صفحه 1 از 2 12 آخرین
جهت مشاهده مطالب کارشناسان و کاربران در این موضوع کلیک کنید   

موضوع: هالیووووووووووووووود مسلمانان را دوووووووست نداااااااااااااااااااااار د

شروع کننده موضوع

نوشته
    130
    مورد تشکر
    364 پست
    حضور
    نامشخص
    دریافت
    47
    آپلود
    0
    گالری
    9

دعوت هالیووووووووووووووود مسلمانان را دوووووووست نداااااااااااااااااااااار د

به نام آفریننده سزار

هالیووووووووووووووود مسلمانان را دوووووووست نداااااااااااااااااااااار د

هالیود.............

همونی که اکثر ما طرفدارشیم!!!
    دشمن هر مسلمان!!!
    دین شما چیه؟؟؟!!!!
    یه مسلمونی؟؟؟!!!
    پس یکی از دشمنان قسم خورده تو هالیووده!!!!
    باور نداری؟؟؟!!!
    من اینجام که بهت ثابت کنم......

البت جای بحث دارد که اکثر فیلم های ما ضعیف ساخته شدن..... ولی این باعث نمیشه که طرفدار دشمن قسم خورده ی خود بشیم. نه؟؟

حالااااااااااااااااااااا
    خیلی حرفا برای گفتن هست.....
    زود قضاوت نکن!!!

ویرایش توسط sezar : ۱۳۸۸/۰۴/۱۸ در ساعت ۰۱:۴۸

بیچاره کسی که تصور میکند در حال هدایت خلق است، در حالیکه در جهل خود غرق است!

2. تشکرها 3

نوشته
    364
    مورد تشکر
    366 پست
    حضور
    نامشخص
    دریافت
    2
    آپلود
    0
    گالری
    0

نقل قول نوشته اصلی توسط sezar نمایش پست
    :gol:به نام آفریننده سزار:gol:

هالیود.............

همونی که اکثر ما طرفدارشیم!!!
    دشمن هر مسلمان!!!
    دین شما چیه؟؟؟!!!!
    یه مسلمونی؟؟؟!!!
    پس یکی از دشمنان قسم خورده تو هالیووده!!!!
    باور نداری؟؟؟!!!
    من اینجام که بهت ثابت کنم......

البت جای بحث دارد که اکثر فیلم های ما ضعیف ساخته شدن..... ولی این باعث نمیشه که طرفدار دشمن قسم خورده ی خود بشیم. نه؟؟

حالااااااااااااااااااااا
    خیلی حرفا برای گفتن هست.....
    زود قضاوت نکن!!!
    پس حتما جناب سزار و ولورین هم دوستان قسم خورده ما هستند؟
    بعدش هم به نظر من مردم حق دارن. هیچ کس از جنس بنجل خوشش نمیاد. چرا وقتی میتونن فیلم خوب تماشا کنن برن سراغ فیلم بد؟

4. تشکرها 2

شروع کننده موضوع

نوشته
    130
    مورد تشکر
    364 پست
    حضور
    نامشخص
    دریافت
    47
    آپلود
    0
    گالری
    9

نقل قول نوشته اصلی توسط leadertime نمایش پست
    پس حتما جناب سزار و ولورین هم دوستان قسم خورده ما هستند؟
    بعدش هم به نظر من مردم حق دارن. هیچ کس از جنس بنجل خوشش نمیاد. چرا وقتی میتونن فیلم خوب تماشا کنن برن سراغ فیلم بد؟
    شما فکر کن که سزار دشمن شماست!
    اما همین سزار با دلیل یکی دیگر از دشمنان مسلمانان را معرفی میکند.

این تاپیک برای اطلاع رسانی به دوستان مسلمان است.
    ولی
    مگر همین هالیوود کم فیلم ضد ایرانی ساخته؟؟!!
    پس این تاپیک برای ایرانیانی که مسلمان نیستند هم مفیداست(امیدوارم متوجه منظورم شده باشید)

اما
    ماهیت هالیوود برای هر ایرانی(چه مسلمان و چه غیر مسلمان) "دشمن بودن" است..... هرچند به علت پیشرفت در تکنولوژی فیلم سازی، تماشاچی را به خود جذب کرده اند که این موضوع برای سینمای ما تاسف آور است....

