جهت مشاهده مطالب کارشناسان و کاربران در این موضوع کلیک کنید   

موضوع: گفتگویی با خانواده وزیری

شروع کننده موضوع

نوشته
    4,583
    مورد تشکر
    8,393 پست
    حضور
    11 ساعت 3 دقیقه
    دریافت
    861
    آپلود
    199
    گالری
    331

گفتگویی با خانواده وزیری

بسمه تعالی

دو خواهر و برادر پاكستاني ساكن قم، به نامهاي: زهرا 5 ساله و محمد صادق وزيري 8 ساله، به ترتيب حافظ 17 و 40 سوره قرآن هستند، و تا كنون در مسابقات مختلف سطح كشور، به كسب مقامهاي برتر، دست يافته‏اند.

..
    ویرایش توسط ریحانه : ۱۳۸۸/۰۵/۰۱ در ساعت ۱۱:۲۱

2. تشکر

شروع کننده موضوع

نوشته
    4,583
    مورد تشکر
    8,393 پست
    حضور
    11 ساعت 3 دقیقه
    دریافت
    861
    آپلود
    199
    گالری
    331

بشارت: ضمن معرفي خودتان خواهشمنديم اعضاي خانواده و رابطه آنان با قرآن را براي ما بيان كنيد.

بنده، حرمت علي وزيري، اهل پاكستان، متولد كراچي، ساكن قم و طلبه حوزه علميه قم هستم و خانواده ما همه خادم قرآن هستند. بدين ترتيب كه همسرم حافظ قرآن، نهج‌البلاغه، اصول كافي و… هستند و فرزندانم محمد صادق متولد 1365 و زهر متولد 1368 حافظ كل قرآن كريم، با 72 نوع اطلاعات عددي، توضيحي و تفسيري همراه با مجموعه‌اي از احاديث كتب مختلف روايي هستند و كوچكترين فرزند خانواده يعني فاطمه متولد 1372 نيز پنج جزء قرآن را به صورت موضوعي حفظ است، به علاوه پاره‌اي از ادعيه و احاديث.

بشارت: قبل از اينكه وارد جزئيات چگونگي حفظ و روش‌هاي آن بشويم بفرماييد چطور شد كه بچه‌ها در اين مسير گام نهادند؟

در اولين سفر كه به حجّ مشرف شدم اولين بار كه چشمم به كعبه معظمه افتاد، سه حاجت از خداوند خواستم يكي اينكه همسري با تقوا و شايسته نصيب من فرمايد ديگر اينكه فرزندي بما بدهد كه از علما ي دين شود و سوّم مرگ مرا شهادت در راه خودش قرار دهد.در همان سفر با خانواده‌اي پاكستاني كه به حجّ آمده بودند آشنا شدم و با دختر عفيف و پارساي آن خانواده ازدواج كردم. مدتي بعد خداوند محمد صادق را به ما دا د و من بعد از مشورت با علماي پاكستان فهميدم كه اگر بخواهم فرزندم تحصيلات اسلامي داشته باشد و مجتهد شود بايد به ايران و قم بياييم. لذا با اينكه سال آخر دانشكده حقوق بودم و وضع مالي خوبي هم داشتم همه چيز را رها كرده به ايران آمدم. چون در مشورت با افراد زيادي به ما گفتند تا هفت سالگي برنامه درسي با محمد صادق شروع نكنيم ت هفت سالگي او را رها كرديم و فقط به مدرسه مي‌رفت از كلاس دوّم با او جزء سي‌ام را كار كرديم تا آنرا حفظ كرد و در قم در مسابقات جزء سي رتبه اول را حايز شد. البته بعد فهميدم كه دير شروع كرده‌ايم با زهرا از پنج سالگي شروع كرديم و نتيجه گرفتيم.

..

