جهت مشاهده مطالب کارشناسان و کاربران در این موضوع کلیک کنید







موضوع: آیا خود نمایی در پوشش، گفتار و رفتار اشکالی داره؟ چرا؟
-
۱۳۸۸/۰۵/۲۱, ۲۱:۵۵ #1
- تاریخ عضویت
اسفند ۱۳۸۷
- نوشته
- 710
- مورد تشکر
- 1,632 پست
- حضور
- 10 ساعت 35 دقیقه
- دریافت
- 3
- آپلود
- 0
- گالری
-
25
آیا خود نمایی در پوشش، گفتار و رفتار اشکالی داره؟ چرا؟
سلام
خواستم توی این تاپیک با کمک دوستان بتونیم علل زیان بار خودنمایی چه از لحاظ فردی وچه اجتماعی رو بررسی کنیم.
.
.
.
منتظر نظرات ویا احیانا تجربه هاتونهستم...
سکوت کن!
اهسته برواهسته بیا
وجدان ها همه خواب اند...
-
-
۱۳۸۸/۰۵/۲۶, ۱۰:۳۶ #2
- تاریخ عضویت
آبان ۱۳۸۸
- نوشته
- 11,936
- مورد تشکر
- 35,179 پست
- حضور
- 33 روز 7 ساعت 39 دقیقه
- دریافت
- 406
- آپلود
- 94
- گالری
-
278
سفارش قرآن به زنان در خصوص دوری از خودنمایی و جلوه گری
« و قَرنَ فی بُیوتِکُنَّ و لا تَبَرّجنَ تَبَرُّجَ الجاهِلیَّةِ الاُولی»
« در خانه های خود بمانید و همچون زنان جاهلیت نخستین، درمیان جمعیت ظاهر نشوید و اندام و وسایل زینت خود را در معرض تماشای دیگران قرار ندهید.»
جلوه گری
در خیابان چهره آرایش مکن
از جوانان سلب آسایش مکن
زلف خود از روسری بیرون مکن
در مسیر چشم ها افسون مریز
یاد کن از آتش روز معاد
طرّه ی گیسو منه در دست باد
خواهرم، دیگر تو کودک نیستی
فاش تر گویم، عروسک نیستی
خواهرم ای دختر ایران زمین
یک نظر عکس شهیدان را ببین
خواهر من، این لباس تنگ چیست؟
پوشش چسبان رنگارنگ چیست؟
خواهرم این قدر طنّازی مکن
با اصول شرع لجبازی مکن
در امور خویش سرگردان مشو
نو عروس چشم نا مردان مشو
( مرحوم آغاسی)
ویرایش توسط ╫❀نیایش❀╫ : ۱۳۸۸/۰۵/۲۶ در ساعت ۱۰:۳۷
ماهی ها از تلاطم دریا به خدا شکایت بردند
و
چون دریا آرام شد خود را اسیر تور صیادان یافتند.
تلاطم های زندگی حکمتی از جهان هستی است...
پس از خدا بخواهیم دلمان آرام باشد نه اطرافمان
-
-
۱۳۸۸/۰۵/۲۶, ۱۰:۳۹ #3
- تاریخ عضویت
آبان ۱۳۸۸
- نوشته
- 11,936
- مورد تشکر
- 35,179 پست
- حضور
- 33 روز 7 ساعت 39 دقیقه
- دریافت
- 406
- آپلود
- 94
- گالری
-
278
خودنمایی
تمایل به خودنمایی و جلوه گری، از نیازهای طبیعی دختران و زنان است که اگر به صورت مثبت و صحیح از آن استفاده شود، می تواند محیط خانواده را گرم کند، اما اگر بی حدّ و مرز باشد، نه تنها سازنده نیست بلکه آفتی است هم بر جامعه و هم بر شخصیت خود فرد.
