جهت مشاهده مطالب کارشناسان و کاربران در این موضوع کلیک کنید

موضوع: (¯`·._ (¯`·._ تاپیک خداحافظی و بازگشت _.·´¯) _.·´¯)
-
۱۳۸۸/۰۵/۰۵, ۲۰:۰۵ #1
- نوشته
- 1,244
- مورد تشکر
- 7,357 پست
- حضور
- 33 روز 20 ساعت 50 دقیقه
- دریافت
- 349
- آپلود
- 5
- گالری
-
501
(¯`·._ (¯`·._ تاپیک خداحافظی و بازگشت _.·´¯) _.·´¯)
سلام بر همه دوستان قرآنی
از دوستانی که به هردلیلی توفیق حضور در این انجمن قرآنی رو ندارند
یا بعد از مدتی با رفع موانع شخصی در جمع صمیمی مادوباره حاضر می شوند
تقاضا می کنیم تنها در این موضوع اعلام نمایند تا هم از پراکندگی موضوعات جلوگیری بشه و هم ما دچار سر درگمی و دلواپسی از عدم حضور این عزیزان نباشیم
-
تشکرها 37
.:MOBAREZ:., .:صافات:., :.مهدی.:, a3emoon, agapeh101, Amoo Mehraboon, ╫❀نیایش❀╫, goleleila, marmooz, Miss.Kind, modir.chat2, parsa, parvaz, SAJED, seyed133, silence, فاطمه فاطمه است, فاطمه ایمانی, مدافع, مشکی پوش, معز الاولیاء, یا مهدی (عج), valayat, yekta, [Kavir], آساره, انتخاب, اسد بي حیله, حيدر کرار, ریحانه, سوگند, سیاوش عشق, سالار زینب, شاماهي, صدای دیدار, عاشقی, غفران
-
۱۳۸۸/۰۵/۲۰, ۲۲:۰۳ #2
- نوشته
- 3,457
- مورد تشکر
- 10,326 پست
- حضور
- 29 روز 12 ساعت 12 دقیقه
- دریافت
- 49
- آپلود
- 5
- گالری
-
76
;...☼♣♣♣☺↕←خداهافظی سیاوش عشق از کانون→↕☺♣♣♣☼;
به نام یزدان،تنها واژ] ی حقیقتخب دوستان گلم خودم.از اول گفتن هر آمدنی،رفتنی رو به دنبال داره.یا هر آغازی رو پایانیست.یادمه اولین باری که اومدم کانون و ثبت نام کردم تقریبا همچین ساعاتی بود(یادش بخیر)17 آبان ماه 87 بود.یادمه اصلا سر درنمیاوردم.به نظرم گیج کننده میومد اما کم کم را افتادم و بهش عادت کردم.یکی دو ماه کار کردم و سه ماه کاما غیبت داشتم بخاطر یه سرس مشکلات.اما دوباره اومدم.توی این مدت با افراد زیادی سر و کله زدم.آدمایی که بودند و آدمایی که هستند.اما حالا فکر می کنم وقت رفتنه.چون هم خودم خسته شدم و هم خیلیای دیگه از دستم خسته شدند.از همینجا از کسانی که ناراحتشون کردم معذرت میخوام و امیدوارم همیشه شاد و سلامت باشند.به قول استاد پناهی"در مرام ما رفتن مردن بود"به قول شاعر (استاد سیاوش عشق).....ما که رفتیم دیگه رفتیم.......ما همش خالی می بفتیمفکر نکن بنزین گران شد.......ما همه از جنس نفتیمبه به به به..................من رفتم.میروم جایز نیست....رفقا خدا یار همتون.بای
ویرایش توسط سیاوش عشق : ۱۳۸۸/۰۵/۲۰ در ساعت ۲۳:۱۰
-
تشکرها 7
-
۱۳۸۸/۰۵/۲۰, ۲۲:۵۸ #3
- نوشته
- 1,346
- مورد تشکر
- 3,654 پست
- حضور
- نامشخص
- دریافت
- 21
- آپلود
- 0
- گالری
-
42
آخه چرا؟
گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای
پرواز را علامت ممنوع می زنید
با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟
-
تشکرها 5
-
۱۳۸۸/۰۵/۲۱, ۰۷:۰۴ #4
واه چرا جناب سیاوش؟
اگر دورم ز دیدارت دلیل بی وفایی نیست
وفا آنست که نامت را همیشه زیر لب دارم
-
تشکرها 4
-
۱۳۸۸/۰۵/۲۱, ۰۷:۱۳ #5
- نوشته
- 610
- مورد تشکر
- 14,339 پست
- حضور
- 9 روز 5 ساعت 39 دقیقه
- دریافت
- 93
- آپلود
- 0
- گالری
-
11
ادغام
ضمن تشكر از مدير فني عزيز كانون جناب آقاي معصومي
بنده پيشنهاد مي كنم مديران عزيز كليه تاپيك هاي خداحافظي و بازگشت قبلي رو در اين تاپيك ادغام كنند
يامحمد(ص)توبگو با غم و ماتم چه کنيمروزخوش بي تو نديديم به عالم چه کنيمبراي آزادي شيعيان بحرينوديگر مسلمانان در بند ظلم دعا کنیم
-
تشکرها 15
-
۱۳۸۸/۰۵/۲۱, ۰۸:۴۷ #6
- نوشته
- 937
- مورد تشکر
- 1,691 پست
- حضور
- 1 ساعت 48 دقیقه
- دریافت
- 2
- آپلود
- 0
- گالری
- 0
شما با حضور در این جا ، اندیشه ی خود را به چالش می کشید . طبیعی است که به چالش کشیده شدن اندیشه ، فشار زیادی به همه آدم ها می آورد .
