-
۱۳۸۸/۰۵/۰۳, ۲۲:۱۴ #1
- نوشته
- 263
- مورد تشکر
- 345 پست
- حضور
- نامشخص
- دریافت
- 3
- آپلود
- 0
- گالری
-
1
اگه توفيق پيدا كني...حقيقت داره؟
سلام خدمت دوستان عزيز.
مدتي پيش كه در مراسم اعتكاف بودم (كه انشاالله خدا قبول كنه)در صحبت هايي كه در حلقه هاي معرفت زده مي شد نكته اي توجه منو جلب كرد و اون اينكه شما توفيق پيدا كردين كه اومدين اينجا يا اينكه شيطون در روز قيامت توفيق توبه كردن پيدا نمي كنه يا اينكه...
فكر كنيد بنده همين امروز به سن تكليف رسيدم خب؟حالا يه گناه از من سر ميزنه مثلا نگاه به نا محرم.
طبق اين تعريفي كه روحانيون مي كنند پس بايد يه جا توفيق توبه كردن يا در كل يه توفيقي از بنده سلب بشه خب؟مثلا اين گناه اوليه من باعث ميشه تا باز هم در جاهاي ديگر گناه هاي بزرگتر كنم.اگه واقعا اينجوري باشه كه هر كي از اول يه خورده گناه كرد كه ديگه توفيق هيچي رو پيدا نمي كنه و وقتي هم توفيق توبه پيدا نكرد مرتبا گناهان بعدي و الي آخر...
تو مراسم مي گفتن همهي شما رو از قبل دعوت كردن...(منظورشون حضرت مهدي بود)افرادي اونجا بودن كه همش به خواب و بازيگوشي و ... گذشت و شايد حتي نماز جماعتشون هم به زور مي خوندن.البته از ما هم به غفلت گذشت و ما هم خواب بوديم اما بعضي ها واقعا بي خيال بودن.خب اين چه جور توفيقي پيدا كردنه؟
اونا كه بيشتر (در واقع همه ي)وقتشون رو به بطالت گذروندن امام زمان چي ازشون ديده كه دعوتشون كرده؟
اصلا اين دعوت كردن ها كه مي گن حقيقت داره؟
اميدوارم كه منظور و سوالم رو واضح بيان كرده باشم.
-
-
۱۳۸۸/۰۵/۰۴, ۰۸:۰۵ #2
اگر دورم ز دیدارت دلیل بی وفایی نیست
وفا آنست که نامت را همیشه زیر لب دارم
-
۱۳۸۸/۰۵/۰۴, ۰۹:۴۳ #3
- نوشته
- 850
- مورد تشکر
- 3,450 پست
- حضور
- 35 دقیقه
- دریافت
- 1
- آپلود
- 0
- گالری
-
9
با سلام به شماخوشحالم که در این کانون با دوستان خوبی چون شما که توفیقاتی را نیز دارید همراهیم.
جناب بهنام :
تویفیق در فرهنگ قرآنی ودینی به عنایتی از جانب خداوند به بنده اش گفته می شود که خداوند با این عنایتش می خواهد راه را برای آن بنده آسان کند. . آن جايي كه خداوند به كسي توفيق ميدهد، به اين معناست كه گرايش قلبي او به سمت امور خداپسند، آسانتر ميشود و اسباب و علل حركت در اين مسيرها، برايش فراهمتر ميگردد و بهتر معارف را درك ميكند و راحتتر عمل ميكند؛ البته اين به معناي آن نيست كه راه گناه براي او بسته است - و الا جبر به وجود ميآيد - بلكه گناه كردن براي وي سخت است.
عكس توفيق، حالت بيتوفيقي است؛ يعني به واسطة گناه پيدرپي، گرايش قلبي انسان به سمت امور ناپسند، آسان ميشود. چنين فردي، راحت دروغ ميگويد؛ راحت به نامحرم نگاه ميكند و با سختي، معارف الهي را ميفهمد و عمل ميكند؛ نسبت به مسائل معنوي، بيميل است؛ ترك گناه براي او سخت ميشود و اذعان دارد كه دلم ميخواهد گناه نكنم؛ ولي نميتـوانم!
دوست عزیز، چه کسی گفته که با یک گناه ویا چند گناه توفیق توبه برای همیشه از شما گرفته می شود؟
اگر کسی توفیق حضور در یک جلسه معنوی را پیدا می کند ویا توفیق زیارت یک مکان مقدس را پیدا میکند , درواقع این فرصتی است که خداوند برای کسب توفیقات بالاتر به آن شخص داده است .حال ؛اگر این شخص به هر اندازه از این فرصت پیش آمده بهره برد ، به درجات معنوی خودش اضافه کرده است وهر قدر هم فرصت را از دست داد به همان میزان خسارت کرده است.
