صفحه 1 از 2 12 آخرین
جهت مشاهده مطالب کارشناسان و کاربران در این موضوع کلیک کنید   

موضوع: بالاخره دعا براي ظهور آري يا خير ؟

شروع کننده موضوع

نوشته
    263
    مورد تشکر
    345 پست
    حضور
    نامشخص
    دریافت
    3
    آپلود
    0
    گالری
    1

بالاخره دعا براي ظهور آري يا خير ؟

سلام خدمت دوستان گرامي.
    مطمئنا تا به حال حرف هاي زيادي در مورد ظهور آقا امام زمان شنيدين.
    امروز مي خوام چند نكته رو بيان كنم ببينم نظر شما دوستان چيه :
    1-همه انسان هاي مسلمان بايد براي ظهور امام زمان دعا كنندو قلب و روح خود را آماده ظهور آن منجي كنند
    2-در زمان ظهور آن حضرت حفظ دين به مانند نگه داشتن آتش در دستان مي باشد.
    3-همه ي مسلمانان بايد شرايط ظهور منجي عالم را مهيا كنند
    4-از نشانه هاي ظهور امام زمان(در كتاب خوندم)اينست كه پسر ها در قالب دختر و دختر ها در قالب
    پسر به بيرون مي آيند(كه اين يكي فكر كنم اتفاق افتاده-خواهرها ببخشن-مثل برداشتن زير ابرو و موي بلند و... )
    5-آن حضرت زماني ظهور مي كنند كه بي عدالتي و بي ديني بر جامعه حاكم شده است
    به نظر شما بالاخره بايد براي ظهور امام زمان دعا كنيم؟كه البته اگه دعا كنيم
    بايد اين شرايطي كه عرض كردم خدمتتون مثل نگه داشتن دين ... رو بوجود بياريم
    يعني خداي نكرده نا مسلمون بشيم يا اينكه نعوذوبالله دعا كنيم كه ايشون ظهور نكنن؟
    چون ظهور ايشون در همچين شرايطي صورت مي گيره-بي ديني و بي عدالتي و ...-
    چه توضيح منطقي براي اين مسئله وجود داره؟

نوشته
    637
    مورد تشکر
    2,146 پست
    حضور
    11 ساعت 38 دقیقه
    دریافت
    11
    آپلود
    0
    گالری
    41

بسم الله الرحمن الرحیم

سلام به بهنام گرامی.

بهنام جان آیا در آن کتابی که خونده بودی گفته بود همه ی مردم عالم بی عدالت می شن یا اینکه بی عدالتی توی سر تا سر عالم موج میزنه؟ کدومش بود؟

به نظرم دومی باشه نه اولی چرا که آیا امام زمان یارانی خواهند داشت یا نه به تنهایی قیام خواهند نمود؟

آیا یاران امام زمان هم بی عدالت خواهند شد یا این که نه اینها باید افرادی عادل باشند و خود را شبیه جنس مخالف در نیاورده باشند و این قبیل چیزها؟

خلاصه اینکه تعبیرهایی که شنیدی معنایش این نیست که همه ی مردم فاسد می شوند بلکه معنایش این است که این نوع فسادها در سر تا سر عالم وجود پیدا خواهند کرد به گونه ای که کاملا آشکار خواهند شد. و این چیز بعیدی نیست.

سر بلند باشی

ویرایش توسط مدافع : ۱۳۸۸/۰۴/۲۶ در ساعت ۲۳:۲۵
    لا یستیقن القلب أن الحق باطل ابدا
    و لا یستیقن أن الباطل حق أبدا

قلب هیچ وقت یقین به حق بودن باطل و یا باطل بودن
    حق نمی نماید امام صادق علیه السلام

و السلام علي من اتبع الهدى
    و درود بر هر آنكه ( بدون تعصب) به دنبال حق است و پذيراى آن سوره طه / آیه 47

نوشته
    514
    مورد تشکر
    1,051 پست
    حضور
    6 ساعت 56 دقیقه
    دریافت
    1
    آپلود
    0
    گالری
    0

سلام بر چشم انتظاران ظهور
    اگر ما دعا نکنیم یعنی به وضع موجود در جهان قانع وراضی هستیم به نظر من دعا برای ظهور امام زمان(عج) که منجی همه ی انسانهاست پلی است از قلب ما به دوران ظهور که بر مبنای روایات وانطباق آنها با شرایط موجود از نظر سیاسی اجتماعی فرهنگی وجغرافیای سیاسی و.....نزدیکتر از هرزمان به نظر می رسد بنابراین دعا کردن برای ظهور امام زمان (عج)یعنی ما به وضع موجود جهان راضی نیستیم .دعا حداقلی از انتظار است .
    ویرایش توسط محمدحسین بخشی : ۱۳۸۸/۰۴/۲۶ در ساعت ۲۳:۳۳
    بقیه الله خیرلکم ان کنتم مومنین
    http://mhb90.blogfa.com/