4. تشکر

شروع کننده موضوع

نوشته
    4,583
    مورد تشکر
    8,393 پست
    حضور
    11 ساعت 3 دقیقه
    دریافت
    861
    آپلود
    199
    گالری
    331

بشارت: كلاً چه مدت طول كشيد تا محمد صادق حافظ كلّ قرآن كريم شود؟

من از روند كار خيلي راضي نبودم چون با صرف اينهمه وقت نتيجه دلخواه را نمي‌گرفتم تا اينكه حادثه جالبي اتفاق افتاد. محمد صادق شبي در خواب ديد كه با من و شخص ديگري به مكه و كنار كعبه رفته است ابتدا مي‌بيند كه من كعبه را بوسيدم و بعد خودش حجرالاسود را مي‌بوسد. بعد خداوند براي او دو سه آيه قرآن مي‌خواند و محمد صادق مي‌گويد خدايا من مي‌خواهم ترا ببوسم. خداوند مي‌گويد: نه. من تو را مي‌بوسم محمد صادق بعد از بيدار شدن،خواب را براي من تعريف كرد. و ديدم همه نشانيهايي كه از كعبه مي‌دهد درست است. بعد از اين خواب كار ما بركتي ديگر پيدا كردو علاوه بر شور و شوقي كه به محمد صادق دست داد. گويا قدرت حافظه او هم افزون شد. و به مصداق «از تو حركت از خدا بركت» محمد صادق توانست در كمتر از يك سال كل قرآن كريم را با پنجاه نوع اطلاعات حفظ كند و كلاس سوم و چهارم و پنجم را هم تمام كند.
    بشارت: برنامه حفظ را با محمد صادق چگونه پيش برديد؟

بعد از اينكه محمد صادق در كلاس دوم در مسابقه حفظ جزء سي‌ام در قم اول شد. يكي از مدارس غير انتفاعي اظهار علاقه كرد كه محمد صادق را بدون دريافت شهريه بپذيرد. در آن مدرسه امكانات خوبي فراهم بود ولي تقريباً تمام وقت محمد صادق را مي‌گرفت. با مسؤولان مدرسه صحبت كرديم و آنها قبول كردند كه حدود سه ساعت از برنامه او را براي حفظ قرآن خالي كنند. ولي ديدم اين هم كافي نيست و بالاخره محمد صادق رابه خانه آورديم تا تمام وقت به كار حفظ بپردازد و با چهارده ساعت كار در شبانه روز موفق شد در مدت يك سال و نيم دوازده جزء را با پانزده نوع اطلاعات قرآن حفظ كند.
    البته به مصداق از تو حركت از خدا بركت محمد صادق توانست در كمتر از يك سال كل قرآن كريم را با پنجاه نوع اطلاعات حفظ كند و كلاسهاي سوم و چهارم و پنجم را هم تمام کند.

.
    ویرایش توسط ریحانه : ۱۳۸۸/۰۵/۰۱ در ساعت ۱۱:۲۵

6. تشکر

شروع کننده موضوع

نوشته
    4,583
    مورد تشکر
    8,393 پست
    حضور
    11 ساعت 3 دقیقه
    دریافت
    861
    آپلود
    199
    گالری
    331

بشارت: آقاي وزيري قدري از رموز كارتان را برايمان بگوييد، چه روشي بكار برده‌ايد تا موفق شده‌ايد؟

بنده با كمال ميل آنچه را بخواهيد در اختيارتان قرار مي‌دهم ولي مجاني نمي‌شود. بايد حق الزحمه ما پرداخت شود.
    در اين مصاحبه توضيح مي‌دهيم كه ما چه كرده‌ايم و به چه نتايجي دست يافته‌ايم و شما براي رسيدن به هدف چه كار بايد بكنيد.
    مزد و حق‌الزحمه‌اي كه بنده از شما مي‌خواهم اين است كه پس از مطالعه دقيق و كامل مطالب اين مصاحبه اگر قبول كرديد كه آسانترين كار در جهان حفظ قرآن است، بدون معطلي و امروز و فردا كردن فوري با خدا عهد ببنديد و نيت كنيد كه دست كم خودتان يا يكي از اعضاي خانواده‌تان را وقف قرآن كنيد. البته اگر همه اعضاي خانواده وقف قرآن بشوند كه چه بهتر و عالي‌تر.
    بشارت: مرادتان از اينكه وقف قرآن شوند چيست؟