اینکه می فرمایید :افرادی در اعتکاف بودند که وقتشان را به بطالت می گذراندند واینکه خدا یا امام زمان چی از آنها دیده که دعوتشان کرده.....باید عرض کنم ؛ شاید در طول زندگیش کارهای مثبتی انجام داده که فقط خدا میداند وخدا به خاطر همان کارها چنین فرصتی را دراختیار او قرار داده است....التماس دعا
ویرایش توسط askari110 : ۱۳۸۸/۰۵/۰۴ در ساعت ۱۰:۴۲
-
-
۱۳۸۸/۰۵/۰۴, ۱۶:۲۴ #4
- نوشته
- 263
- مورد تشکر
- 345 پست
- حضور
- نامشخص
- دریافت
- 3
- آپلود
- 0
- گالری
-
1
از پاسخ شما متشكرم.شما در پايان پست تون اشاره كردين شايد در زندگي شون كار مثبتي...
راستش من بر اساس شايد و اما و اگر نمي تونم چيزي رو بپذيرم.من بايد به موضوعي
صد در صد يقين پيدا كنم تا بتونم با دل و جون و تمام و كمال بپذيرم.اجازه بدين مثالي بزنم :
شخصي در قرعه كشي موفق شده كه به كربلا بره.همه ي اقوام سريعا مي گنامام حسين (ص)طلبيده
و توفيق پيدا كردي و ...خلاصه همه به حالش غبطه مي خورن.تا اينجا رو قبول دارين؟
حالا طرف رفته اونجا زيارتش هم كرده و قصد داره برگرده كه يه دفه يه كمربند انفجاري
بغلش مي تركه و....مي تونين حدس بزنين چي ميشه ديگه؟يكي ميميره و يكي هم زنده مي مونه.
حالا اگه به قول روحانيون واقعا امام حسين طلبيده بودش و توفيق پيدا كرده بود اين بلا سرش ميومد؟؟؟
آخه شخصيت بزرگي چون امام حسين (ص)يكي رو اگه دعوت كنه هواشو نداره؟يعني ميذاره
اين بلاها سرش بياد؟چه توضيح منطقي براي اين امر وجود داره؟
-
۱۳۸۸/۰۵/۰۴, ۱۷:۱۶ #5
- نوشته
- 1,017
- مورد تشکر
- 2,509 پست
- حضور
- نامشخص
- دریافت
- 29
- آپلود
- 0
- گالری
-
3
سلام
دوست عزيز هر حادثه اي كه نميتونه بلا باشه بلكه همين كشته شدن در كنار امام حسين عليه السلام براي او شهادت حساب بشه و چه توفيقي بالاتر از شهادت.
همه ما آرزو داريم كه مرگ بسيار خوبي را داشته باشيم و اگر آن شخصي كه در كنار مرقد امام حسين عليه السلام ميميره به خاطر اعمالش لياقت شهادت را داشته باشد در نزد خداوند شهيد محسوب ميشود و اگر لياقت نداشته باشد تقديرش اين بوده كه در آنجا بميرد و شايد به واسطه مرگ در كنار مرقد امام حسين عليه السلام گناهانش نيز بخشيده شود.
-
تشکرها 4
-
۱۳۸۸/۰۵/۰۴, ۲۰:۳۳ #6
منصفانه .....
از نظر حقیر این سخنان حضرتعالی منصفانه نیست. چرا که :.....
1- اگر قرار بر این باشد که بشر از کلیه رازهای خلقت مطلع میبود ، زندگی آن مفهوم وجذابیت خود را از دست میداد.
2- اعتکاف برای شما به چه معناست ؟ استغفار و عبادت ....یا آمارگیری اهل آن؟ از کجا معلوم اون لحظه که حضرتعالی در خواب غفلت بودین آن بنده خدا چه میکرده؟ شما چرا خواب ماندی؟ همان بنده خدا باهمان خوابش لایقتر از من بوده........
3- پس کمی تفکر کن و بیندیش ببین چه نگاشته ایو چه میخواهی......با عرض پوزش فراوان ای دوست......
