جهت مشاهده مطالب کارشناسان و کاربران در این موضوع کلیک کنید   

موضوع: كپلر در جستجوي دنيايي ناشناخته

  1. #1
    شروع کننده موضوع

    تاریخ عضویت
    جنسیت خرداد ۱۳۸۸
    نوشته
    41
    مورد تشکر
    131 پست
    حضور
    نامشخص
    دریافت
    9
    آپلود
    0
    گالری
    0

    كپلر در جستجوي دنيايي ناشناخته




    تلسكوپ فضايي كپلر يكي از تلسكوپ‌هاي فضايي بسيار دقيق ناسا است. اين تلسكوپ در حقيقت يك ابزار نورسنجي است كه از حساسيت بسيار بالايي در شناخت سيارات جديد برخوردار است.


    كپلر سال‌ها به يك ستاره خيره مي‌شود تا بتواند كوچك‌ترين تغييرات ايجاد شده در شدت روشنايي اين ستاره را كه مي‌تواند نشان دهنده عبور يك سياره از مقابل اين ستاره باشد مورد بررسي قرار دهد. چنين تغييراتي بسيار زودگذر و آني هستند. شايد بتوان گفت تغيير ايجاد شده در شدت نور يك ستاره شبيه به عبور يك پشه از مقابل نورچراغ‌هاي جلوي يك اتومبيل باشد كه ديدن آن نياز به دقت بسيار بالايي دارد. آنچه شرايط را اندكي پيچيده‌تر مي‌كند اين است كه ممكن است يك سياره كمتر از يك بار در سال از مقابل ستاره‌اش عبور كند و وقتي چنين اتفاقي مي‌افتد نيز ممكن است تنها مدت زمان كوتاهي به طول انجامد. بنابراين كپلر به گونه‌اي تنظيم مي‌شود كه براي يك دوره زماني سه سال و نيمه بتواند گروهي از ستارگان را تحت كنترل قرار دهد و كوچك‌ترين تغييرات ايجاد شده در سطح آنها را شناسايي كند. براين اساس احتمال اين كه بتوانيم يكي از اين لحظات بسيار زود گذر و نادر را شناسايي كنيم به ميزان قابل توجهي افزايش خواهد يافت. اگر چه كپلر به دور زمين مي‌چرخد اما ميدان ديد آن به گونه‌اي تنظيم مي‌شود كه بتواند براي مدت زمان مشخصي، قسمتي از فضاي دور دست را تحت كنترل قرار دهد.
    از آنجايي كه معمولا ستاره‌هاي بي‌شماري وجود دارند كه در جستجوي نشانه‌هايي از سيارات در حال چرخش به دور آنها هستيم معمولا اين منطقه توسط سازمان فضايي ناسا مشخص مي‌شود. نور ستارگان پس از برخورد به آينه اوليه اين تلسكوپ بر روي دوربين‌هاي شارژ همزمان كه در قسمت ديگري از تلسكوپ نصب شده‌اند متمركز خواهد شد. دوربين شارژ همزمان از عملكرد مشابه دوربين شارژ همزمان دوربين‌هاي ديجيتالي برخوردار است. اين دوربين نوعي دوربين حالت جامد است كه داراي سلول‌هاي حساس به نور بوده و بسته بشدت نور دريافتي، ولتاژهاي مختلفي را توليد مي‌كند. اين دوربين بسيار حساس قادر است تغييرات بسيار جزيي ايجاد شده در شدت نور ستارگان را كه ناشي از عبور يك سياره از مقابل آنها است شناسايي كند. كپلر در ميدان ديد خود به طور همزمان يكصدهزار ستاره را تحت نظر قرار مي‌دهد و براي مدت زمان سه و سال و نيم بي‌وقفه به كار خود ادامه مي‌دهد تا لحظه بسيار زود گذر عبور يك سياره از مقابل يك ستاره را از دست ندهد. هر سياره معمولا در فاصله زماني مشخصي از مقابل يك ستاره عبور مي‌كند و درست در همين موقع است كه تلسكوپ فضايي كپلر مي‌تواند آن را شناسايي كند. كپلر از دقت بسيار بالايي در تشخيص سياره‌هايي به اندازه زمين در منطقه قابل سكونت اطراف يك ستاره برخوردار است و پيش‌بيني مي‌شود با استفاده از آن بتوان سياراتي را كه در آنها احتمال وجود حيات بيشتر است را شناسايي كند.
    ویرایش توسط عذرا : ۱۳۸۸/۰۵/۱۵ در ساعت ۱۸:۴۴
    چرا تو ای شکسته دل خدا خدا نمی کنی
    خدای چاره ساز را چرا صدا نمی کنی
    به هرلب دعای تو فرشته بوسه می زند
    برای درد بی امان چرا دعا نمی کنی




  2. تشکرها 2


اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

موضوعات مشابه

  1. پاسخ: 116
    آخرين نوشته: ۱۳۸۹/۰۶/۲۷, ۱۸:۳۱
  2. جن و فرشته چه تفاوتهايي دارند ؟
    توسط ║★║فاطمی║★║ در انجمن سایر مباحث اعتقادی در قرآن
    پاسخ: 2
    آخرين نوشته: ۱۳۸۹/۰۶/۲۱, ۱۷:۰۶
  3. زيبايي و اصل و نصب بدون اخلاق ارزش ندارد!
    توسط غريب در انجمن عرفان ناب
    پاسخ: 0
    آخرين نوشته: ۱۳۸۹/۰۶/۲۰, ۲۰:۱۵
  4. گفتگوبين صدف وعروس دريايي
    توسط نجم الثاقب در انجمن حجاب و پوشش اسلامي
    پاسخ: 10
    آخرين نوشته: ۱۳۸۹/۰۶/۰۶, ۰۸:۳۲
  5. بررسي روايي مساله فتنه و امتحان الهي
    توسط theological در انجمن سایر مباحث اعتقادی در قرآن
    پاسخ: 0
    آخرين نوشته: ۱۳۸۸/۱۱/۱۸, ۱۶:۴۲

کلمات کلیدی این موضوع

اشتراک گذاری

اشتراک گذاری

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •  
^

ورود

ورود