صفحه 1 از 3 123 آخرین
جهت مشاهده مطالب کارشناسان و کاربران در این موضوع کلیک کنید   

موضوع: تصحیح آنچه از آیة الله بهجت در باره ظهور امام زمان نقل شده است

شروع کننده موضوع

نوشته
    6
    مورد تشکر
    26 پست
    حضور
    نامشخص
    دریافت
    0
    آپلود
    0
    گالری
    0

تصحیح آنچه از آیة الله بهجت در باره ظهور امام زمان نقل شده است

بسم الله الرحمن الرحیم
    و بذکر ولیه علیه السلام

متاسفانه بعد از رحلت ایشون ، تو سایت های مختلفی ، مطالب زیادی در رابطه با آیت الله
    بهجت به چشم میخورد . حالا کار به مطلب هایی که زده بودن ، ندارم ، قسمت نظراتش
    شاید بیشتر توجه آدم رو جلب میکرد ؛ و همین که بعضی از نظرا رو خوندم ، دیدم به به ، چه
    قدر آدم ... زیاد داریم تو این جامعه ، هر کسی ، هر چی گفته ، اونا هم همین طوری بدون
    هیچ دلیل و مدرکی قبول میکنن ، بعد هم شروع میکنن بی احترامی کردن به همچین شخصیت
    بزرگی .
    یک داستان خیلی جالبی که نقل میکردن ، این بود که آقای بهجت فک کنم داشته وضو
    میگرفته ، بعد یهو غش میکنه ، به هوش که میاد ، میگن چی شد ، میگه که الان قاتل امام
    زمان به دنیا اومد ! ، با این که من دیدم این داستان قبل از رحلت ایشون تکذیب شد ... .
    یا قضیه ی احمدی نژاد و آقای بهجت که اون هم توسط خود سایت تکذیب شد و یه چیز های
    مسخره و خنده داری که شاید هیچ آدم عاقلی نتونه باور کنه که این ها سخنان آیت الله بهجت
    باشه .
    اما یک قضیه ی دیگه ای بود قبل از رحلت آیه الله بهجت ، اون هم مژده ی نزدیک بودن
    ظهور بود که خیلی معروف شد و جا افتاد بین مردم . که به نقل از برخی کتاب ها پخش شد
    اون هم این بود که آقای بهجت گفتن که ما تا کنون به جوان ها بشارت میدادیم که ظهور حضرت
    را درک خواهند کرد ، اما اکنون به پیر ها هم بشارت می دهیم که دوران ظهور را خواهند دید .
    البته اون سخنرانی آقای ناصری هم هست که یک داستانی رو نقل میکنه به نقل از آیه الله
    بهجت ، اون رو هم میتونید تو اینترنت دانلود کنید و گوش بدید .
    این مسائل قبل از رحلت آیه الله بهجت بود . اما بعد از این که ایشون از دنیا رفتن ، همون
    طوری که عرض کردم ، عده ای شرو کردن به بی احترامی کردن .
    من خواسم قضیه روشن بشه ، تا یه کم خبر دار بشن چه خبره
    و همین طوری ، هر چیزی که تو هر سایت و وبلاگی نوشته میشه ، چشم بسته قبول نکنن .
    یک کتابی منتشر شد قبل از رحلت ایشون ، به نام « نفس مطمئنه » . که فکر میکنم نزدیک
    ایامی بود که ایشون رحلت کردن .
    در اون کتاب ( که تاییدیه ی دفتر آقای بهجت رو هم داشت و داره ) ، در باره ی این قضیه ی
    نزدیک بودن زمان ظهور و اینا توضیح داده بود و تکذیب شده بود . ان شاء الله من میخوام
    تو همین وبلاگ مدارک رو بیارم .
    -------------------------------------------------------------------------------------------

عکس اول ، عکس جلد خود کتاب و دومی هم تاییدیه ی دفتر آیه الله بهجت که در صفحه ی

چهارم اورده شده :