** نازم به ناز آنکس که بنــازش نمینـــازد **:1gol:
-
۱۳۸۸/۰۵/۰۴, ۲۳:۳۸ #7
- نوشته
- 1,799
- مورد تشکر
- 3,021 پست
- حضور
- نامشخص
- دریافت
- 0
- آپلود
- 0
- گالری
-
18
سنت توفيق به اين معناست ; هنگامى كه خداوند آنچه براى ادامه حيات ، لازم است و بدون آن نمى توان راه خير را از شر انتخاب كرد ، به همگان عطا نمود ، برخى از اين امكانات و نعمت هاى الهى در راه ضلالت و گمراهى استفاده مى كنند و برخى ديگر از آن ها استفاده صحيح مى كنند و راه راست را بر مى گزينند ، به خدا ايمان مى آورند و با عمل به دستورات الهى ، در راه خدا گام مى نهند ، در اين حال ، خداوند ، بر نعمت هاى قبلى اين افراد مى افزايد و نعمت هايى كه مخصوص مؤمنان و نيكان است ، شامل آنان مى شود . و بدين سان اسباب كار خير براى مؤمن فراهم مى شود و به آسانى مى تواند كار خير را انجام دهد . اين توفيق الهى است كه از مقام رحيميت الهى سرچشمه مى گيرد .•
از آيات فراوانى توفيق الهى استفاده مى شود . از جمله آيات زير است :
«يَـأَيُّهَا الَّذِينَ ءَامَنُوا لاَ تَتَّبِعُوا خُطُوَ تِ الشَّيْطَـنِ وَ مَن يَتَّبِعْ خُطُوَ تِ الشَّيْطَـنِ فَإِنَّهُ يَأْمُرُ بِالْفَحْشَآءِ وَ الْمُنكَرِ وَلَوْلاَ فَضْلُ اللَّهِ عَلَيْكُمْ وَ رَحْمَتُهُ مَا زَكَى مِنكُم مِّنْ أَحَد أَبَدًا وَ لَـكِنَّ اللَّهَ يُزَكِّى مَن يَشَآءُ وَ اللَّهُ سَمِيعٌ عَلِيم (نور ، 21); اى كسانى كه ايمان آورده ايد ، از گام هاى شيطان پيروى نكنيد . هر كس پيرو شيطان شود (گمراهش مى سازد; زيرا) او به فحشاء و منكر فرمان مى دهد . و اگر فضل و رحمت الهى بر شما نبود ، هرگز احدى از شما پاك نمى شد; ولى خداوند هر كه را بخواهد تزكيه مى كند و خدا شنوا و داناست .»
«وَ الَّذِينَ جَـهَدُوا فِينَا لَنَهْدِيَنَّهُمْ سُبُلَنَا (عنكبوت ، 69); و آنان كه در راه ما (با خلوص نيت ) جهاد كنند ، قطعاً به راه هاى خود ، هدايتشان خواهيم كرد .»
توفيق الهى در راستاى اختيار آدمى است و با آن هيچ منافاتى ندارد; زيرا توفيق الهى پس از آن است كه انسان با اختيار خودش راه راست را بر مى گزيند و با اين انتخاب صحيح زمينه را براى توفيق الهى فراهم مى سازد .
امورى در شمول توفيق الهى نقش دارند از قبيل ايمان ، انجام كارهاى نيك ، مربى خوب ، محيط تربيتى سالم ، دوستان و معاشران صالح .•
-
۱۳۸۸/۰۵/۰۵, ۰۸:۳۱ #8
- نوشته
- 263
- مورد تشکر
- 345 پست
- حضور
- نامشخص
- دریافت
- 3
- آپلود
- 0
- گالری
-
1
سلام
اينكه شما ميگين در كنار مرقد امام حسين (ص)كشته شدن به مقام شهادت مي رسن
آيا دليلي بر اين گفته تون دارين يا البته ببخشيد بر اساس احساسات تون مي گين؟
شما مگه از دنياي اون ها خبر دارين؟لطفا دليلي مستند براي ادهاي خودتون بيارين.
در ضمن شما از كجا مي دونين كه گناه هاي اونها بخشيده خواهد شد؟
متشكر.
