-
۱۳۸۸/۰۵/۰۲, ۱۰:۳۲ #1
- نوشته
- 813
- مورد تشکر
- 2,274 پست
- حضور
- 1 روز 37 دقیقه
- دریافت
- 165
- آپلود
- 14
- گالری
-
6
وصیت نامه شهدای شهر سمنان
بسم رب الشهداء و الصدیقین
سلام
همیشه در وصیت نامه های شهدا درسها و نکته های زیادی وجود داره ، امیدوارم بتونیم به این درسها عمل کنیم و شاگردان خوبی برای شهدا باشیم .
-
۱۳۸۸/۰۵/۰۲, ۱۰:۳۵ #2
- نوشته
- 813
- مورد تشکر
- 2,274 پست
- حضور
- 1 روز 37 دقیقه
- دریافت
- 165
- آپلود
- 14
- گالری
-
6
وصیّت نامۀ شهید ایرج نوروزی
« والذین هاجروا فی سبیل الله ثم او ماتوا لیرز قنهم والله رزقا "حسنا" وان الله لهو خیر الرازقین » (سوره حج- آیه 57 )
وآنانکه در راه رضای خدا ، از وطن خود هجرت گزیدند و دراین راه کشته شدند، یا مرگشان فرا رسیده، البته خدا رزق وروزی نیکویی در بهشت ابد نصیبشان می گرداند، که همانا خداوند بهترین روزی دهندگان است .
حمد وسپاس بر خدای باریتعالی و درود بر خدا، بر محمّد (ص) و درود بر مهدی (عج) و سلام بر نائب برحقّش روح خدا، سلام بر شهیدان و معلولین و مجروحین انقلاب جهانی اسلام . شهادت هدیه ای است الهی برای کسانی که لایق آن باشند. « امام خمینی »
ویرایش توسط یا مهدی (عج) : ۱۳۸۸/۰۵/۰۲ در ساعت ۱۰:۳۹
-
۱۳۸۸/۰۵/۰۲, ۱۰:۴۰ #3
- نوشته
- 813
- مورد تشکر
- 2,274 پست
- حضور
- 1 روز 37 دقیقه
- دریافت
- 165
- آپلود
- 14
- گالری
-
6
خدایا، امیدوارم که توانسته باشم با خون جزء خونهایی که چون سیل،درخت پاینده اسلام را آبیاری می کنند،کرده باشم. خداوندا از تو میخواهم به مادرانی که امانت خود را به خودت پس داده اند صبر و شکیبایی عطا کنی و اما تو ای مادر چون فرزندت را در این راه دادی خوشحال باش که امانتی را پس داده ای که بالاخره باید تحویل میدادی مادر عزیزم زحماتی که برای من کشیدی اجر و پاداش آن را از خدا خواهی گرفت وتو ای پدر که در تمام سختی های زندگی مبارزه کردی و این تو بودی که گفتی برو و در این راه زحمت وتلاش کن، بدان که خداوند به تو هم اجر خواهد داد امیدوارم که خداوند این جان ناقابلم را از من رو سیاه گناهکار قبول کن کاری نکنید که خون شهدا به هدر رود پدر و مادر و خواهر و برادرم از این که شهید شده ام ناراحت نشوید چون اگر شهید شده ام به آرزوی خود رسیده ام به دیدار خدا رفته ام به پیش حسین (ع ) رفته ام من ودیگر شهدا زنده وشاهد وناظر هستیم خانواده عزیزم، تربیت خواهرانم با شماست سعی کنید با تعالیم اسلامی و با حجاب تربیتشان کنید و این را هم بدانید تا خدا دارید، غصه ندارید پدر ومادرم می دانم که برای شما فرزند خوبی نبودم ولی خواهش میکنم به هر حال مرا حلال کنید خانواده عزیزم میدانم که دردرس خواندن شما را رنج می دادم ودرس نمیخواندم ولی من درمدرسه ای رفتم که درآنجا تمام درسها از جمله درس شهادت و ایثار را آموختم درسی که جز این درس درس دیگری برایم پیدا نمیشد آری با شهید شدن من ناراحت نباشید و غصه نخورید افتخارکنید که فرزند شما در این راه گام نهاد و موفق شد افتخارکنیدکه فرزندی این چنین بزرگ کرده اید که جز شهادت چیزی نمیخواست در زندگی کوشا و شکیبا باشید و نیز به دشمنان بگویید که با رفتن فرزندانمان هرگز ناراحت نمی شویم بلکه افتخار میکنیم که فرزندی را در این راه داده ایم راه من راهی بود که علی اکبر وعلی اصغر رفته اند راهی که درآن تمام درسها را به انسان ها می آموزد و آن هم شهادت است خانواده عزیز امکان دارد جنازه من به دست شما نرسد اگر من وجنازه نداشتم ناراحت نباشید به مزار شهدا رفته و درآنجا به جای فرزندتان به علی اکبر حسین (ع ) گریه نکنید و بدانیدکه من در مزار در کنار شهدا هستم همانطورکه شهید زنده و ناظر وشاهد است، من این راه را آگاهانه انتخاب کرده ام، راهی را که تمام امامان معصوم وتمام شهیدان صدر اسلام رفته اند .
