جهت مشاهده مطالب کارشناسان و کاربران در این موضوع کلیک کنید

موضوع: چه خواسته هایی از مسئولین کانون دارید؟؟؟؟(عاشق گل نرگس)
-
۱۳۸۸/۰۵/۰۸, ۰۹:۱۴ #1
- نوشته
- 62
- مورد تشکر
- 170 پست
- حضور
- نامشخص
- دریافت
- 32
- آپلود
- 0
- گالری
-
36
چه خواسته هایی از مسئولین کانون دارید؟؟؟؟(عاشق گل نرگس)
سلام دوستان عزیز
یه سوال کوچولو دارم جواب میدین؟؟؟؟؟؟؟
خوب حالا بگید
چه خواسته هایی از مسئولین کانون دارید ؟؟؟؟
دوست دارید چه جوری با شما برخورد کنند؟؟؟؟؟
می خواین با چه لحنی با شما صحبت کنند؟؟؟
جواب بدین تا ببیند
خوب من یکی از خواسته هام و میگم
مثلا من که به عنوان یک نوجوان برای اولین بار به کانون میام دوست ندارم سریعا از قوانین کانون برام بگن و کلی شرط و شروط بزارن
دوست دارم مسئولین بهم بگن که این کانون چه جوری به وجود اومده و برای چی هست و راهنماییم کنند
خوب خواسته ها زیادن
ادامه رو برای شما دوستان میزارم؟؟؟؟
خدایا چگونه زیستن را به من بیاموز،چگونه مردن را خود خواهم آموخت!!!!!*******یادمان باشد اگر خاطرمان تنها ماندطلب عشق ز هر بی سر و پایی نکنیم
-
-
۱۳۸۸/۰۵/۰۸, ۱۱:۱۷ #2
- نوشته
- 464
- مورد تشکر
- 1,341 پست
- حضور
- 12 ساعت 21 دقیقه
- دریافت
- 5
- آپلود
- 0
- گالری
-
92
سلام.
این که توقع داشته باشیم مسئولین به خواسته هامون توجه کنند، و درست یا غلط بودنش رو پاسخ بدن، احترام متقابل رو رعایت کنیم و...، همه خواسته های بحق و منطقی ای است.
ولی به هر حال هر جایی برا خودش قوانینی داره و شخصی که وارد شد، طبعا لازمه به قوانین آگاهی داده بشه.
بله، اگر جایی خلاف اون قوانین عمل شد، حق اعتراض یقینا محفوظ هست.
-------------
اما اینکه این کانون برای چی و به چه هدفی ایجاد شده، تا جایی که من می دونم هدف اصلی، پاسخگویی به شبهات و سوالات دینی و قرآنی هست. و البته در کنار این هدف، بخش های مفید و متنوع دیگری نیز قرار داده شده است که خیلی هم بی ارتباط با این هدف نیست و سعی شده در همون جهت باشه.
.
ویرایش توسط Naser : ۱۳۸۸/۰۵/۰۸ در ساعت ۱۱:۱۸
-
-
۱۳۸۸/۰۵/۰۸, ۱۳:۲۲ #3
- نوشته
- 5,067
- مورد تشکر
- 28,287 پست
- حضور
- 133 روز 6 ساعت 34 دقیقه
- دریافت
- 24
- آپلود
- 41
- گالری
-
2534
-
-
۱۳۸۸/۰۵/۰۸, ۱۸:۰۹ #4
- نوشته
- 637
- مورد تشکر
- 2,146 پست
- حضور
- 11 ساعت 38 دقیقه
- دریافت
- 11
- آپلود
- 0
- گالری
-
41
سلام دوست بزرگوار، اتفاقا انصاف این است که خواسته ای را که انسان از دیگران دارد خودش نیز عاملش باشد.
