جهت مشاهده مطالب کارشناسان و کاربران در این موضوع کلیک کنید

موضوع: از کدام قسمت مناجات شعبانیه بیشتر لذت می برید؟
-
۱۳۸۸/۰۵/۱۲, ۰۸:۲۸ #1
- نوشته
- 2,426
- مورد تشکر
- 10,562 پست
- حضور
- 22 روز 22 ساعت 27 دقیقه
- دریافت
- 26
- آپلود
- 4
- گالری
-
28
از کدام قسمت مناجات شعبانیه بیشتر لذت می برید؟
از کدام قسمت مناجات شعبانیه بیشتر لذت می برید؟
واسمع ندآئی اذا نادیتک واقبل علی اذ انا جیتک فقد هربت الیک
وبشنو صدای ناله ام وقتی که ندایت کنم ورو آور بمن هنگامیکه منا جاتت میکنم من بسوی تو گرخته ام
ویرایش توسط seyed133 : ۱۳۸۸/۰۵/۱۴ در ساعت ۰۹:۳۲ دلیل: استقبال نکردن
به نام خدا
[SIGPIC][/SIGPIC]
کوچه هامان را به نام شهدا کردیم تا هر وقت نشانی منزلمان را می دهیم بدانیم از گذرگاه کدام شهید با آرامش به خانه می رسیم
(شادی روحشان صلوات)
آیت الله سید علی قاضی(ره) عارف کامل:در مستحبات عزاداری و زیارت سید الشهدا علیه السلام مسامحه ننماییدو روضه هفتگی و لو دو سه نفری داشته باشید که اسباب گشایش است.
منو دل کندن از دل بر محاله...
یا علی
-
تشکرها 4
-
۱۳۸۸/۰۵/۱۲, ۰۸:۳۹ #2
فَقَدْ هَرَبْتُ إِلَيْكَ وَ وَقَفْتُ بَيْنَ يَدَيْكَ مُسْتَكِينا لَكَ مُتَضَرِّعا إِلَيْكَ رَاجِيا لِمَا لَدَيْكَ ثَوَابِي وَ تَعْلَمُ مَا فِي نَفْسِي وَ تَخْبُرُ حَاجَتِي وَ تَعْرِفُ ضَمِيرِي وَ لا يَخْفَى عَلَيْكَ أَمْرُ مُنْقَلَبِي وَ مَثْوَايَ وَ مَا أُرِيدُ أَنْ أُبْدِئَ بِهِ مِنْ مَنْطِقِي وَ أَتَفَوَّهَ بِهِ مِنْ طَلِبَتِي وَ أَرْجُوهُ لِعَاقِبَتِي
خداوندا دعايم را بشنو... كه به سويت گريختهام و با حال خوارى و ناتوانى در محضرت ايستادهام و به خاطر بخشايندگى كه در آستانت سراغ دارم، پاداش نيك را اميدوارم و تو مىدانى آنچه در نفس من است و از حاجتم باخبرى و به ضميرم عارفى، و منزل نهايى و اقامتگاه ابديم بر تو پوشيده نيست، و آن سخنى را كه مىخواهم اظهار كنم و مطلبى را كه مىخواهم به زبان آورم و براى عافيت خويش اميدوارم، قبل از اظهار و بيان، بر همه آنها آگاهى
اگر دورم ز دیدارت دلیل بی وفایی نیست
وفا آنست که نامت را همیشه زیر لب دارم
-
تشکرها 4
-
۱۳۸۸/۰۵/۱۲, ۱۱:۴۲ #3
- نوشته
- 2,426
- مورد تشکر
- 10,562 پست
- حضور
- دریافت
- 26
- آپلود
- 4
- گالری
-
28
الهی:ان حرمتنی فمن ذا الذی یرزقنی وان خذلتنی فمن ذا الذی ینصر نی
خدایا:اگر محروم کنی مرا پس چه کسی مرا روزی دهد؟واگر خوار کنی تو مرا چه کسی مرا یاری کند.
