جهت مشاهده مطالب کارشناسان و کاربران در این موضوع کلیک کنید   

موضوع: دیوار براق

شروع کننده موضوع

نوشته
    12
    مورد تشکر
    19 پست
    حضور
    نامشخص
    دریافت
    0
    آپلود
    0
    گالری
    0

دیوار براق

داشتم کتاب دعایی را نگاه می کردم دیدم که نوشته دعا را بر کاغذ باید نوشت و حاجت را نیز در انتهای آن ایا می شود در دیوار براق آنداخت
    اگر می شود در مورد دیوار براق یا ندبه به قول یهودیا توضیح بدید

2. تشکر

نوشته
    130
    مورد تشکر
    364 پست
    حضور
    نامشخص
    دریافت
    47
    آپلود
    0
    گالری
    9

با سلام

دوست گرامی شما این مطلب را از چه کتابی خواندید؟؟

لطفا نام کتاب و نام نویسنده را بفرمایید.....

چون تا آنجا که اینجانب خبر دارم، این عمل مختص یهودیان است.....
    و بس
    .....

در واقع اعتقاد آنان اینست که با اینکار نامه و دعایشان به دست خدا میرسد

اخیرا" اداره پست یکی از کشورها(که اسمش خاطرم نیست) اقدام به تقبل رساندن چنین نامه هایی به این دیوار کرده.....

یعنی یهودیان چنین میپندارد که با دادن نامه به اداره پست و رساندن این نامه توسط پست چی به دیوار مذکور، نامه شان به دست خدایشان رسیده.....

ویرایش توسط sezar : ۱۳۸۸/۰۵/۳۰ در ساعت ۱۵:۵۳

بیچاره کسی که تصور میکند در حال هدایت خلق است، در حالیکه در جهل خود غرق است!

4. تشکرها 2

نوشته
    850
    مورد تشکر
    3,450 پست
    حضور
    35 دقیقه
    دریافت
    1
    آپلود
    0
    گالری
    9

نقل قول نوشته اصلی توسط aryandc نمایش پست
    داشتم کتاب دعایی را نگاه می کردم دیدم که نوشته دعا را بر کاغذ باید نوشت و حاجت را نیز در انتهای آن ایا می شود در دیوار براق آنداخت اگر می شود در مورد دیوار براق یا ندبه به قول یهودیا توضیح بدید
    با سلام
    براق که نام مرکب پیامبر در وقت معراج است و مسلمانان چون پیامبر دراین مکان سوار بر براق شدند، لذادیوار غربی حرم مسجدالاقصی را دیوار براق نام نهاده‌اند.همین دیوار را یهودیان باقیمانده هیکل سلیمان می دانند وبه آن دیوار ندبه میگویند درحالی که مسلمانان آن را دیوار براق میگویند.....
    اما در مورد مطلبی که آوردید بنده هم با جناب sezar موافقم واول باید بفرمایید از چه کتابی نقل کرده اید تا بعد بتوانیم درمورد صحت وسقم آن صحبت کنیم ...هرچند بعید به نظر می رسد....
    التماس دعا

6. تشکرها 3

نوشته
    130
    مورد تشکر
    364 پست
    حضور
    نامشخص
    دریافت
    47
    آپلود
    0
    گالری
    9

نقل قول نوشته اصلی توسط sezar نمایش پست

با سلام

دوست گرامی شما این مطلب را از چه کتابی خواندید؟؟

لطفا نام کتاب و نام نویسنده را بفرمایید.....

چون تا آنجا که اینجانب خبر دارم، این عمل مختص یهودیان است.....
    و بس
    .....

در واقع اعتقاد آنان اینست که با اینکار نامه و دعایشان به دست خدا میرسد

اخیرا" اداره پست یکی از کشورها(که اسمش خاطرم نیست) اقدام به تقبل رساندن چنین نامه هایی به این دیوار کرده.....