ویرایش توسط فالق الاصباح : ۱۳۸۸/۰۵/۰۹ در ساعت ۰۴:۵۶ دلیل: حذف نقل قول
لا یستیقن القلب أن الحق باطل ابداو لا یستیقن أن الباطل حق أبدا
قلب هیچ وقت یقین به حق بودن باطل و یا باطل بودنحق نمی نماید امام صادق علیه السلام
*************و السلام علي من اتبع الهدىو درود بر هر آنكه ( بدون تعصب) به دنبال حق است و پذيراى آن سوره طه / آیه 47
-
تشکرها 5
-
۱۳۸۸/۰۵/۰۸, ۲۰:۳۵ #5
- نوشته
- 1,244
- مورد تشکر
- 7,357 پست
- حضور
- 33 روز 20 ساعت 50 دقیقه
- دریافت
- 349
- آپلود
- 5
- گالری
-
501
با صرف نظر از منصفانه بودن یا نبودن سخن شما: اگه کانون به شما خیری نمی رسونه لطفا شما خیر برسون ؛ تو هر جامعه ایی مخالف هست که اتفاقا برخی مطالب اونها قابل تامله !
ویرایش توسط فالق الاصباح : ۱۳۸۸/۰۵/۰۹ در ساعت ۰۴:۵۸ دلیل: حذف نقل قول
-
تشکرها 5
-
۱۳۸۸/۰۵/۱۵, ۰۲:۲۴ #6
فکر میکنم جتاب آقای معصومی عزیز جواب پست منو دادند
من منظورم با مدیران اینجا بود نه اصل قضیه ، کانون برای من 100% سود داره اگه نداشت از وقتم نمی زدم که بیام اینجا ( البته تازگیا خیلی کمتر میام اگه اون "شر" که من میگم کمتر بشه خیلی بیشتر از اینا برای اومدن به کانون وقت میذارم )
ببینید الآن همین پست من توسط یکی از مدیران پاک شده این میشه همون " شر " که من گفتم
یک تاپیک من زدم که نقد احمد سالار در مورد انتخابات بود جناب آقای پلیس پاکش کرد این میشه همون " شر " که من میگم
یکی از دوستان مدیر تاپیک می زنه نقد الیاس نادران در مورد سخنان آقای رفسنجانی تاپیک حذف که نمیشه هیچ تاپیک رو مهم می کنند این اون " شر " که من گفتم
بارها و بارها شده که پست های مخالف در تاپیکی پاک شده بعد اون تاپبک رو بستن ( میدونی مثل چی می مونه ؟ مثل اینکه شما جوابو بدونی ولی به دهان شما قفل بزنند ) این میشه همون "شر"
تاپیک یا پست شما رو پاک می کنند به مدیر محترم میگید که لطف می کنید توضیح بدید که چرا تاپیک یا پست من حذف شده جوابی نمی گیرید این میشه همون "شر" که من میگم
مثال ها خیلی زیاده اگه بازم بخواید میگم
از دست عزیزان چه بگویم گله ای نیست *** گر هم گله ای هست دیگر حوصله ای نیست
آقای معصومی پس به من حق بدید که خطاب به مدیران اینجا بگم
آدمی را امید بود به خیر کسان *** مرا به خیر تو امید نیست شر مرسان
البته احتمال داره که اون" شر" گریبان همین پست من رو هم بگیره
خاتمی گفته به من زنده باد دشمن منزاهدا من که خراباتی و مستم به تو چه؟ *** ساغر و باده بود بر سر دستم به تو چه؟تو اگر گوشه ی محراب نشستی صنمی گفت چرا؟ ***من اگر گوشه ی میخانه نشستم به تو چه؟تو که مشغول مناجات و دعـــائی چه به من *** من که شب تا به سحر يکسره مستم به تو چه؟آتش دوزخ اگر قصد تو و ما بکند ***تو که خشکی چه به من ، من که ترهستم به تو چه؟بسیجی واقعی همت بودو باکری
-
-
۱۳۸۸/۰۵/۱۵, ۰۳:۱۵ #7
بد بوی بلو جان نبودی بچه ها داشتند افشاگری میکردند از مهرورزیهای مهربان مدیران !؛) ! کانون که همپای پلیس پست و تاپیک از ما حذف میکنند .... همون تاپیک رو هم که استارترش دیگری از خودشون بود رو هم حذف کردند وقتی دیدن افشاگری شد و به ضررشون شد !!!!!!!!!
