|
|
|||||||
![]() |
|
|
ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع | امتیاز موضوع | نحوه نمایش |
|
|
1
|
||||||||||||||||||
|
عضو كوشا
![]() ![]()
![]()
|
|
||||||||||||||||||
|
|
|||||||||||||||||||
|
|
|
|
3
|
||||||||||||||||||
|
عضو حرفهاي
![]() ![]()
![]()
|
باتشکر از برادر گل لیلای بزرگوار که حال و هوای رفقا را عوض کردند. :1gol:
|
||||||||||||||||||
|
|
|||||||||||||||||||
|
|
|
|
4
|
||||||||||||||||||
|
عضو ثابت
![]() ![]()
![]()
|
دومين کليپ صوتي ![]() تکراري اما شنيدني ماجراي توبه «علي گندابي» و تاثير توسل بر حضرت ابوالفضل(ع) الف ) دوستان اگر حال خوشي بهشون دست داد گرفتارها و مريضها رو فراموش نکنن. ب ) اگر شما هم از اين کليپهاي شنيدني داريد در همين تاپيک جهت بهره بردن همه دوستان قرار بدين. ج ) نظرتون رو هم حتماً بنويسيد. ![]() ![]() ![]() |
||||||||||||||||||
|
ویرایش توسط goleleila : ۱۳۸۸/۰۵/۲۴ در ساعت ۱۲:۴۳ بعد از ظهر |
|||||||||||||||||||
|
|
| تشكرها 12 |
|
|
5
|
||||||||||||||||||
|
عضو حرفهاي
![]() ![]()
![]()
|
![]() مجددا تشکر و سپاسگزاری می نمایم از حسن ذوق و سلیقه همکار گرامیان جناب گل لیلای عزیز، در راستای پست ایشون بنده هم حکایتی از حاج رسول دادخواه تبریزی معروف به رسول ترک با مداحی حاج سعید حدادیان قرار می دهم امیدوارم مورد مقبول افتد.
«آن روز من و همه کسانیکه در آنجا حضور داشتیم متوجه شده بودیم که حاج رسول حالت عادی ندارد. او در حالی که تندتند به همان قبر اول نگاه میانداخت به شدت به فکر فرو رفته بود. من خودم که در کنار حاج رسول ایستاده بودم میدیدم که او هر چند لحظه یکبار به سوی آن قبر خیره میشد و زیر لب و با یک حالتی خاص میگفت: لا اله الا الله، لا اله الا الله... با آنکه آن روز برای من بسیار عجیب و غیر عادی بود که چرا حاج رسول به این اندازه نسبت به آن قبر حساسیت پیدا کرده است ولی به هیچ وجه نمی توانستم فلسفه آن را حدس بزنم تا اینکه هفته ها و روزهای زیادی نگذشت که حاج رسول بیمار شد و از دنیا رفت و جنازه او درست در همان قبری که او را به خود خیره و جلب کرده بود به خاک سپرده شد!! |
||||||||||||||||||
|
|
|||||||||||||||||||
|
|
|
|
6
|
||||||||||||||||||
|
عضو ثابت
![]() ![]()
![]()
|
يادي از سه سالهء ارباب بي کفن ، حضرت رقيه خاتون(س) به مناسبت ايام ميلادش با حكايتي معروف از مرحوم کافي با نام جغد و بلبل ![]() |
||||||||||||||||||
|
ویرایش توسط goleleila : ۱۳۸۸/۰۵/۲۱ در ساعت ۱۰:۵۷ بعد از ظهر |
|||||||||||||||||||
|
|
|
|
7
|
||||||||||||||||||
|
عضو خودماني
![]() ![]()
![]()
|
سامی یوسف . . . .
![]() ![]() ![]() ![]() از فایل پیوست دانلود کنید ...
|
||||||||||||||||||
|
ویرایش توسط :.مهدی.: : ۱۳۸۸/۰۵/۲۲ در ساعت ۱۰:۲۹ قبل از ظهر |
|||||||||||||||||||
|
|
|
|
8
|
||||||||||||||||||
|
عضو خودماني
![]() ![]()
![]()
|
سامی یوسف . . . .
![]() ![]() ![]() ![]() از فایل پیوست دانلود کنید ... |
||||||||||||||||||
|
|
|||||||||||||||||||
|
|
| تشكرها 8 |
|
|
10
|
||||||||||||||||||
![]() ![]() ![]() ![]()
![]()
|
داستان من و کبوتر حرم حمید علیمی |
||||||||||||||||||
|
ویرایش توسط imanzamani : ۱۳۸۸/۰۵/۲۳ در ساعت ۰۱:۵۹ قبل از ظهر |
|||||||||||||||||||
|
|
| تشكرها 10 |
![]() |
| برچسب ها |
| فراق مولا علي, من و كبوتر حرم, مداحی, نواهاي دلنشين صوتي, نزديك بودن فرج-ناصري, نشانه هاي آخر الزمان, يا امام رضا, گل همیشه بهار, امام زمان(عج), امشب دلم پر میزنه, توبه علي گندابي, تاسوعا و مرد ارمني, حكايت جغد و بلبل, خانه امام زمان(ع) كجاست, دل بردی از من به یغما, درد دل مولا با فاطمه(س), درد دل با امام حسين(ع), رسول ترك, زندگي زيبا شهادت زيباتر, زينب زينب موذن زاده, سامي يوسف, سربندهاي فراموش شده, شنيدم يار نداري, علامه دربندي, غربت امام زمان(ع) |
|
|
| کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان) | |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | امتیاز به این موضوع |