نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: كدام امر را بيشتر مانع تخلف مي دانيد؟
- رأی دهندگان
- 15. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید.
-
۱۳۸۸/۰۶/۰۴, ۱۶:۲۶ #1
- تاریخ عضویت
خرداد ۱۳۸۷
- نوشته
- 27
- مورد تشکر
- 128 پست
- حضور
- نامشخص
- دریافت
- 8
- آپلود
- 1
- گالری
-
2
نشانه های ایمان
در نوشتار گذشته بیان شد ولایت پذیری یکی از مهم ترین معیارهای ایمان است.حقیقتا نام ما مسلمان است اما این نام باید دارای مسما باشد. اگر مسلمان با شیم اما اسلام در عمل ما مشاهده نشود چه سود!همانگونه که خدا در قرآن اهل کتاب را توبیخ میکند که :یا اهل الکتاب لستم علی شی حتی تقیموالتوریه
ترجمه:ای مومنان مسیحی شما هیچ نمی ارزید مگر آنکه کتاب خدا را بپاداربد.
مفهوم صریح آیه این است که ای مسلمانان تمام ارج وارزش شما در عمل به آیات خداست.حال ببینیم به هنگام منازعات براساس قرآن رفتار می کنیم:
وَأَطِیعُواْ اللّهَ وَرَسُولَهُ وَلاَ تَنَازَعُواْ فَتَفْشَلُواْ وَتَذْهَبَ رِیحُكُمْ وَاصْبِرُواْ إِنَّ اللّهَ مَعَ الصَّابِرِینَ(46،الانفال)
و از خدا و فرستاده او (در فرامین مولوى آنها) فرمان برید و با هم نزاع و ستیزه مكنید كه سست و بیمناك مىگردید و تسلط و حكومتتان از میان مىرود، و نسیم پیروزى بر شما نمىوزد. و شكیبایى كنید، كه همانا خدا با شكیبایان است.
با هم به نتایج منازعه واختلاف در این آیه می پردازیم:
1-اطاعت از ولایت مانع اختلاف است.
2-منازعه باعث از بین رفتن اتحادو قدرت می شود.
3-صبر در برابر فرمان ولی خدا نتیجه اش یاری و پیروزی است.
معیار راستین ایمان
درآیه زیر نیز خداوند به معرفی مومنان حقیقی می پردازد .در واقع لحن و ادبیات به کار رفته در این آیه معیاری را بیان می داردکه نبودن آن نقصان جبران ناپذیر ایمان به شمار می آید.
إِنَّمَا الْمُؤْمِنُونَ الَّذِینَ آمَنُوا بِاللَّهِ وَرَسُولِهِ وَإِذَا كَانُوا مَعَهُ عَلَى أَمْرٍ جَامِعٍ لَمْ یَذْهَبُوا حَتَّى یَسْتَأْذِنُوهُ إِنَّ الَّذِینَ یَسْتَأْذِنُونَكَ أُوْلَئِكَ الَّذِینَ یُؤْمِنُونَ بِاللَّهِ وَرَسُولِهِ فَإِذَا اسْتَأْذَنُوكَ لِبَعْضِ شَأْنِهِمْ فَأْذَن لِّمَن شِئْتَ مِنْهُمْ وَاسْتَغْفِرْ لَهُمُ اللَّهَ إِنَّ اللَّهَ غَفُورٌ رَّحِیمٌ (62نور)
جز این نیست كه مؤمنان (واقعى) كسانى هستند كه به خدا و فرستاده او ایمان آوردهاند و چون در كار مهم اجتماعى با او باشند از نزد او نمىروند تا از او اجازه بگیرند. كسانى كه از تو اجازه مىخواهند آنهایند كه به خدا و فرستاده او ایمان دارند پس اگر براى برخى از كارهایشان از تو اجازه طلبند به هر كس از آنها كه بخواهى اجازه ده و براى آنها از خدا طلب آمرزش كن، كه خداوند بسیار آمرزنده و مهربان است.
اگر خواهان بهره مند شدن از غفرات و رحمت الهی هستیم با ولایت همراه باشیم.
-
-
۱۳۸۸/۰۶/۰۴, ۱۹:۱۷ #2
- تاریخ عضویت
آذر ۱۳۸۷
- نوشته
- 1,334
- مورد تشکر
- 3,329 پست
- حضور
- 31 دقیقه
- دریافت
- 0
- آپلود
- 0
- گالری
-
57
نشانه هاي ايمان حقيقي
اگر انسان واقعا کسي را دوست داشته باشد و اتفاقا به ياد او بيفتد يا کسي نامش را بياورد،تغيير حالي در انسان پيدا مي شود .به عنوان مثال ، وقتي اسم امام زمان (عج) را مي شنود، احساس مي کند به همان اندازه اي که نسبت به ايشان معرفت و علاقه دارد دلش تکان مي خورد و تغيير حالي در او پيدا مي شود.هر قدر انسان معرفت و محبتش بيش تر باشد، تغيير حال بيش تري در او ظاهر مي شود.يکي از مصاديق مهم اين قاعده، ياد خداست .