جالب بود برام که سکوتمون از رضایت نبود .ذلمون اهل شکایت نبود منتها استارتر فیلمی اومد که کاش مینوشت کدوم تاپیکها و مثل من وشادی نقل قول مدیرا رو میزد تا مشخص شه کدوم تاپیکها حذف شدند . تا معلوم بشه همون تاپیکهایی بودند که جواب براشون میفرستادیم ! من هر دفعه میام اول میرم مشاهده تمام پستهای کاربر و آمارشو میبینم و مقایسه میکنم با چند ساعت قبلش ........ خیلی پست حذف شده از ما ....... ولی مثل تاپیک 17 سوالی که گفتی اتفاقا من با پلیس در چت حرف زدم و گفتم یا بازش کنید جواب بدیم یا حذفش کنید . گویا چون یکی از مدیران استارتر بوده شیوه دیگه ای برخورد میکنند !!!؛) ! البته پلیس اونجا فرمودند خیر من برای مدیریت سایت گزارش ارسال کردم .....! خب مدیر سایت اینجا موافق قوانین تشخیص دادند دیگه ! منتها حتی خبر معتبر بنزین در آستانه لیتری 400 را خلاف قوانین دانستند و حذف کردند! مگه نه جناب سعید 623 ؟؟!!!آخرین نفری بودید که بازدید کردند ازون خبر !
برسه به نامه علی مطهری فرزند آیت الله مطهری به جنتی و ...نامه دکتر رضایی و ....که حذفش کردند و .... منتهامن پی بدم تو این کانون ! شریعتمداری فرد بسیار مهمتری از مراجع تقلید و آیت الله محقق داماد و علی مطهری و ..... همه است!!!! و فقط ثانیه نیوز و کیهان و فارس و رجا نیوز هم خیلی معتبرند !!!!
راست میگی بد بوی بلو جان
از دست عزیزان چه بگویم گله ای نیست *** گر هم گله ای هست دیگر حوصله ای نیست
//////////کاش به جای تاپیک بنزین لیتری 400 از تاپیک دیگه ای اسم میبردم بعد این حرف من تاپیکو برگردوندند ! !! تاپیک اجمدینژاد: بگذارید تحلیف انجام شود یقه شان را میگیریم و سرشان را به سقف میچسبانیم را هم برگردونید !! بیزحمت ! احمدی نژاد خودش گفته خب ! نگفته ؟؟!
ویرایش توسط شهيدانه : ۱۳۸۸/۰۵/۱۵ در ساعت ۱۲:۵۰
-
تشکرها 3
-
۱۳۸۸/۰۶/۰۲, ۰۷:۵۷ #8
- نوشته
- 1,007
- مورد تشکر
- 3,000 پست
- حضور
- 17 ساعت 3 دقیقه
- دریافت
- 12
- آپلود
- 0
- گالری
- 0
از مدیران محترم کانون چه انتظاراتی دارید!!! وچرا ؟ بارعایت ادب لطفا
سلام دوستان بزرگوار
امیدوارم عبادت شما مورد قبول خداوند قرار بگیره
تو این تاپیک میخویم نظرات خودمون رو در مورد مدیران اعلام کنیم
و بگیم که ازشون چه انتظاراتی داریم... البته با رعایت ادب و احترام
نسبت به مدیران زحمت کش کانون گفتمان قرانی....
