|
|
|||||||
![]() |
|
|
ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع | امتیاز موضوع | نحوه نمایش |
|
|
1
|
||||||||||||||||||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
زیارت عاشورا
دوستان عزیز به نیت ظهور حضرت مهدی(عج) بعداز نماز عشا قبل وبعد زیارت عاشورا دورکعت نماز بخوانید ان شاءالله که خدای مهربون خیری در آن نصیب شما نماید . .............. |
||||||||||||||||||
|
|
| تشكرها 19 |
|
|
2
|
||||||||||||||||||
![]() |
![]() بسم الله الرحمن الرحیم اَلسَّلامُ عَلَيْكَ يا اَباعَبْدِاللَّهِ اَلسَّلامُ عَلَيْكَ يَابْنَ رَسُولِ اللَّهِ اَلسَّلامُ عَلَيْكَ يا خِيَرَةَ اللَّهِ و َابْنَ خِيَرَتِهِ اَلسَّلامُ عَلَيْكَ يَابْنَ اَميرِالْمُؤْمِنينَ و َابْنَ سَيِّدِ الْوَصِيّينَ سلام بر تو اى ابا عبداللّه سلام بر تو اى فرزند رسول خدا سلام بر تو اى برگزيده خدا و فرزند برگزيده اش سلام بر تو اى فرزند امير مؤ منان و فرزند آقاى اوصياء اَلسَّلامُ عَلَيْكَ يَابْنَ فاطِمَةَ سَيِّدَةِ نِساَّءِ الْعالَمينَ اَلسَّلامُ عَلَيْكَ يا ثارَ اللَّهِ وَ ابْنَ ثارِهِ وَ الْوِتْرَ الْمَوْتُورَ سلام بر تو اى فرزند فاطمه بانوى زنان جهانيان سلام بر تو اى که خدا خونخواهيش کند و فرزند چنين کسى و اى کشته اى که انتقام کشته گانت نگرفتى ![]() |
||||||||||||||||||
|
|
| تشكرها 12 | Fatima.Jahromi, mino, Montazere313, niyayesh, parvaz, مونس, مجیب, zareza, حاج یوسف, سلمان فارسي, سلام, صدفی |
|
|
3
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||
![]()
![]()
|
یعنی زیارت عاشورا را بخوانیم بعدش دورکعت نماز به جای آوریم و بعدش دوباره زیارت را بخوانیم ...؟؟ ؟؟؟ |
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
|
|
4
|
||||||||||||||||||
![]()
![]()
|
|
||||||||||||||||||
|
|
| تشكرها 8 |
|
|
6
|
||||||||||||||||||
![]() |
![]() اَلسَّلامُ عَلَيْكَ وَعَلَى الاَْرْواحِ الَّتى حَلَّتْ بِفِناَّئِكَ عَلَيْكُمْ مِنّى جَميعاً سَلامُ اللَّهِ اَبَداً ما بَقيتُ وَبَقِىَ اللَّيْلُ وَالنَّهارُ سلام بر تو و بر روانهائى که فرود آمدند به آستانت ، بر شما همگى از جانب من سلام خدا باد هميشه تا من برجايم و برجا است شب و روز يا اَبا عَبْدِ اللَّهِ لَقَدْ عَظُمَتِ الرَّزِيَّةُ وَجَلَّتْ وَعَظُمَتِ الْمُصيبَةُ بِكَ عَلَيْنا وَعَلى جَميعِ اَهْل ِالاِْسْلامِ اى ابا عبداللّه براستى بزرگ شد سوگوارى تو و گران و عظيم گشت مصيبت تو بر ما و بر همه اهل اسلام وَجَلَّتْ وَعَظُمَتْ مُصيبَتُكَ فِى السَّمواتِ عَلى جَميعِ اَهْلِ السَّمواتِ فَلَعَنَ اللَّهُ اُمَّةً اَسَّسَتْ اَساسَ الظُّلْمِ وَالْجَوْرِ عَلَيْكُمْ اَهْلَ الْبَيْتِ و گران و عظيم گشت مصيبت تو در آسمانها بر همه اهل آسمانها پس خدا لعنت کند مردمى را که ريختند شالوده ستم و بيدادگرى را بر شما خاندان وَلَعَنَ اللَّهُ اُمَّةً دَفَعَتْكُمْ عَنْ مَقامِكُمْ وَاَزالَتْكُمْ عَنْ مَراتِبِكُمُ الَّتى رَتَّبَكُمُ اللَّهُ فيها و خدا لعنت کند مردمى را که کنار زدند شما را از مقام مخصوصتان و دور کردند شما را از آن مرتبه هائى که خداوند آن رتبه ها را به شما داده بود ![]() |
||||||||||||||||||
|
|
| تشكرها 6 |
|
|
7
|
||||||||||||||||||
|
عضو حرفهاي
![]() ![]()
![]()
|
