آپلود
- 0
- گالری
-
18
ادامه
جامع ترين و صحيح ترين منبعى كه درباره «عالم ذر» مى توان معرفى كرد ، تفسير الميزان از علامه كبير و مفسر بى نظير ، مرحوم سيد محمد حسين طباطبايى(ره) است .1 : تفسيرالميزان،علامه طباطبايى(ره) ،ج 8 ، ص 451ـ491
ايشان در شرح و تفسير آيه «ميثاق » (اعراف ، 172ـ173) درباره «عالم ذر» مطالب دقيق و مهمى بيان كرده اند ; به بخشى از مطالبى كه به اصل پرسش مربوط مى شود ، اشاره مى كنيم :
آيه فوق ، بيانگر توحيد فطرى است و از پيمان نخستين و عالمى به نام «عالم ذر» حكايت مى كند .
يكى از نظريات عمده درباره «عالم ذر» اين است كه قبل از اين دنيا و خلقت انسان ، عالم ديگرى به نام «عالم ذر» بوده كه خداوند متعال ، در آن جا از همه افراد انسانى تعهد بندگى گرفته است.ليكن ضمن منتفى ندانستن عالمى قبل از دنيا ، حق آن است كه بگوييم : ميثاقى كه خداوند از انسان براى بندگى خويش گرفته ، در عالم دنيا بوده است .
كيفيت استدلال :
مخاطب در آيه مذكور ، رسول خدا(ص)و همه افراد بشر است . به دليل اين كه مى فرمايد : «أن تقولوا يوم القيمة ; تا در قيامت نگوييد» . ظرفى هم كه به آن تكيه شده ، زندگى دنيايى انسان و مدت اقامت او در زمين است ; پس «عالم ذر» بر عالم دنيا تقدم زمانى ندارد . نشأة اى است كه به حسب زمان ، هيچ جدايى از نشأة دنيوى ندارد ; بلكه با آن و محيط به آن است و تقدمى كه بر آن دارد ، مانند تقدّم «كن ; باش » بر «فيكون ; پس مى باشد» است .
اين همان حقيقتى است كه خداوند متعال در آيه شريفه 75 سوره انعام از آن به ملكوت تعبير كرده است .
با اين بيان ، روشن گرديد كه نشأة دنيوىِ انسان ، مسبوق به نشأة انسان ديگرى است كه عين اين نشأة است ; جز اين كه براى يكايك افراد موجود در آن نشأة انسانى ، هيچ چيز در پرده و حجاب نيست و در آن وحدانيت پروردگار را در ربوبيت مى تواند مشاهده كند ; و اين مشاهده از طريق مشاهده نفس (فطرت ) محقق مى شود ; نه از طريق استدلال از اين جهت است كه از او منقطع نيستند و حتى يك لحظه او را غايب نمى بينند و به همين خاطر است كه هر گاه فردى تمامى زنگارهاى فطرت را كنار بزند و راه كشف و شهود را براى خود هموار سازد ـ كه هر لحظه امكان چنين حالتى هست ـ فوراً به ياد مى آورد كه آرى ! زمانى با خداوند ميثاق بندگى بسته است و به نداى او «بلى » گفته است . آن چه به آن «عالم ذر» مى گويند ، همين است كه بيان شد ، «والله عالم » .
رواياتى كه در اين باره موجود است دو قسم است : 1 . پاره اى از آن ها مانند آيه شريفه بر اصل تحقق اين نشأة انسانى ; دلالت دارد ; و بعضى ديگر دلالت دارد كه خداوند براى آدم از اين نشأة انسانى پرده بردارى نموده و ملكوت عالم انسانى و اشهاد و اخذ ميثاقى كه در آن واقع شده به وى نشان داده ; همان طور كه ملكوت آسمان ها و زمين را به حضرت ابراهيم (ع ) نشان داده است .
دوست عزيز ، موضوع مورد پرسش شما از موضوعات بسيار مهم است كه تصور آن در حد خود مشكل است . چنان چه اين پاسخ قانع كننده نبود مى توانيد پرسش شفاف تر براى ما ارسال داريد تا پاسخ هاى بهترى دريافت نماييد .(1)
*************
-
تشکر
-
۱۳۸۸/۰۴/۱۳, ۱۶:۰۱ #6
- تاریخ عضویت
فروردين ۱۳۸۸
- نوشته
- 391
- مورد تشکر
- 2,006 پست
- حضور
- 58 روز 18 ساعت 15 دقیقه
- دریافت
- 1
- آپلود
- 0
- گالری
-
27
سلام به شما دوست عزیز
واقعا از مطالب قشنگتون ممنونم
من هم اکنون بدستور استادم بایستی تحقیقی جامع در این عالم ها داشته باشم
از جمله اینکه کجا بودن جنسشون چی بوده وووو؟
خوب خیلی سخته تنهها منبع ما هم قران هست
مثلا تو یه جا خوندم دانشگاه انوار مقدس رو 14 نور اللهی که خود تمام قوانین دنیا رو می دونستن همه ما تو این دانشگاه درس خوندیم و متعهد شدیم که تو این دنیا بهترین باشیم همین چیزی که شما با منطق بیان کردید
خوب حالا سوال من اینه شاید هم متوجه نشدم ایا انسان امکان داره که از دنیای ذر محل زندگیش رو تو این دنیا انتخاب کنه
یا امکان داره شخصی خطایی تو دنیای ذر انجام بده که برای رفع کردن این خطا تو این دنیا بخواد جبرانش کنه
سوالات من خیلی خیلی زیادن مثلا من یه جایی خوندم که تو عالمی بنام ارواح هم وجود داشته که پروردگار ما همه ی ما رو در اون جا درست کرده همزمان و بتدریج وارد عالم های دیگه شدیم
در مورد عالم الست ملکوت -فر - عالم شکم مادر اگه اطلاعی دارید ممنون
و اخرین سوال من اینه که ایا انسان توانایی اینو داره که بتونه به این عالم هها هم اکنون سیر کنه
تشکر از شما خیلی زیاد شد
بازم از جواب کاملتون ممنون
-
۱۳۸۹/۰۴/۲۴, ۱۵:۱۲ #7
سلام
می خواستم اگه اجازه بدید مطلبی رو که بلدم خلاصه عرض کنم.
