صفحه 1 از 2 12 آخرین
جهت مشاهده مطالب کارشناسان و کاربران در این موضوع کلیک کنید   

موضوع: آيا ناز كردن زن باعث زير سوال رفتن عزت و غرور اقتدار مرد نمي شود؟

شروع کننده موضوع

نوشته
    263
    مورد تشکر
    345 پست
    حضور
    نامشخص
    دریافت
    3
    آپلود
    0
    گالری
    1

آيا ناز كردن زن باعث زير سوال رفتن عزت و غرور اقتدار مرد نمي شود؟

سلام خدمت دوستان عزيز.
    در فرهنگ ما ايرانيان اينگونه جا افتاده است كه زن اهل ناز است و مرد اهل نياز.بدين معني كه زنان بايدبراي شوهران خود ناز كنند و شوهران نيز ناز آنها را بخرند. با اين پيش زمينه بحث خود را شروع مي كنم.
    در جلسه اي كه با يكي از روحانيون (اهل صفا) داشتيم براي ما از روابط زن و شوهر با يكديگر صحبت كرد.او مي گفت كه زدن زنان خطا كار كار خوبيست و تعدد زوجين هم كه اسلام سفارش كرده است حتما بايد اجرا شود.اكثر بچه ها من جمله بنده به او ايراد گرفتيم كه چرا بايد همسر خود را كتك زد؟ و او گفت كه اين كار باعث مي شود تا زن به علاقه ي مردش نسبت به خود اطمينان پيدا كند.چرا كه اگر زن بطور مثال بدون اجازه شوهرش به مهماني رفت و مرد از او نپرسيد كه كجا وبا كي بوده است براي زن اين توهم ايجاد مي شود كه او براي شوهرش مهم نيست.
    او مي گفت كه شما جوانان دين دار باشيد و به نامحرم نگاه نكنيد و با آنها صحبت نكنيد تا پيش آنها اوبوهت داشته باشيد.در واقع منظور او بر اين بود كه بايد يك مرد هيبت و وقار داشته باشد تا هم باعث حفظ كانون گرم خانواده و هم باعث دلگرمي همسرش بشود.و در كل مردان دوست دارند كه زنانشان از آنها حساب ببرند.

از طرفي زنان هم اهل ناز كردن هستند.اينجا دوسوال پيش مي آيد :
    1-اولا ناز كردن زنان به چه معني ست؟
    آيا ناز كردن به معني اينست كه يك مرد بايد التماس زن را در هر موردي بكند؟آيا بايد براي انجام هر كاري بارها از او خواهش كند؟
    اگر اينطوري ست پس هيبت يك مرد چه مي شود؟پس غرور مردان كه فكر مي كنم با ارزش ترين چيز در زندگي شان است چه مي شود؟
    2-اگر مرد با هيبت و غرور (البته از نوع مفيدش) و با اقتدار با زنش رفتار كند پس حس ناز كردن زن را چه كسي بايد ارضا كند؟
    من زندگي افراد سالخورده و بعضا فوت شده اطرافم را مورد بررسي قرار دادم و به نكته جالبي هم رسيدم كه شايد گفتنش براي شما خالي از لطف نباشد :
    اكثر مرداني كه در قديم زندگي مي كردند اهل كتك و كتك كاري بوده اند.بطوري كه اگر زن از فرمان آنها سرپيچي مي كرد سروكارش با كرام الكاتبين بود.تا اينجاي امر را كه فهميدم فكر كردم كه زنان آنان بايد از آنها متنفر باشند.اما نكته جالب اينجاست كه نه تنها متنفر نبوده اند بلكه عاشق همسرانشان هم بوده اند و هرگز از آنها بدگويي هم نمي كردند...

با تحقيقاتي كه بنده در مورد نوع زنان كردم متوجه شدم كه آنان از مردان با اقتدار و غرور و عزت خوششان مي آيد.با اين اوصاف تكليف ناز كردن زنان چه مي شود؟البته من مطمئن هستم كه ناز كردن زنان تعريفي متفاوت با عرف جا افتاده در فرهنگ ما دارد.لذا از اساتيد محترم تقاضا مي كنم تا تعريف درستي از اين بابت به بنده و ساير دوستان كه فكر مي كنم سوال آنان هم باشد ارائه دهند. تعريفي كه با عمل به آن نه عزت مرد زير سوال برود و نه بي ناز كردن زنان بي توجه اي شود.
    با تشكر.

