-
۱۳۸۸/۰۵/۲۴, ۲۰:۵۷ #1
- نوشته
- 1,045
- مورد تشکر
- 4,260 پست
- حضور
- 2 ساعت 1 دقیقه
- دریافت
- 191
- آپلود
- 52
- گالری
-
45
خبرهای آخر الزمان -آینده-
خبرهایی از آینده
تقدیم به اشکهای جاری بر گونه هایت ای عزیز تر از جانم....
مهدی (عجل الله تعالی فرجه)
ویرایش توسط valayat : ۱۳۸۸/۰۵/۲۴ در ساعت ۲۱:۰۰
-
-
۱۳۸۸/۰۵/۲۴, ۲۱:۰۰ #2
- نوشته
- 1,045
- مورد تشکر
- 4,260 پست
- حضور
- 2 ساعت 1 دقیقه
- دریافت
- 191
- آپلود
- 52
- گالری
-
45
حدیث یکم
"سیاتی علی امتی زمان لا یبقی من القران الا رسمه ولا من الا سلام الا اسمه یسمون به وهم ابعد الناس منه ،مساجدهم عامره وهی خراب من الهدی فقهاء ذالک الزمان شر الفقها تحت ظل السماء منهم خرجت الفتنة والیهم تعود"
پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله وسلم
*****ترجمه****
زمانی بر امت من خواهد آمد که باقی نمی ماند از قرآن جز نوشتارش (وبه قرآن اعتنائی نمی شود ) وباقی نمی ماند از اسلام مگر اسمش ومسلمان نامیده می شوند در حالی که از اسلام دورند (وبوئی از اسلام نبرده اند) مساجدشان آباد ولی از نظر هدایت واصلاح مردم ویرانه ای بیش نیست .فقهای آن زمان بدترین فقها هستند در زیر چترآسمان فتنه از آنان بر می خیزد وبه سوی خودشان بر می گردد.
_________
بحار الانوارجلد 2صفحه 109
-
-
۱۳۸۸/۰۵/۲۶, ۰۱:۲۰ #3
- نوشته
- 1,045
- مورد تشکر
- 4,260 پست
- حضور
- 2 ساعت 1 دقیقه
- دریافت
- 191
- آپلود
- 52
- گالری
-
45
حدیث دوم
"سیاتی علی امتی زمان تخبث فیه سرائرهم وتحسن فیه علا نیتهم طمعا فی الدنیا لایریدون به ما عندالله یکون امرهم ریاءلایخالطه خوف یعمهم الله منه بعقاب فیدعونه دعاءالغریق فلا یستجاب لهم"
پیامبر اکرم صلی الله علیه وآله وسلم
***ترجمه***
زمانی بر امت من می آید که باطن های مردم خبیث وزشت وظاهری زیبا د ارند وطمع به (دنیا)دارند آنچه نزد خداست اراده ندارند(واوامر الهی رازیر پا می گذارند)اعمال آنها ریا می باشدوترسی ندارند وخداوند به خاطر این کار آن مردم راشامل عذاب می گرداندآنها مثل شخص غرق شده دعا ونیایش می کنند ولی مستجاب نمی شود.
بحارجلد18صفحه 146
-
-
۱۳۸۸/۰۵/۲۶, ۰۸:۱۲ #4
یه کتابی هست اسمشو یادم نمیاد مال چند سال پیشه
خبرهای آخرالزمان توشه
از حاج آقا غیاثی
اسمشو بعدا میارم
اگر دورم ز دیدارت دلیل بی وفایی نیست
وفا آنست که نامت را همیشه زیر لب دارم
-
-
۱۳۸۸/۰۵/۲۶, ۱۱:۱۶ #5
:Sokhan:
-
۱۳۸۸/۰۵/۲۶, ۱۱:۴۳ #6
برخی از علائم اخر الزمان
اهانت و بی احترامی نسبت به یکدیگر : در غیبت نعمانی از امام صادق (ع) روایت شده که فرمود : ظهور امام زمان (عج) هنگامی خواهد بود که مردم نسبت به یکدیگر بی احترامی کرده اب دهن به صورت هم می اندازند و یکدیگر را لعنت کرده دروغگو بدانند .
اختلاف و کشمکش و کثرت زمین لرزه : در ملاحم ص 163 از رسول خدا (ص) روایت شده که فرمود : ظهور مهدی موعود هنگامی خواهد بود که مردم با هم اختلاف داشته و زمین لرزه زیاد شود .