-
۱۳۸۸/۰۵/۰۲, ۱۰:۴۱ #4
- نوشته
- 813
- مورد تشکر
- 2,274 پست
- حضور
- 1 روز 37 دقیقه
- دریافت
- 165
- آپلود
- 14
- گالری
-
6
برادر ورزشکارم : من ،درمراسم عزاداری و دعای کمیل ودر نماز جمعه مساجد شرکت داشتم، از شما میخواهم بارفتن من، آن جای خالی مرا دردعای کمیل ودیگر مراسم ها پرکنید، با بودن خود در این مراسم و دعاها و مساجد انشاء الله توانسته باشید، مشت محکمی بر دهان ابرقدرتهایی چون آمریکا زده باشید.پس برادران، هرگزدست از امام برندارید ودر هرجایی که هستید،امام و رزمندگان را دعا کنید، زیرا همین دعاهای این ملت مبارز بود ، که رزمندگان اسلام رادرتمامی جبهه ها به پیروزی رسانیدودرآخر چشمانم را باز بگذارید،تا منافقان بدانندکه، من این راه،درآخرین لحظه مرگ خود، با چشم باز رفته ام .
-
-
۱۳۸۸/۰۵/۰۲, ۱۰:۴۲ #5
- نوشته
- 813
- مورد تشکر
- 2,274 پست
- حضور
- 1 روز 37 دقیقه
- دریافت
- 165
- آپلود
- 14
- گالری
-
6
و نیز شما ای ملت شهید پرور سمنان :
شما نیز باید مانند پروانه به دور اماممان بگردید و لحظه ای از یاری او و انقلاب دست برندارید، دعا کنید و از خداوند بخواهید که فرج آقا امام زمان (عج) را نزدیک کند. ای ملّت قهرمان، در مراسم های حزب الله شرکت کنید، خود و فرزندانتان را آماده و راهی جبهه ها کنید، به فکر مال دنیا نباشید و حسرت دنیا را نخورید، تا آنجا که در توانتان است، به جبهه ها کمک کنید، رزمندگان را دعا کنید، با رفتن به جبهه آنها را یاری کنید، مهمترین ترسی که دشمن نسبت به ما دارد، وحدت مسلمین است،وحدت خود را حفظ کنید و به یاری و کمک هم بتازید. پدر، مادر، دوست، آشنا، برادر، خواهر، شهید عزاداری نمیخواهد، شهید یاور می خواهد. خداوند حکومت امام عصر مهدی (عج) را هر چه زودتر بر تمام جهان سایه گشا بفرماید. به امید پیروزی اسلام در سراسر جهان،به رهبری امام خمینی و با درود به روحانیّت مبارز این سربازان واقعی اسلام .
بنده حقیر خدا
ویرایش توسط یا مهدی (عج) : ۱۳۸۸/۰۵/۰۲ در ساعت ۱۰:۴۴
-
۱۳۸۸/۰۵/۰۴, ۱۸:۰۰ #6
- نوشته
- 813
- مورد تشکر
- 2,274 پست
- حضور
- 1 روز 37 دقیقه
- دریافت
- 165
- آپلود
- 14
- گالری
-
6
وصیتنامه شهید ابوالحسن کاشیان
بسم الله الرحمن الرحیم
مؤمنان باید در راه خدا با آنانی که حیات مادی دنیا را برای آخرت گزیدند جهاد کنند و هرکس در جهاد در راه خدا کشته شود فاتح گردید زود باشد که او را در
بهشت ابدی اجری عظیم دهیم . {نساء / 74-76}
شهادت کمال انسان است . امام خمینی
با سلام و درود به امام زمان (عج) و با سلام بر امام امت و با سلام بر پدر و مادر عزیزم و با سلام به امت بت شکن .
ویرایش توسط یا مهدی (عج) : ۱۳۸۸/۰۵/۰۴ در ساعت ۱۸:۰۳
-
۱۳۸۸/۰۵/۰۴, ۱۸:۰۱ #7
- نوشته
- 813
- مورد تشکر
- 2,274 پست
- حضور
- 1 روز 37 دقیقه
- دریافت
- 165
- آپلود
- 14
- گالری
-
6
پدر و مادر عزیزم :
اول نمی خواستم چیزی را از خود برجای گذارم چرا که نمی خواهم موقعی که شهید شدم چیزی از من در این دنیای فانی باقی بماند ولی از آنجا که وظیفه یک فرد مسلمان بر جای گذاردن وصیت است کلماتی را به عنوان وصیت می نویسم :
پدر و مادرم یکی از افتخارات و برتری هایی که مسلمانان و شیعیان نسبت به ادیان دیگر دارند این است که در راه خدا کار کردن را هدف صلی خود می دانند و در کنار پروردگار خود بودن را در کنار دوستان خود ترجیح می دهند و این نزدیکی به خداوند را به دست نمی آورند مگر با شهادت در راه خدا .
من هم با وجود این که خود را با گناهانی که دارم لایق شهادت نمی بینم اما یکی از آرزوهایم شهادت می باشد که انشاءالله نصیبم گردد .
پدر و مادر اگر شهید شد ناراحت نشوید و گریه نکنید چون این راه را خودم با اشک و آه و ناله از خدا طلب کردم و بیم ندارم که جان خود را در این راه بدهم .
والسلام
-
کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
اشتراک گذاری