بعضی از جلوه های خودنمایی عبارتند از: بیرون گذاردن قسمتی از مو، آرایش های تند، پوشیدن لباس های جذاب و محرک، رفتارهای جلف و سبک، نازک زبانی، استفاده از عطرهای مهیج، راه رفتن به گونه ای محرک، لبخند و خنده های مستانه در برابر نامحرمان و ...
ماهی ها از تلاطم دریا به خدا شکایت بردند
و
چون دریا آرام شد خود را اسیر تور صیادان یافتند.
تلاطم های زندگی حکمتی از جهان هستی است...
پس از خدا بخواهیم دلمان آرام باشد نه اطرافمان
-
-
۱۳۸۸/۰۵/۲۶, ۱۱:۱۵ #4
خودنمایی
تمایل به خودنمایی و جلوه گری ، از نیازهای طبیعی دختران و زنان است که اگر به صورت مثبت و صحیح از آن استفاده شود ، می تواند محیط خانواده را گرم کند اما اگر بی حد و مرز باشد نه تنها سازنده نیست بلکه افتی است هم بر جامعه و هم بر شخصیت خود فرد .
جلوه های خودنمایی
بیرون گذاردن قسمتی از مو ، ارایش های تند ، پوشیدن لباس های جذاب و محرک ، رفتارهای سبک ، نازک زبانی ، استفاده از ادکلن و عطرهای مهیج ، راه رفتن به گونه ای محرک ، لبخند و خنده های مستانه در برابر نامحرمان ، جلوه ها و مصداق هایی از خودنمایی است .
برخی از پیامدها و اثار خودنمایی :
ذلت : افراد خودنما و جلوه گر ، گرچه در ظاهر چشمهایی را متوجه خود می سازند . اما در واقع جوانان با همه ی علاقه و خوشرویی که به دختران دارند هرگز برای چنین دخترانی ارزش و قیمتی قایل نیستید و هرگز جوانان پاکدامن با چنین افردای تن به ازدواج نخواهند داد . حتی بی تقواترین جوانان جامعه برای ازدواج خود به دنبال عفیف ترین دختران می روند . دختران خودنما در چشمها جای دارند ولی دختران عفیف و سنگین ، در دلها .دخترانی که جلوه گری می کنند باید بدانند که زمانی نخواهد گذشت که این جاذبه های ظاهری از بین خواهد رفت . چنین افرادی سرانجام خود را تنها ببینند و وجود خود را بی ارزش خواهند دید . در غرب برای چنین زنانی مسئله ایست به نام «بحران چهل » که در سن چهل سالگی جاذبه های خود را ازدست داده ، دیگر نمیتوانند به اخودنمایی چشمها ی دیگران را به خود جلب کنند .
فساد: خودنمایی موجب چشم چرانی و کشیده شدن جوانان به پرتگاه فساد می شود . آنان که با جلوه گری زیبایی خود را به نمایش می گذارند باید بدانند که بزرگترین خیانت و جنایت را به جوانان می کنند . چراکه جوانی که شرایط ازدواج برایش فراهم نیست با دیدن چنین صحنه هایی به گناه کشیده می شود و گاه برای ارضای خود تا مرز جنایت به پیش می رود . ایا ارضای هوس ارزش ان را دارد که جامعه الوده شود ؟!
تا خدا بنده نواز است به خلقش چه نياز؟
مي کشم ناز يکي تا به همه ناز کنم..