-
۱۳۸۸/۰۵/۰۵, ۰۸:۳۳ #9
- نوشته
- 263
- مورد تشکر
- 345 پست
- حضور
- نامشخص
- دریافت
- 3
- آپلود
- 0
- گالری
-
1
سلام
1-جناب بنده روسياه انسان همواره در جهت رشد و تعالي و پيشرفت و ترقي فعاليت مي كنه
و اينكه شما مي فرمايين اگه از همه رازها با خبر بشه ديگه زندگي مفهومي نداره رو من قبول ندارم چرا كه :
خود خداوند به كرات در قرآن اشاره فرموده كه بياندشيد و تفكر كنيد و اين با گفته ي شما در تضاده چرا كه يكي از ويژگي هاي انسان حس كنجكاوي و يكي از نياز هاش هم نياز به ارضا كردن حس كنجكاويست و با كند و كاو در اين مسائل هست كه مي تونيم به يه ايمان واقعي برسيم نه اينكه چون از بچگي به گوشمون خوندن ما هم بي دليل و مدرك اون ها رو قبول كنيم.در ضمن خداوند كريم اونقدر رمز و راز داره كه اگه از اول خلقت بشر تا پايان دنيا با يك ابر كامپيوتري با سرعت ميليون ها ترا فيليپ فلاپ هم پردازش بشه بازم كم مياره...
2-بنده جهت استغفار جهت خودشناسي جهت خداشناسي و جهت بنده شناسي و خيلي ديگه از مسائلي از اين قبيل به اونجا رفتم و اينكه مي فرمايين جهت آمار گيري بوده بايد عرض كنم كه اين ديگه به نكته سنج بودن شما و اينكه چقدر حول مسائل دور و برتون تفكر مي كنين بستگي داره.به سادگي از كنار مسائل رد مي شين يا اينكه مدام در تفكرين.
اينكه من عرض كردم در خواب بودم جناب بنده روسياه از ... نشات گرفته نه اينكه واقعا من در خواب بودم.
و اين هم باز بر ميگرده به به اينكه چندان نكته سنج هستين يا ... من به طور تقريبا دقيقي چنين افرادي رو زير نظر گرفتم چرا كه مايل بودم دليل حضورشون در اونجا رو بدونم و ...
3-بنده در نوشته هام سعي مي كنم كمال دقت و هوشياري رو داشته باشم.من از اينكه اشتباه فكر مي كنم يا هرجور ديگه هيچ ترسي ندارم چرا كه من كامل نيستم و براي تكاملم هست كه قصد دارم ندانسته هام رو به دانسته تبديل كنم...
-
۱۳۸۸/۰۵/۰۵, ۱۱:۱۹ #10
- نوشته
- 1,017
- مورد تشکر
- 2,509 پست
- حضور
- نامشخص
- دریافت
- 29
- آپلود
- 0
- گالری
-
3
ً از ديدگاه قرآن، كسي كه در راه خدا قدم بر دارد و در انجام دادن عمل صالح، خلوص نيت داشته و جز خداوند متعال قصد ديگري نداشته باشد و تنها براي رضاي خداوند - نه مال يا مقام و... - كاري را انجام دهد و كشته شود يا حتي بميرد، شهيد محسوب ميشود و همين كه انگيزه قتل او، مبارزه با حق و حق مداري و خدا و خدا پرستي باشد، براي وصول به اين فوز عظيم بس است.
و كسي كه به زيارت امام حسين عليه لاسلام را نائل شده است و در جهت احياء شعائر ديني قدم برداشته، همراه با تولّي و تبري است و خط فكري زائر را در برابر دوستان و دشمنان اسلام و اهل بيتعليهمالسلام ترسيم ميكند و اعلام همبستگي با موافقان راه حسينعليهالسلام و اعلان جنگ و مبارزه با دشمنان حق است تا عشق در وي به جهاد بيروني بيانجامد پس ميتواند در زمره شهيدان قرار بگيرد چون احياء شعائر ديني خود مبارزه با دشمنان است.
در ضمن اينجانب كلمه (ممكن) را ذكر كرده بودم ، قيد حتميت را نياوردم و نياز نيست كه حتما از حال آنها خبر داشته باشيم بلكه بر حسب آيات و روايات ميتوان مقام و منزلت شهيد را در نظر گرفت.
خصوصيات و ويژگي هاي مربوط به سرزمين كربلا و زيارت امام حسين(ع) و زائر آن حضرت و بخشيدن گناهانشان با هر قدم به سوي زيارت در روايات معتبر فراواني آمده است كه جهت اطلاع مي توانيد به كتاب كامل الزيارات نوشته جعفر بن محمد قولويه كه از كتب قديمي و معتبر شيعه مي باشد
ویرایش توسط کلات : ۱۳۸۸/۰۵/۰۵ در ساعت ۱۱:۲۳
اطلاعات موضوع
کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
اشتراک گذاری