به نام خدا
[SIGPIC][/SIGPIC]
کوچه هامان را به نام شهدا کردیم تا هر وقت نشانی منزلمان را می دهیم بدانیم از گذرگاه کدام شهید با آرامش به خانه می رسیم
(شادی روحشان صلوات)
آیت الله سید علی قاضی(ره) عارف کامل:در مستحبات عزاداری و زیارت سید الشهدا علیه السلام مسامحه ننماییدو روضه هفتگی و لو دو سه نفری داشته باشید که اسباب گشایش است.
یا علی
-
تشکرها 4
-
۱۳۸۸/۰۵/۱۴, ۱۴:۲۲ #4
- نوشته
- 10,035
- مورد تشکر
- 25,834 پست
- حضور
- 17 روز 15 ساعت 28 دقیقه
- دریافت
- 6
- آپلود
- 0
- گالری
-
2
إِلَهِي هَبْ لِي كَمَالَالانْقِطَاعِ إِلَيْكَ وَ أَنِرْ أَبْصَارَ قُلُوبِنَا بِضِيَاءِ نَظَرِهَاإِلَيْكَ حَتَّى تَخْرِقَ أَبْصَارُ الْقُلُوبِ حُجُبَ النُّورِ فَتَصِلَ إِلَىمَعْدِنِ الْعَظَمَةِ وَ تَصِيرَ أَرْوَاحُنَا مُعَلَّقَةً بِعِزِّقُدْسِكَ
الهى وارستگى از هرچيز و وابستگى و پيوستگى كامل به آستانت را موهبتم فرما و ديدگان دل ما را به فروغ نظر به خود، روشن ساز، تا ديدگان دل ما حجاب هاى نور را بدرد و به معدن عظمت واصل شود و جان هاى ما همچون شعاع بعزّ قدست، آويخته گردد.
( ولي خدايي اين مناجات اينقدر زيباست كه انتخاب قسمتيش خيلي سخته)
ویرایش توسط مجیب : ۱۳۸۸/۰۵/۱۴ در ساعت ۱۴:۲۷
یَا إِلَهِی وَ سَیِّدِی وَ مَوْلاَیَ وَ رَبِّی صَبَرْتُ عَلَى عَذَابِکَ فَکَیْفَ أَصْبِرُ عَلَى فِرَاقِکَ
اگه مي خواي اهل آسمون بهت رحم كنن به اهل زمين رحم كن
-
تشکرها 5
-
۱۳۸۸/۰۵/۱۵, ۰۷:۲۳ #5
- نوشته
- 2,426
- مورد تشکر
- 10,562 پست
- حضور
- دریافت
- 26
- آپلود
- 4
- گالری
-
28
الهی قد جرت علی نفسی فی النظرلها فلها الویل ان کم تغفر لها
خدایا من بخودم ستم کردم در تدبیر ان وای بر او((نفس)) اگر تو او رانیامورزی .
به نام خدا
[SIGPIC][/SIGPIC]
(شادی روحشان صلوات)
یا علی
-
-
۱۳۸۸/۰۵/۱۵, ۱۰:۴۲ #6
- نوشته
- 10,035
- مورد تشکر
- 25,834 پست
- حضور
- دریافت
- 6
- آپلود
- 0
- گالری
-
2
إِلَهِي أَقِمْنِي فِي أَهْلِوَلايَتِكَ مُقَامَ مَنْ رَجَا الزِّيَادَةَ مِنْ مَحَبَّتِكَ إِلَهِي وَأَلْهِمْنِي وَلَها بِذِكْرِكَ إِلَى ذِكْرِكَ وَ هِمَّتِي فِي رَوْحِ نَجَاحِأَسْمَائِكَ وَ مَحَلِّ قُدْسِكَ
الهى در كوى اهل ولايت خود، در اقامتگاه آن كس كه اميد افزونى محبّتت را دارد، اقامتم ده. خدايا شيفتگى به ذكرت را تا پايانى و نهايى آن به من الهام فرما و همّتم را در تحصيل آن نشاطى قرارده، كه از كاميابى اسها و محل قدست نشأت مىگيرد.