***
-
-
۱۳۸۸/۰۵/۲۶, ۱۲:۳۲ #5
- تاریخ عضویت
آبان ۱۳۸۸
- نوشته
- 11,936
- مورد تشکر
- 35,179 پست
- حضور
- 33 روز 7 ساعت 39 دقیقه
- دریافت
- 406
- آپلود
- 94
- گالری
-
278
-
-
۱۳۸۸/۰۵/۲۶, ۱۲:۳۸ #6
- تاریخ عضویت
اسفند ۱۳۸۶
- نوشته
- 793
- مورد تشکر
- 2,216 پست
- حضور
- 2 ساعت 12 دقیقه
- دریافت
- 7
- آپلود
- 0
- گالری
-
13
بسم الله النور
سلام علیکم
به نظر بنده خودنمایی که باحجاب ناقص شروع می شود دلایل بسیاری دارد که درابتدا به بررسی تاریخی موضوع دربدایه نهضت اسلامی پیامبر رحمت حضرت محمد(ص)می پردازیم:
زنان عرب قبل از ظهور اسلام داراي پوشش و حجاب شايسته نبودند و با آشکار کردن زينتها و نمايش برخي از اندام خويش در جامعه حاضر ميشدند. اين وضع با تجلي خورشيد تابان اسلام نيز ادامه داشت و آيات و دستورهاي الهي به تدريج در شرايط و موقعيتهاي مناسب نازل و برمدرم ابلاغ ميشد، تا ايم که زمينة نزول آيات وجوب حجاب و حرمت خودنمايي در جامعه و مجالس عمومي آماده شد و آياتي که گذشت به مردم، به ويژه زنان ابلاغ شد.
اما به دليل اهميت موضوع که بيتوجهي به آن باعث فساد اخلاقي فردي و اجتماعي و تباهي ارزشهاي راستين انساني و الهي و جايزگين شدن ضدارزشها و حتي تلقي ارزش از آنها ميگردد، پروردگار عالم مجدداً آن را با لحن توبيخآميز و هشدار دهندهاي مورد تاکيد قرار ميدهد، اما به دليل موقعيت خاص و خطير زنان پيامبراکرم(ص) خطاب را متوجه آنان ميفرمايد؛ ولي در واقع همه زنان مخاطب آيه هستند و به اصطلاح يک تير و دو نشان است، چنانکه ميفرمايد:
(وقرن في بيوتکن و لاتبرجن الجاهليه الاولي)؛ در خانههاي خود قرار بگيريد و همانند دوران جاهليت نخستين که زنان به منظور خودنمايي از منزل خارج ميشدند در ميان مردم ظاهر نشويد.
منظور از (قرن فيبيوتکن) اين نيست که زن به طور کلي در خانه بنشيند، بلکه اين است که براي خودنمايي و نمايش جاذبههاي زنانه در ميان مردم که عامل تضعيف و سقوط ارزشهاي الهي و انساني است حاضر نشود، به قول استاد شهيدآيتالله مطهري:
تاريخ اسلام به صراحت گواه است که پيامبراکرم(ص) زنان خود را به سفر ميبردند و آنان را از بيرون شدن از خانه منع نميفرمودند. مقصود از اين دستور آن است که زن به منظور خودنمايي از خانه بيرون نشود و مخصوصاً در مورد زنان پيغمبراکرم(ص) اين وظيفه سنگينتر و مؤکدتر است.
چنانکه سيرة حضرت زهرا(ع) نيز اين بود که به هنگام نياز و ضرورت، در جامعه حضور شرعي، صحيح و عفيفانه داشتند، نه حضور با پايين آمدن ارزش و شخصيت زن، از بين رفتن عفاف و پايمال شدن ارزشها و حريمها. حضرت زينب(ع) نيز که در دامن مطهر آن بانوي بزرگ اسلام و مادر نمونه پرورش و تربيت يافته بود با حضور عفيفانه و حفظ ارزشها در کربلا و... درخشيد و سازندة حادثة عاشورا و حافظ اهداف بزرگ قيام حسيني گشت و به جوامع، بيداري و هوشياري و حيات معنوي بخشيد و خواهد بخشيد.
«تبرج» به معناي ظاهر شدن در ميان مردم است. برج ساختمانهاي بلند نيز از همين ماده است، زيرا هميشه در برابر ديدگان مردم ظاهر است.
