نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: آیا شما دلیل شروع جنگ 33 روزه و محاصره غزه را می دانید ؟
- رأی دهندگان
- 6. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید.
-
خیر
2 33.33% -
بله
4 66.67% -
بله ، فقط محاصره غزه
0 0% -
بله ، فقط جنگ 33 روزه
0 0%
جهت مشاهده مطالب کارشناسان و کاربران در این موضوع کلیک کنید







موضوع: .: همـــه چـیز در مورد اســرائیـل ( صـهیـونیسم ) :.
-
۱۳۸۷/۰۴/۳۰, ۱۳:۳۹ #1
- تاریخ عضویت
تير ۱۳۸۷
- نوشته
- 86
- مورد تشکر
- 206 پست
- حضور
- 7 ساعت 9 دقیقه
- دریافت
- 20
- آپلود
- 0
- گالری
- 0
.: همـــه چـیز در مورد اســرائیـل ( صـهیـونیسم ) :.
اين شرکت ها حاميان قتل عام فلسطينی ها هستند از اين شرکت ها خريد نکنيم و پول گلوله های اسرئيل را تامين نکنيم!
ویرایش توسط farzande zaman : ۱۳۸۷/۰۵/۰۲ در ساعت ۱۸:۱۹
قال المهدي (ع)
قَد آذانا جُهَلاءُ الشّيعَهِ وَ حُمَقاؤهُم ، وَ مَن دينُهُ جَناحُ البَعُوضَهِ اَرجَحُ مِنهُ
نادانان و کم خردان شيعه و کساني که پرو بال پشه از دينداري آنان برتر و محکم تر است ، ما را آزار مي دهند
-
تشکرها 5
-
۱۳۸۷/۰۴/۳۱, ۰۱:۱۷ #2
شرکتهای حامی اسرائیل را تحریم کنیم!
به شخصه معتقدم استفاده از گوشیهای سونی اریکسون و سامسونگ و ... به جای نوکیا و موتورولا، و یا استفاده از پردازنده ای.ام.دی به جای اینتل، هیچ مشکلی برای ما ایجاد نمی کند! تفاوت کیفیتها زیاد نیست و ارزش این را دارد که در راستای آرمانهایمان، ما هم به نهضت تحریم این کالاها بپیوندیم.
هر چند شروع این حرکت تحریم را کار بسیار خوب و مفیدی می دانم، ولی اثر گذاری جدی آن وقتی است که وارد کننده های اصلی این کالاها به کشور، از ورود آنها خودداری کرده و برای آنها جایگزین دیگری پیدا کنند.
فرض کنید سالانه یک میلیون گوشی نوکیا وارد کشور شود، و تحریم هم فقط در سطح مطالبات دانشجویی باقی بماند، تنها اثر این نوع تحریم، فقط استفاده نکردن یک عده خاص از این نوع گوشی ها است؛ و همچنان فروش این شرکت در ایران ادامه داشته و تحریمهای یک قشر خاص، هیچ تأثیری بر وضعیت اقتصادی چنین شرکتهایی نخواهد داشت.
به نظر من دولت و مجلس نمی توانند در مقابل این موضوع مهم بی تفاوت باشند، با توجه به مشی انقلابی دولت و مجلس، باید به این سمت پیش برویم که بر افکار نمایندگان مجلس و مسئولین تأثیرگذار باشیم و آنها با تصویب قوانین جدید، از فعالیت شرکتهای حامی صهیونیزم در ایران جلوگیری کرده و اجازه ندهند که ایران به عنوان بازار مصرفی پرسود، برای چنین شرکتهایی باشد.
از همه این مسائل که بگذریم، بحث حکم شرعی استفاده از کالاهای چنین شرکتهایی است که برای روشن تر شدن آن، به متن دو استفتاء از مقام معظم رهبری اشاره می کنم:
س 1351: آيا خريد توليدات شركتهاى يهودى يا امريكايى يا كانادايى با وجود اين احتمال كه شركتهاى مزبور به تقويت دولت اسرائيل مىپردازند، جايز است؟
ج: اگر خريد و فروش اين توليدات موجب تقويت دولت حقير و غاصب اسرائيل شده و يا در راه دشمنى با اسلام و مسلمين بكار مىروند، خريد و فروش آنها براى هيچكس جايز نيست و الاّ اشكال ندارد.
س 1355: خريد و فروش كالاهاى امريكايى چه حكمى دارد و آيا اين حكم شامل همه كشورهاى غربى مثل فرانسه وانگلستان هم مىشود؟ و آيا آن حكم مخصوص ايران است و يا در همه كشورها جارى است؟
ج: اگر خريد كالاهاى وارداتى از كشورهاى غيراسلامى و استفاده از آنها باعث تقويت دولتهاى كافر و استعمارگر كه دشمن اسلام و مسلمين هستند، شود و يا قدرت مالى آنها را براى هجوم به سرزمينهاى اسلامى يا مسلمين در سرتاسر عالم، تقويت نمايد، واجب است كه مسلمانان از خريد و بكارگيرى و استفاده از آنها اجتناب كنند، بدون اينكه فرقى بين كالايى با كالاى ديگر و دولتى با دولت ديگر از دولتهاى كافرى كه دشمن اسلام و مسلمين هستند، وجود داشته باشد و اين حكم هم اختصاصى به مسلمانان ايران ندارد.
منبع: پایگاه اطلاع رسانی مقام معظم رهبری/ بخش استفتائات / قسمت : تجارت با غیر مسلمانان
علم خمینی بر زمین نمی ماند،مگر ما مرده ایم!
-
تشکرها 2
-
۱۳۸۷/۰۴/۳۱, ۱۷:۳۷ #3
- تاریخ عضویت
تير ۱۳۸۷
- نوشته
- 86
- مورد تشکر
- 206 پست
- حضور
- 7 ساعت 9 دقیقه
- دریافت
- 20
- آپلود
- 0
- گالری
- 0
در سال 1997 نماينده اقتصادي دولت اسرائيل از اين شركت به دليل حمايت مستمر از اسرائيل در 30 سال گذشته و امتناع از پذيرفتن تحريم اسرائيل توسط اتحاديه عرب قدرداني نمود.اين شركت از حاميان موثر اسرائيل به شمار مي رود.بي ترديد يكي از مهمترين منبع درآمد هر دولتي از تجارت جهاني و صادرات آن تامين مي شود.در بعضي دولتها شاهرگ حياتي مالي به اين موضوع بر مي گردد.و دولت اشغالگراسرائيل جز اين كشورهاست.البته بسياري از كمپاني هاي صهيونيستي در كشورهاي ديگر از جمله آمريكا- بريتانيا و ...مي باشد.و سود حاصل از آنها در خدمت دولت اشغالگر قدس قرار مي گيرد.اين محصولات شامل:گوشي هاي تلفن همراه- انواع نوشيدني ها-مواد غذايي-پوشاك-لباس كار-لباس ورزشي-قهوه-چاي و...مي باشد كه به طور گسترده در دنيا عرضه مي شود.و نتيجه ي فروش آنها هرچه قوي تر شدن اين رژيم است.به هر حال بسياري از افراد آگاهانه يا ناآگاهانه با خريد اين محصولات به پيشبرد اهداف شوم اسرائيل و حفظ موجوديت آن كمك مي كنند...!!!{الاستفتاءات:س 263:آيا بر مسلمين خريد كالاهاي اسرائيلي كه در سرزمين اسلامي به فروش مي رسند جايز است؟ج:بر آحاد مسلمين واجب است كه از خريد و استفاده از كالاهايي كه سود توليد و فروش آنها عايد صهيونيست ها كه با اسلام و مسلمين در حال جنگ هستند-مي شود-اجتناب كنند.رساله ي اجوبة الاستفتاءات-جلد 2-امام خامنه اي(دام ظله العالي)}
جالب اینجاست که بدانید محصولات کوکا کولا در حال حاضر در ایران با همکاری شرکت نوشابه ی ساسان در مشهد مقدسه تولید می شود و از آن عجیب تر که بدانید ساسان از شرکت های متعلق به آستان قدس رضوی است!!!!
50.1% سرمايه گذاران شرکت نستله اسرائيلي هستند. در دسامبر سال 2000 ميلادي شرکت نستله اعلام کرد که ميليونها دلار در اسرائيل براي ايجاد مرکز جدي R&D سرمايه گذاري خواهد کرد.( 17شرکت R&D در سراسر دنيا وجود دارد که در آنها سالانه 500 ميليون دلار صرف تحقيقات ساخت شکلات، قهوه و مواد لبني ميشود) در سال 1998 آقاي پيتر برابک-لتمت (Mr. Peter Brabeck-Letmathe) از طرف شرکت نسلته جايزه جوبيلي را از رئيس جمهور وقت اسرائيل (نتنياهو) دريافت کرد. اينجايزه بزرگترين پاداشي است که از طرف "دولت اسرائيل" به افراد و سازمانهايي داده ميشود که از طريق سرمايه گذاري و ارتباطات تجاري بيشترين کمک را به اقتصاد اسرائيل کرده اند داده ميشود.
