صفحه 1 از 8 123 ... آخرین
جهت مشاهده مطالب کارشناسان و کاربران در این موضوع کلیک کنید   

موضوع: کی می‌تونه به این سوالات پاسخی عاقلانه بده؟؟

شروع کننده موضوع

نوشته
    23
    مورد تشکر
    5 پست
    حضور
    نامشخص
    دریافت
    0
    آپلود
    0
    گالری
    0

مطلب کی می‌تونه به این سوالات پاسخی عاقلانه بده؟؟

ضمن سلام و احترام به شما که قصد خواندن این متن را دارید
    اخطار: خواهشا افرادی که از نظر مذهبی دارای بار علمی کافی هستند این متن را بخوانند.از پاسخ های خام و توهین آمیز نیز پرهیز شود.هیچ اصراری برای پذیرش موارد زیر توسط کسی را هم ندارم.اگر کسی قصد جواب دادن را داره ترجیحا میزان تحصیلات خود را قید نماید ممنون.
    خوب راستش من مدت زیادیه که تو سایت های مختلف می گردم از فارسی گرفته تا انگلیسی و حتی سایر زبان ها.ولی این برای اولین باره که در یک فروم فارسی که صورت مذهبی داره عضو شدم و هدفم اینه که با توجه به این که در ماه رمضان هستیم گفتن که شاید مجالی باشه تا در رابطه با دین خود اندکی تحقیق کرده باشم و با عقاید سایر هم کیشان خود که از نقاط مختلف هستن آشناتر شم.خوب سایت های زیادی در این زمینه فعالیت دارن ولی با توجه به این که این سایت امکان پرسش و پاسخ را قرار داده خوب شاید بشه کمی بازتر به ابراز عقیده پرداخت.
    ببینید من سعی می کنم که خیلی مختصر و مفید و با زبانی ساده و انتقادی یک سری مطالب را در قالب سوال بیان کنم که امید است از طرف کارشناسان سایت بتونم به جواب یک سری از سوال هام برسم.
    من قصد جبهه گیری و خدای نکرده توهین به هیچ کس را ندارم.فقط یک سری ار عقاید خودم را بیان می کنم.
    بنده عقل را سرلوحه یه تمام حرف هام قرار میدم.پس مرجع من قرآن ، انجیل و نهج البلاغه و .. ...نیست.
    خوب من از ماه رمضان شروع می کنم و سعی می کنم که بیشتر مخاطبم دین اسلام باشه اگر چه در سایر ادیان نیز سوال های زیادی برام هست که متاسفانه با توجه به مطالعات و تحقیقاتی که انجام دادم اعم از کتاب ها و حتی استفاده از سخنان افراد کارشناس باز هم قانع نشدم.
    شاید بهتر باشه که قبل از هر چیز عقیده ی خودم را در رابطه با اعتقاد مذهبیم بیان کنم :
    1.به نظر من یک چیز بین تمام ادیان مشترکه و آن هم اینه که این جهان آفریننده ای داره که از نظر عقلی هم کاملا بدیهی است که هر مخلوق خالقی داره و ما با توجه به هر زبان که داریم او را به نامی می خوانیم :مثلا ما میگوییم خدا و انگلیسی ها می گویند god و همین طور سایر ادیان.
    2.هر انسانی که از نظر عقلی دچار نقصان نباشد خوب می تواند خوبی و بدی را درک کند و به هیچ عنوان لزومی نداره که مورد آموزش قرار بگیرد و در جریان رشد این مسائل کم کم برایش روشن و روشن تر می شود.(البته گفتم هر انسان بالغ و سالم از نظر عقلی.اینو گفتم که کودکان را وارد نکنید گرچه یک کودک هم به مرور تمام این موارد را در می یابد) این موضوع در مسائل انسان شناسی به فطرت تعبیر می شود.و جالب این است که حتی خداجویی یکی از امور فطری می باشد که گاهی دچار انحراف می شود که البته باز هم علتش کنار گذاشتن عقل و جهت گیری هایی است که منفعت انسان او را به این خطوط انحرافی سوق می دهد.

به نظر من اگر هر انسانی این دو موضوع را در نظر بگیرد ،دیگر جای هیچ بحثی باقی نمی ماند و از نظر دینی کامل می شود.ضمنا من اسما شیعه هستم و اعمال دین اسلام از قبیل نماز و روزه را انجام دادم.

