صفحه 1 از 3 123 آخرین
جهت مشاهده مطالب کارشناسان و کاربران در این موضوع کلیک کنید   

موضوع: هزار شهيد هزار پيام

شروع کننده موضوع

نوشته
    1,017
    مورد تشکر
    2,509 پست
    حضور
    نامشخص
    دریافت
    29
    آپلود
    0
    گالری
    3

هزار شهيد هزار پيام

وصيتنامه امام حسين عليه السلام
    بنام خداوند بخشنده مهربان
    اين وصيت حسين بن علي بن ابيطالب به برادر خود محمد، معروف به ابن حنفيه
    - من ، حسين بن علي شهادت مي دهم كه خدا يكي است و به يكتائي او اقرار مي كنم. او خدائي است كه شريك و نظير ندارد.
    - من شهادت مي دهم كه محمد بنده او و فرستاده اوست. از جانب پروردگار براستي و درستي ، به رسالت حق برخاست.
    - گواهي ميدهم كه بهشت و دوزخ حق است و روز رستاخيز روز استواري ميزان عدل الهي حتما ميآيد مردگان سر از گور بر مي دارند و در محضر عدل خدا جبهه بر خاك مي سايند و خداي در بينشان داوري خواهد كرد.
    - من گواهي مي دهم كه قيام من براي ارضاي هواي نفس، خوشگذراني و از روي بيهودگي ، دامن زدن به آتش و ظلم و فساد نيست.
    - من قيام كردم تا در امت جدم اصلاح كنم و زنجيرهاي اسارت و فساد را از دست ها و پاي ها بركنم،‌ بر آتش دل درماندگان آب بيفشانم،‌ گرد يتيمي از چهره يتيمان پاك كنم، اشك غم محنت را از ديدگان بزدايم
    - قيام كردم كه امر به معروف و نهي از منكر كنم
    - به سيرت جدم محمد و پدرم علي، ستمديدگان را از زير بار شكنجه ها و مصيبتها برهانم.
    - آنكس كه مرا بپذيرد و در اين قيام الهي ياريم كند، خدا به حق سزاوارتر است و او را پاداشي نيكو عنايت خواهد كرد.
    - و هر كه مرا نپذيرد و رد كند، زير بار انديشه هاي اصلاحي من نرود، ‌با من به عناد و ستيزه برخيزد در برابرش شكيبائي و استقامت خواهم كرد، تا خداوند بين من و قومي كه زمام حكومت بر مستضعفان را در دست دارند داوري كند.
    - اي برادر! اين وصيت من است.
    - در راه به ثمر رسيدن اين انديشه از خداوند موفقيت مي طلبم تنها بر او توكل مي كنم. به سوي او درخواست تضرع دارم ، بازگشت ما بسوي اوست.

نوشته
    1,799
    مورد تشکر
    3,021 پست
    حضور
    نامشخص
    دریافت
    0
    آپلود
    0
    گالری
    18

ما از مردن نمي ترسيم و نبايد بترسيم آنها بايد بترسند كه مردن را فنا شدن مي دانند.
    امام خميني
    وصيت نامه شهيد ابوالفضل فراني پور
    برادران و خواهران همسنگرم، ‌تقوي را پيشه كنيد و محور اعمال خويش قرار دهيد
    همگي به حبل الله چنگ زنيد و متحد و يك صدا از خون شهيدان و خط امام پاسداري كنيد.

شروع کننده موضوع

نوشته
    1,017
    مورد تشکر
    2,509 پست
    حضور
    نامشخص
    دریافت
    29
    آپلود
    0
    گالری
    3

شهادت يك رستگاري بزرگ است . امام خميني

وصيت نامه شهيد اكبر جهانديده
    اگر من شهيد شدم بدانيد كه اين انتخاب من بوده و اگر نائل شدم مسئوليتي كه در مقابل اين انقلاب بر دوش من گذاشته شده،‌به انجام رسانده ام.

شروع کننده موضوع

نوشته
    1,017
    مورد تشکر
    2,509 پست
    حضور
    نامشخص
    دریافت
    29
    آپلود
    0
    گالری
    3

وصيت نامه شهيد احمد اماني
    راه و رسم انبياء‌راهي است كه ارزش جان دادن در راهش را دارد و من جانم را فدايش مي كنم

وصيت نامه شهيد اسماعلي افراسيابي
    من عاشق امام خميني ويارانش هستم

شروع کننده موضوع

نوشته
    1,017
    مورد تشکر
    2,509 پست
    حضور
    نامشخص
    دریافت
    29
    آپلود
    0
    گالری
    3

وصيت نامه شهيد اسماعيل حبيبي
    شعار مكتب وحدت و مقاومت و اطاعت از رهبري پيامبر گونه امام بزرگوارمان را سرلوحه حركت خود قرار دهند و تن به سازش با هيچ نيروي باطلي ندهيند چرا كه در غير اين صورت باعث پايمال شدن خون شهدايي كه تا آخري دم پيام استقامت را مي سرودند خواهيد شد.