تصحیح آنچه از آیة الله بهجت در باره ظهور امام زمان نقل شده استتصحیح آنچه از آیة الله بهجت در باره ظهور امام زمان نقل شده است

خوب حالا میریم سراغ صفحه ی 121 کتاب ، که در رابطه با موضوع ما هست .
    کتاب به 8 قسمت اصلی تقسیم شده که قسمت آخر ، یافته ها و اصلاح ها هست
    که از کتاب های دیگه مثلا اشکال گرفته یا همین نقل قول های اشتباه رو اورده و تصحیح
    کرده .
    این طور نوشته شده در این صفحه و صفحه ی بعدش ( 121 و 122 ) :
    شخصی نوشته است : « آقای بهجت می گویند : ما تا کنون به جوان ها مژده می دادیم
    که ظهور امام زمان ( علیه السلام ) را درک خواهند کرد اما اکنون به پیر ها هم بشارت
    می دهیم که دوران ظهور را خواهند دید » - پاورقی : بهارانه ، ص 98 -

اما وقتی از درستی و نادرستی انتساب این جمله از حضرت آیه الله
    بهجت - دام ظله -پرسیده شد ،
    فرمودند : « بنده چنین چیزی نگفته ام » !

اما روایت درست آن چه آیه الله بهجت - دام ظله - فرمودند ، چنین است :
    « یک آقای میان سالی که بنده او را ندیده بودم و می گفت اهل بروجن هستند بعد از
    نماز در مسجد نقل کرد که اخیرا تشرفی خدمت امام زمان ( علیه السلام ) یافته و از
    ایشان پرسیده ، آیا احتمال دارد خودش ظهور ایشان را درک کند ؟ و آقا ( علیه السلام )
    فرموده بودند : " فلان پیر هم درک می کند " » .

بار دیگر از ایشان پرسیدند : « در برخی کتاب ها از قول حضرت عالی نوشته شده که زمان
    ظهور نزدیک است ! آیا این را تایید می فرمایید ؟ »

حضرت آیه الله بهجت فرمودند :
    « در این زمینه دو قول هست ؛ یک قول آن را نزدیک می داند و قول دیگر ، دور »

-------------------------------------------------------------------------------------------

البته این کتابی که من دارم چاپ زمستان 87 هست که یعنی قبل از فوت ایشون .
    ان شاء الله فایل صوتی ای که آقای بهجت با صدای خودشون توضیح میدن رو پیدا کنم
    و برای دانلود بذارم ، البته با این که نیازی نیست و تاییدیه ی دفتر که در اول کتاب

هست ، کافیه .

شروع کننده موضوع

نوشته
    6
    مورد تشکر
    26 پست
    حضور
    نامشخص
    دریافت
    0
    آپلود
    0
    گالری
    0

لطفا این مطلب رو همه جا باز گو کنید تا این شایعه ای که باعث شده به ایشون بی احترامی

بشه ، از بین بره ...

نوشته
    395
    مورد تشکر
    628 پست
    حضور
    نامشخص
    دریافت
    25
    آپلود
    0
    گالری
    0

با سلام و احترام
    مچكرم از اين اطلاع رساني شما . خواهشمندم اگر برايتان امكان دارد اين كتاب را به كتابخانه سايت ارائه دهيد تا استفاده شود. در ضمن بسيار مشتاق مي باشم كه فايل صوتي بدستم برسد.
    دوست خوب من انسانهاي شايسته و بزرگ هميشه در معرض چنين تهاجماتي قرار گرفته اند و اين جاي تعجب ندارد مصداق آن مانند ائمه و امامان معصوم ما و حتي پيامبران ميباشند.
    روحش شاد
    باز از احساس مسئوليت و حسن توجه شما سپاسگذارم