ویرایش توسط sezar : ۱۳۸۸/۰۴/۱۸ در ساعت ۲۲:۵۷

6. تشکرها 2

نوشته
    259
    مورد تشکر
    756 پست
    حضور
    نامشخص
    دریافت
    109
    آپلود
    206
    گالری
    7

بسم الله الرحمن الرحیم

این بستگی به سلیقه ی فرد داره که صورت محور باشه یا سیرت محور.
    این درسته که فیلم های ایرانی به اندازه ی فیلم های آمریکایی از جلوه های بصری برخوردار نیستند ولی اکثر فیلم های آمریکایی از یک عامل بسیار مهم تر یعنی از سیرت و محتوا محروم اند.
    مطمئنا من بین یک فیلم مدهوش کننده ی بی محتوا-البته در اکثر موارد دارای محتوای مضر و مخرب-و یک فیلم ساده و دارای محتوای مفید و باارزش گزینه ی دوم را انتخاب می کنم.
    مطمئنا من بین جعبه ای خالی با کاغذ کادوی بسیار زیبا و جعبه ای با محتوای با ارزش و با کاغذ کادویی ساده،گزینه ی دوم را انتخاب می کنم.ای کاش که جعبه ی اول خالی بود،چرا که در اکثر موارد جعبه ی اول دارای محتوایی مضر و مخرب است.و اگر این محتوا وارد ذهن افراد شود مانند تروجانی برای پیشبرد اهداف سیاستگزاران سینمای آمریکا عمل می کند.
    ای کاش در این مکان در مورد نقش هالیوود در پیشبرد اهداف سیاستگزارانش هم صحبت شود.

در ضمن ما نباید در تشخیص دوست و دشمن دچار اشتباه شویم.

ویرایش توسط حيدر کرار : ۱۳۸۸/۰۴/۱۸ در ساعت ۲۳:۳۴

8. تشکرها 2

نوشته
    275
    مورد تشکر
    842 پست
    حضور
    1 دقیقه
    دریافت
    5
    آپلود
    0
    گالری
    36

من خیلی با هالیوود و فیلماش آشنایی ندارم چون خیلی کم می نشینم فیلم خارجی ببینم ولی متاسفانه باید بگم که بیشتر فیلم های ایرانی به هیچ دردی نمیخورند.

وقتی یک فیلم ایرانی شروع میشه مخاطب تقریبا در همون ابتدای فیلم میتونه آخرش را حدس بزنه.
    محتوای بیشتر فیلم های ایرانی شده عشق و عاشقی و امثال آن. فردی با یک نگاه عاشق دختری میشه و تا بهش نرسه هم دست بردار نیست. کاش قدری روی محتوای این فیلم ها تامل میشد.
    چرا در فیلم های ایرانی ما باید ملاک انتخاب همسر فقط زیبایی باشه که پسر فقط همین که برای اولین بار دختر را در مکانی دید یک دل نه صد دل عاشقش بشه. آیا برای ازدواج غیر از ظاهر ملاک و معیار دیگه ای وجود نداره که در فیلم های ما به هیچ کدومش توجه نمیشه؟!
    اسلام چی گفته و فیلم های ایرانی چی نمایش می دهند؟
    همین کره ای ها از قهرمانان قدیمشون چه فیلم هایی می سازند! ایران چی میسازه؟
    فیلم هایی که ایران از قهرمانانش میسازه به هیچ وجه جذابیت نداره فقط بودجه بیت المال حروم میشه.
    چرا فیلم هایی که از ائمه ی معصومین می سازند مخاطب چندانی نداره؟ چرا سریالهای زندگی قهرمانان افسانه ای کره ای اونقدر جوانان را به خودش جذب میکنه ولی سریالهای زندگی قهرمانان دین خودمون هیچ گونه جذابیتی نداره؟
    الان اگه بین بچه ها و نوجوونا بروید اکثرشون دوست دارند مثل جومونگ باشند. حتی بعضی هاشون خودشون را ملقّب به جومونگ کرده اند. آیا وقتی سریالی از زندگی امامانمان پخش می شود وقتی بین جوانان می روید این شور و نشاط را بینشان می بینید؟ آیا آنها خود را موصوف به شخصیت اول آن سریال که امامشان است می کنند؟!
    می دونید چرا؟!!!
    بخدا قسم اگه دلسوزانه کار بشه! اگه یک فیلم درست و حسابی از زندگی ائمه بسازند خیلی از جوانان با زندگی این پیشوایان آشنا خواهند شد و جذب رفتار این بزرگان می شوند و آنها راالگوی خود در زندگی قرار می دهند.
    مسأله اینه که در ایران با وجودی که یک کشور اسلامیه کمتر کسی وجدان کاری داره. باید اونهایی را که خالصانه خدمت می کنند را روی چشم گذاشت ولی خیلی کمند. باور کنید اگه کم نبودند وضع ما این نبود!
    ویرایش توسط عارفه : ۱۳۸۸/۰۴/۱۹ در ساعت ۱۰:۳۰ دلیل: اصلاح اشتباه تایپی

