جهت مشاهده مطالب کارشناسان و کاربران در این موضوع کلیک کنید

موضوع: آيا ناز كردن زن باعث زير سوال رفتن عزت و غرور اقتدار مرد نمي شود؟
-
۱۳۸۸/۰۵/۱۳, ۱۳:۲۶ #1
- نوشته
- 263
- مورد تشکر
- 345 پست
- حضور
- نامشخص
- دریافت
- 3
- آپلود
- 0
- گالری
-
1
آيا ناز كردن زن باعث زير سوال رفتن عزت و غرور اقتدار مرد نمي شود؟
سلام خدمت دوستان عزيز.
در فرهنگ ما ايرانيان اينگونه جا افتاده است كه زن اهل ناز است و مرد اهل نياز.بدين معني كه زنان بايدبراي شوهران خود ناز كنند و شوهران نيز ناز آنها را بخرند. با اين پيش زمينه بحث خود را شروع مي كنم.
در جلسه اي كه با يكي از روحانيون (اهل صفا) داشتيم براي ما از روابط زن و شوهر با يكديگر صحبت كرد.او مي گفت كه زدن زنان خطا كار كار خوبيست و تعدد زوجين هم كه اسلام سفارش كرده است حتما بايد اجرا شود.اكثر بچه ها من جمله بنده به او ايراد گرفتيم كه چرا بايد همسر خود را كتك زد؟ و او گفت كه اين كار باعث مي شود تا زن به علاقه ي مردش نسبت به خود اطمينان پيدا كند.چرا كه اگر زن بطور مثال بدون اجازه شوهرش به مهماني رفت و مرد از او نپرسيد كه كجا وبا كي بوده است براي زن اين توهم ايجاد مي شود كه او براي شوهرش مهم نيست.
او مي گفت كه شما جوانان دين دار باشيد و به نامحرم نگاه نكنيد و با آنها صحبت نكنيد تا پيش آنها اوبوهت داشته باشيد.در واقع منظور او بر اين بود كه بايد يك مرد هيبت و وقار داشته باشد تا هم باعث حفظ كانون گرم خانواده و هم باعث دلگرمي همسرش بشود.و در كل مردان دوست دارند كه زنانشان از آنها حساب ببرند.
از طرفي زنان هم اهل ناز كردن هستند.اينجا دوسوال پيش مي آيد :
1-اولا ناز كردن زنان به چه معني ست؟
آيا ناز كردن به معني اينست كه يك مرد بايد التماس زن را در هر موردي بكند؟آيا بايد براي انجام هر كاري بارها از او خواهش كند؟
اگر اينطوري ست پس هيبت يك مرد چه مي شود؟پس غرور مردان كه فكر مي كنم با ارزش ترين چيز در زندگي شان است چه مي شود؟
2-اگر مرد با هيبت و غرور (البته از نوع مفيدش) و با اقتدار با زنش رفتار كند پس حس ناز كردن زن را چه كسي بايد ارضا كند؟
من زندگي افراد سالخورده و بعضا فوت شده اطرافم را مورد بررسي قرار دادم و به نكته جالبي هم رسيدم كه شايد گفتنش براي شما خالي از لطف نباشد :
اكثر مرداني كه در قديم زندگي مي كردند اهل كتك و كتك كاري بوده اند.بطوري كه اگر زن از فرمان آنها سرپيچي مي كرد سروكارش با كرام الكاتبين بود.تا اينجاي امر را كه فهميدم فكر كردم كه زنان آنان بايد از آنها متنفر باشند.اما نكته جالب اينجاست كه نه تنها متنفر نبوده اند بلكه عاشق همسرانشان هم بوده اند و هرگز از آنها بدگويي هم نمي كردند...
با تحقيقاتي كه بنده در مورد نوع زنان كردم متوجه شدم كه آنان از مردان با اقتدار و غرور و عزت خوششان مي آيد.با اين اوصاف تكليف ناز كردن زنان چه مي شود؟البته من مطمئن هستم كه ناز كردن زنان تعريفي متفاوت با عرف جا افتاده در فرهنگ ما دارد.لذا از اساتيد محترم تقاضا مي كنم تا تعريف درستي از اين بابت به بنده و ساير دوستان كه فكر مي كنم سوال آنان هم باشد ارائه دهند. تعريفي كه با عمل به آن نه عزت مرد زير سوال برود و نه بي ناز كردن زنان بي توجه اي شود.
با تشكر.
-
-
۱۳۸۸/۰۵/۱۳, ۱۶:۳۹ #2
- نوشته
- 211
- مورد تشکر
- 518 پست
- حضور
- 12 ساعت 42 دقیقه
- دریافت
- 0
- آپلود
- 0
- گالری
- 0
واااااااااااااااااااااااا كدوم روحانيييييييييي گفته زنها را بايددددددددددددددددد زدددددددددددددددددددددددد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟چ ه چيزهايي جديدا به نام اسلام در مي ايد دوره دوره اخرالزمانه ديگه هركي از جايي دلگيره مي گه اسلام اين و گفته حتما بايد انجامش داد.شايد دل اون روحاني از زنش خونه پاي دين را وسط كشيده تا كارش را توجيه كند.ديگه نشنوم از اين حرفها زده بشه هاااااااااااااا
ویرایش توسط نسيم وصل : ۱۳۸۸/۰۵/۱۳ در ساعت ۱۶:۴۴