مقصود از جاهليت نخستين(الجاهليه الاولي)- چنانکه تفاسير گويند- جاهليت قبل از بعثت رسول گرامي اسلام(ص) بوده که در آن عصر وضعيت پوشش زنان، عفيفانه و خداپسندانه نبوده است، در حالي که موضوع عفاف و حجاب زنان، حکم و فرمان مشترک فطرت تمام انسانها و شريعت تمام اديان الهي ميباشدو
بنابراين طبق اين آيه، خودآرايي و خودنمايي و بدحجابي زنان، عمل جاهلانهاي است که زنان عصر جاهليت قديم به آن مبتلا بودند و زنان مسلمان نبايد زيربار چنين ننگي بروند. ضمن اين که تعبير به جاهليت نخستين نشان ميدهد که جاهليت ديگري همانند جاهليت قبل از اسلام درپيش است و اين در حقيقت يکي از پيشگوييهاي قرآن کريم است، که کاملاً با عصر ما منطبق ميباشد و بلکه جاهليت اين عصر به اصطلاح متمدن به مراتب شديدتر و بدتر و حتي به صورت مدرن است که مظاهر وحشتناک آن در دنياي غرب و کشورهاي متمدن ماديگرات مشهود ميباشد.
متاسفانه جوامع اسلامي و جامعه اسلامي ايران نيز تا حدودي تحت تاثير فرهنگ مبتذل غرب قرار گرفته و بعضي از زنان و مردان مسلمان با فراموشي فرهنگ غني اسلام و مخالفت با فرمان پرودگار عالم دربارة وجوب حجاب عفيفانه و غيرتمردانه، پيرو فرهنگ بيگانه شدهاند و ننگ جاهليت مدرن را به جان خريدند چنانکه از امام صادق(ع) از پدر بزرگوارشان امام باقر(ع) در تفسير اين آيه مورد بحث:
(ولاتبرجن تبرج الجاهليه الاولي)؛ چنين آمده که فرمودند: اي ستمون جاهليه اخري؛ يعني به زودي جاهليت ديگري خواهد آمد.
ادامه دارد ....
ویرایش توسط مرصاد : ۱۳۸۸/۰۵/۲۷ در ساعت ۲۳:۲۳
[SIGPIC][/SIGPIC]
اللهم انی اسئلک بحق روح ولیک
علی بن ابی طالب
الذی مااشرک بالله طرفه عین ابدا
ان تعجل فرج ولیک القائم المهدی
--------------------------------------
همه نام بسیج در گمنامی است و عزت او در مظلومیت او و افتخار او حضور در صحنه های حساس در روز های حادثه.... بسیجی دلگیر نباش ،تو خار چشم دشمنی....
-
-
۱۳۸۸/۰۵/۲۶, ۱۲:۴۳ #7
- تاریخ عضویت
اسفند ۱۳۸۶
- نوشته
- 793
- مورد تشکر
- 2,216 پست
- حضور
- 2 ساعت 12 دقیقه
- دریافت
- 7
- آپلود
- 0
- گالری
-
13
لاقيدي، خودنمايي و سه دورة خطرناک فراروي امت اسلامي
اين پيشگويي قرآن، در فرمايش پيامبر(ص) که مرتبط با وحي و متصل با منبع بينهايت علم الهي ميباشد، به صورت شفافتر آمده است که نشان ميدهد سه دورة بسيار خطرناک، امت اسلامي را را ميگيرد؛ به گونهاي که هر دورهاي نسبت به دورة قبل فجيعتر است، آنجا که ميفرمايد:
*****بسیارمهم*****کيف بکم اذا فسدت نساءکم و فسق شبابکم و لم تامروا بالمعروف و لم تنهوا عن المنکر؟ فقيل له: و يکون ذلک يا رسولالله؟ فقال: و شر من ذلک، کيف بکم اذا امرتم بالمنکر و نهيتم عن المعروف؟ فقيل له: يا رسولالله و يکون ذلک؟ قال نعم و شر من ذلک، کيف بکم اذا رايتم المعروف منکرا و المنکر معروفاً؟ چگونه است شما را آن زماني که زنان شما فاسد ميشوند و جوانان شما فاسق ميگردند و حال آن که امر به معروف و نهي از منکر نميکنيد؟ به حضرت گفته شد آيا چنين ميشود يا رسولالله؟ پيامبر فرمودند: بدتر از آن نيز ميشود. چه ميشود شما را زماني که به کارهاي بد فرمان ميدهيد و از کارهاي نيک باز ميداريد؟
باز به حضرت گفته شد: يا رسوالله آيا چنين چيزي ميشود؟! پيامبراکرم فرمودند: بله، بدتر از آن هم ميشود. چگونه ميشود برشما آن زمان که نيکيها درنظر شما بدو زشتيها در نظرتان نيک جلوه ميکند؟