نوشته
    211
    مورد تشکر
    518 پست
    حضور
    12 ساعت 42 دقیقه
    دریافت
    0
    آپلود
    0
    گالری
    0

واااااااااااااااااااااااا كدوم روحانيييييييييي گفته زنها را بايددددددددددددددددد زدددددددددددددددددددددددد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟چ ه چيزهايي جديدا به نام اسلام در مي ايد دوره دوره اخرالزمانه ديگه هركي از جايي دلگيره مي گه اسلام اين و گفته حتما بايد انجامش داد.شايد دل اون روحاني از زنش خونه پاي دين را وسط كشيده تا كارش را توجيه كند.ديگه نشنوم از اين حرفها زده بشه هاااااااااااااا
    ویرایش توسط نسيم وصل : ۱۳۸۸/۰۵/۱۳ در ساعت ۱۶:۴۴

چه انتظار عجيبي!
    تو بين منتظران هم عزيز من چه غريبي!
    عجيب تر که چه آسان نبودنت شده عادت!
    چه کودکانه سپرديم دل به بازي قسمت!
    چه بي خيال نشستيم، چه کوششي چه وفايي؟
    فقط نشستم و گفتم: خدا کند که بيايي!!!

نوشته
    466
    مورد تشکر
    1,133 پست
    حضور
    نامشخص
    دریافت
    1
    آپلود
    3
    گالری
    2

با سلام
    حضرت محمد(ص) ميفرمايند: اف برمرداني كه بر زنانشان دست دراز ميكنند زن ميوه دل مرد است و مرد بايد از اين نعمت به خوبي مراقبت كند
    در كتاب ايين زناشويي نوشته ويليام.چ حرف شما(كه چرا بايد همسر خود را كتك زد؟ و او گفت كه اين كار باعث مي شود تا زن به علاقه ي مردش نسبت به خود اطمينان پيدا كند) نقل شده است كه 100درجه عقايد اين نويسنده با مباني اسلامي اختلاف داره
    اگه زمان قديم مثال زده شده كه همه اينطور نبوده چرا از خصوصيات زن پرستي مردان گذشته چيزي نگفتيد كه اگر زنشون رو ميزدن از روي طرز فكر اون موقع براي زنشون ميمردن وعاشقشون بودن اگه زن دوستشون داشت از روي گذشت بود عشق وگرنه ما در اون زمان طلاق هم داشتيم (او مي گفت كه شما جوانان دين دار باشيد و به نامحرم نگاه نكنيد و با آنها صحبت نكنيد تا پيش آنها اوبوهت داشته باشيد.در واقع منظور او بر اين بود كه بايد يك مرد هيبت و وقار داشته باشد تا هم باعث حفظ كانون گرم خانواده و هم باعث دلگرمي همسرش بشود.و در كل مردان دوست دارند كه زنانشان از آنها حساب ببرند)حرف اول شما باقسمت دوم فرمايشاتتون كاملا دور از همه منظور از اينكه به نامحرم نگاه نكنيد تا پش او ابوهت داشته باشيد اينكه محجوب به حيا باشيد طبق گفته امير مومنان حيا در گفتار در رفتاردر نگاه باعث دوستي ومحبت ميشه نه اينكه حساب بردن منظور استادتون 100درصد ايني نبوده كه شما برداشت كرديد
    وحالا جواب سوالاتتون:
    1-زيبايي زن به لطافتشه يعني طناز بودن چيزي كه باعث فرق بين زن و مرد ميشه
    تو زندگي زناشويي براي پايداري اين اصل بايد باشه اگه درست نبود امام رضا چرا فرمودند:در مسائل زناشويي اول زنان راضي شوند ناز زن خريدني مرده (البته نه در حد بي اعتنايي)در حدي كه شيرين باشه همان طور كه حضرت محمد فرمودند:در داخل خانه مرد بدون غرور وغلام زن باشه وزن مطيع مرد پس اينهم با غرور مرد و شكستن اون ربطي نداره
    2-امام علي درغرور بيهمتا بودند اما در خانه از بچه ها نگهداري ميكردند در كارهاي خونه به حضرت زهرا كمك ميكردند مطمئن باشيد ناز هم مكشيدند قربان صدقه حضرت هم ميرفتند ما تو اين مكتب بايد درس بخونيم و......
    در ضمن در قديم همچين خبرايي نبوده اگر هم بوده بندرت بوده
    شما كلي گيرندتون مشكل داره(شوخي) برداشت هاتون از صحبتهاي استادتون كاملا اشتباه بوده
    من حاضرم اگه شما قانع نشديد دوباره باهاتون صحبت كنم
    حضرت حيدر بنام فاطمه حساس بود
    خلقت از روز ازل مديون عطر ياس بود
    اي كه ره بستي ميان كوچه ها بر فاطمه
    گردنت را ميشكست آنجا اگر عباس بود