10. تشکرها 3

نوشته
    364
    مورد تشکر
    366 پست
    حضور
    نامشخص
    دریافت
    2
    آپلود
    0
    گالری
    0

نقل قول نوشته اصلی توسط sezar نمایش پست
    شما فکر کن که سزار دشمن شماست!
    اما همین سزار با دلیل یکی دیگر از دشمنان مسلمانان را معرفی میکند.

این تاپیک برای اطلاع رسانی به دوستان مسلمان است.
    ولی
    مگر همین هالیوود کم فیلم ضد ایرانی ساخته؟؟!!
    پس این تاپیک برای ایرانیانی که مسلمان نیستند هم مفیداست(امیدوارم متوجه منظورم شده باشید)

اما
    ماهیت هالیوود برای هر ایرانی(چه مسلمان و چه غیر مسلمان) "دشمن بودن" است..... هرچند به علت پیشرفت در تکنولوژی فیلم سازی، تماشاچی را به خود جذب کرده اند که این موضوع برای سینمای ما تاسف آور است....
    ماهیت هالیوود دشمنی با ما نیست، حالا چون ۴ تا فیلمساز هالیوودی تفکرات غیر ایرانی دارن دلیل نمیشه بگیم هالیوود ضد ایرانیه. همین چند وقت پیش خود ما چند تا از کارگردان های سرشناس هالیوود رو دعوت کردیم به کشورمون. چرا؟ چون به سیاسیت های دولت آمریکا اعتراض کرده بودن. اینطوری هم نیست که هالیوود کاملا یک دست دشمن با ما باشن. فیلم خوب و موافق منافع ما هم دارن. فقط چشم و گوش بینا نیست که ببینه و بشنوه.
    بعدش هم، شما آواتارت عکس یک بازیگر هالیوودیه، چطور میای میگی هالیوود دشمن ماست بعد عکس یک هنرپیشه هالیوودی رو به عنوان آواتارت میذاری؟

12. تشکرها 2

نوشته
    364
    مورد تشکر
    366 پست
    حضور
    نامشخص
    دریافت
    2
    آپلود
    0
    گالری
    0

نقل قول نوشته اصلی توسط حیدر کرار نمایش پست
    بسم الله الرحمن الرحیم

این بستگی به سلیقه ی فرد داره که صورت محور باشه یا سیرت محور.
    این درسته که فیلم های ایرانی به اندازه ی فیلم های آمریکایی از جلوه های بصری برخوردار نیستند ولی اکثر فیلم های آمریکایی از یک عامل بسیار مهم تر یعنی از سیرت و محتوا محروم اند.
    مطمئنا من بین یک فیلم مدهوش کننده ی بی محتوا-البته در اکثر موارد دارای محتوای مضر و مخرب-و یک فیلم ساده و دارای محتوای مفید و باارزش گزینه ی دوم را انتخاب می کنم.
    مطمئنا من بین جعبه ای خالی با کاغذ کادوی بسیار زیبا و جعبه ای با محتوای با ارزش و با کاغذ کادویی ساده،گزینه ی دوم را انتخاب می کنم.ای کاش که جعبه ی اول خالی بود،چرا که در اکثر موارد جعبه ی اول دارای محتوایی مضر و مخرب است.و اگر این محتوا وارد ذهن افراد شود مانند تروجانی برای پیشبرد اهداف سیاستگزاران سینمای آمریکا عمل می کند.
    ای کاش در این مکان در مورد نقش هالیوود در پیشبرد اهداف سیاستگزارانش هم صحبت شود.

