صفحه 1 از 3 123 آخرین
جهت مشاهده مطالب کارشناسان و کاربران در این موضوع کلیک کنید   

موضوع: معلم كوچك‌ترين مدرسه جهان :آنچه در ديدار من با احمدي نژاد گذشت

نوشته
    73
    مورد تشکر
    507 پست
    حضور
    2 ساعت 18 دقیقه
    دریافت
    3
    آپلود
    0
    گالری
    45

معلم كوچك‌ترين مدرسه جهان :آنچه در ديدار من با احمدي نژاد گذشت

عبدالمحمد شعراني(معلم كوچك‌ترين مدرسه جهان )هفته گذشته با محمود احمدي نژاد، رئيس جمهوري ايران اسلامي ديدار كرد كه حاشيه هاي جالبي را به همراه داشت.،

نيم‌ساعتي به اذان ظهر مانده، خودم را به پاستور مي‌رسانم، مهندس ثمره هاشمي ديدار با آقاي رئيس جمهور را تدارك ديده (ثمره هاشمي همان كسي است كه حسين، مبصر مدرسه كالو در ابتداي كتابم برايش نوشت :تا هميشه يادمان مي‌ماند جاده آسفالته‌ي كالو محبت تو بود و ما دعايت مي‌كنيم) و گفته قبل از اذان ظهر خودم را به دفتر رياست‌جمهوري برسانم.
    به ديدار رئيس‌جمهور رفته‌ام، در صف نماز كنارش ايستاده‌ام. بعد از نماز مي‌روم به طرفش – قبلا معرفي‌ام كرده‌اند. روبوسي مي‌كنم. برخلاف هميشه كه به هر مسئولي مي‌رسم، از من مي‌پرسد كه: چرا زن نگرفته‌اي و كي مي‌خواهي زن بگيري!؟ براي دكتر احمدي‌نژاد از آنچه در كالو اتفاق افتاده است مي‌گويم و رسانه‌هايي كه از وبلاگ و مدرسه‌ام گفته‌اند. دستي به شانه‌ام مي‌زند و مي‌‌نشيند. مي‌گويد: "مهم‌تر از همه‌ي اين‌ها، كار و خدمتي است كه تو براي مردم روستا انجام داده‌اي. چه باقيات الصالحاتي مهم‌تر از اين؟ "
    گفته‌اند زياد وقتش را نگيرم و قول داده بودم ديدار در حد سلام و احوال‌پرسي باقي بماند. اما گپ‌زدنمان به درازا مي كشد...
    از نامه‌هاي رسيده از سرتاسر دنيا حرف مي‌زنيم، از مهرباني مردم دنيا به مدرسه كالو؛ از يك‌دلار كه توسط يك ناشناس(!) از سان دياگو آمريكا آمده تا عينك آفتابي كه خانمي از آمريكا برايم فرستاده و در نامه‌اش نوشته: «در يوتيوب ديدم كه با موتور به مدرسه رفت‌و‌آمد مي‌كنيد، در آفتاب گرم جنوب عينك آفتايي كه همراه اين نامه است شايد مفيد واقع شود.» از آرزويم براي چاپ‌شدن اين نامه‌ها... خنده‌اي مي‌كند دكتر احمدي‌نژاد! (يكي از مسئولان دفتر بعد از ديدار مي‌گفت: "دكتر يه كم ناخوش‌احوال است و امروز اصلا خندان نبوده، اما تو امروز كاري كردي كه دكتر تا آخر شب سرحال و خندان باشد!) اينجا نه من مي‌دانستم نه جناب آقاي رئيس‌جمهور كه ساعاتي بعد ار رسانه‌اي شدن اين ديدار، رسانه‌اي كه پولش از كشور {...} تامين مي‌شود تيتر بزند: "سربازمعلم، باج‌خور دولت شد! " كينه دارد اين رسانه از من! بارها ايميل زده‌اند براي گفتگو و حاضر به مصاحبه نشده‌ام – گفته‌ام: من پدر و مادر سي‌ان‌ان و دويچه‌وله و... را مي‌شناسم اما پدر و مادر شما را نه!