ترتيب اين سه مرحلة بسيار تلخ و ناگوار در فرمايش غيبي پيامبراکرم(ص) که از فاسد شدن زنان شروع و به منقلب شدن ارزشها و ضدارزشها ختم ميشود، کاملاً طبيعي و منطقي و مرتبط با يکديگر ميباشد که در خور دقت است، زيرا وقتي زنان بالاخص جوانان آنها در اثر عوامل گوناگون، از جمله فريب الفاظ زيبا و دلپسند و شعارهاي فريبندة شياطين، فراموشي مقام با عظمت زن، دوري از فرهنگ غني قرآن و تربيت ناصحيح خانوادگي، اعتلاي شخصيت خود را در بيحجابي و بدحجابي و خودآرايي و خودنمايي در جامعه و دوست شدن با پسران و امثال اين امور پنداشتند که اولين حرکتهاي فاسدانه و فاسقانه است و از طرفي فريضة حياتي امر به معروف و نهي از منکر از سوي زنان عفيفه و مردان مسلمان در اين باره، ترک و فراموش گشت، جوانان که شهوت جنسي آنان بيدار گشته، در اثر جاذبههاي به نمايش گذاشته شدة زنان تحريک گشته و با طغيان و سرکشي غريزه، به وادي شهوات و ارتباطات نامشروع ميافتند و در نتيجه، زنان فاسد و جوانان فاسق ميگردند.
با ادامة اين حوادث ناگوار در دورة اول، کمکم دورة دوم فرا ميرسد. در اثر ترک امر به معروف و نهي از منکر، فساد زنان و فسق جوانان افزايش و ادامه يافته و همين امر علت تحقق دوره دوم ميشود. در اين دوره جرات برفساد و فسق افزايش يافته و قبح و زشتي برخي از گناهان به ويژه گناه بزرگ و مستمر بدحجابيها و خودنماييها و روابط دختران و پسران از بين ميرود؛ به گونهاي که به چنين گناهان و منکراتي امر ميشود و غيرت و عفت و پاکي و حجاب دختران عفيف و پسران غيور مورد نهي و ملامت و تمسخر زنان فاسد و فريب خورده مردان کمغيرت يا بيغيرت و ضعيف الايمان قرار ميگيرد، اما اين جا آخر کار نيست.
باز در اثر افزايش و ادامه اين وضع در دورة دوم مخصوصاً با ترک فريضه امر به معروف و نهي از منکر از سوي خوبان و مسئولان جامعه و سياه بودن کارنامة آنها نسبت به اين واجب بزرگ الهي، به تدريج دوره سوم، که معلول دوره دوم و فرزند ناخلف و ميوة تلخ آن است، پديد ميآيد.
در اين دوره به خاطر بيگانه شدن از فرهنگ ناب اسلام، افزايش گناهان، استمرار فسادها و فسقها و آلودگي و تاريکي دلها، حس تشخيص حق و باطل بسياري از افراد جامعه به ويژه زنان و دختران فاسد و مردان و جوانان فاسق از بين رفته و دگرگون ميگردد؛ ارزشها در نظر آنها تبديل به ضدارزش و ضد ارزشها تبديل به ارزش ميشود؛ تقوا، حيا، عفاف و حجاب اسلامي زنان که فرمان فطرت و شريعت و طاعت پروردگار عالم است، عيب و ضدارزش محسوب شده و ولنگاري و بدحجابي و ضعف يا فقدان غيرت و عفت، که ضدساختار و آفرينش انسان و مخالف دستورهاي الهي است و خشم و غضب خداوند سبحان را بر ميافروزد، نيک و ارزش و نشانة شخصيت و آزادي و روشنفکري و نظاير اين عناوين جذاب شمرده ميشود.