سلام من 2 رکعت بعد از زیارت عاشورا رو میدونم ولی فلسفه این 2 رکعت قبلش چیه؟؟؟؟جایی خوندید یا به دل خودتون افتاده که این کارو کنید/؟؟ولی به هر حال من سعی میکنم امروز این کارو کنم تا ...شاید خوشم اومد و تا آخر این کارو ادامه دادم...یه چی اینجا بگم شاید شما دلیلشو بدونید...من قبلا از اینکه میگفتن زیارت عاشورا خوندن تاثیرات زیادی داره و....شک داشتم و میگفتم نهایتا با دعای کمیل برابر بیشتر که نیست و....اما پارسال که با رفیقم شبا میرفتیم گلزار شهدا و یه چله زیارت عاشورا گرفتیم من دیگه تا چند وقت زیارت عاشورا خوندنو ول نکردم و انس عجیبی بهش پیدا کرده بودم و واقعا زندگیم عوض شده بود و از وجود خودم و...لذت میبردم...اما متاسفانه بعد از چند ماه دوباره فراموشش کردم((البته ما هر هفته تو هئیتمون زیارت عاشورا خونده میشه))این شد که سیل غم و مشکلات زندگی و...اومد سراغم یعنی اون دوران خوبم به خاطر زیارت عاشورا بوده؟؟؟من که هنوز دعای کمیل و عرفه و صحیفه رو بهتر می تونم درکشون کنم .....البته اینارو میدونم که ما با زیارت عاشورا خوندن همیشه اعلام آمادگیمونو برای جهاد و ..یا لعن کردنای پشت سر هم این ملعونا و......البته از این فرازش خیلی خوشم میادانی اتقرب ..........و همچنین سلامش که خیلی عاشقشم و....یا علی(ع)
|
||||||||||||||||||
|
ویرایش توسط Behrooz_313 : ۱۳۸۸/۱۰/۸ در ساعت ۰۷:۰۷ قبل از ظهر |
|||||||||||||||||||
|
|
| تشكرها 3 |
|
|
8
|
||||||||||||||||||
|
عضو آشنا
![]() ![]()
![]() |
در زيارت عاشورا حتما بايد 100 بار لعن كرد و 100 بار سلام داد ؟
اگر به صورت جمعي خوانده شود باز هم بايد 100 بار لعن و سلام را تكرار كرد؟ السلام علي الحسين و علي علي ابن الحسين و علي اولاد الحسين و علي اصحاب الحسين |
||||||||||||||||||
|
|
|
|
9
|
||||||||||||||||||
|
عضو صميمي
![]() ![]()
![]() |
بسم الله النور نقل از مفاتیح الجنان:
صالح بن عقبه و سیف ابن عمیره گفته اند که گفت علقمه بن محمد خضرمی که گفتم به حضرت باقر (علیه السلام) که تعلیم بفرما مرا دعایی که بخوانم آن را در این روز-عاشورا- هرگاه زیارت کنم آن جناب را از نزدیک و دعایی که بخوانم آن را هر گاه زیارت نکنم او را از نزدیک و بخواهم اشاره کنم به سلام به سوی او از شهرهای دور و از خانه ام . فرمود به من ای علقمه هر گاه به جای آوردی تو آن دو رکعت نماز را بعد از آن که اشاره کنی به سوی آن حضرت به سلام پس بگو در وقت اشاره به آن حضرت بعد از گفتن تکبیر این قول را -یعنی زیارت آتیه را- پس به درستی که تو هر گاه گفتی این قول را به تحقیق که دعا کرده ای به آن چیزی که دعا می کند آن زائر آن حضرت از ملائکه و بنویسد خداوند از برای تو صد هزار هزار درجه و بوده باشی مثل کسی که شهید شده باشد با امام حسین (علیه السلام) تا مشارکت کنی ایشان را در درجات ایشان و شناخته نشوی مگر در جمله شهیدانی که شهید شده اند با آن حضرت و نوشته شود برای تو ثواب زیارت هر پیغمبری و رسولی و ثواب زیارت هر که زیارت کرده حسین (علیه السلام ) را از روزی که شهید شده است. سلام خدا برآن حضرت و بر اهل بیتش. میگویی: السلام علیک یا ابا عبدالله السلام علیک یابن رسول الله . . . |
||||||||||||||||||
|
|
| تشكرها 3 |
|
|
10
|
||||||||||||||||||
|
عضو صميمي
![]() ![]()
![]() |
بسم الله النور همچنین یکی از روحانیون محترم عنوان می کردند که زیارت عاشورا حدیث قدسی است که تا زمان حضرت امام محمد باقر(علیه السلام) به صورت محرمانه نزد اهل بیت عصمت و طهارت (علیهم السلام اجمعین) بوده و بعد از آن بر شیعیان علنی می شود. یا علی مدد
|
||||||||||||||||||
|
|
| تشكرها 6 |
![]() |
|
|
| کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان) | |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | امتیاز به این موضوع |