    و رسانه اين‌طرفي خودمان بداخلاقي مي‌كند و مي‌نويسد كه من در اين ديدار گريه كرده‌ام و باقي ماجرا! (از احساساتم گفته و خبر نداشته كه همين خوراكي براي بعضي از رسانه‌ها مي‌شود) و همين گريه‌كردن بهانه‌اي مي‌شود تا راديو {...} در كمال گستاخي خبر دهد كه سرباز معلم خودش را فروخت و براي ماندنش در آموزش‌و‌پرورش جلوي رئيس‌جمهور گريست! در اين ديدار من كارنامه‌اي داشتم در دست و اين كارنامه‌ي درخشان جايي براي گريه‌كردن من باقي نمي‌گذاشت. به ديدار با رئيس‌جمهور بر خود مي‌بالم كه توانستم از مشكلات منطقه و استانم بگويم. كاش اين رسانه‌ي خودي و وطني امانتداري مي‌كرد تا من برايش مي‌گفتم مادر پيرم با چشمان كم‌فروغش براي موفقيت احمدي‌نژاد و دولتش هر روز و شب اشك مي‌ريزد و دعا مي‌كند.
    از جاده‌ روستا حرف مي‌زنم كه به دستور و پيگيري مهندس ثمره‌ هاشمي و عنايت استاندار بوشهر و معاون عمراني‌اش آسفالت شد و از همه‌ امكاناتي كه در طول يك سال كالو را تكان داده! از كالويي برايش مي‌گويم كه زماني معلم راهنما، بالاترين مقام بازديد‌كننده‌اش بود و حالا استاندار بوشهر در طول يك‌سال، بيش از چهاربار به آنجا سر مي‌زند.
    كتابم را به رئيس‌جمهور هديه مي‌دهم؛ مي‌گويم: "دوست دارم در كتاب ديگرم كه همراهم هست، مطلبي بنويسي. " مطلبي مي‌نويسد...
    از وضعيت استخدامم مي‌گويم، از اينكه مي‌خواهم به عنوان يك سرباز، 30 سال اضافه خدمت بخورم! (علي‌آبادي رئيس سازمان تربيت‌بدني كه در نزديكي‌مان نشسته مي‌گويد: 2 سال كه رفته‌اي، بگو 28سال اضافه خدمت‌! مي‌گويم: من حاضرم اضافه‌خدمت‌تر بخورم!) از اينكه چرا بايد در هزارتوي كاغذ‌بازي‌هاي اداري سرگردان باشم، شكايت مي‌كنم. زحمت فلسفه‌بافي‌ها را از دوشم بر مي‌دارد آقاي رئيس‌جمهور، نامه‌اي به وزير آموزش و پرورش مي‌نويسد و سريعا خواستار استخدام و اعلام نتيجه مي‌گردد. و من در دل آرزو مي‌كنم دستور آقاي رئيس‌جمهور خيلي زود اجرايي شود.
    رئيس جمهور مي‌گويد: «سرباز معلم! كت‌ات هم كه احمدي‌نژادي‌ است!» آخرين بوسه را بر شانه‌ رئيس‌جمهور مي‌زنم و مي‌گويم: «اين بوسه براي پدرم است كه خيلي دوستت دارد.» گفتم: «آقاي دكتر! پدرم 75 ساله بود كه هنوز دريا مي‌رفت. هر چه نامه نوشته بوديم كه شايد بعد از اينكه عمرش در دريا گذشته بود فرجي براي بازنشستگي‌اش حاصل شود، حاصل نشده بود كه نشده بود. در سفر شما به بندر دير "شهرمان " نامه‌اي برايت نوشتيم و فرج حاصل شد و پدر بعد از سال‌ها عرق ريختن در درياها بازنشسته تأمين اجتماعي شد. و پدر دعاگوي موفقيت تو شد و براي پيروزي‌ات در انتخابات نذر و نياز كرد و در جواب كسي كه آمده بود خانه‌مان و مي‌گفت حاجي‌جان احمدي‌نژاد مخالف دموكراسي است، مي گفت: خدا حفظش كند! رأي من و دي‌حيدر(مادرم) احمدي‌نژاده!»