دوستي دختران و پسران مدال افتخار شمرده شده و علامت قهرماني و نشانة شجاعت حساب ميشود و دختران و پسران با عفت و حيا که افتخار و قهرماني خود را با الهام از عقل و وحي، در غلبه برهوس و شهوت و اطاعت از خداوند متعال و پيروي از ارزشهاي راستين ميدانند و از دوستي با غيرهم صنف خود دوري ميجويند، هدف سلاح سرد و مورد تمسخر سادهلوحان غافل قرار گرفته و افراد امل، بيعرضه، مرتجع و عقب افتاده، ناموفق، غيرمتمدن، بيفرهنگ و... معرفي ميکنند، که متاسفانه بعضي از عزيزان جوان و نوجوان پاک و با حيا نيز تحت تاثير چنين القائات جاهلانه و بيدليل و منطق قرار گرفته و خود را باختند.
با اين که اهل حقيقت هيچگاه نبايد تحت تاثير القائات شيطاني قرار گيرند و از تمسخر و سرزنش نابخردان ملامتکننده نهراسند؛ (ولا يخافون لومه لائم).
چه قدر جاي تعجب و تاسف است که کار بعضي از زنان و مردان و جوانان بدانجا برسد که پاکي و طاعت خداوند متعال نزد آنان جرم و عيب تلقي شده و پاکان و بندگان مطيع الهي مطود آنان شوند و بيحيايي و مخالفت با خداي مهربان نزد آنها ارزشمند و نشانة رشد فکري و فرهنگي و شخصيتي باشد!
ویرایش توسط مدافع : ۱۳۸۸/۰۵/۲۷ در ساعت ۲۳:۲۲
[SIGPIC][/SIGPIC]
اللهم انی اسئلک بحق روح ولیک
علی بن ابی طالب
الذی مااشرک بالله طرفه عین ابدا
ان تعجل فرج ولیک القائم المهدی
--------------------------------------
همه نام بسیج در گمنامی است و عزت او در مظلومیت او و افتخار او حضور در صحنه های حساس در روز های حادثه.... بسیجی دلگیر نباش ،تو خار چشم دشمنی....
-
-
۱۳۸۸/۰۵/۲۶, ۱۲:۴۵ #8
- تاریخ عضویت
فروردين ۱۳۸۸
- نوشته
- 4,583
- مورد تشکر
- 8,393 پست
- حضور
- 11 ساعت 3 دقیقه
- دریافت
- 861
- آپلود
- 199
- گالری
-
331
زیباییطلبی
برخی دختران و زنان میل دارند به صورتی زیبا نزد دیگران حضور یابند و با توجه به اینكه حجاب دینی زیباییهای آنها را پوشش میدهد سعی در ناقص كردن حجاب خود دارند. به همین منظور بخشی از موهای سر و گردن خود را به نمایش میگذارند و .....و غافلند كه سادگی زن، خود نوعی زیبایی ارزشی را به همراه دارد .
امیرالمؤمنین(ع) فرمود: صیانه المراه انعم الحالها و ادوم لجمالها
پوشیدگی برای زن سودمندتر و زیبایی او را پایدارتر میسازد.
جوانان بیتقوا از دختران خودنما برای لذتهای موقتی و تفریحات زودگذر خود استقبال میكنند. اما هیچگاه آنها را به همسری شرعی و قانونی خود نمیپذیرند و به تعبیری دیگر دختران خودنما در چشمها جا دارند و زنان پوشیده در دلها مأوا گرفتهاند.