در ضمن ما نباید در تشخیص دوست و دشمن دچار اشتباه شویم.
    واقعا فکر میکنید تمام فیلم های هالیوودی بی محتوی هستن؟ نشون میده که شما زیاد با هالیوود آشنایی ندارید و برداشتتون از تبلیغاتی است که خود ما علیه هالیوود انجام میدیم.
    فیلم محتوی دار و مضمون دار که پ.و.ر.ن. هم نباشه توی هالیوود زیاده، خیلی هم زیاده اما متاسفانه شما فکر میکنید تمام محصولات هالیوودی غیر اخلاقی هستند. بنده هم نمیشینم پ.و.ر.ن. و مسایل غیر اخلاقی تماشا کنم. من هم مثل شمام. از این چیزها بدم میاد.
    در ضمن، من عاشق چشم و ابروی هالیوود هم نیستم. اما اینجا کانون گفت و گوست. من وقتی تفکری رو میبینم که اون رو نادرست میدونم باهاش برخورد میکنم. میخواد اون عقیده به نفعم باشه می خواد نباشه. و الا من خودمم دل خوشی از هالیوود ندارم. اصلا طرفدار هالیوود نیستم. اما همونطور که گفتم دوست دارم حرفم رو بزنم و نقد کنم. دشمنی هم با کسانی که اینجا هستن ندارم.
    بعدش همِ، از نظر شما سینمای ما محتوی داره؟ فعلا که سینمای ما شده تبلیغ طوطی وار از هالیوود و بالیوود و .... سینمای خود ما مگه خیلی عالیه؟ ۴ تا دونه فیلم خوب و به درد بخور توش هست، بقیه اش اصلا ارزش تماشا کردن نداره.
    ویرایش توسط leadertime : ۱۳۸۸/۰۴/۲۰ در ساعت ۱۷:۴۳

14. تشکرها 2

نوشته
    259
    مورد تشکر
    756 پست
    حضور
    نامشخص
    دریافت
    109
    آپلود
    206
    گالری
    7

راهنما

بسم الله الرحمن الرحیم

واقعا فکر میکنید تمام فیلم های هالیوودی بی محتوی هستن؟
    نه من اصلا چنین فکری نکردم.

