جهت مشاهده مطالب کارشناسان و کاربران در این موضوع کلیک کنید







موضوع: رهنمودي از حضرت فاطمه زهرا سلام الله عليها
-
۱۳۸۸/۰۵/۰۴, ۱۶:۳۱ #1
- تاریخ عضویت
خرداد ۱۳۸۸
- نوشته
- 28
- مورد تشکر
- 119 پست
- حضور
- نامشخص
- دریافت
- 10
- آپلود
- 0
- گالری
- 0
رهنمودي از حضرت فاطمه زهرا سلام الله عليها
« قالت فاطمه،سلام الله عليها، لبعض النساء:
ارضي ابوي دينک محمداً و عليّاً بسخط ابوي نسبک و لا ترضي ابوي نسبک بسخط ابوي دينک فانّ ابوي نسبک اِن سخطا ارضاهما محمد و علي بثواب جزء من الف الف جزء من ساعةٍ من طاعاتهما و انّ ابوي دينک ان سخطا لم يقدر ابوا نسبک ان يرضياهما لانّ ثواب طاعات اهل الدنيا کلهم لا تفي بسخطهما.»
(بحار الانوار، ج23، ص 261، نقل از تفسير امام عسکري،عليه السلام.)
حضرت فاطمه زهرا، سلام الله عليها، به يکي از زنان فرمودند:
دو پدر دينيت، محمد و علي، را راضي و خشنود کن هر چند با خشم پدر و مادر نَسَبيات باشد و پدر و مادر نسبي را با غضب دو پدر دينيت خشنود مساز! زيرا اگر پدر و مادر نسبي تو خشمگين شدند محمد و علي ـ صلوات الله عليها ـ با ثواب يک جزء از هزار هزار جزء از يک ساعت از طاعاتشان، آن دو را راضي و خشنود ميسازد، ولي اگر دو پدر ديني تو ـ محمد و علي ـ خشمگين شدند، پدر و مادر نسبي تو قادر نيستند که آن دو را شادمان و راضي بدارند، زيرا ثواب طاعات همه اهل دنيا پاسخگوي غضب آنان نخواهد بود.»
اساس و مبناي کلام شريف و رهنمود درخشان حضرت صديقه طاهره، سلام الله عليها، سخني شريف و جاويد از پيامبر بزرگوار اسلام، حضرت محمد بن عبدالله، صلي الله عليه و آله و سلم، است که ميفرمايند:
«انا و عليّ ابوا هذه الامة.»
من و علي دو پدر اين امت ميباشيم.
اکنون دخت پيامبر اکرم در رهنمود بسيار جالبي که براي يکي از زنان مدينه داشتهاند، مقايسهاي بين آن دو پدر بزرگوار امت اسلامي با پدر و مادر نسبي کردهاند، و اينکه همواره بايد رضايت آن دو بزرگ را بر خشنودي پدر و مادر جسماني، مقدّم داشت و ايشان را مسرور نمود، هر چند با خشم و نگراني پدر و مادر باشد و نبايد پدر و مادر جسماني را با کاري که موجب غضب آن دو پدر امّت است، راضي ساخت. و آنگاه براي اين راهنمايي جالب، استدلال کردهاند که غضب و خشم پيامبر و علي،عليهما السلام، را با هيچ چيزي نميتوان دفع کرد و پاسخ داد.
بيان اين مطلب آنکه اگر در موردي حفظ موقعيت پيامبر و امير المؤمنين، موقوف بر نارضايتي پدر و مادر شد، آن دو بزرگوار با يک جزء ثواب از درياي بيکران طاعت خود، پدر و مادر را راضي و خشنود ميسازند، ولي اگر انسان، آن دو وجود مقدّس را براي خشنودي پدر و مادر به خشم آورد ثواب عبادات اهل دنيا هم نميتواند پاسخگوي آن باشد، و جبرانش نمايد.
آري! خشم پيامبر و امير المؤمنين، قهر و غضب خداست و در دعا ميخوانيم:
« و هذا ما لا تقوم له السماوات و الارض »
يعني خشم و غضب الهي چيزي است که آسمان و زمين در برابر آن توان مقاومت نخواهند داشت.
برگرفته از کتاب سیره و سخن حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها اثر آیت الله کریمی جهرمی
شیشه عطر بهار ،لب دیوار شکست ؛و هوا پر شد از بوی خدا ،همه جا آیت اوست ،دیدنش آسان است ؛سخت آن است نبینی او را.
-
تشکر
-
۱۳۹۴/۰۸/۱۶, ۱۰:۰۸ #2
- تاریخ عضویت
تير ۱۳۹۲
- نوشته
- 3,490
- مورد تشکر
- 13,637 پست
- حضور
- 48 روز 11 ساعت 19 دقیقه
- دریافت
- 0
- آپلود
- 0
- گالری
- 0
فاطمه زهرا :
و گواهى مىدهم كه پدرم محمّد (ص) بنده و فرستاده اوست؛ پيش از آنكه او را بفرستد، برگزيد؛ و پيش از آنكه او را بيافريند، براى اين مقام نامزد فرمود؛ و قبل از بعثتش او را انتخاب نمود، در آن روز كه بندگان در عالم غيب پنهان بودند، و در پشتِ پردههاى هولانگيز نيستى پوشيده و به آخرين سر حدّ عدم مقرون بودند.
اين به خاطر آن صورت گرفت كه خداوند از آينده آگاه بود، و به حوادث جهان احاطه داشت، و مقدرات را به خوبى مىدانست. او را مبعوث كرد تا فرمانش را تكميل كند، و حكمش را اجرا نمايد، و مقدرات حتمىاش را نفوذ بخشد.
هنگامى كه مبعوث شد، امّتها را مشاهده كرد كه مذاهب پراكندهاى را برگزيدهاند: گروهى بر گرد آتش طواف مىكنند، و گروهى در برابر بتها سر تعظيم فرود آوردهاند، و با اينكه با قلبِ خود خدا را شناختهاند، او را انكار مىكنند.
خداوند به نور محمّد (ص) ظلمتها را برچيد، و پردههاىهاى ظلمت را از دلها كنار زد، و ابرهاى تيره و تار را از مقابل چشمها برطرف ساخت.
او براى هدايت مردم قيام كرد، و آنها را از گمراهى و غوايت رهايى بخشيد، و چشمهايشان را بينا ساخت، و به آيين محكم و پابرجاى اسلام رهنمون گشت، و آنها را به راه راست دعوت فرمود.
سپس خداوند او را با نهايت محبّت و اختيار خود و از روى رغبت و ايثار قبض روح كرد، سرانجام او از رنج اين جهان آسوده شد و هم اكنون در ميان فرشتگان، و خشنودى پروردگار غفّار و در جوار قرب خداوند جبّار قرار داد.
درود خدا بر پدرم پيامبر (ص) امين وحى، و برگزيده او از ميان خلايق باد، و سلام بر او و رحمت خدا و بركاتش».(1)
پی نوشت ها :
1. آیه الله مکارم شیرازی، زهرا(ع) برترين بانوى جهان، ص 74.
-
تشکر
اطلاعات موضوع
کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
اشتراک گذاری