بهتر است مقاومت کنید و به ذهن خود که طالب بازگشت به حوزه ی امن و آرام تایید شدن توسط دیگران است ، اجازه ندهید بر شما فائق شود .
خداحافظی کردن کار ساده ای است . یک پست می زنید و .... خلاص !!
اما ماندن و نوشتن است که سخت است .
-
-
۱۳۸۸/۰۵/۲۱, ۱۲:۰۱ #7
- نوشته
- 3,457
- مورد تشکر
- 10,326 پست
- حضور
- 29 روز 12 ساعت 12 دقیقه
- دریافت
- 49
- آپلود
- 5
- گالری
-
76
سلام مجدد.
راستش از این (غ)قرتی بازیا خوشم نمیومد"یعنی چی پست خداهافظی"
اما خب دیگه رفتنه بابا.......................................... ..........................!
خدا عاقبتمو بخیر کنه.حالا ببینیم بعد از این تاپیک کیا از دستمون عصبی میشن؟
حالا.........!
آقا عصبی نشیدااااااااااااااااااااا
................
در جواب"ceramic":من از کسی نترسیدم و قصد فرار هم ندارم.
اصولا از بحث کردن لذت می برم.چند ماه پیش کارم توی این سایت داشت به جنون کشیده میشد.داشتم دیوونه میشدم از بی عدالتی های برخی ها........البته یادمون نره توی این سایت افراد خیلی گلی هم هستند.........
اگه من میخواستم جا بزنم،همون موقع ها می رفتم.
ممنون از شما و دیگر رفقا
-
تشکرها 8
-
۱۳۸۸/۰۵/۲۱, ۱۲:۲۵ #8
جناب سياوش عشق اين چه خداحافظي كردنه؟
نرفته برگشتيد ببينيد پستتون چه جوابهايي در پيش داشته؟
اميد وارم از كانون نريد چون ماندگاري شما به ماندگار بودنتونه
حضرت حيدر بنام فاطمه حساس بودخلقت از روز ازل مديون عطر ياس بوداي كه ره بستي ميان كوچه ها بر فاطمهگردنت را ميشكست آنجا اگر عباس بود
-
-
۱۳۸۸/۰۵/۲۶, ۱۰:۳۳ #9
خداحافظ دوستان كانون گفتمان قرآن
سلام سلامي به گرمي آفتاب به لطيف بودن ماه به تابيدن مهتاب به تمامي دوستان خوبم.
بسيار خوشالم كه توانستم از بدو ورودم در اين كانون با دوستاني مانند شما سروران همراه باشم و از تك تك نظرات شما دوستان استفاده كنم. واقعا بدون تعارف اينجا اولين جايي بود كه هميشه لذت ميبردم ولي بناچار از تمامي شما دوستان خداحافظي ميكنم.
اميدوارم در تمامي موارد زندگي موفق و پيروز باشيد و براي تك تك شما دوستان خوبم از مديران گرفته تا كاربران بهترين آرزو ها رو دارم . از خدا مي خوام كه به ما قدرت تشخيص درست رو در جهت شناخت هر چه بهتر در تمامي امور دنيوي و اخروي رو عنايت كنه.
در آخر نصيحتي مي كنم هر چند بسيار كوچكتر از آن هستم كه به شما سرواران حرفي بزنم:
دوستان خوبم هر گز به خودتون اجازه ندين از دستورات خداوند جلو بزنيد و بر خلاف آنچه در قرآن گفته عمل كنيد كه عمل به قرآن جز رستگاري چيز ديگري نيست و فراموش نكنيم روزي در پيشگاه خداوند مهربان در قبال تمامي حرفها و گفته ها پاسخگو بايد باشيم.
دوستان دارم و به خدامي سپارمتان.
التماس دعا
-
-
۱۳۸۸/۰۵/۲۶, ۱۸:۵۷ #10
- نوشته
- 637
- مورد تشکر
- 2,146 پست
- حضور
- 11 ساعت 38 دقیقه
- دریافت
- 11
- آپلود
- 0
- گالری
-
41
سلام به سهیل بزرگوار
سهیل جان ما تازه داشتیم از تاپیکهای خوبت استفاده می بردیم. باور کن بعضی از تاپیکهای قشنگت، فقط مدیریت علمی خودت رو می خواد و کسی هم این ذوقی که شما داری رو نمی تونه مثل شما دنبال کنه.
امیدوارم اگر مشکل خاصی هست به زودی رفع بشه و ما بتونیم از وجود علمی شما بهرمند بشیم.
راستی از این نصیحتی که کردی واقعا متشکرم و امیدوارم که خدا شما رو از ناصحین قرار بده.
هر جا که هستی سر بلند باشی
لا یستیقن القلب أن الحق باطل ابداو لا یستیقن أن الباطل حق أبدا
قلب هیچ وقت یقین به حق بودن باطل و یا باطل بودنحق نمی نماید امام صادق علیه السلام
*************و السلام علي من اتبع الهدىو درود بر هر آنكه ( بدون تعصب) به دنبال حق است و پذيراى آن سوره طه / آیه 47
-
اطلاعات موضوع
کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
اشتراک گذاری