نوشته
    364
    مورد تشکر
    366 پست
    حضور
    نامشخص
    دریافت
    2
    آپلود
    0
    گالری
    0

نقل قول نوشته اصلی توسط behnam-soft نمایش پست
    سلام خدمت دوستان عزيز.
    در فرهنگ ما ايرانيان اينگونه جا افتاده است كه زن اهل ناز است و مرد اهل نياز.بدين معني كه زنان بايدبراي شوهران خود ناز كنند و شوهران نيز ناز آنها را بخرند. با اين پيش زمينه بحث خود را شروع مي كنم.
    در جلسه اي كه با يكي از روحانيون (اهل صفا) داشتيم براي ما از روابط زن و شوهر با يكديگر صحبت كرد.او مي گفت كه زدن زنان خطا كار كار خوبيست و تعدد زوجين هم كه اسلام سفارش كرده است حتما بايد اجرا شود.اكثر بچه ها من جمله بنده به او ايراد گرفتيم كه چرا بايد همسر خود را كتك زد؟ و او گفت كه اين كار باعث مي شود تا زن به علاقه ي مردش نسبت به خود اطمينان پيدا كند.چرا كه اگر زن بطور مثال بدون اجازه شوهرش به مهماني رفت و مرد از او نپرسيد كه كجا وبا كي بوده است براي زن اين توهم ايجاد مي شود كه او براي شوهرش مهم نيست.
    او مي گفت كه شما جوانان دين دار باشيد و به نامحرم نگاه نكنيد و با آنها صحبت نكنيد تا پيش آنها اوبوهت داشته باشيد.در واقع منظور او بر اين بود كه بايد يك مرد هيبت و وقار داشته باشد تا هم باعث حفظ كانون گرم خانواده و هم باعث دلگرمي همسرش بشود.و در كل مردان دوست دارند كه زنانشان از آنها حساب ببرند.

آيا ناز كردن به معني اينست كه يك مرد بايد التماس زن را در هر موردي بكند؟آيا بايد براي انجام هر كاري بارها از او خواهش كند؟
    اگر اينطوري ست پس هيبت يك مرد چه مي شود؟پس غرور مردان كه فكر مي كنم با ارزش ترين چيز در زندگي شان است چه مي شود؟
    2-اگر مرد با هيبت و غرور (البته از نوع مفيدش) و با اقتدار با زنش رفتار كند پس حس ناز كردن زن را چه كسي بايد ارضا كند؟
    من زندگي افراد سالخورده و بعضا فوت شده اطرافم را مورد بررسي قرار دادم و به نكته جالبي هم رسيدم كه شايد گفتنش براي شما خالي از لطف نباشد :
    اكثر مرداني كه در قديم زندگي مي كردند اهل كتك و كتك كاري بوده اند.بطوري كه اگر زن از فرمان آنها سرپيچي مي كرد سروكارش با كرام الكاتبين بود.تا اينجاي امر را كه فهميدم فكر كردم كه زنان آنان بايد از آنها متنفر باشند.اما نكته جالب اينجاست كه نه تنها متنفر نبوده اند بلكه عاشق همسرانشان هم بوده اند و هرگز از آنها بدگويي هم نمي كردند...