نشون میده که شما زیاد با هالیوود آشنایی ندارید و برداشتتون از تبلیغاتی است که خود ما علیه هالیوود انجام میدیم.
    این جمله شما بر اساس فرض قبلی شما بود.
    کسی که هالیوود را به درستی بشناسد می داند که یکی از بزرگترین اسلحه های آمریکاست و نقشی اساسی در پیشبرد اهداف آمریکا دارد.پس تبلیغات بی اساس نیست.البته در تبلیغات هم گفته نشده که تمام فیلم های آمریکایی مخرب هستند.
    فیلم محتوی دار و مضمون دار که پ.و.ر.ن. هم نباشه توی هالیوود زیاده، خیلی هم زیاده اما متاسفانه شما فکر میکنید تمام محصولات هالیوودی غیر اخلاقی هستند.
    من اصلا نگفتم که تمام فیلم های آمریکایی غیراخلاقی هستند.
    شاید عبارت "محتوای مضر و مخرب" باعث چنین تصوری در شما شده است.
    1-من نگفتم که تمام فیلم ها مضر و مخرب هستند.
    2-تنها فیلم های غیر اخلاقی نیستند که مضر و مخرب هستند بلکه حتی در بعضی از فیلم هایی که شاید در نگاه اول، موارد مخرب یافت نشود هم تاثیرات مضر و مخرب به صورت پنهان و غیر مستقیم وجود دارد.
    بنده هم نمیشینم پ.و.ر.ن. و مسایل غیر اخلاقی تماشا کنم. من هم مثل شمام. از این چیزها بدم میاد.
    در ضمن، من عاشق چشم و ابروی هالیوود هم نیستم. اما اینجا کانون گفت و گوست.
    درود بر شما
    من وقتی تفکری رو میبینم که اون رو نادرست میدونم باهاش برخورد میکنم. میخواد اون عقیده به نفعم باشه می خواد نباشه.
    توضیحاتی در مورد نظر خودم دادم.
    در ضمن اینکه عقیده ی نادرست را حتی اگر به نفعتون باشه نقد می کنید واقعا خصلت پسندیده ای هست.
    و الا من خودمم دل خوشی از هالیوود ندارم. اصلا طرفدار هالیوود نیستم.
    فرمایش متین.
    ولی اگر بیشتر با کاربرد و سابقه ی تاریخی هالیوود و اهداف و سیاستگزاری هایش آشنا بشویم خیلی بیشتر از آن دلگیر می شویم.
    اما همونطور که گفتم دوست دارم حرفم رو بزنم و نقد کنم. دشمنی هم با کسانی که اینجا هستن ندارم.
    کانون هم جای همین کارهاست دیگه.
    ما هم همین طور.
    بعدش همِ، از نظر شما سینمای ما محتوی داره؟ فعلا که سینمای ما شده تبلیغ طوطی وار از هالیوود و بالیوود و .... سینمای خود ما مگه خیلی عالیه؟ ۴ تا دونه فیلم خوب و به درد بخور توش هست، بقیه اش اصلا ارزش تماشا کردن نداره.
    بله این درسته که تعداد فیلم های در سطح انتظار سینمای ایران کمه.
    من در مطلب اصلیم به موضوعی اشاره کردم که به خاطر بروز مشکلی نتوستم اون مطلب رو ارسال کنم و در این مطلب هم فراموش کردم که در موردش صحبت کنم.در اینجا مختصر می گم:
    اگر فیلمسازان ایرانی بخواهند از هالیوود و بالیوود تقلید کنند سینمای ایران می شود،"خالی بود".
    چرا که این گونه افراد توجه خود را به ترفندها و جلوه های بصری و ... جلب می کنند و به شدت به محتوا بی توجهی می کنند.در نهایت از نظر جلوه های بصری هم با وضع فعلی نمی توانند به پای آن ها برسند.
    و این گونه است که سینمای ایران می شود "خالی بود".
    توجه اصلی سینماگران ایرانی باید به موضوعی باشد که در فرهنگ اسلامی ایرانی بسـیار است و آن چیزی نیست جز محتوای با ارزش و در بسیاری از اوقات بی نظیر.حال اگر این محتوا را به جلوه های بصری هم مزین کنند که چه بهتر.

شروع کننده موضوع

نوشته
    130
    مورد تشکر
    364 پست
    حضور
    نامشخص
    دریافت
    47
    آپلود
    0
    گالری
    9

هالیوود و چهره مسلمانان

بمبی در یكی از شهرهای آمریكا منفجر می‌شود، نخستین كسی كه مقصر شناخته می‌شود، كیست؟ هنگامی كه واژه‌های «تروریست‌های متعصب»، «بنیادگرا» و «افراطی» مورد استفاده قرار می‌گیرند، نخستین نامی كه بیشتر به ذهن می‌آید، چیست؟ «بنیاد گرایان»، «تروریست‌ها» و «افراد افراطی» ممكن است به مسلمانان، مسیحیان، یهودیان، هندوها، شیطان‌ پرستان یا دیگر آیین‌ها تعلق داشته باشند، اما این واژه‌ها به سادگی با كدام یك پیوند می‌خورد؟ آیا مجسم كردن یك مسلمان از تصور كردن یك عضو ارتش جمهوری‌ خواه ایرلند آسان ‌تر نیست؟ یك مسلمان افراطی یا یك فرد مخالف سقط جنین؟ یك بنیادگرای اسلامی اهل خاورمیانه یا یك بنیاد گرای آمریكایی انگلیسی تبار مسیحی عضو جناح راست؟ به چه دلیل مقصر قلمداد كردن «حماس» و «حزب‌الله» از مقصر شناختن حزب «بهاریتا جاناتا» یا «كاچ» ساده ‌تر است؟ زنان در طول سده‌ها توسط پیروان تمام سنت‌ها، معتقدان به كنفوسیوس، بودایی‌ها، هندوها، یهودیان، مسیحیان، مسلمانان و سیك‌ها در جهان نادیده گرفته و سركوب شده‌اند؛ متون مقدس همواره طوری تفسیر شده‌ اند تا زن ‌ستیزی را توجیه كنند. اما چرا برای غربیان عموما آسان ‌تر است كه اسلام را در مورد این جنایات مقصر قلمداد كنند؟