و اما اينكه منظورم «از وقف قرآن شدن» چيست با يك مثال توضيح مي‌دهم.
    در احاديث و روايات آمده كه شايسته است هر فردي روزانه پنجاه آيه يا ربع جزء قرآن را تلاوت نمايد. اما مهم چگونه تلاوت كردن است.
    اگر امام زمان عجل اللّه تعالي فرجه از ما دعوت به عمل آورد ما در محضر آقا چگونه مي‌نشينيم؟ خيلي مرتب و منظم مي‌نشينيم و حواس خود را كاملاً جمع مي‌كنيم و با دقت و توجه كامل به سخنان آنها گوش مي‌دهيم. اگر پنج حواس داريم، شش دانگ حواس خود را جمع مي‌كنيم. پس همين طور هر روز كه مي‌خواهيم پنجاه آيه بخوانيم، توجه داشته باشيم كه خدا ما را دعوت كرده است و در محضر خدا كلام خدا را مي‌خوانيم. پس بايد شش دانگ حواسمان جمع باشد و از همه جا بريده و فقط متوجه كلام الهي باشيم.

.

8. تشکر

شروع کننده موضوع

نوشته
    4,583
    مورد تشکر
    8,393 پست
    حضور
    11 ساعت 3 دقیقه
    دریافت
    861
    آپلود
    199
    گالری
    331

بشارت: آيا واقعاً مي‌شود همه قرآن را حفظ كرد آنهم در فرصت كوتاه؟ آيا شما تا بحال امتحان و تجربه كرده‌ايد؟ آيا شنيده‌ايد كه مي‌گويند اگر يك قدم شما به طرف خدا برويد خدا ده قدم به طرف شما مي‌آيد؟

همين‌طور ما لمس كرده‌ايم تجربه كرده‌ايم كه اگر يك قدم به طرف خدا برويم خدا دهها هزار گام به طرف ما مي‌آيد.
    البته بايد عرض كنم همه اينها به نحوه توجّه ما و نگاه ما به كار بستگي دارد. بگذاريد با چند مثال ادعا و عقيده خود را براي شما ملموس و محسوس كنم:
    1 اگر فردي را به خاطر جرمي محاكمه و به اعدام محكوم كنند. و حكم تمام مراحل خود را طي كند و قطعي شود و روز قبل از اجراي حكم به محكوم اعلام شود چنانچه مايل باشيد به شما شش ماه مهلت داده مي‌شود تا اگر در اين مدت موفق به حفظ قرآن شديد حكم اعدام شما لغو شود و آزاد شويد. آيا چنين فردي از فرصت استفاده نمي‌كند و آيا ترديدي هست در اينكه شش ماهه قرآن را حفظ خواهد كرد هر چند كند ذهن باشد؟ چنين فردي حفظ قرآن را مرز ميان مرگ و زندگي مي‌داند و براي حفظ قرآن از جان مايه مي‌گذارد.
    2 اگر به شما گفته شود: اگر قرآن را در مدت چند ماه حفظ كنيد صاحب يكي از برج‌هاي شمال تهران مي‌شويد واقعاً شما چه برنامه‌اي مي‌ريزيد و در چه مدت حافظ قرآن مي‌شويد؟ من مي‌گويم اگر ما باور كنيم وعده‌هايي كه خداوند به ما داده است و آن را از جان و دل بپذيريم كار براي ما خيلي راحت‌تر مي‌شود.
    3 الآن شما مي‌بينيد كه جوانان ما ساليان سال درس مي‌خوانند تا به مدارج و مدارك بالاي علمي مثل دكترا و كارشناسي ارشد برسند حال اگر به كسي بگوييد شما با حفظ قرآن در مدت فقط يكسال به همه آن مدارج و مداركي كه بعضي‌ها برايش بيست سال زحمت مي‌كشند مي‌رسيد، شما چه مي‌كنيد؟ آيا كسي سستي به خرج مي‌دهد؟ در اين صورت شما كه بايد نزديك سي سال وقت صرف كنيد و زحمت بكشيد تا در يك رشته متخصص و مثلاً صاحب مدرك دكترا شويد آيا حاضر نخواهيد شد تمام همت خود را مصروف كنيد تا در مدتي به مراتب كوتاه‌تر به اين نتايج برسيد. البته هر كس در اين راه قدم مي‌گذارد بايد هدفش رضاي خدا باشد و خداي ناكرده اين امر مقدس را با اهداف دنيايي آلوده نكند ولي بالاخره بركات دنيايي هم خود بخود به دنبال او مي‌آيند.
    4 اگر به كسي بگوييد اگر در يك روز يك صفحه قرآن حفظ كني ده هزار تومان به تو مي‌دهيم آيا كسي هست از آن دست بكشد؟ حال چرا وعده‌هاي خدا را كه در روايات آمده است كه به حافظ قرآن گفته مي‌شود «بخوان و بالا برو» يعني در مقابل هر آيه‌اي كه از حفظ مي‌خواند مقامي بالاتر مي‌يابد بي توجه هستيم؟ بنابر اين من فكر مي‌كنم اگر طرز نگرش خود را عوض كنيم و به ايمان و باور برسيم مسلماً موفق خواهيم شد.