نستله سالهاست که در ایران فعالیت می کند.البته این در حالی ست که پس از انقلاب دوباره به ایران برگشته و کارخانه ای نیز در قزوین دایر کردند.و نکته ی دیگر اینکه کارخانه ی فوق نه با ورود تکنولوژی یا دستگاه های جدید بلکه با استفاده از دستگاه های موجود در یک کارخانه ی دیگر که توسط نستله خریداری شده است کار می کند و هیچ تکنولوژی یا صنعت خاص جدیدی نیز به کشور وارد نگردیده است!!!
در ضمن فعالیت نستله در حالی آزاد است که حتی ورود کالاهای این شرکت به ممالک عربی توسط اتحادیه ی عرب تحریم شده است.در ضمن نوع فعالیت سلسله کارخانه های نستله به گونه ای است که در صورت کمبود نوعی کالا در کشوری آن محصول از نزدیک ترن کارخانه در کشوری دیگر که آن محصول را تولید می کند تامین می شود.در ضمن محصولات تولیدی توسط نستله بین کارخانه های مختلف آن تقسیم می شود.به همین دلیل در صورت کمبود محصولی خاص در ایران بعید نیست که آن محصول در کارخانه ی اسرائیلی نستله تولید و از طریق ترکیه به ایران وارد شود و بالعکس!!!
قال المهدي (ع)
قَد آذانا جُهَلاءُ الشّيعَهِ وَ حُمَقاؤهُم ، وَ مَن دينُهُ جَناحُ البَعُوضَهِ اَرجَحُ مِنهُ
نادانان و کم خردان شيعه و کساني که پرو بال پشه از دينداري آنان برتر و محکم تر است ، ما را آزار مي دهند
-
تشکرها 5
-
۱۳۸۷/۰۵/۱۰, ۱۵:۱۷ #4
- تاریخ عضویت
تير ۱۳۸۷
- نوشته
- 86
- مورد تشکر
- 206 پست
- حضور
- 7 ساعت 9 دقیقه
- دریافت
- 20
- آپلود
- 0
- گالری
- 0
نوار غزهصبح روز گذشته،در ادامه حملات وحشیانه صهیونیستهای اشغالگر به مناطق فلسطینی، اعضای یک خانواده فلسطینی از جمله چهار کودک به هنگام خوردن صبحانه با شلیک یک موشک به خاک و خون کشیده شدند و جهانیان شاهد "پوگروم"(قوم کشی) صهیونیستها بودند.رژیم صهیونیستی طی چند روز اینده شصتمین سال جنایات خود را جشن می گیرد!
قال المهدي (ع)
قَد آذانا جُهَلاءُ الشّيعَهِ وَ حُمَقاؤهُم ، وَ مَن دينُهُ جَناحُ البَعُوضَهِ اَرجَحُ مِنهُ
نادانان و کم خردان شيعه و کساني که پرو بال پشه از دينداري آنان برتر و محکم تر است ، ما را آزار مي دهند
-
تشکرها 2
-
۱۳۸۷/۰۵/۱۲, ۱۵:۴۰ #5
- تاریخ عضویت
تير ۱۳۸۷
- نوشته
- 86
- مورد تشکر
- 206 پست
- حضور
- 7 ساعت 9 دقیقه
- دریافت
- 20
- آپلود
- 0
- گالری
- 0
نسکافه (نستله) محصولی دل چسب با طعم خون کودکان فلسطین!!
آشنایی با برخی شرکت های حامی رژیم صهیونیستی
در منبع اصلی این مطلب، پوسترهای جالبی از همین مطالب هست که در حالت نمایشگاهی هم قابلیت کار دارند: ر.ک:چکیده: وزارت خارجهی رژیم اشغالگر قدس در روزنگاری که برای سال 1345 منتشر کرده، شش واقعه را حیاتی خوانده است. مخالفت صریح شرکت کوکاکولا با تحریم اسراییل از سوی کشورهای اسلامی یکی از این وقایع است. این شرکت در سال 1356، به پاس سیسال پشتیبانی از رژیم صهیونیستی و مقاومت در برابر تحریم مسلمانان از سوی هیات اقتصادی اسراییل مورد تشویق قرار گرفت.کوکاکولا در برابر دریافت 55میلیارد تومان معافیت مالیاتی، یک مجتمع تولیدی در زمینهای یک روستای فلسطینی ساخته است. این شركت میزبان و پشتیبان مالی اتاق بازرگانی اسراییل و آمریکا در سال 1380 نیز بود. استفاده از مواد سمی و مضر برای کودکان در کشورهای جهان سوم و بهکارگیری گروههای شبهنظامی برای برخورد با کارگران معترض در کشورهای آمریکای جنوبی، موجب شده که محصولات این شرکت از سوی برخی از نهادهای مدنی جهانی تحریم شود.
Walt Disney
نمایشگاه هزارهی دیسنی، بیتالمقدس را به عنوان پایتخت اسراییل معرفی کرد؛ در حالیکه حتی بر اساس قطعنامههای سازمان ملل متحد هم، اشغال این شهر از سوی رژیم صهیونیستی خلاف قوانین بینالمللی است. کارشناسان دیسنی به همراه نمایندگان اسراییل، بیش از 18ماه روی بخشی از این نمایشگاه که «تالار اسراییل» خوانده میشد کار کردند. جویش کرونیکل (نشریهی یهودی چاپ لندن) نوشت: «اگر آن نمایشگاه را میدیدید، بیشک بیتالمقدس را به عنوان پایتخت اسراییل میپذیرفتید.»
درخواست برخی از سازمانها و دولتهای اسلامی از اتحادیهی عرب برای تحریم شرکت دیسنی، در گامهای آخر و با سخنرانی و مخالفت ولید بن طلال، شاهزادهی سعودی و یکی از بزرگترین سهامداران یورودیسنی شکست خورد. دولت اسراییل نیز که بیش از یكمیلیارد و هشتصدمیلیون تومان از هشتمیلیارد تومان هزینهی ساخت این نمایشگاه را پرداخته بود، از دیسنی به خاطر مقاومت در برابر مسلمانان تشکر کرد.
شرکت سرمایهگذاری خانوادهی دیسنی، بیش از پانصدمیلیارد تومان در سرزمینهای اشغالی سرمایهگذاری كرده است. این شركت اعلام كرده كه میخواهد فعالیت اقتصادی جدیدی را آغاز كند که حجم آن دستکم دویست و پنجاهمیلیارد تومان است.
______________________________________
ولید بن طلال بن عبدالعزیز آلسعود
متولد 16 اسفند 1333. ولید از یک سو نوهی پسری عبدالعزیز، بنیانگذار عربستان جدید و از سوی دیگر نوهی دختری ریاض الصلح، اولین نخستوزیر لبنانِ پس از استقلال است. وی مدرک کارشناسی مدیریت بازرگانی خود را در سال 1357 و کارشناسی ارشد علوم اجتماعیاش را در سال 1364 به دست آورد.
شاهزاده ولید، فعالیت اقتصادی خود را از سال 1357 با خرید و فروش زمین و سهام آغاز کرد و هماکنون سیزدهمین ثروتمند مرد دنیا به شمار میرود. بخشی از سهام شرکتهایی چون سیتیبانک نیویورک، موتورولا، اپل، AOL، یورودیسنی، نیوز و چند شرکت، هتل و بانک دیگر متعلق به اوست.
ولید علیرغم وابستگیاش به خاندان پادشاهی عربستان، از صحنهی سیاسی این کشور کناره گرفته است؛ اما با توجه به تابعیت لبنانیاش، چندی است تلاش میکند جایگاهی برای خود در میان گروههای سنی لبنانی دست و پا کند که البته هنوز موفق نشده است. گرایشات آمریکادوستانهی شاهزاده ولید موجب شد پس از فروریختن برجهای نیویورک در سال 80، چندین میلیون دلار برای بازسازی این شهر ارایه کند، که شهردار نیویورک نپذیرفت.
________________________________________
Time Warner
همانگونه كه از نامش پیداست، این شركت نتیجهی پیوستن چند شركت رسانهای آمریكایی به یكدیگر است. شركتهایی همچون برادران وارنر، تایم و AOL كه هركدام در رشتهی خود یكی از بزرگترینها بودند. تایموارنر جایزهی جوبیلی را به پاس پشتیبانی طولانی و همهجانبه از اسراییل، از بنیامین نتانیاهو (نخستوزیر پیشین این رژیم) دریافت كرده است.
نزدیك به یكسوم از همهی سرمایهگذاریهای شركت، در سرزمینهای اشغالی انجام میشود و در همین راستا، همهی سهام شركتهای اسراییلی Ubique و ICQ را خریده است. ICQ شركت ناشر و سازندهی نرمافزاری برای گفتگوی اینترنتی (چت) است كه توسط چهار جوان اسراییلی، با هدف عرضهی شیوهی جدید ارتباط از راه دور بنیان نهاده شده و هماكنون طرفداران زیادی دارد.