بذارید از یک سوال اساسی تر شروع کنم:به نظر من غیر از دو مورد فوق سایر امور دینی نسبی بوده و مطلق نیست.خیلی راحت بگویم:هر انسانی که متولد می شود و در جامعه ای رشد پیدا می کند از نظر دینی به سمتی گرایش پیدا می کند که خانواده و جامعه ی او در آن قرار دارد مثلا کسی که در یک خانواده ی مسلمان متولد می شود در آینده دینش اسلام و کسی که در یک خانواده ی مسیحی متولد می شود در آینده به مسیحیت گرایش پیدا می کند و این موضوع همیشه مصداق داشته و دارد.تعداد انگشت شماری هستند که دنبال امور دینی تحقیق می کنند و در آینده تغییر دین می دهند.این موضوع هم غیر قابل انکاره ولی شاید این موضوع را خیلی ها نادیده می گیرند و فکر می کنند که همیشه از سایر ادیان به طرف اسلام گرایش وجود دارد ولی بدانید که افرادی هستند که از دین اسلام به مسیحیت گرایش پیدا کردند و همین طور بین سایر ادیان.البته هر کس در همان جامعه ای که در آن زندگی می کند دیگه وارد تحقیق در سایر ادیان نمیشود..برای مثال اگر از یک نفر بپرسید که مسیحیت چیست و چه می گوید؟در جواب می گوید که به درد نمی خورد چون آن ها به حضرت عیسی می گویند پسر خدا و یا خدا و یا ..... در حالی که دین مسیحیت نیز(مانند سایر ادیان) از معنویات و کمالات بشری سخنان زیادی به میان آورده که در انجیل موجوده و ما فقط شاید به همان مورد توجه کرده ایم.برای مثال دیگر روزه در بعضی از ادیان وجود دارد و لی هر کدوم با هم فرق می کنند ...اصلا چرا راه دور برویم...همیشه همون اول ماه رمضان در شروعش بین ما مسلمون ها در رابطه با حلول ماه رمضان مشکل داریم...باز هم ادامه نمی دم ..فقط این مطالب را گفتم که نسبی بودن دین را بیان کنم ولی هنوز هم اون 2 مورد که گفتم صادقه.
    باز هم به روزه بر می گردم.اگر از شما بپرسند که چرا روزه می گیرید چی جواب می دید؟به نظر من پاسخی قوی تر از این موضوع نمی تونه باشه که در قرآن به آن اشاره شده است.اما آیا تا حالا از خودتون پرسیدید که پس چرا در سایر ادیان این موضوع وجود نداره؟چرا فقط به ما مسلمون ها این موضوع سفارش شده؟؟؟!!!پس 5 میلیارد جمعیت غیر مسلمان دیگه چی؟؟اگر از نظر بهداشتی و سلامتی برای بدن مفیده پس چرا با توجه به پیشرفت علم پزشکی و این که اروپایی ها از ما خیلی زرنگ تر هستن این عمل را انجام نمیدن؟؟؟پس چرا اون ها ورزش را عامل سلامتی می دونن و به اون شکل هزینه می کنن؟چرا باید حداقل 12 ساعت از روز را(البته الان 15 ساعت) بدون هیچ گونه ماده غذایی سپری کنیم؟مگر نه این که اصلی ترین نیاز بشرهمون مواد غذایی هست؟؟؟!!مگر نه این که تاخیر در رسیدن مواد غذایی به بدن موجب ضعف و از کارافتادگی سلول ها میشه؟؟!!مگر نه این که در نهایت باعث ضرر به بدن میشه؟؟مگر نه این که در قرآن آمده که به بدن خود آسیب نرسانید؟؟!!این جا که با تناقض روبه رو می شیم..البته حساب پزشکان مسلمان و کسانی که به روزه اعتقاد دارن از بقیه پزشکان جداست...مگر نه این که انسان دچار افت قند خون می شود و از نظر فعالیت های فکری دچار افت خواهد شد ؟؟!!چرا افراد روزه دار بی حال هستند؟؟کلیه که باید روزی 4 لیتر آب بهش برسه و آن هم به طور پیوسته چه گناهی کرده؟؟اسید معده که داخل معده ی خالی ترشح می شود فکر می کنید روی چی اثر میذاره؟؟مستقیما به بافت معده اثر می گذارد..
