جهت مشاهده مطالب کارشناسان و کاربران در این موضوع کلیک کنید

موضوع: چرا حضرت محمد (ص) بهترين بنده خدا شد؟
-
۱۳۸۸/۰۵/۰۵, ۱۴:۴۸ #1
- نوشته
- 263
- مورد تشکر
- 345 پست
- حضور
- نامشخص
- دریافت
- 3
- آپلود
- 0
- گالری
-
1
چرا حضرت محمد (ص) بهترين بنده خدا شد؟
سلام.
چند مدتي پيش در كتابي به نام زنان بهشتي مطلبي رو خوندم كه باعث بوجود آمدن سوالاتي براي من شد .
در كتاب نوشته شده بود زماني كه خداوند دانا حضرت محمد رو خلق كرد و در واقع در زمان به دنيا آمدنش جبرئيل به بالين مادرش مياد و حضرت رو از ايشون ميگيره و دل ايشون رو ميشكافه و از پارچه اي سبز رنگ حريري چند تا در بيرون مياره و در دل حضرت ميذاره و با آب دهانش اون هارو سر جاش قرار مي ده و دل حضرت رو مي چسبونه.و به اين صورت دل حضرت محمد (ص) از هرگونه گناه و آلودگي پاك ميشه و ديگه هيچ عمل زشتي به دل ايشون راه پيدا نمي كنه.
1-آيا اصل اين موضوع حقيقت داره و در كتاب هاي معروف شيعه و اسلام بهش اشاره شده يا خرافه اي بيش نيست؟
2-اگه اين موضوع حقيقت داره پس خدا چرا حضرت محمد (ص) رو دوست داره؟اگه خدا به حضرت عنايت نمي كرد و دلشون رو از گناه پاك نمي كرد آيا حضرت مي تونستند كه بهترين بنده خدا باشن؟منظور من اينه كه خداوند بزرگ خودش ايشون رو از گناه مصون داشته و اگه خدا اين كار رو نمي كرد شايد حضرت بهترين بنده خدا نمي شدند.حالا كه پاك بودن حضرت كار خود خداست و كار حضرت محمد نيست خدا چرا ايشون رو بهترين بنده عالم مي دونن؟
-
۱۳۸۸/۰۵/۰۵, ۲۱:۴۳ #2
- نوشته
- 1,957
- مورد تشکر
- 3,494 پست
- حضور
- نامشخص
- دریافت
- 28
- آپلود
- 0
- گالری
- 0
با سلام به شما كاربر گرامي
دليل اينكه حضرت محمد صلي الله عليه وآله ؛ بهترين بنده ومخلوق خداست اينه كه تنها او ست كه از همه مخلوقات شايستگي خود را براي رسيدن به كمال مطلق يعني خداوند نشون داد..واين در علم الله قبل از خلقتش پيدابود..... ونيازي به داستان هاي ساختگي اينچنيني نيست ....
موفق باشيد
الهمّ صلّ علی محمّد وآل محمّد
-
۱۳۸۸/۰۵/۰۵, ۲۲:۱۶ #3
- نوشته
- 263
- مورد تشکر
- 345 پست
- حضور
- نامشخص
- دریافت
- 3
- آپلود
- 0
- گالری
-
1
قبل از اينكه حضرت محمد بخواهند به دنيا بيايند دقيقا يادم نيست كه داستان كدام فرستاده خداست اما آن شخص براي اينكه خداوند توبه آن را بپذيرد به او ندا ميرسد كه خدا را به حق پنج تن قسم بده كه خدا توبه تو را مي پذيرد...
1-قبل از اينكه حضرت بخواهند به دنيا بيايند چطور شايستگي خود را نشان داده اند؟
2-شما سوال بنده را ظاهرا با دقت نخوانديد.من مي گويم وقتي خود خدا قبل از اينكه حضرت
بخواهند كاري كنند و عملي انجام بدهند دل ايشان را از هرگونه آلودگي مصون نگه مي دارد
چرا بايد حضرت بشوند بهترين بنده ي خدا؟بطور مثال فرض كنين من زماني كه تازه متولد شده ام خدا به من عنايت كند و دركي به من بدهد تا مرتكب گناه نشوم.خب اين كه چيزي نيست كه خود من كسب كرده باشم.بلكه چيزي ست كه خود خدا به من داده.
اگر خداوند چيزي در دل من قرار نمي داد تا من گناه نكنم و در واقع چيزي در دلم نبود و من
در اين حالت گناه نمي كردم آنوقت مي شد گفت كه بله من توانستم شايستگي خود را نشان بدهم....
-
۱۳۸۸/۰۵/۱۵, ۱۸:۰۱ #4
- نوشته
- 1,017
- مورد تشکر
- 2,509 پست
- حضور
- نامشخص
- دریافت
- 29
- آپلود
- 0
- گالری
-
3
اگرچه پيامبر عظيم الشأن اسلام صلي الله عليه وآله از نظر خلقت جسماني، پس از تمامي پيامبران متولد شد، لكن نور وجود ايشان ، اولين مخلوق خداوند بوده است، چنانچه در برخي روايات وارد شده اولين چيزي كه خداوند خلق كرد نور مبارك پيامبر خاتم صلي الله عليه وآله بود و سپس ديگر موجودات را خلق فرمود.
در كتاب شريف (القطره) حديث مفصلي در باب كيفيت خلقت نور پيامبر اكرم صلي الله عليه وآله از زبان مبارك علي بن ابيطالب عليه السلام روايت شده كه:
خداوند متعال بود و چيزي با او نبود پس نخستين چيزي را كه آفريد نور حبيبش محمد صلي الله عليه واله بود و اين امر چهارصد و بيست و چهار هزار سال پيش از آفرينش آب، عرش، كرسي، زمين، لوح، قلم،بهشت ،دوزخ،فرشتگان و حضرت آدم و حوا بود.
هنگامي كه خداوند متعال نور پاك پيامبر ما را آفريد آن نور پاك هزار سال در پيشگاه خداوند احديت تسبيح الهي ميگفت:و حمد و ستايش خدا را مي نمود خداوند متعال نيز به او نظر رحمت ميكرد و مي فرمود:
اي بنده من ! تو مراد و مريد من هستي،تويي برگزيده من از ميان آفريدگانم، سوگند به عزت و جلالم ! اگر تو نبودي افلاك را نمي آفريدم ، هر كه تو را دوست بدارد من او را دوست دارم و هر كه با تو دشمني ورزد با او دشمني مينمايم.
سپس خداي متعال فرشتگاني را آفريد كه بر محمد وآل محمد صلي الله عليه وآله تا روز قيامت صلوات فرستاده و براي امتش طلب آمرزش نمايند...)
کد PHP:ترجمه كتاب القطره،ج 2، ص 125 تا 130
اطلاعات موضوع
کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
اشتراک گذاری