به گزارش نشریهی یهودی جروزالمپست در سال 1380، یكی از نهادهای یهودی آمریكا از این شركت و دو مجتمع اقتصادی دیگر، به پاس پشتیبانی مالی از اسراییل تقدیر كرد.
Timberland
جفری سوارتز مدیرعامل و رییس هیاتمدیرهی شرکت در پایان یک سفر چهارروزه به سرزمینهای اشغالی، در گفتگو با نشریهی یهودی جروزالمپست تاکید کرد كه اسراییل باید پیامش را به گوش جهانیان برساند.
وی که فرزند یک خانوادهی دوآتشهی یهودی است، به دولت اسراییل توصیه کرد كه صد سرباز را به عنوان مبلّغ به میان مردم آمریکا بفرستد تا واقعیت را برای آمریکاییان توضیح دهند. او اضافه کرد كه با احساس وظیفهی فراگیر کردن پیام اسراییل به کشورش بازمیگردد.
شرکت تیمبرلند بیش از بیست فروشگاه در سرزمینهای اشغالی دایر کرده و یکی از تولیدکنندگان پوتینهای سربازان ارتش رژیم اشغالگر قدس است.
این خانواده یکی از مهمترین پشتیبانان مالی موسسات آموزشی یهودیان در آمریکاست.
Starbucks
هوارد شولتز مدیرعامل شركت، از سوی یكی از موسسات یهودی به عنوان «پشتیبان صهیون» مورد تقدیر قرار گرفت. یكی از مقامات وزارت امور خارجهی رژیم صهیونیستی نیز فعالیت یهودیان ثروتمندی چون شولتز را یكی از عوامل موفقیت تبلیغاتی اسراییل میداند.
شولتز در یك سخنرانی در جمع یهودیان در یك كنست، انتفاضه را نماد تروریسم و یهودستیزی خواند و از مردم خواست برای پشتیبانی از اسراییل متحد شوند. شركت استارباكس یكی از حامیان اقتصادی ارتش اسراییل است و به خانوادههای سربازان مجروح یا كشتهشده در درگیریها كمك مالی میكند.
این شركت یكی از پشتیبانان مالی حضور نظامی آمریكا در افغانستان و عراق نیز است.
________________________________________
Sara Lee
سارالی بزرگترین تولیدكنندهی پوشاك دنیاست. این شركت مالك بیش از چهلدرصد سهام شركت دلتاجلیل (بزرگترین تولیدكنندهی پوشاك اسراییل) و مهمترین شریك تجاری آن است. تولیدات این شركت با عناوین و نشانهای مختلفی در كشورهای مختلف به فروش میرسد.
مدیر این شركت به پاس پشتیبانی از نظام اقتصادی اسراییل و سرمایهگذاری در سرزمینهای اشغالی، جایزهی جوبیلی را از بنیامین نتانیاهو (نخستوزیر پیشین این رژیم) دریافت كرده است.
پایگاه رسمی سارالی در شبكهی اینترنت، كاربران را تهدید كرده است كه هر اقدام مشكوك به ارتباط با مقولهی تحریم اسراییل را به مقامات قضایی ایالات متحده گزارش خواهد كرد.
________________________________________
NOKIA
لارس ولف که یكی از مدیران ارشد نوكیاست، در گفتگو با نشریهی یهودی جروزالمپست در سال 1380، خبر از وجود «پروژهی اسراییل» با هدف گسترش سرمایهگذاریها و حضور بیشتر در سرزمینهای اشغالی داد.
این شركت حضور خود در اسراییل را با یك سرمایهگذاری 500میلیارد دلاری در سال 1379 آغاز كرد و بخش عمدهی این سرمایه در اختیار شركتهای اسراییلی قرار گرفته است.
نوكیا چند مجتمع تحقیقاتی و صنعتی را در سرزمینهای اشغالی راهاندازی كرده و بخشی از فرآیند طراحی و تولید محصولاتی مانند باتری گوشیهای تلفن همراه در این مجتمعها انجام میشود.
________________________________________
NEWS corporation
شركت نیوز یكی از بزرگترین مجموعههای رسانهای دنیاست كه بیش از 175 روزنامه و دهها شبكهی تلویزیونی و رادیویی را در اختیار دارد. روپرت مرداخ، مالك این غول رسانهای كه به گوركن كثیف مشهور است، به تازگی سرمایهگذاریهای سنگینی را در سرزمینهای اشغالی آغاز كرده است. یكی از واحدهای این شركت كه NDS نام دارد، تعداد كارمندان خود را از بیست به ششصد نفر افزایش داده است.
به گزارش نشریهی یهودی جروزالمپست در سال 1380، یكی از نهادهای یهودی آمریكا، از شركت نیوز و دو شركت دیگر، به پاس پشتیبانی اقتصادی از اسراییل تقدیر كرد.
________________________________________
Nestle
شرکت نستله که بزرگترین تولیدکنندهی مواد غذایی دنیا محسوب میشود، به پاس خدماتش به رژیم اشغالگر قدس، جایزهی جوبیلی را از نتانیاهو (نخستوزیر وقت اسراییل) گرفته است. این شرکت بیش از دویستمیلیارد تومان در اسراییل سرمایهگذاری کرده و در مقابل این خوشخدمتی، سالانه حدود بیست و چهارمیلیارد تومان کمک مالی از ایالات متحده دریافت میکند.
کار اجباری کودکان در مزارع این شرکت و فروش محصولاتی که موجب مرگ چندین کودک شیرخواره شده، سبب تحریم نستله در برخی نقاط دنیا شده است. نستله در سال 1379، بیش از چهاردهمیلیارد تومان به صندوق پرداخت غرامت هولوکاست کمک کرده و یکی از سهامداران عمدهی شرکت تولید لوازم آرایشی و زیبایی L'oreal (یکی دیگر از حامیان بزرگ رژیم صهیونیستی) است.
متاسفانه شعبهی ایرانی شرکت نستله، در سال 1373 با سرمایهی حدود چهل و دومیلیارد تومان تاسیس شده و اکنون با مدیریت یک فرد غیرایرانی به نام پیر تروبا، بخشی از محصولات نستله را در ایران تولید و توزیع میکند.
________________________________________
پروندهی سیاه نستله
• مرگ سالانه پانزده نوزاد در اثر استفاده از شیرِ خشک نستله در کشورهای نیمهصنعتی، موجب شد سازمانهای جهانی فعالی در زمینهی غذای کودکان، این شرکت را از سال 1356 تحریم کنند.
• در زمستان سال 1383، صدها پرنده، دام و حیوان خانگی در ونزوئلا مردند. کارشناسان علت مرگ را بیماری کبدی ناشی از مواد غذایی آلوده تشخیص دادند. این مواد غذایی، توسط نمایندگی نستله در این کشور توزیع شده بود. مجلس ملی ونزوئلا، نستله را مقصر شناخت و آن را به پرداخت غرامت افراد محکوم کرد.
• بر اساس گزارشی که نشریهی فوربس در اردیبهشت 1383 به نقل از سازمان جهانی کار منتشر کرد، نستله، برای تولید شکلات از کارگران خردسال استفاده میکند. در بررسیهای بعدی مشخص شد بیش از دویست و پنجاه هزار کودک آفریقایی، در مزارع این شرکت در غرب آفریقا کار میکنند.
نستله ایران
نام شرکت: نستلهایران
زمینهی فعالیت: تولید مواد غذایی
نشانهای وابسته: نسکافه، کافیمیت، نان، سرلاک، مگی
مدیر: پیر تروبا
تلفن: 88729858
نشانی دفتر مرکزی: تهران، خیابان شهیدخالد اسلامبولی، کوچهی 21، پلاک 12
محصولات نستله حضور بسیار طولانی در ایران دارد. شركت نستله ایران (سهامی خاص) در نهم اسفند 1373، با شمارهی 111604 در ادارهی ثبت شركتها و موسسات غیرتجاری به ثبت رسیده است.سرمایهی این شرکت بیش از چهل میلیارد تومان برآورد میشود که بخشی صرف خرید یک کارخانهی تولید نوشیدنی در کرج شده است. تجهیزات این کارخانه، بدون انتقال فناوری جدید، بازسازی شده و در اختیار نستله قرار گرفته است. در اردیبهشت 1382، اولین غذای كودك نستله ایران با نام تجاری سرلاك وارد بازار شد.
شركت نستله ایران نمایندهی انحصاری واردات، فروش و توزیع محصولات نستله در ایران را است و این شرکت خارجی مالك قسمت اعظم سهام نستله ایران بوده و مدیریت آن را نیز بر عهده دارد.
در دیماه 1384، شیرخشك نوزاد با علامت تجاری نان دركارخانه جدید سایت قزوین نستله تولید شد.
از بهار سال 1384، نستله ایران صادرات دایمی سرلاك به چند كشور خاورمیانه را شروع كرد. این روند در سال توسعه یافته و شامل صادرات شیرخشك نان نیز شد.