ویرایش توسط مجیب : ۱۳۸۸/۰۵/۱۵ در ساعت ۱۰:۴۳
یَا إِلَهِی وَ سَیِّدِی وَ مَوْلاَیَ وَ رَبِّی صَبَرْتُ عَلَى عَذَابِکَ فَکَیْفَ أَصْبِرُ عَلَى فِرَاقِکَ
-
-
۱۳۸۸/۰۵/۱۷, ۱۳:۵۲ #7
- نوشته
- 10,035
- مورد تشکر
- 25,834 پست
- حضور
- دریافت
- 6
- آپلود
- 0
- گالری
-
2
إِلَهِي إِنْ كَانَتِ الْخَطَايَا قَدْ أَسْقَطَتْنِي لَدَيْكَ فَاصْفَحْ عَنِّيبِحُسْنِ تَوَكُّلِي عَلَيْكَ إِلَهِي إِنْ حَطَّتْنِي الذُّنُوبُ مِنْ مَكَارِمِلُطْفِكَ فَقَدْ نَبَّهَنِي الْيَقِينُ إِلَى كَرَمِ عَطْفِكَ إِلَهِي إِنْأَنَامَتْنِي الْغَفْلَةُ عَنِ الاسْتِعْدَادِ لِلِقَائِكَ فَقَدْ نَبَّهَتْنِيالْمَعْرِفَةُ بِكَرَمِ آلائِكَ
الهى اگر خطاهايم مرا نزد تو ساقط ساخت، به حسن توكلى كه بر تو دارم از من درگذر. الهى اگر گناهانم از اوج مكارم لطفت به حضيض بى آبروئيم فرو افكند، سروش يقين، مرا به كرم عطوفتت آگهى و نويد داد. اى خدا اگر غفلت مرا از آمادگى لقاى توبه خواب غرور مبتلا ساخت، معرفت به نعمتهاى كرامتت بيدارم نمود
ویرایش توسط مجیب : ۱۳۸۸/۰۵/۱۷ در ساعت ۱۳:۵۳
-
-
۱۳۸۸/۰۵/۱۹, ۰۹:۴۳ #8
- نوشته
- 802
- مورد تشکر
- 2,188 پست
- حضور
- 12 ساعت 21 دقیقه
- دریافت
- 2
- آپلود
- 0
- گالری
-
9
يادداشت رهبرانقلاب درباره مناجات شعبانيه
بسمالله الرحمنالرحيم
دعا، وسيلهى مؤمن و ملجأ مضطر و رابطهى انسان ضعيف و جاهل با منبع فياض علم و قدرت است، و بشر بىرابطهى روحى با خدا و بدون عرض نياز به غنى بالذات، در عرصهى زندگى سرگشته و درمانده و هدر رفته است؛ «قل ما يعبؤا بكم ربىّ لولا دعاؤكم».
بهترين دعا آن است كه از سرمعرفتى عاشقانه به خدا و بصيرتى عارفانه به نيازهاى انسان انشا شده باشد، و اين را فقط در مكتب پيامبر خدا (صلّىاللَّهعليه والهوسلّم) و اهلبيت طاهرين او - كه اوعيهى علم پيامبر(ص) و وراث حكمت و معرفت اويند - مىتوان جست. ما بحمداللَّه ذخيرهيى بىپايان از ادعيهى مأثورهى از اهلبيت (عليهمالسّلام) داريم كه انس با آن، صفا و معرفت و كمال و محبت مىبخشد و بشر را از آلايشها پاكيزه مىسازد.
