-
۱۳۸۶/۱۰/۰۹, ۱۷:۴۷ #1
- نوشته
- 1,188
- مورد تشکر
- 1,232 پست
- حضور
- نامشخص
- دریافت
- 0
- آپلود
- 0
- گالری
- 0
سرطان پایتخت
باورتون میشه یه دفعه از خواب پاشید و بفهمید شهرتون سرطان گرفته؟
باور کن شهرمون سرطان بدحجابی گرفته
قبول نداری؟
هر کی هر چی راجع به اثراتی که این غده های بدخیم به شهرمون زده بنویسه تا هرکی تا حالا نفهمیده از خواب غفلت بیدار بشه و ببینه چی به سرمون میاد اگه زودتر شیمی درمانیش نکنیم
-
۱۳۸۶/۱۰/۰۹, ۲۱:۵۷ #2
یادمه داشتم سر کلاس صحبت می کردم...یه دفعه گفتم دشمن شهر رو اشغال کرده!
همه خندیدن...گفتن برو آقا!
مارو گرفتی؟!
گفتم نه!
یه نگاهی به خودتون بندازید...یه نگاهی به شهرمون بندازید...شهر در اشغال به سر می برد...سربازهای اهنی و دایره مانند دشمن بر بالای بام های مان دارن پست می دن و یکی یکی شکار می کنن...بهشون گفتم من و شما الان دیگه یکی از سربازهای دشمن هستیم...
سلام سرباز عزیز!
من دیگه خسته شدم بس که چشام بارونیه...
-
۱۳۸۶/۱۰/۰۹, ۲۳:۴۵ #3
آخ گفتی یگانه عزیز ، بهترین تعبیرش همین سرطانه
من که دارم میمیرم از این بد حجابی ها، تا حالا از زاویه دختران مذهبی نگاه کردین که چه زجری می کشن ، بنده های خدا هم زیبایی دارن و هم هیکل زیبا و فوق العاده هم خوش سلیقه هستن و بلدن تیپ های جور واجور بزنن ولی بخاطر گناهش این کار رو نمی کنن ، از اون طرف خانم هایی که هزارویک قلم به خودشون و تیپشون می رسن بیشتر جلب توجه می کنن ، انگار اونایی که آرایش نمی کنن و خوش تیپی شون رو به رخ نامحرم جماعت نمی کشن زیبا نیستن ، خانم های بد حجاب فکر می کنن با این کار فقط خودشون گناه می کنن بعد هم می گن ما رو که تو قبر دیگران نمی زارن ، غافل از این که با این کارشون هم امنیت خودشون رو به خطر می ندازن و هم بنیان خانواده ها رو متزلزل می کنن و هم باعث انحراف دختران نوجوان و جوان دیگر می شوند .این یعنی یک سرطان که از یه نفر شروع می شه و به چند جا ریشه می دواونه تازه .................................................. ......................
حرمت چادر هم از بین بردن ، هر کسی که چادری هستش رو آدم حساب نمی کنن ، یه طوری برخورد می کنن که انگار چادری ها املن ، عجب بدبختی ای داریم ها برید توی آگهی های کاریابی بعضی از این روزنامه ها نگاه کنین همش نوشتن خانمی جوان ، آراسته و با روابط عمومی قوی ( یعنی محترمانه از پذیرفتن خانمهای چادری معذوریم )
یکی نیست بهشون بگه دربه درمون هم بشین نمی آییم (این نمی آییم رو محکم بخونین )
مهدیا کعبه شد از تاب تو بی تاب بتاب
-
-
۱۳۸۶/۱۰/۱۰, ۰۰:۰۲ #4
باور کنید سارا.ام!
اونی که باید نگاه کنه حضرت زهراست نه این آت و آشغالای تو خیابون!
باور کنید سارا ام!
اونی که باید شما رو آدمحساب کنه امام زمانه،نه این بی ارزش های پلاس تو کوچه خیابون!
باور کنید سارا ام!
اونی که باید واسه شما کار ردیف کنه خداست نه مطبوعات و هزار تا موسسه آلوده به گناهه تبلیغاتی!
باور کنید سارا ام!
خدا داره از داشتن بنده هایی مثل شما لذت می بره....
دخترای چادری واقعی تهران 1386،جزءاون دسته از بنده هایی هستن که خدا با انگشت اشاره اونا رو به همه فرشته هاش نشون می ده و می گه دیدید گفتم من می دانم و شما نمی دانید...دیدی گفتم من می دونم دارم چی خلق می کنم...
خوش به حالتون!
خدا دوستون داره
امام زمان نگاهتون می کنه!
حضرت زهرا نظرش جلب شماست....
من دیگه خسته شدم بس که چشام بارونیه...
-
اطلاعات موضوع
کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
اشتراک گذاری