محصولات نستله از طریق نمایندگیها و توزیعكنندگان جنبی شركت سایهسمن، با استفاده از ناوگان خودرویهای مخصوص توزیع میگردد.
نسکافه
هرچند نسکافه نام تجاری قهوهی شرکت نستله است، اما هماکنون به گونهای خاص از قهوه گفته میشود که شرکتهای مختلفی آن را تولید میکنند. مرادِ ما از نسکافه، همان کالایی است که شرکت نستله تولید میکند.
________________________________________
L’OREAL
اسراییل مركز منطقهای این شركت در جنوب غربی آسیاست. كنگرهی یهودیان آمریكا در بیانیهای خشنودی خود را از پشتیبانی شركت L’oreal از دولت اسراییل اعلام كرده است.
یكی از مدیران شركت در گفتگو با نشریهی یهودی جروزالمپست، توقف فعالیت تجاری شركت در سرزمینهای اشغالی از 1365 تا 1373 را تنها یك تظاهر به پیروی از تحریم اقتصادی اسراییل از سوی اتحادیهی عرب خواند. گفتنی است كه حتی این ظاهرسازی هم، با اعلام رسمی بازگشایی شعب شركت در شهر تلآویو و دیگر شهرهای اسراییل به پایان رسید.
تقریباً نیمی از مدیران شركت یهودیاند و جانشین مدیرعامل آن خود را عاشق اسراییل میداند. او هدف از ارایهی سالانهی بورسیهی دهمیلیون تومانی از سوی شركت را تلاش برای اقدامی بهیادماندنی در پنجاهمین سالگرد تاسیس اسراییل دانست.
این شركت به پاس پشتیبانی چشمگیرش از اسراییل، جایزهی جوبیلی را از بنیامین نتانیاهو (نخستوزیر پیشین اسراییل) دریافت کرده است.
________________________________________
Limited brands
لس وگزنر، بنیانگذار، مدیرعامل و رییس هیات مدیرهی شركت، یكی از اعضای كمیتهی اِمِت است. این كمیته یك «اتاق جنگ رسانهای» است كه برای اطمینان از پوشش رسانهای حوادث جهانی به سود اسراییل تشکیل شده است. نام این كمیته از برگردان عبری واژهی حقیقت (emet) گرفته شده است. چند نفر از قدرتمندترین رهبران سیاسی، اقتصادی و فرهنگی ایالات متحده از اعضای این كمیته هستند.
بنیاد وگزنر در سال 1363 تاسیس شده و تقویت رهبری یهودی در آمریكا و اسراییل را هدف خود اعلام كرده است. اعطای بورس تحصیلی به مقامات دولت اسراییل و برگزاری سفرهای گردشگری رایگان برای جوانان یهودی آمریكا، بخشی از برنامههای این بنیاد است.
یكی از اسناد داخلی این بنیاد كه در سال 1382 برملا شد، از سوی خبرنگاران «یك راهنمای صهیونیستی برای دستكاری افكار عمومی آمریكاییان به سود اسراییل» نام گرفت.
________________________________________
Intel corp
اینتل یک واحد توسعهی خود را در سال 1353 در حیفا و یک مجتمع تولید ریزپردازنده را در سال 1364 در قدس بنا نهاد. این واحدها نخستین مراکزی بودند که این شرکت خارج از مرزهای ایالات متحده ایجاد کرده بود.
یکی از واحدهای این شرکت که در زمینهی پردازندههای موسوم به پنتیوم 4 فعالیت میکند، در زمینهای یک روستای اشغالشدهی فلسطینی ساخته شده و ساکنان این روستا که پیش از تخریب، سیصد خانه، دو مسجد و یک مدرسه داشته، قتلعام شدهاند و باقیماندگان اندک آن نیز حق بازگشت به زمینهایشان را ندارند.
مسوولان شرکت اینتل، به بهانهی خودداری از ورود به مناقشات سیاسی، از گفتگو دربارهی سرنوشت صاحبان حقیقی زمینهای این منطقه پرهیز میکنند. شعبهی اسراییلی این شرکت هماکنون با بیش از 4000 نفر کارمند، سومین واحد بزرگ اینتل در دنیاست و صادرات آن سالانه بیش از یكهزار میلیارد تومان برآورد میشود. این واحد هماكنون بر روی پردازندههای centerino كار میكند.
________________________________________
ریزپردازندهی centrino
گونهای از ریزپردازندههای شرکت اینتل که در رایانههای قابل حمل استفاده میشود. این پردازنده در مجتمع تحقیقاتی این شرکت در حیفا طراحی شده است.
ریزپردازندهی پنتیوم 4
گونهای از ریزپردازندههای شرکت اینتل که از سال 1379 برای رایانههای خانگی تولید میشود.
IBM
شرکت آیبیام یكسال پس از اعلام تشکیل دولت اسراییل نخسیتن سرمایهگذاریهایش را در سرزمینهای اشغالی شروع کرد و در سال 1381، به پاس نیمقرن خدمات چشمگیرش به این دولت، جایزهی سفیر را از شیمون پرز (نخستوزیر پیشین اسراییل) دریافت نمود.
این شرکت که سابقهی بدی در زمینهی شرایط محیطی کارگران و تخلفات اقتصادی دارد، یکی از سه شرکتی است که در سال 1380، آریل شارون (نخستوزیر پیشین اسراییل) از ایشان تقدیر کرد.
لارنس ریکیاردی که یکی از مدیران ارشد آیبیام است، در گفتگویی با روزنامهی یهودی جروزالمپست بیان کرد: «این سرزمین و آرمانهای والایش برای ما بسیار مهم است.» جالب آنکه این شرکت یکی از مهمترین شریکان صنعتی و اقتصادی حکومت نازی آلمان در زمان جنگ جهانی دوم بوده است.
پروندهی سیاه IBM
• شعبهی آلمانی این شرکت، یکی از سازندگان ماشینهای محاسبهگری بوده است که هیتلر برای ادارهی راهآهن، نگهداری اطلاعات مربوط به اسرای جنگی و ساخت ادوات زرهی به آنها نیاز داشته است. این همکاری از سال 1312 تا 1324 ادامه پیدا کرده است.
• کارگران این شرکت در مکزیک، در ازای یکساعت کار، کمی بیشتر از پانصد تومان دریافت میکنند. IBM برای استخدام این کارگران، از شبکهی پیچیدهای از شرکتهای ریز و درشت استفاده میکند تا کارگرانش، اتحادیهی کارگری تشکیل دهند.
جروزالمپست
این روزنامهی انگلیسیزبان از دهم آذر 1311 در بیتالمقدس منتشر میشود. نام آن تا سال 1329 ـ یعنی دو سال پس از اعلام تشکیل اسراییل ـ، پالستینپست بود. شمارگان این روزنامه حدود 50.000 نسخه برآورد میشود و سیاستمداران و خبرنگاران خارجی، بیشترین خوانندهی آن هستند. این روزنامه تا سال 1368 به حزب کارگر و دیدگاههای چپ و لیبرال گرایش داشت؛ اما با تغییر مدیریت آن در این سال، به سمت حزب لیکود و جریانات راستگرا متمایل شد.
________________________________________
Estée Lauder
رونالد لادر مدیر این شركت است. وی رییس كنونی صندوق ملی یهود و مدیر پیشین كنفرانس مدیران سازمانهای یهودی آمریكاست. او كه یك صهیونیست دوآتشه و پركار آمریكایی است، مخالف سرسخت بازگشت آوارگان فلسطینی به سرزمینهایشان است و معتقد است باید ایشان را از بین برد.
او در میان گروهی از صهیونیستها در بیتالمقدس، پس از ابراز مخالفت با گفتگو دربارهی حاكمیت دوگانه دولت اسراییل و دولت فلسطین بر این شهر، از سیاست مشت آهنین آریل شارون (نخستوزیر پیشین اسراییل) پشتیبانی كرد.
وی یك مركز پژوهشی را به راه انداخته كه بر اساس گزارش وزارت آموزش رژیم اشغالگر قدس یكی از تندروترین نهادهای راستگرای اسراییل است.
سازمانهای صهیونیست به غربیان توصیه میكنند كه برای شكستن تحریم مسلمانان علیه این شركت و شركتهای مشابه، كالاهای آنها را بخرند.
________________________________________
DELTA GALIL
داو لاتمن یكی از دوستان نزدیك ایهود باراك (نخستوزیر پیشین اسراییل) است. او دلتاجلیل را در سال 1354 در اسراییل بنا نهاد و هماکنون مهمترین سهامدار و مدیر آن است. سارالی (بزرگترین شركت تولیدكنندهی پوشاك دنیا) دومین سهامدار دلتا و شریك اصلی آن محسوب میشود.
دلتا محصولات خود را به واسطهی نشان شركتهای دیگر همچون ماركس و اسپنسر، پوما، هوگوباس، كالوینكلین، نایك و ویكتوریاسكرت به بازار جهانی عرضه میكند.