/.
-
-
۱۳۸۸/۰۵/۲۶, ۱۲:۵۱ #9
- تاریخ عضویت
اسفند ۱۳۸۶
- نوشته
- 793
- مورد تشکر
- 2,216 پست
- حضور
- 2 ساعت 12 دقیقه
- دریافت
- 7
- آپلود
- 0
- گالری
-
13
واما علل خودنمایی وترک حجاب:
کسب موقعیت:
انسان ،موقعیت طلب است وهمواره می خواهد در میان مردم از جایگاهی در خورتوجه برخوردار باشد.چنین جایگاهی به دو صورت حقیقی وکاذب محقق می شود.موقعیت حقیقی در اثر تحصیل علم وفضایل اخلاقی بدست می اید.اما برخی زنان که فاقد این ارزشها هستند با نمایش زیباییها وجاذبه های طبیعی وساختگی زنانه خود سعی درجلب توجه دیگران می کنندتابه کمودهای باطنی خود پاسخ دهند .غافل ازانکه هرگز کسی نمایش زیباییهای زنانه را دلیل بر شخصیت وجایگاه ارزشی او نمی گیرد.بی حجابی زن را صاحب فضیلت نمی کند،بلکه اورا عروسکی می سازد که بارشد وتعالی فاصله دارد
ضعف ایمان
بی حجابی ،فقر دینی است.بنابراین کسانی که ازاعتقادبه خداوند در شک وتردیدبه سر می برندوقلب انها از ایمان به خداوندومحاسبه روزجزابه مقام اطمینا ن نرسیده است در عمل به دستورات الهی تسامح می ورزند وتا زمانی که این مشکل اعتقادی برطرف نشود بهبودی حاصل نمی شود.چراکه ایمان به خدا مادرارزشهاست
دگرآزاری
ریشه خودنمایی وبدحجابی بسیاری از زنان ،عقده دگرازاری است.برانگیختن تمایلات دیگری همراه با محروم کردن او یک بیماری دگرازاری است.دگرازاری جنسی نیز به این است که زنی خود رابیارایدودرمعرض دید دیگران قرار دهدتا تمایلات او برانگیخته شود وبدون پاسخ بماند.اگرچه این حرکت ،مردان جامعه راعقده مند می کندامازنان بیمارازخود لذت می برند.باید به چنین زنانی گفت ازاد دادن مردان جز اینکه گناهی بر گناه خودنمایی آنها می افزاید اثردیگری ندارد.ضمن اینکه ازاردیگران با هیچ منطق ووجدانی سازگار نیست .چه اینکه تبدیل مردان سالم جامعه به انسان های عقده ای با شرافت یک زن سازگاری ندارد
غربزدگی
تقلید از غرب یکی از مشکلات دیرینه تعدادی از زنان بوده است که بدون کمترین تفکر وتحلیلی از زندگی زن غربی به سبک زندگی او اظهارتمایل کرده اند خمیر مایه اصلی این تقلیدرا جهل وهوس تشکیل می دهد.ترسیم گوشه ای از انچه بر زن غربی می گذرد میتواند پرده تاریک جهل فریب خوردگان جوامع غربی را پاره کندتا به خود آیند.