10. تشکرها 2

شروع کننده موضوع

نوشته
    4,583
    مورد تشکر
    8,393 پست
    حضور
    11 ساعت 3 دقیقه
    دریافت
    861
    آپلود
    199
    گالری
    331

بشارت: خود شما چقدر از قرآن و كتب ديگر را از حفظ داريد؟

بنده، نه استاد، نه مربي و نه حافظ قرآن هستم، بلكه اگر خدا قبول كند، بنده مبلغ و خادم قرآن هستم و خدا را سپاس مي‌گويم كه با الطاف خود، بر من منت نهاد تا بتوانم فرزنداني چون محمّد صادق و زهرا را تربيت كنم.
    بشارت: محمد صادق و زهرا، قرآن كريم را با چه ويژگيها و چه نوع اطلاعاتي حفظ كرده‌اند؟
    آقا صادق و زهراخانم، كل قرآن كريم را با هفتاد و دو نوع اطلاعات عددي، توضيحي و تفسيري حفظ هستند. ما اين اطلاعات را به نيت پنج تن آل عبا در پنج قسمت توضيح مي‌دهيم كه سه قسمت اول بيشتر جنبه تفريحي دارد و براي تنوع و جلوگيري از خستگي ذهني است و دو قسمت آخر اصل و پايه‌كار و مهمترين و اساسي‌ترين قسمتها مي‌باشند و به مفاهيم قرآني مربوط هستند

12. تشکرها 2

شروع کننده موضوع

نوشته
    4,583
    مورد تشکر
    8,393 پست
    حضور
    11 ساعت 3 دقیقه
    دریافت
    861
    آپلود
    199
    گالری
    331

بشارت: ممكن است توضيح بيشتري بفرماييد.

قسمت اوّل: اطلاعات كل قرآن كريم به شكل عددي.
    الف: اين قسمت شامل جزءها، حزبها، سوره‌ها، آيه‌ها، كلمه‌ها، حرفها و حركتهايي مانند فتحه، كسره، ضمه، تشديد و… و نقطه‌ها شامل نقطه‌هاي تكي، دوتايي و سه تايي و… مي‌شود كه اگر از محمد صادق يا زهرا هريك از موارد بالا را بپرسيد، مي‌گويد كه چند بار در قرآن آمده است و برعكس اگر تعداد يكي از موارد را بگوييد، در جواب مي‌گويند كه رقم مربوط به چيست.
    ب: اطلاعات مربوط به 28 حرف زبان عربي از الف تا يا: اگر حروف الفبا را شماره‌گذاري كنيم و شماره‌هاي يك تا 28 را به ترتيب به حرف الف تا حرف يا اختصاص دهيم، وقتي از محمد صادق و زهرا سؤالي پرسيده شود دو جواب مي‌دهند.
    براي نمونه اگر بپرسيد:نوزدهمين حرف الفبا كدام است؟ مي‌گويند:حرف غين كه 1221 بار در قرآن آمده است. اگر سؤال كنيد:چه حرفي 24579 بار در قرآن آمده است؟ جواب مي‌دهند:حرف «يا» كه بيست و هشتمين حرف الفباست.