لاتمن یكی از اهداف خود را تاسیس منطقهی آزاد تجاری خاورمیانه میداند كه اسراییل در آن نقشی چون آمریكا در اتحادیهی تجارت آزاد آمریكای شمالی (نفتا) خواهد داشت. دلتا بزرگترین تولیدكنندهی پوشاك در سرزمینهای اشغالی و یكی از بزرگترینها در سطح دنیاست.
________________________________________
Coca Cola
وزارت خارجهی رژیم اشغالگر قدس در روزنگاری که برای سال 1345 منتشر کرده، شش واقعه را حیاتی خوانده است. مخالفت صریح شرکت کوکاکولا با تحریم اسراییل از سوی کشورهای اسلامی یکی از این وقایع است. این شرکت در سال 1356، به پاس سیسال پشتیبانی از رژیم صهیونیستی و مقاومت در برابر تحریم مسلمانان از سوی هیات اقتصادی اسراییل مورد تشویق قرار گرفت.
کوکاکولا در برابر دریافت 55میلیارد تومان معافیت مالیاتی، یک مجتمع تولیدی در زمینهای یک روستای فلسطینی ساخته است. این شركت میزبان و پشتیبان مالی اتاق بازرگانی اسراییل و آمریکا در سال 1380 نیز بود. استفاده از مواد سمی و مضر برای کودکان در کشورهای جهان سوم و بهکارگیری گروههای شبهنظامی برای برخورد با کارگران معترض در کشورهای آمریکای جنوبی، موجب شده که محصولات این شرکت از سوی برخی از نهادهای مدنی جهانی تحریم شود.
متاسفانه شرکت خوشگوار مشهد با پرداخت سالانه بیش از یك و نیممیلیارد تومان به یكی از شعبههای کوکاکولا، محصولات این شرکت را تولید و توزیع میکند. مسئولان شرکت خوشگوار با درخواست مردم برای تحریم کوکاکولا مخالفت کردهاند.
پروندهی سیاه کوکاکولا
• کارشناسان تغذیه مصرف کوکاکولا را برای کودکان و نوجوانان را مضر میدانند. مصرف این گونه نوشیدنیها، مانع از جذب کلسیم، منیزیم، ویتامین A و B میشود.
• شرکت کوکاکولا از سال 1297 تا کنون از مواد اسیدی مضر برای تولید نوشابه استفاده میکند.
• این شرکت، از سال 1362 از شهد قندی گیاهانی که دچار تغییرات ژنتیکی شدهاند، استفاده میکند. این مساله، سبب بروز خطر ابتلا به دیابت و چاقی مفرط میشود.
• بر اساس گزارش سال 1382 مرکز علم و محیط زیست که یک سازمان پژوهش علمی غیردولتی هندی است، نوشابههای کوکاکولا و پپسی که در این کشور تولید میشوند، حاوی آفتکشها و مواد سمیای چون د.د.ت هستند و حجم مواد سمی این نوشابهها، سیبرابر بیشتر از استانداردهای کشورهای اروپایی است. حتی محصولات این شرکتها در آمریکا نیز حاوی این مواد نیستند.
پس از انتشار این گزارش، فروش شرکت کوکاکولا در آن سال، پانزده درصد کاهش یافت.
• سازمان غذا و داروی آمریکا، پس از بررسیهای فراوان نوشابههای شرکت کوکاکولا در سال 1385، از وجود مادهی سرطانزای بنزن در آنها خبر داد.
خوشگوار
نام شرکت: خوشگوار مشهد
زمینهی فعالیت: تولید نوشابه گازدار غیرالكلی
نشانهای وابسته: كوكاكولا، فانتا، آب معدنی داسانی، خوشگواركوكا، خوشگوار پرتقالی
مدیر: مسعود یزدی
تلفن: 6625757 و 6624969
نشانی کارخانه: مشهد، شهرك صنعتی توس، بزرگراه آسیایی
این شرکت که محصولاتش را پیش از انقلاب تحت نظر شرکت كوكاكولا تولید میکرد، پس از انقلاب اسلامی نیز ارتباط با شركت آمریكایی را حفظ كرد و سالانه، با واسطهی یك شركت ایرلندی، یک میلیارد و پانصد میلیون تومان به حساب كوكاكولا در آمریكا واریز میكند. کوکاکولا که پس از انقلاب اسلامی از بازار ایران خارج شده بود از سال 1373، با امضای قرارداد فرانشیز با شرکتهایی از جمله خوشگوار، مجدداً وارد بازار ایران شد که شرکتهای ایرانی از طریق یک شرکت ایرلندی به نام کوکاکولای آتلانتیک و بعدها از طریق شرکت کنسانتره Drogheda، شهد نوشابه را دریافت میکنند.
مدیر شرکت خوشگوار در پاسخ به درخواست مردم برای قطع ارتباط با کوکاکولا میگوید: بازار فروش ما وابسته به همین نام است و نمیتوانیم آنرا حذف کنیم.
Babylon Ltd
شرکت سازنده و ناشر فرهنگنامهی بابل* که این روزها نام کمابیش شناختهشدهای است، در سال 1375 در سرزمینهای اشغالی تاسیس شده است. این شرکت هماکنون با بهکارگیری حدود هشتاد نفر، دفاتری در اسراییل و آلمان دارد.
نام و نشان عجیب این شرکت یکی از نخستین عناصری است که توجه مخاطب را به خود جلب میکند. برگزیدن نام یك دولت باستانی که روزگاری یهودیان در آن زیستهاند و استفاده از تصویر سرزمینی سبز در میان دو نهر آب، یادآور آرمان موهوم حکومت یهودی از نیل تا فرات است. فراموش نکنیم که آنچه نشان تجاری شرکت مینمایاند، قلمرو سرزمینی همان دولتی است که این شرکت نامش را بر خود دارد. جالب آنکه کرهی زمینی که شرکت بابل به تصویر کشیده است، به جز همین دو رود و قلمرو میان آن هیچ جای دیگری ندارد!
عجیبتر اینكه این شركت دو پایگاه یكسان در اینترنت دارد كه در یكی از این دو هیچ نام و نشانی از اسراییل پیدا نمیشود و به جای آن نشانی دفاتر شركت در فلسطین، اردن و دیگر كشورهای اسلامی نوشته شده است! *كه به اشتباه بابیلون خوانده میشود؛ در حالیكه بابیلون برگردان انگلیسی واژهی بابل است.
منبع: msak.weblog.sh/Post-234.aspx
zionism.blogfa.com/post-247.aspx
قال المهدي (ع)
قَد آذانا جُهَلاءُ الشّيعَهِ وَ حُمَقاؤهُم ، وَ مَن دينُهُ جَناحُ البَعُوضَهِ اَرجَحُ مِنهُ
نادانان و کم خردان شيعه و کساني که پرو بال پشه از دينداري آنان برتر و محکم تر است ، ما را آزار مي دهند
-
تشکرها 3
-
۱۳۸۷/۰۵/۲۸, ۱۷:۳۲ #6
معرفی سازمان موساد
سازمان اطلاعات و وظایف ویژه (موساد) نام سازمان اطلاعات خارجیه اسرائیله. مسلما این سازمان هم از قواعد حاکم بر تمام سازمانهای اطلاعاتی دنیا اطاعت میکنه و البته با توجه به حساسیت سیاستهای کلی کشور اسرائیل فعالیت های این سازمان از چهارچوب های رایج فراتر رفته و با اینکه یه سازمان کوچیکه از غولهای اطلاعاتی دنیا به حساب میاد. باید دقت کرد که موساد به مسائل امنیتی و اطلاعاتی در داخل اسرائیل اهمیتی نمیده و این وظایف بر عهده سازمانهای دیگه مثل «دودیوان» و «شاباک» گذاشته شده.
این سازمان توسط بن گوریون و در سال 1951 تاسیس شده. بن گوریون جمله جالبی در مورد ضرورت وجودی این سازمان داره که واقعا عمیقه:
«برای کشور ما که از ابتدای تاسیس تحت فشار دشمنانش قرار داشته است ، اطلاعات به عنوان خط مقدم دفاع ضروری است و ما باید به خوبی بیاموزیم و بدانیم که در اطرافمان چه میگذرد »
در سخنان بن گوریون نکات جالب و ذی قیمتی میشه پیدا کرد که با توجه به زمان این سخنرانی نشان از دوراندیشی اون داره.
سازمان اصلی موساد در تل آویو قرار داره و طبق آخرین آمار حدود 1200 نفر عضو رسمی داره. ( معمولا سازمانهای جاسوسی به اندازه 10 برابر اعضای رسمی ، نیروهای غیر رسمی دارن ).
ماموریت گردآوری اطلاعات ، تجزیه و تحلیل اطلاعات و انجام عملیات مخفیانه ویژه در خارج از خاک اسرائیل به عهده موساد گذاشته شده. موساد ستورات خود را مستقیما از بالاترین مقام اجرایی اسرائیل (نخست وزیر) دریافت میکنه تا بدین ترتیب مطمئن باشن که موساد دستآویز بازیهای سیاسی نمیشه.