کساني که خدا را به عنوان يک عظمت بينهايت مي شناسند و اين معرفت در دلشان وجود دارد، بسته به درجه معرفتشان، به هنگام ياد خدا حالشان تغيير مي کند.اين همان است که در آيات کريمه قرآن با تعبيراتي از قبيل خشيت، خوف، وَجَل و مانند اينها از آن ياد شده است.
آيه دوم سوره مبارکه انفال بر اين امر صحه مي گذارد کهانما المومنون الذين اذا ذکر الله وجلت قلوبهم).اولين نشانه مومن واقعي آن است که وقتي ياد خدا مي شود يا خودش به ياد خدا مي افتد، دلش مي لرزد.ما هم مي توانيم خودمان را بيازماييم تا بدانيم که چقدر اين نشانه در ما وجود دارد. (وجل) حالت لرزش و تکان است.اگر چنين حالتي نباشد، انسان چه بياد خدا باشد ، چه نباشد برايش فرقي نمي کند.بنابراين نمي شود گفت ايمان واقعي به خدا دارد. پس اولين اثر ايمان اين است که هنگام توجه به خدا تغيير حالي در درون انسان پيدا شود.
پروردگارا به من بیاموز دوست بدارم کسانی را که دوستم ندارند...عشق بورزم به کسانی که عاشقم نیستند...بگریم برای کسانی که هرگز غمم را نخوردند...محبت کنم به کسانی که محبتی در حقم نکردند
-
تشکرها 5
-
۱۳۸۸/۰۸/۱۹, ۰۸:۵۱ #3
- تاریخ عضویت
مرداد ۱۳۸۸
- نوشته
- 2,758
- مورد تشکر
- 6,227 پست
- حضور
- 10 ساعت 6 دقیقه
- دریافت
- 64
- آپلود
- 0
- گالری
-
255
نشانه ایمان آن است :
راست بگویی ،آنگاه که تورا زیان رساند ،
ودروغ نگویی که تو را سود رساند ،
(ودیگر )ان که بیش از مقدارعمل حرف نزنی
و
چون از دیگران سخن بگویی ،از خدا بترسی (وخلاف واقع نگویی ).
نهج البلاغه
حکمت ۴۵۸
ویرایش توسط parvaz : ۱۳۸۸/۰۸/۱۹ در ساعت ۰۸:۵۴
-
تشکرها 5
-
۱۳۸۸/۰۸/۱۹, ۰۸:۵۳ #4
مواظبت در نماز اول وقت
حضور قلب در نماز
خدا را حاضر و ناظر در کلیه امور دانستن
-
تشکرها 4
-
۱۳۸۸/۰۸/۱۹, ۰۸:۵۸ #5
- تاریخ عضویت
مرداد ۱۳۸۸
- نوشته
- 2,758
- مورد تشکر
- 6,227 پست
- حضور
- 10 ساعت 6 دقیقه
- دریافت
- 64
- آپلود
- 0
- گالری
-
255
اولين نشانه مومن واقعي آن است که وقتي ياد خدا مي شود يا خودش به ياد خدا مي افتد، دلش مي لرزد. به عنوان مثال: وقتي اسم امام زمان(عليه السلام) را مي شنود، احساس مي کند به همان اندازه اي که نسبت به ايشان معرفت و علاقه دارد دلش تکان مي خورد و تغيير حالي در او پيدا مي شود. هر قدر انسان معرفت و محبتش بيشتر باشد، تغيير حال بيشتري در او ظاهر مي شود.پس اولين اثر ايمان اين است که هنگام توجه به خدا تغيير حالي در درون انسان پيدا شود.
دومين نشانه ي ايمان واقعي آن است که ساکن و جامد نيست به اصطلاح، پويا و متحرک است ، رشد يابنده است. قرآن مي فرمايد ايماني زنده است که وقتي آيات قرآن تلاوت مي شود، انسان به انها توجه پيدا کند و بر ايمانش افزوده شود
نشانه سومي که در قلب انسان مومن ظاهر مي شود اين است که وقتي ايمان انسان اضافه شد و خدا را اينگونه شناخت که کليد همه کارها به دست او است، سرسلسله اسباب و علل به يد قدرت او است، بر همه چيز احاطه دارد و همه چيز به اذن او تاثير مي کند
امام صادق(ع): مومنان کساني هستند که وقتي ياد خدا مي شود دلشان به لرزه مي افتد.