شروع کننده موضوع

نوشته
    6
    مورد تشکر
    26 پست
    حضور
    نامشخص
    دریافت
    0
    آپلود
    0
    گالری
    0

اوکی حتما
    با سلام و احترام
    مچكرم از اين اطلاع رساني شما . خواهشمندم اگر برايتان امكان دارد اين كتاب را به كتابخانه سايت ارائه دهيد تا استفاده شود. در ضمن بسيار مشتاق مي باشم كه فايل صوتي بدستم برسد.
    دوست خوب من انسانهاي شايسته و بزرگ هميشه در معرض چنين تهاجماتي قرار گرفته اند و اين جاي تعجب ندارد مصداق آن مانند ائمه و امامان معصوم ما و حتي پيامبران ميباشند.
    روحش شاد
    باز از احساس مسئوليت و حسن توجه شما سپاسگذارم
    سلام چطوری

عزیز به نظرم کار درستی نمیاد که کتاب رو این جا بذارم ، چون حق چاپ معمولا مینویسن که محفوظه .

ولی من اون قسمتی که در رابطه با این شایعه بود رو این جا براتون گذاشتم .

و اما قضیه ی فایل صوتی ، این که ظاهرا موجود هست ، منتها بیرون نمیدن ؛ حالا چرا ، من نمیدونم

فقط همین رو میدونم که خیلی چیزا از ایشون دارن و بیرون نمیدن . مثل همین جلسات درس ، تو

جلسات درس ، دقیقا روبروی آقای بهجت یه دور بین فیلم برداری هست ، که حتی توی حیاط هم

تلویزیون گذاشته بودن که مردم موقع درس میتونستن ایشون رو از تلویزیون ببینن ( چون فقط طلبه

ها حق وارد شدن به خود مسجد رو داشتن ) ، حالا این فیلم ها و صوت هایی که از ایشون ظبط میشه

کجا میره که خوب معلومه ، ولی نمیدونم علتش چیه که بیرون نمیدن . ان شاء الله این فایل تصویری

که در این رابطه اس ، به دست مردم برسه .

تشکر از شما

نوشته
    1,279
    مورد تشکر
    4,845 پست
    حضور
    21 روز 5 ساعت 28 دقیقه
    دریافت
    72
    آپلود
    4
    گالری
    98

من فایل خود سخنرانی آیت الله بهجت رو ندارم ولی لینک مژده ظهور از زبان حاج آقا ی ناصری رو دارم. مژده ظهور امام زمان (عج) ازقول آیت الله بهجت که توی این فایل صوتی حاج آقا ی ناصری از قول آیت الله بهجت ماجرایی رو تعریف میکنن که مژده ایست برای نزدیکی ظهورامام زمان (عج)
    اینم لینکش :
    http://shia-14.persiangig.com/mp3/na...eri-bahjat.mp3

منبع : http://bacheshia-ir.blogfa.com/
    ویرایش توسط .:MOBAREZ:. : ۱۳۸۸/۰۵/۱۲ در ساعت ۱۶:۰۱
    امام خمینی (ره) :

ما میگوییم تا شرک و کفر هست،مبارزه هست و تا مبارزه هست ما هستیم...

6. تشکرها 3

نوشته
    514
    مورد تشکر
    1,051 پست
    حضور
    6 ساعت 56 دقیقه
    دریافت
    1
    آپلود
    0
    گالری
    0

دوستان عزیزمادر هر صورت باید از کسانی باشیم که ظهور ایشان را نزدیک می دانیم طبق فراز پایانی دعای عهد انهم یرونه بعیدا ونریه قریبا
    ویرایش توسط محمدحسین بخشی : ۱۳۸۸/۰۵/۱۲ در ساعت ۲۳:۱۶
    بقیه الله خیرلکم ان کنتم مومنین
    http://mhb90.blogfa.com/

شروع کننده موضوع

نوشته
    6
    مورد تشکر
    26 پست
    حضور
    نامشخص
    دریافت
    0
    آپلود
    0
    گالری
    0