مرگ ناگهانی زیاد می شود : در کتاب الزام الناصب جلد 2 ص 125 از رسول خدا (ص) روایت شده که فرمود : یکی از علامات ظهور امام عصر (عج) شایع شدن بواسیر و مرگ ناگهانی و مرض خوره است .
دین به دنیا فروخته می شود : در کنز العمال جلد 14 ص 230 روایت شده که یکی از علائم ظهور این است که بعضی از مردم دین خود را به دنیا می فروشند .
حفظ دین از سخت ترین حالات است : در کنز العمال جلد 14 ص 221 از رسول خدا (ص) روایت شده که فرمود : زمانی بر مردم بیاید که نگهداشتن دین مانند نگه داشتن اتش در کف دست باشد و در حدیث دیگری فرمود : در اخر الزمان عبادت کننده جاهل و قران خوان فاسق خواهد بود .
در اخر الزمان اموری که نباید انجام شود ، انجام می شود
1-امر به معروف ترک شود و خوبان بدان را نهی از منکر نمی کنند .
2-امر کننده به معروف ذلیل باشد .
3-مردم سنگ دل می شوند و از چشمانشان اشک جاری نمی گردد.
4-نماز را بمیرانند و اگر کسی بخواند برای خدا نباشد .
4-مسجدها را مجالس طعام و غذا قرار می دهند (یعنی مساجد تالار پذیرایی می شود.)
5-خدا را عبادت نکنند مگر در ماه رمضان .
6-علمای ان زمان به تصوف و فلسفه روی می اورند و شیعیان و دوستان ما را گمراه میکنند و اگر به منصبی برسند از گرفتن رشوه سیر نمی شوند .
7-بیت المال را در امور حرام و غیر مشروع صرف کنند .
8-قمار بازی در بین مردم رواج و حلال گردد.
9-امانت داری کم و خیانت زیاد گردد .
10-ارتباط فامیلی قطع و با منت رفت و امد می کنند .
تا خدا بنده نواز است به خلقش چه نياز؟
مي کشم ناز يکي تا به همه ناز کنم..
-
-
۱۳۸۸/۰۵/۲۸, ۰۰:۱۸ #7
- نوشته
- 1,045
- مورد تشکر
- 4,260 پست
- حضور
- 2 ساعت 1 دقیقه
- دریافت
- 191
- آپلود
- 52
- گالری
-
45
حدیث سوم
"سیاتی علیکم من بعدی زمان لیس فیه شیء اخفی من الحق ولا اظهر من الباطل ولا اکثر من الکذب علی الله ورسوله ولیس عند اهل ذلک الزمان سلعة ابور من الکتاب اذا تلی حق تلاوته ولا انفق منه اذاحرّف عن مواضعه ولا فی البلاءشیءانکر من المعروف ولا اعرف من المنکر فقد نبذ الکتاب حملته وتناساه حفظته فالکتاب واهله فی ذلک الزمان فی الناس ولیساَ فیهم ومعهم لان الضلالةلاتوافق الهدی وان اجتمعا فاجتمعوا القوم علی الفرقة وافترقوا علی الجماعة کانّهم ائمة الکتاب ولیس الکتاب امامهم فلم یبق عندهم منه الا اسمه ولا یعرفون الا خطه وزبره ومن قبل ما مثلوا بالصالحین کل مثله وسموا صدقهم علی الله فریة وجعلوا فی الحسنة عقوبة السیئة ...وانا هلک من کان قبلکم بطول آمالهم وتغیب آجالهم حتی نزل بهم الموعود الذی ترد عنه المعذورة وترفع عند التوبة وتحل مع القارعة والنقمة "
امام علی علیه السلام