3 تا عالم داریم
1-عالم ارواح:که توی اون ارواح ما آفریده شه از وجود خدا
2-عالم ذر:که یعنی ذره یا مثلاٌ همون dnaخودمون.
3-عالم جسمانی
خدا برای اینکه عدالت رو در حقمون تموم کنه و جای بهونه رو از بین ببره.توی یه جایی همه ما رو به صورت ذراتی آفرید و سپس 14 معصوم رو از نور وجود خودش به جود آورد.سپس به معرفی خودش پرداخت.و ویژگی های خودش از جمله خالقیتش و ربوبیتش رو بیان کرد و به همه عرضه کرد.سپس ما رو مختار کرد که انتخاب کنیم که بعضی ها قبول کردند و بعضی ها هم قبول نکردن.اونا که قبول نکردن تو دنیا تو ممالک کفر مثل ژاپن و روسیه که خدا رو قبول ندارن حیات جسمانی پیدا کردن و در واقع یه بار دیگه خدا بهشون فرصت داد.بعدش یکی یکی پیامبر ها رو معرفی کرد که بسته به قبول ولایت هر کدومشون تو دنیا مسیحی و یهودی و....حیات جسمانی پیدا کردن.و در نهایت پیامبر خاتم رو معرفی کرد که باقی مونده ها که ما هم جزو اونا هستیم حیات جسمانی مون توی ممالک اسلامی و بعضاٌ غیر اسلامی قرا داده شد.
اینجا بود که ائمه به عنوان امام معرفی شدن که باز بعضی ها قبول امامت کردن و به عنوان شیعه توی ایران، عراق و سایر ممالک شیعه نشین حیات جسمانی پیدا کردن.که مثلاٌ شاه و فرح و خواننده های لس آنجلسی هم جزو این دسته بودن
ولی این پایان ماجرا نبود!!!!
اینجا بود که ولایت عرضه شد و جز عده اندک بقیه عالم از قبولش سر باز زدن اونا شدن مستقر و بقیه شیعیان شدن معار که یعنی اسلامشون عاریه است و جنس عاریه رو یه رو باید پس داد.
بازم خدا ادامه داد و به خاطر اینکه صدق اون عده قلیل مشخص شه یه آتیش عظیم بپا کردن و گفتن از توش رد شید مستقر ها به سلامت رد شدن.
حالا آیا واقعآ ما می دونیم که که ولایت چیه آیا فقط یه لفظه؟؟
اگه یه لفظه پس چرا همه قبول نکردن.که راحت برن بهشت؟؟؟!!!!
حالا اینکه چرا از یادمون رفته عالم ذر که البته این خواست خدا بوده به خاطره اینه که اگه یادمون می موند، در صورتی که مستقر بودیم چون می دونستیم اهل بهشتیم دیگه ترسی نداشتیمو دس به جنایت می زدیم و اگه مستقر نبودیم بازم می گفتیم ما که جهنمی هستیم و کار تمومه پس لااقل تو این دنیا دست به معصیت بزنیم.این میشد که دنیا پر از آشوب می شد.واسه همین همیشه باید تو خوف و رجا باشیم و ندونیم که اهل بهشتیم یا جهنم.
البته ممکنه بدا حاصل بشه و عالم ذر ما تغییر کنه و از عالم کفر به بیرون بیایم و جزء مستقرین بشیم.اتفاقی که برای افرادی مثل کمیل افتاد که حضرت علی(ع)بهش خبر داد که مستقره در ولایت نیست و ایشون از حضرت خواست که براشون دعا کنن تا بدا حاصل بشه و حضرتم دعای کمیل رو بهشون تعلیم داد و در واقع دعای کمیل نسخه کمیل بود.حر و وهب ارمنی و زهیر هم که جزء مستقرین نبودن در واقع بهشتی شدن.
حالا این چرا توی ا میلیارد ادم واسه 1 نفر بدا حاصل می شه جزء اسرار خداست.
ببخشید که من ادبیات بلد نیستم و دست و پا شکسته یه مطالبی رو گفتم.
با تشکر
اطلاعات موضوع
کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
اشتراک گذاری