من فایل خود سخنرانی آیت الله بهجت رو ندارم ولی لینک مژده ظهور از زبان حاج آقا ی ناصری رو دارم. مژده ظهور امام زمان (عج) ازقول آیت الله بهجت که توی این فایل صوتی حاج آقا ی ناصری از قول آیت الله بهجت ماجرایی رو تعریف میکنن که مژده ایست برای نزدیکی ظهورامام زمان (عج)
    اینم لینکش :
    http://shia-14.persiangig.com/mp3/na...eri-bahjat.mp3

عزیز گفتم که :

اما روایت درست آن چه آیه الله بهجت - دام ظله - فرمودند ، چنین است :
    « یک آقای میان سالی که بنده او را ندیده بودم و می گفت اهل بروجن هستند بعد از
    نماز در مسجد نقل کرد که اخیرا تشرفی خدمت امام زمان ( علیه السلام ) یافته و از
    ایشان پرسیده ، آیا احتمال دارد خودش ظهور ایشان را درک کند ؟ و آقا ( علیه السلام )
    فرموده بودند : " فلان پیر هم درک می کند " » .

حالا آقای ناصری چرا این طور فرمودند رو نمی دونم ...

شروع کننده موضوع

نوشته
    6
    مورد تشکر
    26 پست
    حضور
    نامشخص
    دریافت
    0
    آپلود
    0
    گالری
    0

دوستان عزیزمادر هر صورت باید از کسانی باشیم که ظهور ایشان را نزدیک می دانیم طبق فراز پایانی دعای عهد انهم یرونه بعیدا ونریه قریبا

البته من قصدم با ایجاد این تاپیک این نبود که بگم ظهور نزدیک نیست و دوره ،

شاید ظهور همین روز ها باشه ...

نوشته
    1
    حضور
    نامشخص
    دریافت
    0
    آپلود
    0
    گالری
    0

این چیزی که آقای hoaxes مطرح کردند چه منافاتی با صحبت آقای ناصری داره خب از چیزی که آقای بهجت تعریف کردند این طور برداشت می شه. که زمان ظهور نزدیکه آقای ناصری خودشون از آقای بهجت در مورد ظهور امام پرسیدند وآقای بهجت هم این نقل قول دوستشون رو برای ایشون گفتند

11. تشکر

نوشته
    1,446
    مورد تشکر
    3,325 پست
    حضور
    7 ساعت 58 دقیقه
    دریافت
    20
    آپلود
    0
    گالری
    69

--- بیانات حضرت آیة الله العظمی بهجت (ره) در باب امام زمان (عج) ---

بسم رب المهدی

بیانات حضرت آیة الله العظمی بهجت (ره)
    در باب امام زمان (عج)

ما امام زمان ـ عجّل اللّه تعالى فرجه الشّريف ـ را خانه نشين كرده ايم!

چرا دستش را بسته ايم و خانه نشينش كرده ايم و اجازه نمى دهيم خود را نشان دهد؟! آن آقا گفت: چرا براى تعجيل فرج دعا مى كنيد؟ آيا مى خواهيد بيايد و او را هم بكشيد؟! براى اين كه مزاحم خط و مرام و حكومت و حاكميّت شما خواهد بود. آنان كه ساير ائمه ـ عليهم السّلام ـ را كشتند ديوانه كه نبودند، بلكه سبب آن بى دينى بود، آيا الآن ديگر آنطور نيست؟!

ویرایش توسط یا صاحب الزمان (عج) : ۱۳۸۹/۰۷/۰۴ در ساعت ۲۳:۰۴
    مسابقه قرآني براي كانوني ها

▌▬◄جام حذفی کانون گفتمان قرآن►▬▐

منتظر حضور گرمتان هستيم...

صفحه 1 از 3 123 آخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

اشتراک گذاری

اشتراک گذاری