نظرات و انتقادات سالم و خوب شما میتونه کار ساز باشه برای مدیران
در جهت پیشرفت روز افزون کانون گفتمان قرانی...
با تشکر از شما مدیران محترم و گرانقدر...
و با تشکر از کاربرانی که در این پست همکاری میکنند.
یا علی
اگه دستام خالی باشه وقتی باشم عاشق تو
غیر دل چیزی ندارم که بدونم لایق تو
دلمو از مال دنیا به تو هدیه داده بودم
با تموم بی پناهیم به تو تکیه داده بودم....
-
-
۱۳۸۸/۰۶/۰۲, ۰۸:۱۰ #9
- نوشته
- 1,799
- مورد تشکر
- 3,021 پست
- حضور
- نامشخص
- دریافت
- 0
- آپلود
- 0
- گالری
-
18
بنام خدا
با سلام خدمت جناب آزاد بزرگوار
تاپیک خوبی را آغاز کردید .قطعا نظرات و پیشنهادات تمامی کاربران وحتی انتقادات سازنده انان می تواند برای پیشبرد اهداف مقدس سایت که همان ترویج فرهنگ دینی وقرآنی می باشد تاثیر گذار باشد.
امیدوارم این تاپیک،مورد استقبال گسترده دوستانی قرآنی قرار بگیرد و شاهد نظرات خوب ومفید دوستان باشیم
-
-
۱۳۸۸/۰۶/۰۶, ۰۹:۲۹ #10
- نوشته
- 98
- مورد تشکر
- 295 پست
- حضور
- 3 روز 12 ساعت 9 دقیقه
- دریافت
- 42
- آپلود
- 0
- گالری
- 0
امید وارم خوانده شود
با سلا به شما بزر گواران ارجمند و گرامی
از زحمات فرا وانتان کمال تشکر و سپاس دارم
خب ما رفتیم فکر کردیم با احترام یک سری انتقاد و پیشنهاد دارم که مطرح می کنم
:Sokhan:در ابتدا بگویم که به قبل که بر می گردم موضوعات بهتری مطرح می شد ومطالب بهتر بود
الان هم خوب است ولی تاکید: کیفیت مطالب در حا ل حاضر زیاد خوب نیست می تواند بهتر از این باشد
حضور کارشناسان و همکاران سایت کمرنگ شده و در پاسخ دهی فعالیت چندانی ندارند
حضورشان را بیشتر کنند تا از پاسخ دهی انها بهره ببریم
وقتی سوالی هم که مطرح میشود هم همینطور است فعالیت چندانی ندارند در حالی که
می توانند بیشتر از این راه گشا باشند
واینکه در مورد مفاهیم قران کارهای شده ولی خیلی کم است همانطور که شما بیشتر از من
می دانید که قران نکته ها و ظرایف فراوان دارد که در زندگی بشر اهمیت فراوان دارد
میتوان نکته های که بیشتر بازندگی مردم نزدیکتر است در این زمینه فعالیت کرد
میتوان در مسائل اخلاقی هر روز یک درس اخلاق داده شود هر چند کو تاه باشد
الان که در عصر غیبت امام زما ن(عجل الله و تعالی و شریف)هستیم بهتر است در
در این زمینه فکری شود و در باب همین موضوع کار های زیادی می شود کرد
ببخشید گروهای دسته جمعی فعالیت ندارند و کسی پاسخ گو نیست
تا این حد کافیه اگر نکته ای به نظرم رسید مطرح می کنم شما که حتما می پذیرید
درسته!!!
ویرایش توسط قیامت : ۱۳۸۸/۰۶/۰۶ در ساعت ۰۹:۳۵ دلیل: جا گذاشتن چند کلمه
و قسم به نفس پر حسرت و ملامت (یعنی نفس انسان که در قیامت خود را بر تقصیر و گناه بسیار ملامت کند و حسرت خورد)
آیه2 قیامت
-
اطلاعات موضوع
کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)