رئیس سازمان موساد همیشه معرفی میشه اما هویت مدیران بخشهای داخلی از اسرار کشور اسرائیل محسوب میشه و به نظر میرسه این سازمان توسط شورایی متشکل از همین مدیران اداره میشه و رئیس سازمان جنبه تشریفاتی داره.
بن گوریون برای تاسیس موساد از سال 1948 دست به کار شد و برای انجام این ماموریت خطیر ، دو نفر از افراد کارکشته اطلاعاتی رو مامور کرد.
- رئوین شیلواخ ( یکی از افراد برجسته بخش سیاسی آژانس یهود)
- ایسر بئری (معروف به ایسر بزرگ) رئیس سازمان اطلاعاتی «شای»
موساد در ابتدا یکی از زیر مجموعه های شای به حساب میاومد و البته قبل از این زمان هم سازمان هاگانا قسمتی با نام « موساد لیالیفی بیت» به معنای «دفتر مهاجرت» داشت (1937) که با الحاق تمام این دفاتر و در سال 1951 رسما از موساد پرده برداری شد!
اشتباه بزرگی که اکثر مردم (حتی افراد ساکن در اسرائیل) مرتکب میشن اینه که موساد تنها بخش کوچکی از سازمان اطلاعات و ضداطلاعات اسرائیله. بخش جاسوسی سازمان اطلاعات اسرائیل (شای) با نام موساد شناخته میشه ولی اکثر مردم کل سازمان اطلاعات اسرائیل رو با نام موساد میشناسن.
وظایف موساد :
- گردآوری مخفیانه اطلاعات در خارج از خاک کشور اسرائیل
- خنثی سازی عملیات تروریستی علیه اهداف اسرائیلی و یهودی در خارج از خاک اسرائیل
- خنثی سازی تلاشهای کشورهای متخاصم برای تهیه و تولید تسلیحات غیرمتعارف و یا دستیابی به آن
- توسعه روابط مخفیانه ویژه، سیاسی و ... در خارج از خاک اسرائیل و حفظ این روابط
- آوردن مهاجرین یهودی به کشور اسرائیل از اماکنی که امکان مهاجرت یهودیان از آنجا به اسرائیل توسط سازمانهای مهاجرت معمولی اسرائیل وجود ندارد
- بدست آوردن اطلاعات استراتژیک ، سیاسی و علمی
- انجام عملیات ویژه در خارج از خاک اسرائیل
-
تشکرها 2
-
۱۳۸۷/۰۵/۲۸, ۱۷:۳۴ #7
بخش های موساد :
موساد دارای 8 بخش است که عبارتند از :
1- بخش جمعآوری اطلاعات . بزرگترین بخش موساد است و وظیفه جاسوسی بر عهده آن است.
2- بخش همکاری و اقدامات سیاسی (وادات) : وادات دارای کمیته های تخصصی است که اعضای این کمیته ها عبارتند از :
- مدیر سازمان اطلاعات نظامی ( آمان )
- مدیر سازمان اطلاعات داخلی ( شین بت )
- مدیر سازمان امنیت عمومی (شاباک)
- مدیر مرکز مطالعات راهبردی و برنامه ریزی وزارت امور خارجه ( این مرکز دز زمینه جاسوسی سیاسی یا دیپلماتیک تخصص دارد )
- مدیر بخش عملیات ویژه پلیس (ماتام)
- مشاوران خصوص نخست وزیر در امور سیاسی، نظامی، امنیتی و ضدتروریسم
3- بخش عملیات ویژه (متساوا) : ترورهای بسیار حساس کسانی که دشمنان کیان اسرائیل تلقی میشوند و اقدامات شبه نظامی دقیق و پروژههای ربودن افراد خاص بر عهده آن است.
4- بخش تبلیغات و ضد تبلیغات : جنگ روانی، تبلیغات و عملیات فریب
5- بخش تحقیقات 6- بخش تکنولوژی
-
تشکر
-
۱۳۸۷/۰۵/۲۸, ۱۷:۳۵ #8
برخی ماموریت های موساد که با موفقیت انجام شد:
- ربودن و انتقال مخفیانه «مردخای وانونو» از کشور ایتالیا توسط کماندوهای ویژه موساد در سال 1986 به دلیل افشای اطلاعات محرمانه کشور اسرائیل در زمینه ساخت بمب اتم در مرکز اتمی «دیمونا»
- ترور شیخ احمد یاسین رهبر معنوی حماس در 22 مارس 2004. البته این عملیات یک رسوایی کامل بود و بعد از برملا شدن نقش موساد، سازمان ملل اقدام به صدور قطعنامه کرد که با 11 رای موافق، 3 رای ممتنع و یک رای مخالف آمریکا در شرف تصویب بود که توسط ایلات متحده وتو شد.
- ترور عبدالعزیز الرنتیسی رهبر جدید حماس به همراه دو تن از همراهانش تنها یک ماه پس از ترور شیخ احمد یاسین. در این عملیات تعداد دیگری نیز زخمی شدند.
- بمب گذاری در خودروی عزالدین شیخ خلیل ( عضو بلند پایه حماس ) در سپتامبر 2004 که منجر به شهادت وی و زخمی شدن 3 نفر دیگر شد.
تاکنون عملیات ناموفقی از سوی این سازمان به صورت رسمی اعلام نشده اما برخی موارد عملیاتی به این سازمان نسیت داده شده که موساد حاضر به پذیرش مسئولیت آنها نیست. مانند ترور مدیر ارشد نظامی حزب الله در سوریه.
--------------------------------------------
اسامی مدیران سازمان موساد از ابتدا تا کنون :
رئوین شیلواخ (1952-1949)
ایسر هرئل (1962-1953)
مئیر عمیت ( 1968-1963)
تسوی زامی (1974-1968)
ایتسخاک خوفی (1982-1974)
ناخوم ادمونی (1989-1982)
شبتای شاویت (1996-1989)
دانی یاتوم (1998-1996)
افراهیم هلوی (2002-1998)
مئیر داگان ( تا کنون – 2002)
-
تشکرها 2
-
۱۳۸۷/۰۵/۲۸, ۱۷:۳۷ #9
حکم رسمی تشکیل موساد :
«محرمانه»
22 ماه عبری کیسلو سال 5710
13 دسامبر 1949
به : وزارت خارجه
از : نخست وزیری
طبق اوامر من سازمانی به منظور تمرکز و هماهنگی فعالیتهای سرویسهای اطلاعاتی کشور برپا میگردد. وظیفه سازماندهی موساد را بر عهده رئوین شیلواخ ( مشاور امور ویژه در وزارت خارجه) گذاشته و وی را به ریاست این سازمان منصوب مینمایم. رئوین شیلواخ تحت فرمان من بوده، طبق وامر من فعالیت نموده و گزارشات کار را به صورت دائم به من ارائه خواهد داد. لاکن از نظر اداری مقر ادارهاش در چهارچوب وزارت خارجه خواهد بود. به شیلواخ و مسئولین وزارت خارجه دستور دادهام که به این منظور برای سالهای 1951-1950 چهارچوبی برای استخدام و اشتغال افراد بودجه ای معادل 20000 لیره اسرائیلی پیشنهاد نمایند. تا مبلغ 5000 لیره اسرائیلی از آن بودجه صرفا با تائید قبلی من، صرف عملیات ویژه گردد.
از شما درخواست میود که این بودجه را به بودجه وزارت خارجه برای سالهای 1951-1950 اضافه نمایید.
(امضا) داوید بن گوریون
سازمان موساد كه مسئوليت جمع آوري اطلاعات انساني ، عمليات مخفي و ضدتروريسم را برعهده دارد ، تمركز خود را بر ملت هاي عرب و سازمان هاي عربي در سراسر جهان معطوف كرده است.
اين مؤسسه همچنين مسئول جنبش مخفي مهاجران يهودي براي خروج آنها از سوريه ، ايران و اتيوپي و مهاجرت دادن آنها به اسرائيل مي باشد. عوامل موساد در حال حاضر در كشورهايي كه سابقآ كمونيست بودند ، غرب و سازمان ملل متحد فعال هستند.
دفتر اصلي موساد در تل آويو (پايتخت اسرائيل) است. اين مؤسسه در دهه 80 ، بين 1500 تا 2000 نفر پرسنل داشت و برآوردهاي اخير حاكي از 1200 نفر كارمند مي باشد. هويت مدير موساد معمولآ جزو اسرار حكومتي تلقي مي شود و يا حداقل اينكه در عموم و رسانه ها چيزي درباره وي مطرح نمي شود. اما در ماه مارس سال 1996 ، دولت اسرائيل انتصاب ژنرال ارشد داني ياقوم را به جاي رئيس قبلي اين مؤسسه يعني شبتاي شاويت كه در اوايل سال 1996 استعفاء داده بود اعلام كرد و در سپتامبر 2002 ، مئير داگان به عنوان مدير جديد موساد انتخاب شد.