هرچند پاسخ به این سوالات مجال بسیار می طلبد و جای بسی تامل دارد اما آنچه به ذهن می رسد این مطلب است که هالیوود چگونه توانسته به عنوان ابزاری رسانه ای، به قطبی ارزش مدار در دنیا تبدیل شود تا به واسطه کسب چنین جایگاهی، به پیشبرد اهداف و مقاصد خود بپردازد؟

پر واضح است که دولت آمریکا برای رسیدن به اهداف، نیازمند به این است تا موانع بزرگ و مهم را از پیش رو بردارد. در میان تمامی این موانع، مسلمانان و ایدئولوژی آنها بیش از هر چیز عامل ترس و وحشت سیاست های آمریکایی می باشد. فلذا لازم است تا وسیله ای فراهم شود که با بهترین شیوه ها، به تخریب مسلمانان و عقاید آنها بپردازد. به گونه ای که مسلمان کشی به ارزشی جهانی تبدیل شود تا هالیوود و مسیحیت صهیونیسم که در قلب سیاست آمریکایی قرار دارد، بتواند به اهداف خود دست یابد.

(منبع:تبیان)

نوشته
    364
    مورد تشکر
    366 پست
    حضور
    نامشخص
    دریافت
    2
    آپلود
    0
    گالری
    0

نقل قول نوشته اصلی توسط حیدر کرار نمایش پست
    این جمله شما بر اساس فرض قبلی شما بود.
    کسی که هالیوود را به درستی بشناسد می داند که یکی از بزرگترین اسلحه های آمریکاست و نقشی اساسی در پیشبرد اهداف آمریکا دارد.پس تبلیغات بی اساس نیست.البته در تبلیغات هم گفته نشده که تمام فیلم های آمریکایی مخرب هستند.

من اصلا نگفتم که تمام فیلم های آمریکایی غیراخلاقی هستند.
    شاید عبارت "محتوای مضر و مخرب" باعث چنین تصوری در شما شده است.
    1-من نگفتم که تمام فیلم ها مضر و مخرب هستند.
    2-تنها فیلم های غیر اخلاقی نیستند که مضر و مخرب هستند بلکه حتی در بعضی از فیلم هایی که شاید در نگاه اول، موارد مخرب یافت نشود هم تاثیرات مضر و مخرب به صورت پنهان و غیر مستقیم وجود دارد.
    من عقیده ام اینه و البته کسی هم مجبور نیست بپذیره، اما عقیده ام اینه آدم باید بر اساس شواهد صحبت کنه. شما میگید هالیوود جزو بزرگترین سلاح های آمریکاست، اما من شاهدی بر این فرض شما نمیبینم. پس میبینیم حرفی که بنده زدم بر اساس پیش فرض ها نبوده. اتفاقا اولش من هم مثل شما فکر میکردم یعنی پیش فرض فکری من هم همین بود که شما میگید. اما بعد ها به این نتیجه رسیدم که خیر، برداشتم از هالیوود غلط بوده. اگر شما ۴ تا فیلم مثال بیارید که درش به اسلام و ایران و ... بی احترامی شده، بنده در مقابل ۴ تا مثال برای شما میارم که فیلم های هالیوودی دولت های آمریکا رو نقد کردند حتی به دولت هاشون نسبت آدم کشی و منفعت طلبی و ... زدند.

در مورد فراز دوم، ببینید بنده هم نگفتم همه فیلم های مخرب الزاما غیر اخلاقی هستند. شما این برداشت رو از نوشته بنده دارید و الا من نظرم همونه، معتقدم فیلم های با محتوی حتی بعضا محتوای دینی (شاید کم باشه اما هست) یا محتوای اجتماعی، سیاسی، آموزشی و اخلاقی در هالیوود زیاده. ولی ما به خاطر منافع سینمای خودمون چشممون رو روی این جور فیلم ها می بندیم. اینطور به مردممون وانمود میکنیم که هالیوود سلاحه، همش اسراییلیه، همش بی بند و باریه، فاسد کننده است، همش بی احترامی به ماست و .....
    بنده هم عرض کردم، به تحلیل صاحب نظران زمانی احترام میگذارم که با شواهدی که ما میبینیم و جلوی چشممون هست، جور در بیاد.

صفحه 1 از 2 12 آخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

اشتراک گذاری

اشتراک گذاری