-
تشکرها 2
-
۱۳۸۸/۰۸/۱۹, ۱۲:۰۱ #6
با تقوان بودن
-
تشکرها 3
-
۱۳۸۸/۰۸/۱۹, ۱۹:۰۹ #7
کسی که اعمالش(اعمال نیکویش)در خلوت و در حضور دیگران فرقی نکند.و به نظر من خیلی مهمه که انصاف داشته باشه یعنی همانطور با دیگران رفتار کند که توقع دارد دیگران با او رفتار کنند.و حق را بگوید و با حق باشد حتی اگر به ضرر خودش یا خویشانش باشد.به خودش سخت بگیرد و به دیگران آسان.و.......که تا فردا هم بنویسم تموم نمیشه!
(محمدطه)
دلداری خدا رو ببین:
"فلا یحزنک قولهم انانعلم ما یسرون و ما یعلنون"
(یس)
آیا باز هم غمگینی!؟
-
تشکر
-
۱۳۸۹/۰۳/۲۳, ۰۸:۳۵ #8
اعمالش رو کنترل کنه بدونه می خواد چی کار کنه یا اینکه می خواد چی رو بگه راستش من علاوه بر اینکه خدا رو ناظر بر اعمالم می دونم خیلی هم از مهدی زهرا حضرت فاطمه امام رضا شهیدان و.... خجالت می کشم هر وقت هم اشتباهی کنم حتی نمی تونم به آسمون نگاه کنم خجالت می کشم ان شاءالله که خداوند در همه حال با ما باشه
ظهور نزدیکه آماده باش
-
تشکر
-
۱۳۸۹/۰۳/۲۳, ۱۷:۴۹ #9
- تاریخ عضویت
ارديبهشت ۱۳۸۹
- نوشته
- 2,577
- مورد تشکر
- 8,095 پست
- حضور
- 5 روز 11 ساعت 28 دقیقه
- دریافت
- 140
- آپلود
- 0
- گالری
-
99
روشن است كه ايمان يك امر قلبي است و اين قابل ديدن نيست. امّا چنان نيست كه هيچ نشاني هم نداشته باشد.
مؤمن به واسطه ايمان به امن روحي و باطني دست مييابد و در انگيزه او براي كارهاي نيك تحوّلي راه مييابد كه محرّك او ديگر خودنمايي و رياكاري و شيطنت نيست.
چنين است كه امام رضا«عليه السلام» فرمود ايمان به خداوند سه مرحله دارد:
1. اقرار زباني به يگانگي خداوند.
2. اعتقاد قلبي به آنچه اعتراف نموده.
3. عمل به دستورات الهي با اعضاء و جوارح.
امّا از نظر مصاديق، آيات و روايات، نشانههايي را فهرست كردهاند و تأكيد دارند كه ايمان صادقانه اين است. براي مثال:
«انما المؤمنون الذين...؛همانا مؤمنان فقط كساني هستند كه:
1.ايمان به خدا
2.رسول او دارند
3.ترديدي نميكنند
4.جهاد با مال و جان در راه خدا ميكنند(1)».
در آيهاي ديگر:
«قد افلاح المؤمنون...؛
1.خشوع در نماز
2.دوري از بيهودگی
3.زكاة دادن
4.حفظ خويش از آلودگي جنسي
5. ارضاء از راه حلال، امانتداري،
6. رفاي به عهد،
7. محافظت بر نمازها
از نشانههاي مؤمنان راستين است»(2).
در روايات نيز:
اخلاق نيك، درآمد از راه حلال، انفاق به تهيدستان، انصاف، خودداري از آزار، استقامت چون كوه ، امين بودن براي مردم در مال و جان، صداقت در گفتار از اين نشانههاست. (3)
--------------------------------
1) سوره حجرات، آيه 15.
2) سوره مؤمنون، آيه 1 و... .
3) اصول كافي، ج 1.
-
تشکرها 5
-
۱۳۸۹/۰۳/۲۳, ۱۸:۱۳ #10
- تاریخ عضویت
اسفند ۱۳۸۸
- نوشته
- 6,465
- مورد تشکر
- 25,240 پست
- حضور
- 71 روز 10 ساعت 31 دقیقه
- دریافت
- 11
- آپلود
- 0
- گالری
-
11
سلام!!!در اين مورد به خصوص فقط اين را بدانيد كفايت مي كند كه خدا هم حاضر است وهم ناظر.
به نظر ما حرکت امام خمینی دقیقا مقدمه سازی ظهور امام عصر(عج) است,لذا باید تقویت شود,ظهور امام عصر(عج)یک مسئله کاملا منطقی است و باید به شدت با خرافات و تیپ افسانه ای که برای ایشان درست شده مبارزه کرد و فهماند که ظهور هم به دست خود ماست,هرگاه مبنای برنامه ریزی ما این مسئله باشد به آن خواهیم رسید و لا غیر.با التماس و اشک و زاری تنها هیچ کاری صورت نمی گیرد.
-
تشکر
اطلاعات موضوع
کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
اشتراک گذاری