موساد كه در گذشته به عنوان مؤسسه هماهنگي و مؤسسه مركزي اطلاعات و امنيت اسرائيل شناخته مي شد ، در اول آوريل سال 1951 تشكيل شد. موساد توسط نخست وزير وقت رژيم صهيونيستي يعني داويد بن گورين تأسيس شد كه هدف آن را اين گونه اعلام كرد: «براي كشور ما كه از ابتداي تأسيس تحت فشار دشمنانش قرار داشته است ، اطلاعات به عنوان خط مقدم دفاع ضروري است و ما بايد به خوبي بياموزيم و بدانيم كه در اطرافمان چه مي گذرد.»
موساد هشت بخش اصلي دارد. با اين وجود جزئيات سازمان داخلي آن همچنان مخفي باقي مانده است. تعدادي از آن بخش ها عبارتند از:
بخش جمع آوري كه بزرگترين بخش آن است و مسئوليت عمليات جاسوسي را برعهده دارد ، دفاتري را در خارج از اسرائيل تحت پوشش ديپلماتيك و غيررسمي تأسيس كرده است. اين بخش شامل قسمت هايي است كه هر يك مسئول نواحي ويژه جغرافيايي مي باشند و هدايت مأموران فعال درآن نواحي را برعهده دارند. موساد از سال 2000 ، يك فعاليت تبليغي گسترده را در جهت استخدام مأموران جديد جمع آوري خبر و اطلاعات آغاز كرد.
بخش همكاري و اقدام سياسي که در آن ، فعاليت هاي سياسي و همكاري با سرويس هاي اطلاعات خارجي كشورهاي دوست اسرائيل و نيز كشورهايي كه روابط ديپلماتيك عادي با اسرائيل ندارد را انجام مي دهد. در دفاتر بزرگ تر خود در كشورهايي مانند فرانسه ، موساد دو كنترل كننده منطقه اي تحت پوشش كاركنان سفارت خود در پاريس دارد. يكي از آنها براي بخش جمع آوري كار مي كند و ديگري براي بخش همكاري و اقدام سياسي.
بخش عمليات ويژه با عنوان متساوا ، ترورهاي بسيار حساس ، خرابكاري ها و اقدامات شبه نظامي دقيق و پروژه هاي جنگ رواني را انجام مي دهد. اين بخش مسئوليت ترور شخصيت هاي ويژه و نظامي فلسطيني را برعهده دارد.
بخش lap ، مسئول اجراي جنگ رواني ، تبليغات و عمليات فريب مي باشد كه تهاجمات فرهنگي و اخبار دروغ نشر شده در مطبوعات جزو اقدامات اين بخش است.
بخش تحقيقات ، مسئول توليد اطلاعات نظير گزارش هاي روزانه ، خلاصه وضعيت هاي هفتگي و گزارش هاي مشروع ماهانه است. اين بخش در قالب 15 بخش ويژه جغرافيايي يا دفاتر منطقه اي سازماندهي شده است كه شامل ايالات متحده امريكا ، كانادا و اروپاي غربي ، امريكاي لاتين ، كشورهاي سابق اتحاد جماهير شوروي ، چين ، آفريقا ، مغرب (مراكش) ، الجزاير ، تونس ، ليبي ، عراق ، اردن ، سوريه ، عربستان سعودي ، امارات متحده عربي و ايران مي باشد. يك بخش هسته اي نيز متمركز بر موضوعات خاص و مرتبط با تسليحات هسته اي تشكيل شده است كه معمولآ جزو سري ترين بخش ها است.
بخش تكنولوژي ، مسئول توسعه فناوري هاي پيشرفته براي پشتيباني فني از عمليات هاي موساد است. در آوريل سال 2001 ، موساد يك آگهي استخدام در رسانه هاي اسرائيلي درج كرد مبني بر اينكه به تعدادي مهندس الكترونيك و متخصص كامپيوتر براي واحد تكنولوژي خود نياز دارد.
در سال 1996 ، در يك نشريه چاپ امريكا مطلبي درج شد كه بخش اطلاعات عمليات موساد ادعا كرده است بزرگترين ترورهاي دنيا را 10 دقيقه قبل از وقوع شناسايي مي كند ، در حالي كه قبلآ cia فاش كرده بود اين اقدامات را 8 دقيقه قبل از وقوع ترور شناسايي مي كند.
ادامه دارد..........
ویرایش توسط اخلاقي : ۱۳۸۷/۰۵/۲۸ در ساعت ۱۷:۴۰
-
تشکرها 2
-
۱۳۸۷/۰۵/۲۹, ۱۰:۱۱ #10
موساد توسط نخست وزير وقت رژيم صهيونيستي يعني داويد بن گورين تاسيس شد كه هدف آن را اينگونه اعلام كرد: «براي كشور ما كه از ابتدا
تاسيس تحت فشار دشمنانش قرار داشته است، اطلاعات به عنوان خط مقدم دفاع ضروري است و ما بايد به خوبي بياموزيم و بدانيم كه در اطرافمان چه مي گذرد». موساد هشت بخش اصلي دارد با اين وجود جزئيات سازمان داخلي آن همچنان مخفي باقي مانده است. بخش جمع آوري كه بزرگترين بخش آن است و مسئوليت عمليات جاسوسي را برعهده دارد، دفاتري را در خارج اسرائيل تحت پوشش ديپلماتيك و غيررسمي تاسيس كرده است. اين بخش شامل قسمت هايي است كه هر يك مسئول نواحي ويژه جغرافيايي مي باشند و هدايت مأموران فعال درآن نواحي را برعهده دارند. موساد از سال 2000 يك فعاليت تبليغي گسترده را در جهت استخدام ماموران جديد جمع آوري خبر و اطلاعات آغاز كرد.
بخش همكاري و اقدام سياسي: فعاليت هاي سياسي و همكاري با سرويس هاي اطلاعات خارجي كشورهاي دوست اسرائيل و نيز كشورهايي كه روابط ديپلماتيك عادي با اسرائيل ندارد را انجام مي دهد. در دفاتر بزرگتر خود در كشورهايي مانند فرانسه، موساد دو كنترول كننده منطقه اي تحت پوشش كاركنان سفارت خود در پاريس دارد. يكي ازآنها براي بخش جمع آوري كار مي كند و ديگري براي بخش همكاري و اقدام سياسي. بخش عمليات ويژه، با عنوان متساوا ترورهاي بسيار حساس، خرابكاري ها و اقدامات شبه نظامي دقيق و پروژه هاي جنگ رواني را انجام مي دهد. اين بخش مسئوليت ترور شخصيت هاي ويژه و نظامي فلسطيني را برعهده دارد. بخش LAP مسئول اجراي جنگ رواني، تبليغات و عمليات فريب يا اغواء کننده مي باشد كه تهاجمات فرهنگي و اخبار دروغ نشر شده در مطبوعات جزو اقدامات اين بخش است.
بخش تحقيقات، مسئول توليد اطلاعات نظير گزارش هاي روزانه، خلاصه وضعيت هاي هفتگي و گزارش هاي مشروع ماهانه. اين بخش در قالب 15 بخش ويژه جغرافيايي يا دفاتر منطقه اي سازماندهي شده است كه شامل ايالات متحده امريكا، كانادا و اروپاي غربي، امريكاي لاتين، كشورهاي سابق اتحاد جماهير شوروي، چين، افريقا، مراكش، الجزاير، تونس، ليبيا، عراق، اردن، سوريه، عربستان سعودي، امارات متحده عربي و ايران مي باشد.
يك بخش هسته اي نيز متمركز بر موضوعات خاص و مرتبط با تسليحات هسته اي تشكيل شده است. كه معمولاً جزو سري ترين بخش ها است. بخش تكنالوژي مسئول توسعه فناوري هاي پيشرفته براي پشتيباني فني ازعمليات موساد است. در اپريل 2001 موساد يك آگهي استخدام در رسانه هاي اسرائيلي درج كرد مبني بر اينكه به تعدادي انجنير الكترونيك و متخصص كمپيوتر براي اداره تكنالوژي موساد نياز دارد. در سال 1996 در يك نشريه چاپ امريكا مطلبي درج شد كه بخش اطلاعات عمليات موساد ادعا كرده است بزرگترين ترورهاي دنيا را 10 دقيقه قبل از وقوع شناسايي مي كند، در حالي كه قبلاً CIA فاش كرده بود اين اقدامات را 8 دقيقه قبل از وقوع ترور شناسايي مي كند.
* موساد كلمه اي عبري به معني «موسسه» است
"سازمان اطلاعات رژيم صهيونيستي (موساد)، يك دستگاه اطلاعاتي پيچيده و با شهرتي فراتر ازمحدوده جغرافيايي اين رژيم است و گاهي نيز حالت اسطوره اي به خود گرفته است. اين سازمان يك قدرتي مخفي است كه به رژيم صهيونيستي اجازه مي دهد تا بتواند بر آژانس هاي قدرتمند اطلاعاتي سازمان امنيت و اطلاعات آمريكا فائق آيد، نازيست ها را شكار كند و در جهت نابودي كشورها، حذف مبارزان و همچنين ثبت اطلاعات اساسي و همچنين موارد اشتباهي كه در حساب و كتاب هاي خود سازمان صورت گرفته است، گام بردارد."