4. تشکر

نوشته
    637
    مورد تشکر
    2,146 پست
    حضور
    11 ساعت 38 دقیقه
    دریافت
    11
    آپلود
    0
    گالری
    41

[CENTER]
    بسم الله الرحمن الرحیم

سلام مجدد به آقا بهنام گرانقدر

یه مطلب از آقای قرائتی یادم افتاد که خوبه توی اینجا گفته بشه. ایشون می گفتند که ما در زمستان منتظر بهاریم یعنی چی یعنی دست به دست میزاریم که هوا خودش می خواد گرم بشه یا اینکه به دنبال گرم کردن خونه هامون هستیم تا اینکه به ماه بهار سالم برسیم و از گرمای طبیعت استفاده کنیم.

یا اینکه شبها که تاریکه و ما به امید صبح می خواهیم روشنایی طبیعی رو درک کنیم آیا هیچ چراغی روشن نمی کنیم و می گوییم بذار صبح بشه خودش روشن می شه؟

این دو مثال واقعا قشنگن

به این تاپیک هم سری بزن شاید مطالبی برات داشته باشه:

سر بلند باشی

ویرایش توسط مدافع : ۱۳۸۸/۰۴/۲۷ در ساعت ۰۰:۰۳
    لا یستیقن القلب أن الحق باطل ابدا
    و لا یستیقن أن الباطل حق أبدا

قلب هیچ وقت یقین به حق بودن باطل و یا باطل بودن
    حق نمی نماید امام صادق علیه السلام

و السلام علي من اتبع الهدى
    و درود بر هر آنكه ( بدون تعصب) به دنبال حق است و پذيراى آن سوره طه / آیه 47

نوشته
    710
    مورد تشکر
    1,632 پست
    حضور
    10 ساعت 35 دقیقه
    دریافت
    3
    آپلود
    0
    گالری
    25

فک میکنم با هر بار دعا برای ظهور یادمون می افتد که باید خودمون رو اصلاح کنیم این بزرگترین حکمت دعا برای ظهور است به نظرم

سکوت کن!

اهسته برو
    اهسته بیا

وجدان ها همه خواب اند...

شروع کننده موضوع

نوشته
    263
    مورد تشکر
    345 پست
    حضور
    نامشخص
    دریافت
    3
    آپلود
    0
    گالری
    1

سلام.
    در محافل ديني بعضا مي شنويم كه مي گويند براي سلامتي امام زمان صلوات...
    سوال اينكه مگر امام زمان در بعد جسمي مثل ما انسان ها هستند كه احتياج به سلامتي داشته باشند؟مگر خداوند به منجي عالم درد و مرض جسمي مي دهد كه به صلوات ما احتياج باشد؟
    به نظر من اينها خرافاتي بيشتر نيستند چرا كه امام زمان اگر قرار بود در كالبد انساني باشن(كه به سلامتي احتياج داشته باشن)كه نمي توانستند اين همه مدت زندگي كنن چرا كه عمر بدن انسان ها محدود است...

نوشته
    960
    مورد تشکر
    652 پست
    حضور
    5 روز 1 ساعت 25 دقیقه
    دریافت
    3
    آپلود
    0
    گالری
    0

عمر غیر عادی

با توجه به زندگی اصحاب کهف اگر انسان بخواهد عمری غیر عادی داشته باشد اول باید از طرف خدا این عمل شروع شود و دوم باید نوع زندگی این ادم با ادمای عادی فرق کند
    در مورد اعتقادات مهم که ارتباط مستقیم با خدا دارد مردم باید سند معتبر ارائه دهند در غیر این صورت مرتکب ادعای بزرگی شده اند مثلا اشتباهی که مسیحیان مرتکب شدند و گفتند عیسی فرزند خدا است و با امدن قران و تکذیب این دروغ بزرگ باز هم به راه درست نیامدند و با وجودی که خدا امد و گفت مردم اشتباه می کنید من پدر عیسی نیستم باز هم گفتند هستی
    در سه ایه زیر از سوره کهف می فرماید
    و تا كسانى را كه گفته‏اند خداوند فرزندى گرفته است هشدار دهد
    آنان و نه پدرانشان به اين [ادعا] دانشى ندارند بزرگ سخنى است كه از دهانشان برمى‏آيد [آنان] جز دروغ نمى‏گويند
    شايد اگر به اين سخن ايمان نياورند تو جان خود را از اندوه در پيگيرى [كار]شان تباه كنى(6)
    بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ

وَمَا عَلَّمْنَاهُ الشِّعْرَ وَمَا يَنْبَغِي لَهُ إِنْ هُوَ إِلَّا ذِكْرٌ وَقُرْآنٌ مُبِينٌ

ما به او شعر نیاموخته ایم او سزاوار شعر گویی نیست بلکه او (پیامبر) ذکر و قران است

شروع کننده موضوع

نوشته
    263
    مورد تشکر
    345 پست
    حضور
    نامشخص
    دریافت
    3
    آپلود
    0
    گالری
    1

جناب مزمل من كه راستش ربطي در بحث شما با موضوع سوالم نديدم !
    شما خودتون جواب خودتون رو دادين.بله ! اگه قرار باشه كسي اينجوري بشه (عمر طولاني)بايد خدا بهش عنايت كنه و در اين شكي نيست.من ميگم حالا كه خدا بهش همچين لطفي كرده و هواشو داره پس ديگه چه لزومي داره كه انسان ها براي سلامتيش صلوات بفرستيم؟به نظر شما اين يه جور خرافه نيست؟البته منظورم صرفا فرستادن صلوات براي سلامتي آقا امام زمان هستش.

نوشته
    960
    مورد تشکر
    652 پست
    حضور
    5 روز 1 ساعت 25 دقیقه
    دریافت
    3
    آپلود
    0
    گالری
    0

نقل قول نوشته اصلی توسط behnam-soft نمایش پست
    جناب مزمل من كه راستش ربطي در بحث شما با موضوع سوالم نديدم !
    شما خودتون جواب خودتون رو دادين.بله ! اگه قرار باشه كسي اينجوري بشه (عمر طولاني)بايد خدا بهش عنايت كنه و در اين شكي نيست.من ميگم حالا كه خدا بهش همچين لطفي كرده و هواشو داره پس ديگه چه لزومي داره كه انسان ها براي سلامتيش صلوات بفرستيم؟به نظر شما اين يه جور خرافه نيست؟البته منظورم صرفا فرستادن صلوات براي سلامتي آقا امام زمان هستش.
    من گفتم شما زندگی اصحاب کهف را ببین این گروه جوانانی بودند که غیر عادی عمر کردند اما شیعه معتقد است که سلسله امامان این گونه بوده است که میبینیم اما من این اعتقاد را بدلیل فقدان ادله نمی توانم قبول کنم چرا
    زیرا یک اعتقاد شخصی و گروهی حتی ادله الهی هم نمی تواند مانع ادامه ان اعتقاد شود گفتم که مسیحیان اعتقاد به پسر و پدر هستند و حتی با ظهور قران هم حاضر نشدند که اعتقاد خود را عوض کنند الان 1400 سال است که خدا به مسیحیان گفته است که پندار شما اشتباه است حالا من از شما سوال می کنم چرا مسیحیان به اعتقاد خود ادامه میدهند ایا در انجیل نوشته بود که عیسی پسر خدا است یا این اعتقاد بعد از انجیل ابداع شد

به همین دلیل من به تاریخ گذشته مسلمانان از رحلت پیامبر به بعدرا با دیده شک نگاه می کنم و به این نتیجه رسیده ام که مسلمانان نیز پس از رحلت پیامبر منحرف شدند و چیزی را می گویند که اعتباری ندارد و فقط حدس و گمان است و حدس و گمان چیزی را نمی تواند به اثبات برساند

پس وقتی اصل چیزی قابل قبول نیست چگونه به جزئیاتش می پردازید به چه اعتباری باید قبول کنیم که شیعه دروغ نگفته است مانند دروغی که مسیحیان گفتند و هنوز در حال تبلیغ این دروغ با تمام توان هستند

حتی من به این نتیجه رسیده ام که گرچه نبوت و کتاب به پایان رسیده است اما رسالت تمام نشده است و ارسال رسول برای اشکار ساختن حقیقت قران از محتوای سری قران است من گفتم که حدیث به این دلیل اعتبار ندارد که اینده را پوشش نمیدهد و از ادبیاتی استفاده می کند که در گذشته بوده است مانند اسب شمشیر مشک بز و حتی یک حدیث در مورد تکنولوزی امروزی نیامده است پس حدیثی که می گوید امام با اسب و شمشیر و تنها با عده معدودی دنیا را به تصرف در می اورد فاقد اعتبار است
    امروز دنیا به فرهنگ اسلامی نیاز دارد نه قدرت نظامی و فرهنگ اسلامی هم توسط یک انسان قران شناس امکان دارد نه یک انسان شمشیر بدست وسوار بر اسب سفید
    در صورتیکه می گفت او می اید و با استفاده از تکنولوزی رسانه ای فرهنگ اصلی قران را تعلیم می دهد و از این روش البته با حمایت خدا مردم دنیا به اسلام ایمان میاورند درست بود اما این را که نمی گویند
    بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ

وَمَا عَلَّمْنَاهُ الشِّعْرَ وَمَا يَنْبَغِي لَهُ إِنْ هُوَ إِلَّا ذِكْرٌ وَقُرْآنٌ مُبِينٌ

ما به او شعر نیاموخته ایم او سزاوار شعر گویی نیست بلکه او (پیامبر) ذکر و قران است

نوشته
    1,017
    مورد تشکر
    2,509 پست
    حضور
    نامشخص
    دریافت
    29
    آپلود
    0
    گالری
    3

اگه قرار باشه كسي اينجوري بشه (عمر طولاني)بايد خدا بهش عنايت كنه و در اين شكي نيست.من ميگم حالا كه خدا بهش همچين لطفي كرده و هواشو داره پس ديگه چه لزومي داره كه انسان ها براي سلامتيش صلوات بفرستيم؟به نظر شما اين يه جور خرافه نيست؟البته منظورم صرفا فرستادن صلوات براي سلامتي آقا امام زمان هستش.[/quote]

صلوات; يعنى درود فرستادن بر رسول گرامى اسلام و خاندان پاك آن حضرت.
    در قرآن كريم درباره خود پيامبر(صلى الله عليه وآله وسلم)امر شده است ; «إِنَّ اللَّهَ وَ مَلَـئِكَتَهُ يُصَلُّونَ عَلَى النَّبِىِّ يَـأَيُّهَا الَّذِينَ ءَامَنُوا صَلُّوا عَلَيْهِ وَ سَلِّمُوا تَسْلِيمًا ;(احزاب ،56) خدا و فرشتگان بر پيامبر درود مى فرستند اى مؤمنان ]شما نيز[ بر او درود فرستيد و كاملا در برابر او تسليم باشيد» . و درود فرستادن به آل اطهار پيامبر اكرم در روايات ، تاكيد شده است » .
    «ابوحمزه ثمالى » از يكى از ياران پيامبر(صلى الله عليه وآله وسلم) به نام «كعب » چنين نقل مى كند : «هنگامى كه آيه فوق نازل شد عرض كرديم سلام بر تو را ما مى دانيم چگونه است ، اما صلوة بر شما بايد چگونه باشد» ؟ حضرت فرمود : بگوييد : «اللهم صل على محمد و آل محمد.. .»•
    ذكر اين نكته لازم است كه «صلوات » هر گاه به خدا نسبت داده شود به معناى فرستادن رحمت است مانند : «هُوَ الَّذِى يُصَلِّى عَلَيْكُمْ وَ مَلَـئِكَتُه ;(احزاب ،43) او كسى است كه بر شما درود و رحمت مى فرستد و فرشتگان او ]نيز براى شما تقاضاى رحمت مى كنند [. و هر گاه به فرشتگان و مؤمنان منسوب گردد به معناى طلب رحمت مى باشد مانند آيه فوق .
    بنابراين صلوات مؤمنان براى پيامبر و اهل بيتش درخواست طلب رحمت از خداوند براى آنان است كه در واقع به معناى درخواست علو درجه و رفعت مقام براى آنان مى باشد . «در ضمن آن يك نوع تزكيه و طهارت نفس نيز براى مؤمنان است . هم چنان كه در زيارت جامعه كبيره آمده است . «خداوند شما را در خاندان هايى قرار داد كه امر به رفعتش فرمود و به ذكر نام خدا در آن خاندان ها فرمان داد و درود و صلوات ما را بر شما حكم گردانيد و نعمت ولايت شما را مخصوص ما گردانيد براى نيكويى فطرت و خلقت ما و پاكى نفوس ما و براى تزكيه ما و براى تزكيه و پاكيزگى ]روح[ ما ]از علايق دنيا[ و كفاره گناهان ما .»
    حكمت «صلوات » علاوه بر موارد فوق عبارت است از تجديد عهد و توفيق ارتباط آحاد امت با پيامبر و امامان خويش در همه حال و اين خود انگيزه اى مى شود براى اطاعت مردم از پيامبر ; هم چنان كه يكى از حكمت هاى اقامه نماز به ياد خدا بودن و ايجاد ارتباط عهد و پيمان با اوست ; «أَقِمِ الصَّلَوةَ لِذِكْرِى» .•

12. تشکر

صفحه 1 از 2 12 آخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

اشتراک گذاری

اشتراک گذاری