    اصلا چرا بسیاری از روزه داران قبل از رسیدن ماه رمضان به نوعی دچار حس کراهت می شوند؟(بگذریم از عده ای قلیل که به این ماه عشق می ورزند) ببینید خواهشم اینه که کلیت را ببینیم تا جزء.چرا باید یک عمل مذهبی که به عنوان عبادت مطرح میشه از روی کراهت انجام بشه...آیا اعتراف یک متهم تحت شکنجه فایده داره؟آیا اگر کسی را وادار کنید که دوستتان داشته باشه ،ارزش داره؟؟!!پس رحمت و رحیمیت خدا چی میشه؟؟؟آیا شما اگر کسی را دوست داشته باشید و از نظر قدرت بی نهایت باشید او را اذیت می کنید تا بعدش او را پاداش بدید؟؟؟!!!خواهش می کنم که با حقیقت ها کنار بیایم..چیزی که واضحه اینه که روزه گرفتن سخته...نماز خوندن سخته (روزی 3 بار وضو گرفتن ) این یه حقیقته (باز هم حساب اندک افرادی که نسبت به نماز عشق دارن جداست) و این اصلا برتری نیست که چون فرد عشق می ورزه پس این عمل خیلی ارزش داره..با مثال میگم...عده ای از بودایی ها هستن که مدت 12 ساعت بدون هیچ گونه تحرک در جایی تمرکز می کنند و به نوعی به تهذیب نفس می پردازن .اون ها هم عاشقند .حتما الان میگید که چقدر بیکارند..مثال زیاده و من نمی خوام طولانی بشه....در رابطه با روزه بحثی که مطرح میشه اینه که یک یکنواختی بین فقرا و اغنیا صورت میگیره ولی آخه چه جور یکنواختی؟؟؟!!!پولداره موقع سحر و افطار بهترین غذا ها را می خوره و فقیره همون نون خشک را.فقط در طول روزاست که هیچ کدوم چیزی نمی خورند.تازه واقعا چند نفر هستن که به این موضوع توجه دارن..اکثرا ثانیه شماری می کنن که زود تر افطار بشه...اصلا مگر توجه به نیازمندان محدود به این ماهه....این به نوعی تبعیض حساب میشه..من این موضوع راجمع می کنم با این نتیجه گیری که اگر هم فرضا روزه به این سبک و سیاقی که مطرحه قرار باشه وجود داشته باشه بایستی کاملا اختیاری باشه نه این که به عنوان یک واجب شرعی مطرح باشه.به نظرمن هرکس باید هر عملی را که انجام میدهد از روی عقل و تدبیر باشه تا این که پیروی از دیگری.و گرنه همان بحث بت پرستی و پیروی از نیاکان دوباره مطرح میشه و این دو موضوع با هم هیچ فرقی ندارند.
    اصلا یه موضوع همیشه فکر منو مشغول کرده : چرا تمام ادیان در منطقه ی اعراب و خاور میانه ظهور کردن؟؟؟ مگر نه این که هر پیامبر در هدف مشترک بودن پس چرا میگیم که هرپیامبر کار قبلی را تکمیل می کرده؟؟این که نسبی بودن دین را تقویت میکنه...مگر نه این که پیامبر اسلام خاتم پیامبران بوده و دین را تکمیل کرده،پس چرا مسیحیت حرف اول را میزنه؟؟چرا فرقه های مسحیت و اختلافات بینشان بسیار ناچیز است نسبت به فرقه ها و گرایش های مختلفی که در اسلام وجود داره اعم از شیعه و سنی و وهابیت و ....حتی سنی ها هم خودشان فرقه فرقه میشن....بین خود ما شیعه ها هم اختلاف زیاده...یک مثال میگم که بین مراجع تقلید اختلاف وجود داره.... مگر نه این که 124000 پیامبر نتونستن تمام بشر را متحد المذهب کنن حالا 12 امام این وسط چی میگن؟امام 12 که اینقدر یک سری از شیعیان بهش ارادت دارن اینجا چطور می خواد کار را تموم کنه ؟؟؟اونم با 313 نفر.اصلا این چه برداشتیه که ما نسبت به امام زمان داریم؟؟؟چرا منتظریم که یه نفر با شمشیرش بیاد و همه را از سر تیغ بگذرونه؟؟یا با من باش یا بمیر؟؟؟پس لااکراه فی الدین چی میشه؟؟چرا ما به جای این که از خدا راهنمایی بخوایم و به او توسل بجوییم بنده را چسبیدیم؟؟؟