شروع کننده موضوع

نوشته
    1,017
    مورد تشکر
    2,509 پست
    حضور
    نامشخص
    دریافت
    29
    آپلود
    0
    گالری
    3

وصيت نامه شهيد اسماعيل يافتيان

مرگ در كمين است و هر گاه ممكن است كه به شما حمله كند، پس توشه آخرت را زياد كنيد و در راه خدا جهاد كنيد و اگر غير از اين باشد واي بر شما كه ديگر راهي نيست.

شروع کننده موضوع

نوشته
    1,017
    مورد تشکر
    2,509 پست
    حضور
    نامشخص
    دریافت
    29
    آپلود
    0
    گالری
    3

وصيت نامه شهيد ايرج بابايي فلاح

مردن انسان عروجي است از دنياي خاكي به دنياي لايتناهي.
    انسان مؤمن همواره مي كوشد كه در زندگي سرافراز و با افتخار و هميشه در برابر ظلم قدي برافراشته داشته باشد ومرگي زيبا ومؤثر و زيبنده زندگيش.

شروع کننده موضوع

نوشته
    1,017
    مورد تشکر
    2,509 پست
    حضور
    نامشخص
    دریافت
    29
    آپلود
    0
    گالری
    3

وصيتنامه شهيد احمد ثابت نيا

من اينك پس از سالها فكر ميكنم كه بهترين و گهربارترين لحظه هاي عمرم فرا رسيده و با گامهاي استوار و چابك به طرف معشوق خويش مي روم و حس ميكنم آن لحظه هايي كه به دنبال آن مي گشتم فرا رسيده و خدايم مرا مي خواند.

شروع کننده موضوع

نوشته
    1,017
    مورد تشکر
    2,509 پست
    حضور
    نامشخص
    دریافت
    29
    آپلود
    0
    گالری
    3

بسم الله الرحمن الرحیم
    وصیتنامه سردار شهید اسلام مداح اهل بیت ( ع )
    جانباز شهید حاج سید مجتبی علمدار

