جهت مشاهده مطالب کارشناسان و کاربران در این موضوع کلیک کنید







موضوع: چراماهمواره ازخدادرخواست هدايت مى كنيم؟معصومین چرا؟
-
۱۳۸۸/۰۵/۱۷, ۱۱:۲۴ #1
- تاریخ عضویت
ارديبهشت ۱۳۸۸
- نوشته
- 1,032
- مورد تشکر
- 4,882 پست
- حضور
- 29 روز 12 ساعت 26 دقیقه
- دریافت
- 26
- آپلود
- 0
- گالری
-
72
چراماهمواره ازخدادرخواست هدايت مى كنيم؟معصومین چرا؟
چرا ما همواره از خدا درخواست هدايت به صراط مستقيم مى كنيم، مگر ما گمراهيم؟وانگهى به فرضى كه اين سخن از ما زيبنده باشد از پيامبر و امامان كه نمونه انسان كامل بودند چه معنى دارد؟!
ویرایش توسط askari110 : ۱۳۸۸/۰۵/۱۸ در ساعت ۰۹:۳۹ دلیل: تغییر عنوان (طولانی بودن عنوان)
من حیدریم...
سَر به سَرم مگذارید...
-
-
۱۳۸۸/۰۵/۱۷, ۲۰:۰۵ #2
- تاریخ عضویت
فروردين ۱۳۸۶
- نوشته
- 1,957
- مورد تشکر
- 3,494 پست
- حضور
- نامشخص
- دریافت
- 28
- آپلود
- 0
- گالری
- 0
با سلام به شما دوست خوب
دليلش اينه كه انسان همواره در مرز هدايت وگمراهي است... لذا دعا ميكنه كه از اين لحظه به بعد درراه مستقيم باشه ... آيا شما مطمئن هستي در آينده هم در صراط مستقيمي؟! پس بايد از خدا بخواهيم همواره مارا درحال وآينده به راه مستقيم هدايت كنه... اين از زيبنده ترين سخن است كه از بهترين انسانها يعني پيامبر وامامان تبيين شد.
موفق باشيد
الهمّ صلّ علی محمّد وآل محمّد
-
۱۳۸۸/۰۵/۱۸, ۰۸:۳۵ #3
چون كه ما اونقدر با مرام نيستيم كه وقتي الله متعال به ما يك لطفي ميكند ما دوباره بيمعرفتي ميكنيم و بيخيال خداميشويم . مشكل اساسي ما اين است كه با خداي مهربان راست و صادق نيستميم
نصرمن الله وفتح قريب
-
تشکر
-
۱۳۸۸/۰۵/۱۸, ۰۹:۳۵ #4
- تاریخ عضویت
فروردين ۱۳۸۶
- نوشته
- 850
- مورد تشکر
- 3,450 پست
- حضور
- 35 دقیقه
- دریافت
- 1
- آپلود
- 0
- گالری
-
9
با سلامدرپاسخ سؤال اول شما باید عرض کنیم که: انسانی که در مسير هدايت است هر لحظه بيم لغزش و انحراف درباره او مى رود و به همين دليل بايد خود را در اختيار پروردگار بگذارد و تقاضا كند كه او را بر راه راست ثابت نگهدارد. و علاوه، هدايت همان پيمودن طريق تكامل است كه انسان تدريجاً مراحل نقصان را پشت سر بگذارد و به مراحل بالاتر برسد.
مثل وجود ما و همه موجودات همانند لامپ هاي برق است و چنانچه مي دانيم گرچه نور لامپ متصل و يكنواخت است و انسان خيال مي كند برق همچنان متصل و ممتد است، لكن در حقيقت اينطور نيست، بلكه آن به آن و لحظه به لحظه تجديد مي شود يعني در هر آن منبع برق، نور جديدي را توليد مي كند و به وسيله ي سيمهاي ارتباطي به لامپ تحويل مي دهد.وجود ما نيز همانند همين لامپ هاست كه به صورت يك وجود ممتد جلوه گر است ولي در حقيقت آن به آن وجود تازه اي ست كه از منبع فياض آفريدگار سرچشمه مي گيرد.بنابراين همان طور كه هر لحظه وجود تازه اي هستيم به هدايت جديدي نيازمنديم پس درخواست هدايت در آن لحظه هم يك درخواست ابتدايي ست.
درپاسخ به سؤال دوم شما هم؛ چنانچه مى دانيد: طريق تكامل نامحدود است و به سوى بى نهايت همچنان پيش مى رود. بنابراين جاى تعجّب نيست كه حتى پيامبران و امامان از خدا تقاضاى هدايت به «صراط مستقيم» كنند، چه اين كه كمال مطلق تنها خداست و همه بدون استثنا در مسير تكاملند، چه مانع دارد كه آنها نيز تقاضاى درجات بالاترى را از خداوند بنمايند! (تفسير نمونه، ج1، ص 46)شاهدطی کردن مراتب به سمت کمال برای اهل هدایت را می توان به این آیه اشاره کرد:
« والذين اهتدوا زادهم هدي و آتيهم تقويهم »(آيه 7 سوره محمد)( آنها كه هدايت يافته اند، خداوند به هدايت آنها مي افزايد و تقوي به ايشان مي دهد)
التماس دعا
ویرایش توسط askari110 : ۱۳۸۸/۰۵/۱۸ در ساعت ۰۹:۳۶
-
۱۳۸۸/۰۵/۱۸, ۱۰:۰۷ #5
با سلام
(براي تقاضاى مقام بالاتر و والاتر ) دوست خوبم جواب پاسخ شما تقسير سورحمد ميباشد(البته به نظر خودم)
اطلاعات موضوع
کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
اشتراک گذاری