با تحقيقاتي كه بنده در مورد نوع زنان كردم متوجه شدم كه آنان از مردان با اقتدار و غرور و عزت خوششان مي آيد.با اين اوصاف تكليف ناز كردن زنان چه مي شود؟البته من مطمئن هستم كه ناز كردن زنان تعريفي متفاوت با عرف جا افتاده در فرهنگ ما دارد.لذا از اساتيد محترم تقاضا مي كنم تا تعريف درستي از اين بابت به بنده و ساير دوستان كه فكر مي كنم سوال آنان هم باشد ارائه دهند. تعريفي كه با عمل به آن نه عزت مرد زير سوال برود و نه بي ناز كردن زنان بي توجه اي شود.
    با تشكر.

ببینید موضوع زدن زن قبلا هم در اینجا بحث شده بود و جواب هم داده شد که بعضی از مفسرین قرآن معتقدند فعل ضرب که مورد نظر آخوند مورد نظر شماست، در اینجا به معنای زدن نیست بلکه به معنای کوتاه آمدن و کنار آمدنه. این فعل ۵ یا ۶ معنی مختلف داره.

حالا چرا زن های قدیمی با وجود اینکه از شوهرانشون کتک میخوردند اما باز هم دوستشون داشتند برای اینه که زنهای قدیمی تربیتشون این بوده. چشم و گوششون بسته بوده. و الا شما یک مدت همسرت رو بزن ببین باهات زندگی میکنه یا نه.برو تو این دادگاههای خانواده ببین چقدر زنها میان برای طلاق چرا که شوهرانشون دست به زن دارند.

این تفکرات، قرون وسطایی هستن. ما مسلمانیم معتقدیم زن احترام داره معتقدیم زن طفیلی مرد نیست. مرد نباید زنش رو سربار خودش بدونه.

اما در مورد ناز کردن الکی، شما لازم نبود این همه داستان تعریف کنید. هر کاری از حد بگذره خطاست.

نوشته
    155
    مورد تشکر
    155 پست
    حضور
    نامشخص
    دریافت
    0
    آپلود
    0
    گالری
    0

ناز کردن زن یه بحثیه... وغرور مرد یه چیز دیگه...

ناز کردن زن در ذاتش ... همین طور که غرور در ذات انسان هست.... کتک زن یه امر مفنی هست... مگه زن کیسه بوکسه که عضلاتشو نشون بده.... یه چیز اختراع شده به اسم تفاهم... حضرت ایوب.. زنش کاری کرد که اون خبر نداشت... که رفت موهاشو فروخت تا پول بیاره وکار بدی نکرد ولی چون بدون اجازه حضرت ایوب بود... اون میخواست تنبیهش کنه... اونو با چی زد فکر میکنید؟؟؟ با یه شاخه زد... همین طور که حضرت محمد(ص) می گوید: البنت ریحانه ولیست قهرمانه......

شروع کننده موضوع

نوشته
    263
    مورد تشکر
    345 پست
    حضور
    نامشخص
    دریافت
    3
    آپلود
    0
    گالری
    1

از نظرات بسيار كوبنده شما دوستان كمال تشكر را دارم !!!
    بنده شخصا اعتقادي به زدن زن ندارم چرا كه به طرف مقابلم احترام مي گذارم و مطمئنا
    عاشق همسرم بوده ام كه با او ازدواج كرده ام.اگر مي بينيد كه بحث زدن زن را مطرح كردم
    به صرف اين بود كه ببينم شما دوستان چقدر با نظر آن روحاني موافق يا مخالفيد.و اين نظر نظر آن روحاني بود نه بنده و بنده هم در نوشته هايم گفتم كه من و ساير بچه ها به او در اين مورد اعتراض كرديم.
    پس موضع من كاملا روشن شد ! من كسي هستم كه به همسرم احترام مي گذارم و آن را دوست دارم .

لطفا بحث را از مسير اصلي خودش منحرف نكنيم.از اينجاي امر به بعد را مايلم كه خانم هاي سايت به عهده بگيرند تا آقايان سايت و بنده با راه هاي ناز كردن زنان و اينكه در مقابل آن بايد چكار كرد و اصولا در اين مواقع زن چه انتظاري از شوهرش دارد آشنا شويم تا بهترين جواب را به همسرانمان بدهيم.
    البته انشاالله بعد از تعاريف خانم ها نوبت آقايان هم در مورد اقتدار و عزت خواهد شد...