شهادت میدهم و پسندیده ام خدا را به پروردگاری و اسلام را برای دینداری و محمد ( ص ) را به پیغمبری و علی ( ع ) را به امامت و حسن ( ع ) و حسین ( ع ) علی ( ع ) و محمد ( ص )وجعفر ( ع ) و موسی ( ع ) و محمد ( ع ) و علی ( ع ) و حسن ( ع ) و قائم آل محمد مهدی موعود ( عج ) را امام و پیشوایان بر حق و رهبران اسلام بعد از پیغمبر ( ص ) از دشمنانش بیزارم و دوستانشان را دوست دارم .
    اولین وصیت من به شما راجع به نماز است چیزی را که فردای قیامت به آن رسیدگی می کنند نماز است پس سعی کنید در حد توانتان نمازهایتان را سر وقت بخوانید و قبل از شروع نماز از خداوند منان توفیق حضور قلب و خضوع در نماز طلب کنید به همه شما وصیت می کنم همه شمائیکه این صفحه را می خوانید قرآن را بیشتر بخوانید بیشتر بشناسید بیشتر عشق بورزید بیشتر معرفت به قرآن داشته باشید بیشتر دردهایتان را با قرآن درمان کنید سعی کنید قرآن انیس و مونستان باشد نه زینت دکورها و طاقچه های منزلتان بهتر است قرآن را زینت قلبتان کنید به دوستان و برادران عزیزم وصیت می کنم کاری نکنند که صدای قربت فرزند فاطمه ( س ) ( مقام معظم رهبری ) را که همان ناله غریبانه فاطمه ( س ) خواهد بود به گوش برسد همان طوری که زمان امام خمینی ( ره ) گوش به فرمان بودید و در صحنه های انقلاب حاضر و آماده ایثار از جان و مال و زندگی جهت هر چه بارورتر شدن درخت تنومند اسلام ناب که 1400 سال پیش بدست توانای خاتم پیغمبران محمد بن عبدالله ( ص ) کاشته شده و با خون فاطمه زهرا( س ) بین درب و دیوار و عرق خون آلود پیشانی حیدر ، جگر پاره امام حسن ( ع ) در میان تشت ، بدن پاره پاره و رگ بریده حلقوم ابی عبدالله ( ع ) و خونهای جاری شده از ابدان شهدای کربلا و کربلای ایران آبیاری شد باشند نگذارید که آن واقعه تکرار شود ! حتما می پرسید کدام واقعه ؟ همان واقعه ای که بی بی فاطمه زهرا ( س ) نیمه دل شب دست به دعا بردارد که اللهم عجل وفاتی همان واقعه ای که علی ( ع ) از تنهایی با چاه درد دل کند همان واقعه ای که امام حسن مجتبی ( ع ) را سنگ بزنند و آنقدر مظلوم و غریبش کنند که بعد از مرگش جنازه اش را تیرباران کنند ، همان واقعه ای که امام حسین ( ع ) فریاد بزند ( هل من ناصر ینصرنی ) فقط پیکرهای بی سر شهداء تکان بخورد همان واقعه ای که امام صادق ( ع ) بفرمایند : به تعداد انگشتان یک دست یار و یاور واقعی ندارم همان واقعه ای که ... و نهایتا همان واقعه ای که امام خمینی ( ره ) بگویند : من جام زهر نوشیده ام و ناله غریبانه ( اللهم عجل وفاتی ) او فاطمه ( س ) را به گریه آورد !!!
    شیعه هل مسلمونا ، حزب اللهی ها ، بسیجی ها و ... نگذارید تاریخ مظلومیت شیعه تکرار شود .
    بر همه واجب است مطیع محض فرمایشات مقام معظم رهبری که همان ولی فقیه می باشد ، باشند چون دشمنان اسلام کمر همت بستند و ولایت را از ما بگیرند و شما همت کنید متحد و یکدل باشید تا کمر دشمنان بشکند و ولایت باقی بماند وصیت می کنم مرا در گلزار شهدای ساری دفن کنید و تنها امید من که همان دستمال سبزی است که همیشه در مجالس و محافل مذهبی همراه من بوده و به اشک چشم دوستانم متبرک شده را بر روی صورتم بگذارند و قبل از آنکه مرا در قبر بگذارند مداحی داخل قبرم برود و مصیبت جد غریبم فاطمه زهرا ( س ) و جد غریبم حسین ( ع ) را بخواند .
    به شب اول قبرم نکنم وحشت و ترس
    چون در آن لحظه حسین است که مهمان من است
    و از مستمعین گرامی می خواهم که اشک چشمشان را داخل قبر من بریزند تا در ظلمت قبر نوری شود و این را باور کنید که از اعماق قلبم می گویم : ( من از ظلمت قبر و فشار قبر خیلی می ترسم شما را به حق پنج تن آل عبا تا می توانید برایم دعا کنید و نماز شب اول قبر را برای من بخوانید و زمانی که زیر تابوت مرا گرفتید بسوی آرامگاه می برید تا می توانید مهدی ( عج ) و فاطمه ( س ) را صدا بزنید ... )
    کی واهمه دارد ز مکافات قیامت آنکس که بود در محشر به پنا

شروع کننده موضوع

نوشته
    1,017
    مورد تشکر
    2,509 پست
    حضور
    نامشخص
    دریافت
    29
    آپلود
    0
    گالری
    3

وصيت نامه "طلبة شهيد: سيد محسن آل احمد (طالقاني)" "قم"

بسم الله الرحمن الرحيم
    ... ما كه رسيدن به لقاي خداوندي را اصل قرار داده‌ايم، جبهه يكي از آماده‌ترين و بلندترين سكوهايي است براي معراج و پرواز انسان به سوي ملكوت اعلي. حتماً آن خلوصي را كه بايد دارا شوم ندارم. شايد بعضي وقت‌ها خود را توجيه مي‌كنم كه اگر بمانم مي‌توانم بهتر انجام وظيفه كنم و اگر جبهه بروم، اين كار زمين مي‌ماند و ضربه به انقلاب مي‌خورد يا خيلي توجيهات ديگر. اين‌ها همه از بي‌سعادتي انسان سرچشمه مي‌گيرد و عموماً اين گونه افراد اگر به عمق دلشان نظر كنيم، در آن وابستگي‌هايي موجود هست كه اين عوامل، توجيه‌گر آنها مي‌شود و گرنه انسان كه شرايطش آماده باشد و از تمام وابستگي‌ها و تعلقات دل بكند، ديگر به سوي دوست رفتن معطلي ندارد.
    بحث و استلال و منطق و فلسفه ندارد.
    سبك و سنگين كردن ندارد.
    او ديگر عاشق است و عاشق، رسيدن به كوي دوست را مي‌خواهد و بس. ....
    كدامين راه از اين بهتر و نزديك‌تر و صحيح‌تر و سعادتمند‌تر؟
    كدامين فرصت از اين هنگامه بهتر؟!
    مادر و پدر! فرد تكامل يافته به فردي مي‌گويند كه وارسته از محكوميت محيط دروني و بروني باشد، بلكه برخاسته از ايمان و عقيده و توحيد باشد.
    ارادتمند شما عزيزان پشت جبهه سيد محسن آل احمد 5/8/1362

صفحه 1 از 3 123 آخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

اشتراک گذاری

اشتراک گذاری