یعنی یهودیان چنین میپندارد که با دادن نامه به اداره پست و رساندن این نامه توسط پست چی به دیوار مذکور، نامه شان به دست خدایشان رسیده.....

اینجانب مشابه همین عمل را که توسط یهودیان انجام میگردد و پست چی و...... خوانده بودم..... اگر شد متن منبع را برایتان جور میکنم......

ویرایش توسط sezar : ۱۳۸۸/۰۵/۳۰ در ساعت ۱۵:۵۳

نوشته
    130
    مورد تشکر
    364 پست
    حضور
    نامشخص
    دریافت
    47
    آپلود
    0
    گالری
    9

دیوار براق

مقامات اداره پست رژیم صهیونیستی با صدور بیانیه‌ای رسمی اعلام کردند که‏این اداره از این پس خدمت رساندن نامه مشتریان به خداوند را به خدمات خود اضافه می‌کند.

دیوار براق که به آن "دیوار ندبه" نیز گفته می‏شود و به اصطلاح قبله و عبادتگاه یهودیان جهان به شمار می‌رود، دارای شکاف‌هایی است که‏همواره با نامه‌های زیارت‏کنندگان آن پر می‌شود. این افراد که برای خواندن نماز نزدیک این دیوار می‏روند، با هدف رساندن نامه خود به خداوند، آن را درون شکاف‌های دیوار فرو می‌کنند.

در همین راستا «افی هوشفمن» مدیر این زیارتگاهی که توسط رژیم صهیونیستی اشغال شده، می‌گوید که‏ هر روزه‏ هزاران نامه از طریق اینترنت به پایگاه الکترونیکی این زیارتگاه ارسال می‌شود تا به اصطلاح مسئولان مربوطه ‏این نامه‏ها را بر روی کاغذ بنویسند و به نیابت از ارسال کننده آن را درون شکاف‌های دیوار بگذارند.

گفتنی است این کار به آن علت صورت می‌گیرد که خاخام‌های یهودی طی سخنرانی‌‏های مختلف خود به یهودیان القا کرده‏اند که ‏این نامه‌هایی که درون شکاف دیوار براق قرار داده می‌شود، توسط خداوند خوانده می‌شود.

در همین راستا مدیریت اداره پست رژیم صهیونیستی اعلام کرده که ‏این اداره در جدیدترین خدمت خود حاضر است نامه مشتریانش را به خداوند برساند.
    یعنی مشتریانی که در سراسر جهان هستند و به ‏اینترنت دسترسی ندارند و یا می‌خواهند نامه خود را با دست خط خود برای خدا بفرستند، می‌توانند نامه را به اداره پست رژیم صهیونیستی بفرستند و این اداره عملیات رساندن آن را به خدا بر عهده خواهد گرفت(واقعا خسته نباشید دارند.... از طرف من به خدا بگید فردا بهت میل میزنم جواب بده.....).

آمار نشان می‌دهد بیشترین نامه‌هایی که توسط یهودیان برای خدا نوشته می‌شود برای شفای بیماری است. دسته دوم نامه‌ها توسط جوانان عاشق برای رسیدن به عشق خود نوشته می‌شود و کمترین این نامه‌ها برای طلب مغفرت از خداوند است.(اگر سیستم پیامک به خدا رو هم راه اندازی کنند دیگه نور علی نور میشه..... مسوولین زحمتکش یهودی لطفا رسیدگی کنید.....)

منبع

مطالب داخل پرانتز حرف دل اینجانب است و جزء خبر نیست....

شروع کننده موضوع

نوشته
    12
    مورد تشکر
    19 پست
    حضور
    نامشخص
    دریافت
    0
    آپلود
    0
    گالری
    0

نه شما درست می فرمایید من نگاه کردم نوشته بود باید کاغد را در آب روان انداخت

شروع کننده موضوع

نوشته
    12
    مورد تشکر
    19 پست
    حضور
    نامشخص
    دریافت
    0
    آپلود
    0
    گالری
    0

از تو مفاتیح

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

اشتراک گذاری

اشتراک گذاری