زیبایی طلبی
برخی دختران وزنان میل دارند به صورتی زیبا نزددیگران حضور یابندوبا توجه به اینکه حجاب دینی زیبایی های انها را پوشش می دهد سعی درناقص کردن حجاب خود دارند به همین منظوربخشی از موی سر ویا گردن خود را بنمایش می گذارندو....وغافلند که سادگی زن ،خود نوعی زیبایی ارزشی را به همراه دارد.امیرالمومنین علی علیه السلام می فرماید:پوشیدگی برای زن سودمند تراست وزیبایی اورا پایدارتر می کند
ازدواج
عده ای از دختران ، خودنمایی وسپس ارتباط با نامحرم را پلی برای رسیدن به ازدواج می پندارند.انها گمان برده اند که اظهار زیباییها می تواند جوانا ن را به انها راغب کند.غافل از اینکه جوانان با همه خوشروییهایی که با دختران دارند به ازدواج با آنها تن نخواهندداد .بی تقوای ترین مرد جامعه برای ازدواج خود به دنبالعفیف ترین دخترمیرود .همه جوانان دوست دارند دختری را برای همسری خود گزینش کنند که طرح دوستی وخوشگذرانی با جوان دیگری نداشته است واسرار وزیبایی هایجسمانی خود را تابلوی نامحرمان نکرده باشد.جوانان بی تقوی از دختران خودنما برای لذت های موقتی وتفریحات زودگذرخود استقبال می کنند اما هیچ گاه آنها را به همسری شرعی وقانونی خود نمیپذیرند وبه تعبیری دیگر دختران خودنما در چشم ها جا دارند وزنان پوشیده دردلها ماُوا گرفته اند
[SIGPIC][/SIGPIC]
اللهم انی اسئلک بحق روح ولیک
علی بن ابی طالب
الذی مااشرک بالله طرفه عین ابدا
ان تعجل فرج ولیک القائم المهدی
--------------------------------------
همه نام بسیج در گمنامی است و عزت او در مظلومیت او و افتخار او حضور در صحنه های حساس در روز های حادثه.... بسیجی دلگیر نباش ،تو خار چشم دشمنی....
-
-
۱۳۸۸/۰۵/۲۶, ۱۳:۰۳ #10
بعضیا با ظاهرشون خود نمایی میکن و بعضیا با حر فا و حرکاتشون ولی به نظر من باید با این جور افراد خیلی مهربانانه رفتار کرد چون حتما یه خلا ای داشتم که اینطور براشون عقده شده و حالا داره بروز میکنه شاید اگر دقت کنیم بیشتر کار های ما هم برای خود نمایی باشه در واقعا این نیاز اساسی یه انسانه که دوست داره دیده بشه و خودشو مزرح کنه .
من که خیلی دلم برای این جور افراد میسوزه باید بهشون کمک کرد او نها نیازمند توجه و محبت و مهر ما هستن ایت یه بیماریه باید معالجه بشه و بهش توجه بشه مثل همین انفولانزای خوکی باید کمکشون کنیم.
بیایید جور دیگری نگاه کنیم
چشم ها را باید شست
جور دیگر باید دید
منکه براشون دعا می کنم
خرم آن روز کزین منزل ویران بروم
راحت جان طلبم وز پی جانان بروم
-
اطلاعات موضوع
کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
موضوعات مشابه
-
۞❀۞❀۞آشنایی با شهید فرانسوی دفاع مقدس۞❀۞❀۞
توسط seyed yasin در انجمن برگی از دفتر زندگی ( زندگی نامه و خاطرات شهدا)پاسخ: 7آخرين نوشته: ۱۳۹۳/۰۶/۰۴, ۰۷:۵۶ -
▐★♥★ ▐داستان هایی از سیرت حضرت امام رضا (ع)▐★♥★ ▐
توسط ║★║فاطمی║★║ در انجمن اهل بیت و ائمه در قرآنپاسخ: 24آخرين نوشته: ۱۳۹۱/۰۷/۰۷, ۱۷:۳۸ -
✿ دانلود نمایشنامه رادیویی از سرزمین نور ( رمان زندگی پیامبر اعظم ص ) ✿
توسط قاری قرآن در انجمن کلیپ صوتیپاسخ: 1آخرين نوشته: ۱۳۹۱/۰۷/۰۲, ۱۱:۲۲ -
نامه ی زن آمریکایی به زنان ودختران مسلمان
توسط خادمة المهدی در انجمن حجاب و پوشش اسلاميپاسخ: 0آخرين نوشته: ۱۳۹۱/۰۶/۲۸, ۱۴:۴۷
اشتراک گذاری