جهت مشاهده مطالب کارشناسان و کاربران در این موضوع کلیک کنید   

موضوع: تربیت قبل از تولد

شروع کننده موضوع

نوشته
    107
    مورد تشکر
    314 پست
    حضور
    16 دقیقه
    دریافت
    2
    آپلود
    3
    گالری
    0

تربیت قبل از تولد

سلام
    چون تربیت در هر مرحله از زندگی انسان نمودی دارد من مراحل را با توجه به مراحل زندگی انسان تقسیم می کنم و برای هر کدام یک موضوع ایجاد می کنم و تقاضا دارم طبق همین طبقه بندی نظر بدهید تا مفید باشد و جستجوی مطالب مفید در آنها ساده باشد .
    در این قسمت پیرامون تربیت فرزند قبل از بسته شدن نطفه بگویید .

بهترین نکاتی که به نظرتان می رسد تا با عایت آنها حتی قبل از ازدواج باعث داشتن فرزندی صالح می شود در این قسمت بنویسید .

علم را باید جست هرقدر که در دوردستها باشد

نوشته
    1,334
    مورد تشکر
    3,329 پست
    حضور
    31 دقیقه
    دریافت
    0
    آپلود
    0
    گالری
    57

قبل از بسته شدن نطفه حتما براي صالح و سالم بودن آن دعا كنيد حتي اگر نطفه هم بسته شده باشد دير نشده دعاي شما مي تواند سرنوشت فرزند را تغيير دهد.
    در قرآن آمده كه حضرت ابراهيم( در مورد اسم پيامبر شك دارم اگر اشتباه بود هركس مي داند تصحيح كند) به خدا گفته آيا رسالت را به فرزندان من هم مي دهي و خدا پاسخ داده رسالت من به ظالمين نمي رسد
    ابراهيم آنقدر در حق فرزندان خود دعا كرده كه صالح باشند و همانطور كه مي دانيم نسل حضرت محمد(ص) از نسل ابراهيم است . ببينيم چقدر دعا تاثير دارد
    پس بياييم اول براي همديگه و بعد براي خودمون دعا كنيم كه نه تنها فرزندانمون بلكه نسل بعد از ما نيز سالم و صالح باشند

تربیت قبل از تولد

پروردگارا به من بیاموز دوست بدارم کسانی را که دوستم ندارند...
    عشق بورزم به کسانی که عاشقم نیستند...
    بگریم برای کسانی که هرگز غمم را نخوردند...
    محبت کنم به کسانی که محبتی در حقم نکردند

نوشته
    1,017
    مورد تشکر
    2,509 پست
    حضور
    نامشخص
    دریافت
    29
    آپلود
    0
    گالری
    3

باید قبل از بسته شدن نطفه غذاها و درامدمان را حلال کنیم
    تا رفتار و کردار زشت از ما دور شود و آنگاه این رفتارها و سرشتها به فرزندانمان منتقل میشود
    میدانیم که اثر لقمه حرام در ذریه انسان نمودار خواهد شد.

نوشته
    42
    مورد تشکر
    170 پست
    حضور
    8 دقیقه
    دریافت
    4
    آپلود
    0
    گالری
    0

چگونگی آموزش در دوران نوزادی

با توجه به عدم درک نوزاد ، آموزش در دوران نوزادی چگونه صورت می گیرد؟

پاسخ: آموزش در دوران نوزادی به صورت غیرمستقیم و با القا بر ضمیر ناخودآگاه ( ذهن ناهوشیار) فرزند صورت می گیرد که در آینده، با انتقال از ضمیر ناخودآگاه (ذهن ناهوشیار) به ضمیر خودآگاه(ذهن هوشیار) خود را نشان می دهد.

گفتن اذان در گوش راست و اقامه در گوش چپ نوزاد پس از تولد که ار مستحبات اسلامی است، در حقیقت آموزش توحید، نبوت و امامت به همین شکل است. انتقال آموزه ها از ضمیر ناخودآگاه به ضمیر خودآگاه در بزرگسالی در موارد متعددی مشاهده شده است.

به عنوان مثال دختری 17 ساله که سوره های متعددی از قرآن را از حفظ می خواند، در حالیکه آن ها را حفظ نکرده ( مادرش در دوران نوزادی ، این سوره های مبارکه را فراوان تلاوت می کرده است. )

پسر نوجوانی که دعاهایی چون ندبه و کمیل را از حفظ می خواند.

مرحوم سید رضی در سنین جوانی هنگام حضور در درس فقه استاد، احساس می کرد مطالب را پیش تر شنیده است. ( پدرش کنار گهواره او به شاگردان خود همان مطالب فقهی را می آموخته است. )

مرد فنلاندی که از چهار سالگی به آمریکا رفت و زبان مادری خود را کاملا رها کرد، هنگام مرگ در 78 سالگی به زبان فنلاندی هذیان می گفت.

با توجه به اهمیت مطلب به والدین عزیز توصیه می شود که از همان اوان تولد فرزند با او با واژگان زیبا سخن بگویند؛ از کاربرد الفاظ زشت بپرهیزند؛ برایش قرآن و اشعار زیبا بخوانند؛ در مکان هایی که دیگران سخن ناشایست می گویند؛ حضور نیابند و در گفتگو با هم از واژگان ناپسند استفاده نکنند.

کاش از دلبر نشانی داشتیم
    بر سر کویش مکانی داشتیم
    از برای مهدی صاحب زمان
    کاش در دل جمکرانی داشتیم
    ...

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

اشتراک گذاری

اشتراک گذاری