مناجات مأثورهى ماه شعبان - كه روايت شده اهلبيت (عليهمالسّلام) بر آن مداومت داشتند - يكى از دعاهايى است كه لحن عارفانه و زبان شيواى آن، با مضامين بسيار والا و سرشار از معارف عالىيى همراه است كه نظير آن را در زبانهاى معمولى و محاورات عادى نمىتوان يافت و اساساً با آن زبان قابل ادا نيست. اين مناجات، نمونهى كاملى از تضرع و وصف حال برگزيدهترين بندگان صالح خدا با معبود و محبوب خود و ذات مقدس ربوبى است. هم درس معارف است، هم اسوه و الگوى عرض حال و درخواست انسان مؤمن از خدا.
مناجاتهاى پانزدهگانه كه از امام زينالعابدين حضرت علىبنالحسين (عليهالسّلام) نقل شده، گذشته از خصوصيت بارز دعايى مأثور از اهلبيت (عليهمالسّلام)، اين مزيت را داراست كه به مناسبت حالات مختلف مؤمن، مناجاتها را انشا فرموده است.
خداوند به همه توفيق استفاضه و خودسازى به بركت اين كلمات مبارك را عنايت فرمايد.
آمين
1/10/69
مِنَ الْمُؤْمِنينَ رِجالٌ صَدَقُوا ما عاهَدُوا اللَّهَ عَلَيْهِ فَمِنْهُمْ مَنْ قَضى نَحْبَهُ وَ مِنْهُمْ مَنْ يَنْتَظِرُ وَ ما بَدَّلُوا تَبْديلامارا به دعا کاش نسازند فراموش
از مؤمنان مردانى هستند كه به پيمانى كه با خدا بسته بودند وفا كردند. بعضى بر سر پيمان خويش جان باختند و بعضى چشم به راهند و هيچ پيمان خود دگرگون نكردهاند
رندان سحر خیز که صاحب نفسانند
-
-
۱۳۸۸/۰۵/۲۴, ۰۸:۱۷ #9
زبان عشق و شيدايي:
خدایا! اگر میخواستی خوارم کنی، هدایتم نمیکردی، اگر میخواستی رسوایم کنی از عقوبت دنیا معافم نمیکردی . . .
خدایا! اگر مرا به جرمم بگیری، دستبه دامان عفوت میزنم،
اگر مرا به گناهانم مؤاخذه کنی، تو را به بخشایشتباز خواست میکنم .
اگر در دوزخم افکنی، به دوزخیان اعلام خواهم کرد که دوستت دارم . . .
هر چند در کنار طاعتت، عملم کوچک است، اما امیدم بسی بزرگ است، پس چگونه میتوانم از آستانت تهیدست و محروم برگردم؟ . . .»
اوج فرازهای بلند این دعا آنجاست که امام از خدایش «کمال انقطاع» میطلبد، از همه بریدن و به او پیوستن، جز فروغ او را ندیدن، چشم دل به نور کبریایی روشن ساختن، حجابهای نور را گسستن و به معدن عظمت رسیدن و جان را معلق درگاه ربوبی ساختن و به درگاه عزت و قدس او آویختن و در خلوت خدا، همدم او شدن و مدهوش جلال الهی گشتن . . .
الهی! هب لی کمال الانقطاع الیک و انر ابصار قلوبنا بضیاء نظرها الیک . . .
حضرت حيدر بنام فاطمه حساس بودخلقت از روز ازل مديون عطر ياس بوداي كه ره بستي ميان كوچه ها بر فاطمهگردنت را ميشكست آنجا اگر عباس بود
-
-
۱۳۸۸/۰۵/۲۴, ۰۹:۳۷ #10
- نوشته
- 2,426
- مورد تشکر
- 10,562 پست
- حضور
- دریافت
- 26
- آپلود
- 4
- گالری
-
28
به نام خدا
[SIGPIC][/SIGPIC]
(شادی روحشان صلوات)
یا علی
-
کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
اشتراک گذاری