14. تشکر

شروع کننده موضوع

نوشته
    4,583
    مورد تشکر
    8,393 پست
    حضور
    11 ساعت 3 دقیقه
    دریافت
    861
    آپلود
    199
    گالری
    331

قسمت دوّم: اطلاعاتي مربوط به كل سوره‌هاي قرآن.

اين قسمت نيز مانند مورد قبلي به دو قسمت تقسيم مي‌شود:
    الف: نام و شماره ترتيب سوره‌ها و آيه يا آيه‌هايي كه نام هر سوره در آن آمده است: به اين صورت كه اگر شماره يكي از سوره‌هاي قرآن از يك تا 114 را به زهرا و محمد صادق بگو ييد، آنها با دادن آدرس آيه‌اي كه نام سوره در آن آمده است، آن را تلاوت مي‌نمايند و با تكرار نام سوره هنگام تلاوت، مشخص مي‌كنند كه نام سوره چيست.
    ب: در اين قسمت وقتي از محمد صادق و زهرا بخواهيد، اطلاعاتي در مورد يكي از سوره‌هاي قرآن را در اختيار شما بگذارند؛ آنان علاوه بر ذكر شماره ترتيب سوره، معنا، تعداد آيه‌ها،كلمه‌ها، حروف، حركتهاي سوره، ترتيب، محل و شأن نزول سوره را بيان مي‌كنند و آياتي از سوره را كه خارج از محل نزول سوره نازل گرديده مثل مكه، مدينه، مني، عرفات يا جاي ديگر مشخص مي‌نمايند و مي‌گويند كه اين سوره در چه جزء يا جزءهايي واقع شده است و چند صفحه است و از چه صفحه‌اي شروع شده و در چه صفحه‌اي پايان يافته است. همچنين اگر بخواهيد چند سوره قبل يا بعد از سوره مورد نظر را نام بيرند، فوري به خواسته شما پاسخ مي‌دهند.

16. تشکر

شروع کننده موضوع

نوشته
    4,583
    مورد تشکر
    8,393 پست
    حضور
    11 ساعت 3 دقیقه
    دریافت
    861
    آپلود
    199
    گالری
    331

بشارت: معذرت مي‌خواهم كه صحبت‌هاي شما را قطع مي‌كنم ما شگفت‌زده شده‌ايم قبل از توضيحات بيشتر مختصراً بفرماييد اين همه توفيق از كجاست؟

من به نيت پنج تن آل عبا به پنج نكته مهم اشاره مي‌كنم (كه بعداً مفصلاً آنها را توضيح خواهم داد) به نظر من اين پنج اصل، اساس و ريشه كار است: خلوص نيت، يقين به خدا، اعتماد به نفس، اهميت دادن به وقت و استمرار و استقامت. البته اين كار روش و اصول خاص خود را دارد ولي بنده دو ادعا دارم و دو جايزه هم اعلام مي‌نمايم:
    ادعاي اوّل: هر كس طبق اين مقدمات، اصول و روشهايي كه بنده عرض كردم عمل كند هر چند سعي كند كه حافظ قرآن نشود اگر بهتر از بچه‌هاي بنده حافظ قرآن نشد بنده به اين شخص يك ميليارد تومان جايزه مي‌دهم.
    ادعاي دوم: با اينحال بنده ادعا مي‌كنم اگر كسي طبق مقدمات، اصول و روشهايي كه گفتم عمل كند اگر صد سال هم تمرين كند كه قرآن را كه حفظ كرده فراموش كند هرگز نمي‌تواند. اگر فراموش كرد هم باز بنده يك ميليارد تومان جايزه به اين فرد مي‌دهم.

18. تشکر

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)