-
۱۳۸۸/۰۴/۲۵, ۱۰:۳۳ #1
- نوشته
- 35
- مورد تشکر
- 163 پست
- حضور
- نامشخص
- دریافت
- 0
- آپلود
- 0
- گالری
- 0
درس استاد -1
چند وقتی است در این سایت عضوم.
بخاطر علاقه ای که به مسائل دینی و عرفانی دارم انتخاب من برای مطالعه نوشته های این انجمن ها بوده .
سالهای متعددی برای رسیدن به یک شناخت از خودم و رسیدن به معرفت الله دنبال روش های متعددی رفتم.از تمرینات ذن و مراقبه تا تکنیک های ارتباط با ارواح و حتی جستجو در علوم غریبه !
و همچنین گرایش های عرفان اسلامی –ایرانی.
تا اینکه جمله ای از یک روحانی وارسته شنیدم :
همه عرفان عمل به چیزهایی است که میدانیم.
این جمله مربوط به آیت الله بهجت است.آنوقت بود که من در یک برزخ فکری و روحی قرار گرفتم و مصمم شدم با غربال کردن آنچه آموخته ام به مسائلی بپردازم که فواید دنیوی و اخروی داشته باشد که رضایت خدا را می توان در آنها جستجو کرد.
چند سالی در خدمت یک راهنمای خوب خدمت میکنم.ایشان نه موعظه میکند و جلسات ارشادی دارد.معدود افرادی بعنوان دوست در اطرافش دارد که عاشقانه به وی خدمت میکنند و خودش هم نسبت به اینان این روحیه را دارد.
سکوت عمیقی دارد و درسهایش را با رفتارش ارائه می دهد و مخاطب او در کلامش اول خودش است و بعد یک سوم شخص.
بنا دارم اینجا نکات ارزشمندی که از ایشان یادگرفته و می گیرم بی آنکه نامی از کسی برده شود در معرض مشاهده دوستان قرار بدهم .
البته از ایشان به نام (( استاد ))یاد میکنم.
نکته اولی که از استاد یاد گرفتم این بود:
ادعا نکنیم زیرا مدعی زیاد است .امروز ما به کردار انسانی بیش از هر چیز دیگری احتیاج داریم.
-
۱۳۸۸/۰۴/۲۵, ۱۰:۴۳ #2
- نوشته
- 4,583
- مورد تشکر
- 8,393 پست
- حضور
- 11 ساعت 3 دقیقه
- دریافت
- 861
- آپلود
- 199
- گالری
-
331
دوست عزيز اگه میشه و دوست دارین نکات مهمی که از استادتون یاد گرفتین رو با رنگی مشخص کن تا بیشتر در دید باشن و جذابیت بیشتر شود ...متشکرم ..
-
-
۱۳۸۸/۰۴/۲۵, ۱۲:۴۵ #3
- نوشته
- 2,426
- مورد تشکر
- 10,562 پست
- حضور
- 22 روز 22 ساعت 27 دقیقه
- دریافت
- 26
- آپلود
- 4
- گالری
-
28
سلام
چطور میشه با استاد شما ارتباط برقرار کرد (من دنبال استاد میگر دم)
به نام خدا
[SIGPIC][/SIGPIC]
کوچه هامان را به نام شهدا کردیم تا هر وقت نشانی منزلمان را می دهیم بدانیم از گذرگاه کدام شهید با آرامش به خانه می رسیم
(شادی روحشان صلوات)
آیت الله سید علی قاضی(ره) عارف کامل:در مستحبات عزاداری و زیارت سید الشهدا علیه السلام مسامحه ننماییدو روضه هفتگی و لو دو سه نفری داشته باشید که اسباب گشایش است.
منو دل کندن از دل بر محاله...
یا علی
-
۱۳۸۸/۰۴/۲۵, ۱۴:۳۲ #4
- نوشته
- 35
- مورد تشکر
- 163 پست
- حضور
- نامشخص
- دریافت
- 0
- آپلود
- 0
- گالری
- 0
سلام
البته اگر بگویم ایشان از نام و نشان و شهرت فراری اند یک حرفی تکراری است که بارها شنیده ایم.
من بنا به رعایت مقررات سایت احساس کردم نامی برده نشود بهتر است.
اما :
استاد حقیقی خداست.
اگر این تمایل شما قلبی باشد که ان شاالله هست می توانید با همین آموزه ها با استاد رابطه برقرار کنید.
مهم اینست در راه باشیم .
برای استفاده از نور خورشید لزومی ندارد حتما روبروی خورشید بنشینیم و به آن نگاه کنیم چون هیچ چیزی نخواهیم دید و همه جا تاریک می شود.
همینکه از خانه بیرون بیایم و به کار خودمان برسیم از تابش خورشیدی بهره می بریم.
-
تشکرها 4
-
۱۳۸۸/۰۴/۲۸, ۱۹:۱۲ #5
- نوشته
- 35
- مورد تشکر
- 163 پست
- حضور
- نامشخص
- دریافت
- 0
- آپلود
- 0
- گالری
- 0
درس استاد - بندگی خدا
در اولین ملاقاتم با استاد از ایشان علت ادای تکالیف دینی را جویا شدم.
ایشان گفت:
اگر پذیرفتی راه تو بسوی خداست پس آنچه خداگفته عمل کن.
اگر شک داری راهی دیگر انتخاب کن ترا به خدا برساند.
در نهایت شما در محضر او حاضر می شوید و عبودیت او را می پذیرید و این آغاز تکلیف است.
پس راه کوتاه را خدا خودش نشان داده و انجام دادن تکالیف برای یک سالک الی الله در حقیقت حاضر شدن در محضر خداست.
از مدیران انجمن عرفان ناب بابت راهنمایی شان تشکر میکنم.من بعد درس استاد را با توجه به موضوع مطروحه در تایپیک ارسال میکنم تا از تکراری شدن عنوان جلوگیری شود و بعنوان یک مورد مستقل قابل طرح باشد.
-
۱۳۸۸/۰۴/۲۸, ۲۳:۲۶ #6
- نوشته
- 710
- مورد تشکر
- 1,632 پست
- حضور
- 10 ساعت 35 دقیقه
- دریافت
- 3
- آپلود
- 0
- گالری
-
25
سلام جناب شولا...منظورتون کدوم استاد بود؟
سکوت کن!
اهسته برواهسته بیا
وجدان ها همه خواب اند...
-
۱۳۸۸/۰۴/۲۹, ۰۰:۵۸ #7
- نوشته
- 637
- مورد تشکر
- 2,146 پست
- حضور
- 11 ساعت 38 دقیقه
- دریافت
- 11
- آپلود
- 0
- گالری
-
41
سلام بر شما
ایشون در درس اولی که از این استاد برای دوستان سایت مطلبی نوشتند به این مطلب اشاره داشتند که شما می توانید به این لینک مراجعه کنید
سر بلند باشید
لا یستیقن القلب أن الحق باطل ابداو لا یستیقن أن الباطل حق أبدا
قلب هیچ وقت یقین به حق بودن باطل و یا باطل بودنحق نمی نماید امام صادق علیه السلام
*************و السلام علي من اتبع الهدىو درود بر هر آنكه ( بدون تعصب) به دنبال حق است و پذيراى آن سوره طه / آیه 47
-
کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
اشتراک گذاری