نوشته
    14
    مورد تشکر
    23 پست
    حضور
    نامشخص
    دریافت
    1
    آپلود
    0
    گالری
    1

سلام به همه دوستان
    چون طرفدار دموکراسی هستم پس به رای اکثریت! احترام میگزارم و رئیس جمهور را رئیس جمهور رسمی کشور می دونم.
    اما یک سوال از کسانی که خیلی سنگ به سینه می زنند مثل همین ابوذر یا مهدی 61 یا . . . دارم و همه دوستان که با وجدان جواب بدهند.
    آیا این دست کارهایی که انجام می شود و بقیه کارهای احمدی نژاد به اسم خدمت انجام می دهدو بشدت برای آنها تبلیغات می شود، خدمت است برای مردم یا منت؟
    لطفا جواب بدهید

3. تشکرها 3

نوشته
    676
    مورد تشکر
    2,599 پست
    حضور
    16 ساعت 28 دقیقه
    دریافت
    76
    آپلود
    0
    گالری
    27

سلام علیکم
    چرا باید منت باشد؟بنده به شما توصیه می کنم دید خود را عوض کنید تمام روسای جمهور ما برای خدمت امدند نه منت.
    تمام این کارهای وظیفه ی احمدی و تمام امثال اوست.
    الاعمال بالنیات
    الهی و سیدی و مولای و ربی صبرت علی عذابک فکیف اصبر علی فراقک

صبرت علی حر نارک فکیف اصبر عن النظر الی کرامتک

ام کیف اسکن فی النار و رجائی عفوک

5. تشکر

نوشته
    14
    مورد تشکر
    23 پست
    حضور
    نامشخص
    دریافت
    1
    آپلود
    0
    گالری
    1

پاسخ یکی از مدعیان جدی را شنیدیم
    اما چرا بقیه رئیس جمهور های پیشین اینقدر خذمات خودشون را رسانه ای نمی کردن؟
    چرا احمدی نژاد خدمات دوره های قبل را زیر سوال برد؟

نوشته
    14
    مورد تشکر
    23 پست
    حضور
    نامشخص
    دریافت
    1
    آپلود
    0
    گالری
    1

نقل قول نوشته اصلی توسط mahdi61 نمایش پست
    سلام
    شما مطمئنی خود احمدی گفته که رسانه ای کنند؟
    با فرض اینکه احمدی نژاد نمی داند. اما بعد از 4 سال تجربه! نمی تواند جلوی رسانه ای شدن دیدار های خصوصی خود را بگیرد یا حد اقل تذکر بدهد؟اگر نمی تواند که . . .
    اما اگر می تواند و نمی خواهد . . . .

8. تشکر

نوشته
    117
    مورد تشکر
    323 پست
    حضور
    نامشخص
    دریافت
    0
    آپلود
    0
    گالری
    0

نقل قول نوشته اصلی توسط اصلاحات نمایش پست
    این دکتر خاتمی نبود که تو دور اول وقتی رای آورده بود مرتب تلوزیون نشونش میداد.
    مواردی هنوز به وضوح یادم هست.
    مثلاً یکبار نشون داد ایشون رفته بودن تو صف شیر و تو نوبت ایستاده بودند واین رو تو اخبار سراسری پخش کردند.
    جناب آقای هاشمی هم که نگو ،اواخر دور دومشون رو بیاد دارید؟
    روزی چندتا پروژه افتتاح میکرد؟
    چه حضوری چه با تلفن
    اخبار هرروز چقدرش اختصاص داشت به افتتاح پروژه های ایشون
    بیاد دارید این چیزهارو یا نه؟!!!
    بزرگی میگفت:
    همیشه یادت باشه گه دنیا کرد هست،
    هروقت که احساس کردی به آخر خط رسیدی،ممکنه دقیقاً در نقطه شروع ایستاده باشی.

10. تشکر

نوشته
    117
    مورد تشکر
    323 پست
    حضور
    نامشخص
    دریافت
    0
    آپلود
    0
    گالری
    0

آیا این دست کارهایی که انجام می شود و بقیه کارهای احمدی نژاد به اسم خدمت انجام می دهدو بشدت برای آنها تبلیغات می شود، خدمت است برای مردم یا منت؟
    لطفا جواب بدهید
    در خدمت بودنش که شکی نیست یعنی من شک ندارم.
    اما اگر منت هم بگزاره که نمیگزاره جاداره.
    چون از سه دولت گذشته بیشتر خدمت کرده و بیشتر هم توهینها و هوچی گریها رو تحمل کرده.
    منت هم داره اما ایشون منت نگذاشته تا حالا.
    شما عزیز من جناب آقای هاشمی رو ملاحظه بفرما.چ
    هنوزهم هر موفقیتی در دولت بوجود میاد ایشون سریع مصاحبه میکنه و میگه: بله این موفقیتها ثمره تلاشهای دولت سازند گی هست که الان به ثمر نشسته.
    انگار گندم دیم بوده که نیاز به آبیاری نداشته!
    بزرگی میگفت:

12. تشکرها 2

نوشته
    117
    مورد تشکر
    323 پست
    حضور
    نامشخص
    دریافت
    0
    آپلود
    0
    گالری
    0

با فرض اینکه احمدی نژاد نمی داند. اما بعد از 4 سال تجربه! نمی تواند جلوی رسانه ای شدن دیدار های خصوصی خود را بگیرد یا حد اقل تذکر بدهد؟اگر نمی تواند که . . .
    اما اگر می تواند و نمی خواهد . . . .
    هم میتواند هم میخواهد اما دستور این هست که رسانه ای کند.مانند قبلیها.
    خاصیتش هم اینه که مردم دلگرم بشن.
    در یکی از دیدارهایی که دولت با مقام معظم رهبری داشتند آقا فرمودند:
    (یک انتقادی که من به شما دارم اینست که دربارۀ خدمات دولت اطلاع رسانی نمیکنید.
    اینهارا بگویید تا مردم بدانند.)
    حالا بازهم اگه شما حرف خودت رو بزنی دو حالت داره
    یا میخوای بگی من دروغ میگم و باید سند بیارم.
    یا اینکه نظر آقا اهمیتی نداره.
    البته احتمالا شما بزرگوارتر ازاین هستید که روی یک مطلب اشتباه پافشاری کنید.
    چرا وقتی مردم این همه توهین به رئیس جمهور رو میبینند،نباید خدماتش رو هم ببینند.
    اشکال داره؟!!!!
    بزرگی میگفت:

14. تشکر

نوشته
    267
    مورد تشکر
    806 پست
    حضور
    18 ساعت 9 دقیقه
    دریافت
    67
    آپلود
    0
    گالری
    6

دکتر ؟؟؟؟؟؟؟؟؟

نقل قول نوشته اصلی توسط انتخاب نمایش پست
    این دکتر خاتمی نبود که تو دور اول وقتی رای آورده بود مرتب تلوزیون نشونش میداد.
    مواردی هنوز به وضوح یادم هست.
    مثلاً یکبار نشون داد ایشون رفته بودن تو صف شیر و تو نوبت ایستاده بودند واین رو تو اخبار سراسری پخش کردند.
    جناب آقای هاشمی هم که نگو ،اواخر دور دومشون رو بیاد دارید؟
    روزی چندتا پروژه افتتاح میکرد؟
    چه حضوری چه با تلفن
    اخبار هرروز چقدرش اختصاص داشت به افتتاح پروژه های ایشون
    بیاد دارید این چیزهارو یا نه؟!!!
    دوست عزیز جناب خاتمی که مدرک دکترا ندارن چرا بهشون دکتر خطاب میکنید ؟؟؟

16. تشکر

نوشته
    267
    مورد تشکر
    806 پست
    حضور
    18 ساعت 9 دقیقه
    دریافت
    67
    آپلود
    0
    گالری
    6

چرا احمدی نژاد خدمات دوره های قبل را زیر سوال برد؟
    باسلام دوست اصلاحاتی عزیز

کمی بی انصافی کردید چون واقعا جناب دکتر احمدی نژاد کارهایه عمرانی که انجام داده (هم از افتتاح گرفته تا پایان کار که به بهره برداری رسیدن است) کارهای عمرانی و غیره .. اگر مقایسه ای داشته باشید نسبت با دولتهای گذشته حدود23 سال اصلن قابل مقایسه نیست اسمهاشون رو هم رسانه ها بگن خب معلومه که این نمود بیشتر میشه
    شاید لازم باشه البته اگر سنتون اجازه بده بهتون عرض کنم که با توجه به کارهای کمی که دولتهایه گذشته در زمینه های مختلف کردن و بعضیش فقط درحد همون کلنگ زدن باقی موند و رسانه ای کردن اون یه مروری داشته باشین.
    در ضمن طرحهایی که افتتاح شده با هزینه های سنگینتر از اون چیزی که پیش بینی شده بود بخاطر فسادی که در بدنه دولت وجود داشت خیلی گرونتر دراومده وبیت المال مورد تهاجم مفسدان قرارگرفته مثل قراردهای نفتی بعنوان مثال همون قرارداد استات اویل که فرزند آقای هاشمی در دولت جناب خاتمی رشوه 300 میلیونی دریافت کردن وافتتاح فرودگاه امام خمینی(سلام الله علیه) که فقط روز افتتاح برای تزیینات و آماده کردن مراسم افتتاح حدود 4 میلیارد خرج کردن و ..... مثالهایی از این دست اگر منصفانه بنگرید مطمئنم که شما هم کارهایی که دولت خدمتگزارجناب دکتر احمدی نژاد انجام دادن رو میبیند که اصلن حرفی زده نمیشه یکی از انتقاداتی که ما به صدا وسیما داریم انعکاس ندادن کافی و مناسب خدمات دولت جناب دکتر احمدی نژاد هست.
    درضمن میشه مصداقی بیان کنید که جناب دکتر احمدی نژاد در کجا و کی کارهای دولتهای گذشته رو زیر سوال بردن؟هیچ کس منکر خدمات دولتهای قبلی نیست بحث چیز دیگه ای هست واون فساد مالی بدنه دولتها ی گذشته واشرافی گری هاست که موجب شد مدیران و مسئولین خدومی که قصد داشتن کار کنن به انزوا کشیده شدن.

امیدوارم موفق باشید.
    ویرایش توسط Hamishak : ۱۳۸۸/۰۶/۰۲ در ساعت ۰۳:۱۳

18. تشکرها 2

صفحه 1 از 3 123 آخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

اشتراک گذاری

اشتراک گذاری