نوشته
    1,426
    مورد تشکر
    5,443 پست
    حضور
    16 روز 13 ساعت 47 دقیقه
    دریافت
    12
    آپلود
    2
    گالری
    107

ببخشیدا ایشان روحانی نبودند شما اشتباه گرفتید یا شخصی بودند تو لباس روحانی
    کسانی هستند که میخواهند جوانها را نسبت به روحانیت بدبین کنند
    البته اینو میشه گفت که همه روحانیون اینطور نیستند
    بلااخره خوب بد داره مثل پزشک معالج که میگردی یه پزشک خوب پیدا میکنی به شما توصیه میکنم دور یه همچین روحانی رو خط بکشی چون از نظر عقلی حرفاش خلاف اسلام هست

یا علی

نوشته
    1,032
    مورد تشکر
    2,937 پست
    حضور
    نامشخص
    دریافت
    1
    آپلود
    0
    گالری
    0

نقل قول نوشته اصلی توسط behnam-soft نمایش پست
    سلام خدمت دوستان عزيز.

با تشكر.
    با سلام و تشكر
    در مورد بحث كتك زدن زن يكي از تاپيكهايي كه بصورت مبسوط تمامي شبهات رو در اين خصوص مطرح كرده است را مي توانيد از اينجا ببينيد ( پست شماره 471 به بعد ) .
    اما در مورد ناز كردن خانمها :
    بحث در اين مورد قدري عمق بيشتري ميطلبه
    مساله ناز در زنها به ممدوح و مذموم تقسيم مي شود ، حدود و شرايط دارد و مسائل ظريف ديگر كه مرتبط با اين موضوع است اما با نامهاي ديگر مشهور شده است و تحت مباحث ديگري مورد بررسي قرار گرفته است .
    مثلا زن در برخورد با نامحرم بايد تكبر داشته باشد ، اين تكبر كه حاكي از بي نيازي به ايجاد ارتباط با نامحرم است و به هيچ وجه نبايد محقق شودبي توجهي ممدوح است .
    مورد ديگر در امر انتخاب همسر است كه عموما و غالبا اظهار اين مساله با مرد است زيرا زن ميل به محبوب بودن و مطلوب واقع شدن دارد و عدم طرح مساله از سوي زن عموما ممدوح تلقي مي شود .
    مورد سوم برخورد با همسر است در اين مورد هم بايد مساله مهمي را مد نظر قرار داد و آن اينكه نياز به توجه همسر با بروز رفتارهاي دون شان همسر همراه نباشد ، در حقيقت زنان بايد به نكات ظريفي در برخورد با همسرانشان دقت كنند تا اين ارتباط صحيح عاطفي با رفتارهاي مذمومي كه در شان زندگي مشترك نيست ، خلط نشود .
    ویرایش توسط fatememeshkat : ۱۳۸۸/۰۵/۱۳ در ساعت ۲۲:۱۹
    إِذْ تَلَقَّوْنَهُ بِأَلْسِنَتِكُمْ وَتَقُولُونَ بِأَفْوَاهِكُم مَّالَيْسَ لَكُم بِهِ عِلْمٌ وَتَحْسَبُونَهُ هَيِّنًا وَهُوَ عِندَ اللَّهِعَظِيمٌ
    وَلَوْلَا إِذْ سَمِعْتُمُوهُ قُلْتُم مَّا يَكُونُ لَنَا أَن نَّتَكَلَّمَ بِهَذَا سُبْحَانَكَ هَذَا بُهْتَانٌ عَظِيمٌ

آنگاه كه آن [بهتان] را از زبان يكديگر مى‏گرفتيد و با زبانهاى خود چيزىرا كه بدان علم نداشتيد مى‏گفتيد و مى‏پنداشتيد كه كارى سهل و ساده است بااينكه آن [امر] نزد خدا بس بزرگ بود
    و [گر نه] چرا وقتى آن را شنيديد نگفتيد براى ما سزاوار نيست كه در اين [موضوع] سخن گوييم [خداوندا] تو منزهى اين بهتانى بزرگ است
    سوره نور آيات 16 و 17

حضرت زهرا (س) :
    کسی که عبادت های خالصانه خود را به سوی خدا فرستد، پروردگار بزرگ برترین مصلحت را به سویش فرو خواهد فرستاد.
    :salavat(10):
    رسول اکرم(ص):
    الحیاءحسن و لکن فی النساءأحسن؛
    حیا خوب است ولی برای زنان خوب تر است.