متن فوق، بخشي از چكيده يك كتاب به نام "تاريخ سري موساد ازسال 1951 تا به امروز" است كه توسط گوردن توماس، نويسنده متخصص در زمينه فعاليت هاي جاسوسي به رشته نگارش در آمده است. توماس37 كارتحقيقي ديگر نيز در همين زمينه تحرير كرده كه به تمامي زبانها ترجمه شده است. كتاب "تاريخ سري موساد از سال 1951 تا به امروز" تلاشي براي آشنا شدن با دنياي اين دستگاه اطلاعاتي است كه تفاوت زيادي با ديگر دستگاه هاي اطلاعاتي و امنيتي جهان دارد و وابسته به كشوري است كه شباهتي با ديگر كشورهاي جهان ندارد.
پلارد1000 سند را به نفع رژيم صهيونيستي به غارت برد
كتاب "تاريخ سري موساد" با فصلي به نام "آن روي آينه ها" آغاز مي شود. مكان، اتاقي در يك آپارتمان واقع در منطقه شماره چهار شهر پاريس و در نزديكي مركز ملي هنر و فرهنگ ژرژ پمپيدو مي باشد ؛ البته موساد در تمام شهرهاي بزرگ دنيا دهها آپارتمان ـ چه اجاره اي و چه خريداري شده ـ در اختيار دارد. اكثر اين آپارتمانها غير مسكوني هستند مگر وقتي كه شرايط خاصي پيش آيد. آپارتمان يادشده نيز به پايگاه عملياتي ويژه جهت انجام ماموريتي مبدل شد كه آقاي موريس در هنگام ورودش به پاريس در سال 1997، مسئوليت انجام آن را به عهده داشت.
موريس فارغ التحصيل سال 1982 از مدرسه موساد بود و در اروپا، آفريقاي جنوبي و خاورميانه فعاليت مي كرد. او در زندگي عادي خود به عنوان يك بازرگان، يك روزنامه نگار مستقل يا يك وكيل شناخته مي شد. در زمان موريس، عزل و نصب ها (ريزش نيروها) سازمان موساد را تا حد گسستگي و فروپاشي پيش مي برد و با انتصاب بنيامين نتانياهو به عنوان رئيس جمهور وضعيت هر چه پيچيده تر شد و با وجود آنكه وضعيت و روند پرونده هاي موساد كاملا مشخص بود ؛ ولي نتانياهو به خود اين اجازه را مي داد كه حتي در مسائل عملياتي اين سازمان نيز دخالت كند و كار به جايي رسيد كه همسرش نيز در زمينه فعاليت هاي اين سازمان دخالت مي كرد. همسر نتانياهو اين اجازه را به خود مي داد كه كارمندان ارشد اين سازمان را به خانه اش فرا بخواند و آنها را به رگبار سوالات خود ببندد يعني دقيقا همان كاري را بكند كه هيلاري كلينتون با سازمان اطلاعات آمريكا مي كرد.
موريس، جاسوس سازمان موساد مسئول زير نظر گرفتن فردي بود كه در هتل "رتز" پاريس كه متعلق به مليونر بزرگ مصري به نام محمد فايد بود، فعاليت مي كرد. اين فرد كسي نبود جز "هنري پل". هنري راننده مرسدس بنزي بود كه پرنسس دايانا و دوي فايد را در هنگام حادثه اي كه به مرگ شان انجاميد، حمل مي كرد. راننده مذكور تمايل داشت تا از راه فروش اطلاعات در مورد مسافران هتل به عكاسان مجله هاي پاپاراتسي پولي را كسب كند.
از سوي ديگر، روابط تنگاتنگي ميان جاسوس صهيونيستي و رئيس بخش حراست هتل رتز برقرار شد و بدون اينكه جاسوس صهيونيستي از وي توضيحي بخواهد شروع به توصيف هتل، شيوه فعاليت و شمار مشتري ها كرد. رئيس بخش حراست هتل رتز با دلخوري از مشتري هاي عرب هتل صحبت مي كرد و كمي قبل از اينكه جاسوس مذكور بخواهد اطلاعاتي را از مزدور جديدش جمع آوري نمايد، خبرغافلگيرانه كشته شدن هنري پل، به همراه پرنسس دايانا و دوي فايد را مي شنود. اين نكته را نبايد از نظر دور داشت كه روابط ميان موساد و پل هنري براي هميشه همچون يك معما باقي ماند و سازمان جاسوسي رژيم صهيونيستي نيز رابطه اش با راننده مرسدس بنز حامل پرنسس دايانا و دوي فايد را جزء مسائلي دانست كه ويژه خود سازمان است.
محمد فايد ـ پدر دودي ـ نيز به دنبال حادثه مرگ فرزندش به همراه پرنسس دايانا، برخي دستگاه هاي جاسوسي ناشناخته را به دست داشتن در اين كار متهم كرد. ضمنا با وجود آنكه برخي خبرنگاران مجله تايم از ارتباطات ميان هنري پل و سازمان اطلاعات فرانسه خبر مي دادند ؛ ولي هيچ كس به روابط وي با موساد اشاره اي نكرد.
نويسنده كتاب "تاريخ سري موساد" در كتاب خود به تبيين چهره اي مي پردازد كه غربي ها از عرب ها دارند. به عنوان نمونه، هنري پل به جاسوس صهيونيستي مي گويد: "اكثر اعراب زشت و مغرورند و به خدمتكاران دستور مي دهند تا با يك اشاره انگشت دستورات شان را اجرا كنند."
جاسوس صهيونيستي كه با هنري گفتگو مي كند، براي آنكه دستش رو نشود خطاب به هنري مي گويد: "اما من شنيده ام كه مشتريان يهودي نيز آدم هاي خشكي هستند." اما پل جواب مي دهد كه يهوديان مشتري هاي خوبي هستند.
همان طور كه مي دانيد سامانه كنترل و نظارت موسوم به Echelon (اچلون) كه يكي از پيشرفته ترين سيستم هاي شنودي است كه در اختيار سازمان NSA (سازمان امنيت ملي آمريكا) قرار دارد، پرنسس دايانا را به خاطر مبارزاتش عليه توليد و استفاده از مين هاي ضد نفر زير نظر داشت ؛ البته سامانه مذكور براي بسياري از فعالان در اين حوزه نيز تهديدي جدي به شمار مي رود.
در بخشي از كتاب گوردن توماس مي خوانيم كه چگونه نويسنده با محمد الفايد در مركز تجاري مشهورش در لندن "هارودز" ديدار مي كند و محمد الفايد به نويسنده مي گويد كه در مقابل كسب اطلاعاتي از موساد درباره مرگ فرزندش حاضر است مبلغ يك ميليون دلار را به او اعطا كند. صاحب مركز تجاري "هارودز" در ادامه شروع به سب و لعن ملكه اليزابت و پادشاه انگلستان (فيليپ) كرد و آنها را "روسپي و دلال محبت" خواند و سازمان اطلاعات انگلستان را قاتل دانست.
فايد در ادامه مي گويد كه جاسوسان موساد ازحقيقت باخبرند و از نويسنده كتاب "تاريخ سري موساد" نيز مي خواهد تا آنها را احضار كند. فايد به توماس مي گويد: "آنها را پيش من بياور ... تا تو را خوشبخت كنم."
فايد دراين اثناء از هنري پل سخن مي گويد و تاكيد مي كند كه او را به اندازه فرزندش دوي دوست داشته است. مؤلف، مزدور مشهور صهيونيستي به نام بن مناچي را قانع مي كند كه با فايد همكاري كند ؛ ولي مناچي علاوه بر درخواست مبلغ ساليانه 750000 دلار، مبالغ ديگري را نيز طلب كرد. به هر حال، معامله اي ميان مناچي و فايد انجام نشد، زيرا فايد تاكيد مي كرد كه بايد پيش از امضاي چك ادله محكمي در برخورداري وي از اطلاعاتي در اين زمينه ارائه شود.
گوردن توماس در ادامه به طريقه اي اشاره مي كند كه موريس براي به خدمت گرفتن هنري پل استفاده مي كرد و به نقل از تعدادي از همكاران موريس مي گويد: «اين شيوه نشان مي دهد كه هيچ كسي كنترل موساد را در دست ندارد و اين سازمان بدون توجه به عواقب و نتايج منفي كه اقداماتش مي تواند براي اسرائيل، صلح منطقه اي و همچنين رابطه تل آويو با قديمي ترين و باوفاترين دوستش به دنبال داشته باشد، دست به عمليات هاي ريسك پذير مي زنند.
ویرایش توسط اخلاقي : ۱۳۸۷/۰۵/۲۹ در ساعت ۱۰:۱۳
-
تشکرها 2
اطلاعات موضوع
کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
اشتراک گذاری