***ترجمه ***
زمانی بیاید بعد ازمن که چیزی در آن پنهان تر از حق ودرستی نبوده وآشکارتر ازباطل وبیشتر از دروغ گفتن بر خدا ورسول اونباشد ونزد مردم آن زمان کالائی بی قدرتر از قرآن که ازروی حق ودرستی خوانده شود نیست (وبدرستی تفسیر وتأویل قرآن بیان نمی شود) ورواج تر از آن در معانی قرآن تحریف وتغییر دهند ودرشهرها چیزی زشت تر از کار شایسته وزیباتر از کاربد نمی باشد پس حاملان قرآن به آن بی اعتنا هستند وحافظان(کسانی که قرآن را حفظ کرده اند) ازیاد می برند...پس قرآن واهلش در آن زمان در ظاهر میان مردم بوده ولی در حقیقت میانشان نبوده وبا آنها نمی باشندزیراضلالت با هدایت موافقت ندارداگر چه در یکجا به ظاهر گرد آیند پس مردم گمراه دست به دست می دهند بر جدائی از قرآن وپراکنده می شوند از پیروان قرآن مانندآن است که ایشان پیشوایان قرآن هستند زیراطبق اندیشه باطل تفسیر می نمایند
وقرآن پیشوای آنها نیست پس نزد ایشان باقی نمانده از قرآن مگر نام ونمی شناسند مگر خط آن را وقبل ازاین زمان به نیکان ظلم شود وگفتار راست آنان را برخدا بهتان ودروغ می پندارندوپاداش کار نیک را کیفر کارزشت می دهند وجزاین نیست که قبل ازشمابودند که به علت آرزوهای دراز مرگهاشان هلاک ومعذب گشتند ومرگ ایشان رادریافت چنان مرگی که مجال توبه راباقی نگذارد ومعصیت وسختی با آن همراه می باشد.
نهج البلاغه خطبه 147
ویرایش توسط valayat : ۱۳۸۸/۰۵/۲۸ در ساعت ۰۰:۱۹
-
۱۳۸۸/۰۵/۲۹, ۱۵:۳۷ #8
- نوشته
- 1,045
- مورد تشکر
- 4,260 پست
- حضور
- 2 ساعت 1 دقیقه
- دریافت
- 191
- آپلود
- 52
- گالری
-
45
حدیث چهارم
به خاطر ورود به جمعه می نویسم.
حضرت امام مهدی (عج) در نامه ای به علی بن محمد السمری مرقوم فرمودند:
"سیاتی شیعتی من یدعی المشاهدة الا فمن ادعی المشاهدة قبل خروج السفیانی وصیحه فهو کذاب مفتر"
***ترجمه***
زمانی (برخی) شیعیان من ادعای مشاهده مرا می کنند هر که ادعای مشاهده مرا قبل از خروج سفیانی وصیحه آسمانی کند دروغگو وافترا بسته است.
بحار ج 51 ص 361ودر کتاب منتهی الامال به نقل ازشیخ طوسی وشیخ صدوق روایت شده است.
ویرایش توسط valayat : ۱۳۸۸/۰۵/۲۹ در ساعت ۱۵:۳۸
-
۱۳۸۸/۰۵/۳۱, ۰۰:۲۰ #9
- نوشته
- 1,045
- مورد تشکر
- 4,260 پست
- حضور
- 2 ساعت 1 دقیقه
- دریافت
- 191
- آپلود
- 52
- گالری
-
45
حدیث پنجم:
سیا تی زمان تکون بلدة قم واهلها حجة علی الخلائق وذلک فی زمان غیبه قائمنا (عج) الی ظهوره (ولو لا ذلک لساخت الارض با هلها ) وان الملائکة لتدفع البلایا عن قم واهله
***ترجمه ***
زمانی خواهد آمد مردم قم پیشوای مردم خواهند بود وآن در زمان غیبت قائم (عج ) ما میباشد واگر امام معصوم نباشد زمین اهل خود را می بلعد وهمانا ملائکه مصائب رااز اهل قم وزمین قم دفع می کنند ودر حدیث دیگری آمده است که "لولا القمیون لضاع الدین"یعنی اگر قمی ها نبودند دین ضایع می شد.
بحار جلد60صفحه 213
ویرایش توسط valayat : ۱۳۸۸/۰۵/۳۱ در ساعت ۰۰:۲۱
-
۱۳۸۸/۰۵/۳۱, ۱۲:۲۹ #10
- نوشته
- 1,045
- مورد تشکر
- 4,260 پست
- حضور
- 2 ساعت 1 دقیقه
- دریافت
- 191
- آپلود
- 52
- گالری
-
45
ودر حدیث دیگری آمده است که "لولا القمیون لضاع الدین"یعنی اگر قمی ها نبودند دین ضایع می شد.
اطلاعات موضوع
کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
اشتراک گذاری