نوشته
    1,032
    مورد تشکر
    2,937 پست
    حضور
    نامشخص
    دریافت
    1
    آپلود
    0
    گالری
    0

آيا ناز كردن زن باعث زير سوال رفتن عزت و غرور اقتدار مرد نمي شود؟
    با توجه به تقسيم بندي فوق در مورد برخورد زن با نامحرم بي توجهي زن - بخوانيد ناز - از نظر مرد نيز پسنديده است و مردان در اين زمينه اگر غرورشان شكسته نيز شود تلقي زير سوال رفتن ندارند .
    در خصوص انتخاب همسر نيز معمولا اگر پذيرش طرف مقابل - زن - را به همراه داشته باشد پس از اقدام اوليه از سوي مرد ، پاسخ مثبت داده مي شود لذا باز هم غرور او لطمه نمي بيند .
    در مورد سوم نيز زنان موظفند طبق آموزه هاي ديني و اخلاقي خانوادگي و تاكيد روايات در انجام وظايف خويش در قبال همسر كوشا باشند و مردان نيز دقيقا بر طبق همان آموزه ها موظفند به همسرانشان توجه كافي مبذول نمايند اين توجه و بيان آن ارضا كننده نيازمندي زن به عنايت همسرش مي باشد .
    إِذْ تَلَقَّوْنَهُ بِأَلْسِنَتِكُمْ وَتَقُولُونَ بِأَفْوَاهِكُم مَّالَيْسَ لَكُم بِهِ عِلْمٌ وَتَحْسَبُونَهُ هَيِّنًا وَهُوَ عِندَ اللَّهِعَظِيمٌ
    وَلَوْلَا إِذْ سَمِعْتُمُوهُ قُلْتُم مَّا يَكُونُ لَنَا أَن نَّتَكَلَّمَ بِهَذَا سُبْحَانَكَ هَذَا بُهْتَانٌ عَظِيمٌ

آنگاه كه آن [بهتان] را از زبان يكديگر مى‏گرفتيد و با زبانهاى خود چيزىرا كه بدان علم نداشتيد مى‏گفتيد و مى‏پنداشتيد كه كارى سهل و ساده است بااينكه آن [امر] نزد خدا بس بزرگ بود
    و [گر نه] چرا وقتى آن را شنيديد نگفتيد براى ما سزاوار نيست كه در اين [موضوع] سخن گوييم [خداوندا] تو منزهى اين بهتانى بزرگ است
    سوره نور آيات 16 و 17

حضرت زهرا (س) :
    کسی که عبادت های خالصانه خود را به سوی خدا فرستد، پروردگار بزرگ برترین مصلحت را به سویش فرو خواهد فرستاد.
    :salavat(10):
    رسول اکرم(ص):
    الحیاءحسن و لکن فی النساءأحسن؛
    حیا خوب است ولی برای زنان خوب تر است.

شروع کننده موضوع

نوشته
    263
    مورد تشکر
    345 پست
    حضور
    نامشخص
    دریافت
    3
    آپلود
    0
    گالری
    1

نقل قول نوشته اصلی توسط fatememeshkat نمایش پست
    با توجه به تقسيم بندي فوق در مورد برخورد زن با نامحرم بي توجهي زن - بخوانيد ناز - از نظر مرد نيز پسنديده است و مردان در اين زمينه اگر غرورشان شكسته نيز شود تلقي زير سوال رفتن ندارند .
    با سلام و تشكر از پاسخ شما.
    شايد من نتوانستم منظور خود را به خوبي شرح دهم.منظور من اينست كه وقتي مي گويند زني ناز مي كند اين ناز چيست؟اينكه مثلا چيزي را قبول نمي كند ناز كردن است؟اگر اينطوري باشد اگر طرف واقعا چيزي را نخواهد ما بايد به رسم ناز خري مدام به او اصرار كنيم؟
    لطفا در مورد روش هاي ناز كردن زنان و اينكه از كجا بايد فهميد توضيحات بيشتري بدهيد.

صفحه 1 از 2 12 آخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

اشتراک گذاری

اشتراک گذاری