چرا فکر میکنیم که حتما باید امام زمان بیاد تا اوضاع جهان درست بشه؟؟اآیا غیر از اینه که فقط ما شیعیان به امام زمان اعتقاد داریم و تعدادمان نسبت به حتی مسلمون ها ناچیزه؟آیا غیر از اینه که اروپا و آمریکا به شکوفایی کامل رسیدن و این ما هستیم که قوانین خودمون را با اون ها داریم مچ می کنیم؟؟؟ایا غیر از اینه که فرهنگ ما مسلمون ها نسبت به کشورهای توسعه یافته که اکثرا مسیحی هستن خیلی ضعیفه؟؟آیا غیر از اینه که پارلمان ،وزارت،قوای سه گانه(البته نه به این اسم) رئیس جمهوری تمامشان کپی برداری از غربه؟آیا غیر از اینه که از قوانین اسلامی فقط سنگسارکردن(وحشیانه ترین کیفر که از زنده به گور کردن دختران هم بدتره) و حد زدن به خاطر خوردن مسکرات و قطع دست و ...که باعث شرمساریه ما شده دیگه چیزی وجود نداره؟؟ چرا ما حتی نسبت به ائمه برداشت و اطلاع کافی نداریم؟؟چرا حماسه یه عاشورا را اینقدر بزرگ کردیم؟؟؟البته ای کاش شناخت هم در این میان حکمرانی می کرد.. برای مثال: دیدگاه اکثریت از عاشورا شده : سیاه پوشیدن،سینه زدن،نذری دادن،شمر، حر ، حضرت زینب ، نمایش های خیابانی ، و ....که اگر بخوام ادامه بدم کار به درازا میکشه...آیا از رابطه ی فامیلی بین خاندان امام حسین و افرادی که در سپاه یزید بودن(سردمداران) اطلاع دارین؟؟اگر ندارین توصیه می کنم که حتما مطالعه کنید.مگر نه این که متمدن ترین اقوام تاریخ آریایی ها بودن؟؟؟مگر نه این که منشور حقوق بشر اولین بار درزمان هخامنشیان در ایران نوشته شد..مگر نه این که ایرانیان اهورامزدا را یگانه آفریننده ی هستی می دونستن؟؟؟؟این در حالی بود که سایر مناطق دنیا بویی از تمدن نشنیده بودن؟؟؟؟یا حداقل در حال شکل گیری بودند...حالا ما تمامشان را از یاد برده و زبان عربی را بهترین زبان،دینشان را بهترین دین و .....می دانیم؟؟در این زمینه هم بحث زیاده ولی فعلا ادامه نمیدم...بحث زبان وسط آمد...چرا ادعیه هایی که می خوانیم به زبان عربی باید باشه؟؟چرا قرآن را به فارسی نمی خوانیم؟؟؟چرا وقتی روایتی می خواهیم بخوانیم عربی آن را اول می خوانیم؟؟؟آیا تا کنون معانی فارسی بعضی ادعیه(در مفاتیح) را خوانده اید؟؟؟جدا که پاره ای اوقات باعث شگفت انسان می شه که واقعا چه اعجوبه ای این مطالب را نوشته؟؟؟وچرا ما این ها را سرلوحه خود قرار می دهیم؟؟؟؟چرا هر جمله ای که قبلش به یکی از ائمه نسبت داده میشه برای ما حکم اول و آخر را داره؟؟؟؟چرا استاد دانشگاه ما در مقطع دکترا سر کلاس اعلام میکنه که تنها دین نزد خدا اسلامه و به این آیه دلالت میکنه که (ان الدین عند الله الاسلام) و بقیه مشکل دارن و مشکل خودشونه و کیفر دارن(سایر مردم جهان تشریف می برن جهنم)؟؟؟؟؟گناه کسی که تو اروپا متولد شده یا اصلا در جنگل ها ی آمازون متولد شده چیه؟؟؟چرا در مراسمی که در ایامی خاص من جمله عاشورا و شب های احیا برپا می داریم سخنران هر چیزی که دلش می خواد میگه؟؟؟؟نمی خوام توضیح بدم که چه مطالبی گاهی اوقات در این مسجد ها مطرح میشه..من خودم در مراسم احیا چند بار شرکت کردم ولی یک بار دیگه شرمم شد که چرا اسما یک مسلمانم...و مسجد را ترک کردم.این مسجد یکی از مساجد مطرحی است که مراسم مهم در اون برگزار میشه...آن قدر این داستانی که فرد گوینده با هوار حسین و نعره تعریف میکرد شرم آوره که من حالم به هم می خوره که براتون بنویسم...ولی بگذارید که بگم:
    این آقا با نعره شروع کرد به تعریف کردن (در حالی که انکر الاصوات را به خاطرم می آورد) که: یک روز مادر یک دختر می میرد و او را خاک کردند(مادر و دختر مسلمان بوده ولی سنی بودند).دختر هم از جهت محبت زیاد به مادر گفت من را خاک کنید...پس او را خاک کردند..صبح دختر را از خاک در آوردند دیدند که بسیار پریشانه و موهایش سفید شده..ازش می پرسن که چی شده؟؟دختر جواب داد که 2 نفر آمدند و از مادرم پرسیدند که ولی تو کیست؟امیرالمومنین کیست؟همین که این را پرسیدند مادرم گفت نمی شناسم و آن دو نفر شروع کردن به کتک زدن مادرم و ...شرمم میاد ادامه بدم......آخه چرا این مزخرفات را به امام علی نسبت میدهید که اینقدر برای شیعیان محترم هست؟؟چرا یک بنده را تا این حد بالا می بریم؟؟؟؟؟چرا بعضی ها وقتی وارد حرم امام رضا می شوند طوری رفتار می کنند که انگارامام رضا خداست؟؟؟؟چرا سجده می زنند؟چرا از در ورودی تا ضریح را می بوسند؟؟؟چرا وقتی به ضریح می رسند مثل کنه می چسبند به آهن؟؟؟و ملچ و ملچ می بوسن؟؟چرا فرزندان خودشون را از روی سر مردم رد می کنن که برن و ضریح را بوس کنن؟؟؟؟آخه ای انسان بی خبر و جاهل که کودک خود را از روی سر مردم هدایت می کنی،مگر این ها اسما زائر نیستن؟؟؟؟جهل تا کجا ؟؟؟؟؟حالا اگه دستت به ضریح نرسه چی میشه؟؟؟؟چرا ما مسلمون ها(شیعه ها) زیارت ها مون هم مثل آدمیزاد نیست؟؟؟چرا با ما شیعه ها در مکه و مدینه این قدر بد رفتار می کنن؟چرا به ما مرده پرست می گویند؟چرا اعمالی که ما انجام می دهیم در قالب مستند تهیه میشه و وقتی در شبکه های تلویزیونی خارج کشور پخش میشه نگرشی جاهلانه به ما پیدا میکنند؟؟؟چرا با مراسمی مانند قمه زنی و تشییع جنازه های آن چنانی(فوت امام) ومراسم های استقبال از سران مملکت در خیابان ها خودمان را مضحکه کرده ایم؟؟؟خداییش مراسم استقبال از رئیس جمهور یک کشور توسعه یافته را با کشور ما مقایسه کنید...بی فرهنگی هم حدی داره.........کجا بودم به کجا کشیده شد!!!!!!!!!!چرا حیات پس از مرگ را تا این حد ترسناک کرده ایم؟؟از همون اول که نکیر و منکر با قیافه های آن چنانی میان سراغت و از ترس زبونت بند میاد:آخه پس رحمان و رحیمیت خدا باز گم میشه که.... چرا ما مسلمان ها (مخصوصا ما ایرانی ها و طالبان) با زن به دیده یه یک موجود پست و حقیر که قادر به دفاع از خودش نیست و باید گوش به فرمان مرد باشد می نگریم؟؟؟؟چرا حجاب زوری را تحمیل او می کنیم؟؟مگر کشورهای عربی که دین اسلام از آنجا بلند شده نباید به این موضوع واقف تر باشن؟؟پس چرا در کشورهایی مثل امارات ، سوریه و ...حجاب اجباری نیست؟؟؟چرا هیچ کس هم با کسی کاری ندارد؟؟؟چرا حجاب فقط شامل حال تعداد قلیلی از زن های مسلمان شده؟؟؟چرا حجاب از زمان انقلاب تا حالا اینقدر دستخوش تغییر شده؟؟؟آیا دختری که سال 62 به خیابان می آمد با دختری که الان به خیابان می آید یکی هست (از نظر حجاب)؟؟؟ولی برای جامعه جا افتاده...پس حجاب هم یک امر نسبی هست که حداقل دستخوش زمانه و دچار اشکال میشه....اگر حجاب خوب بود(البته به این فرم) در تمام ملت ها قابل پذیرش بود....همین الان برید ازاحوال همون دختری که به حجاب اعتقاد ظاهری داره تحقیق کنید می بینید که او با حجابه چون در خانواده ای بزرگ شده که به این موضوع عادت کرده و یا نا خوداگاه و تحت عقاید مذهبی حجاب دارد..ما فراموش کردیم که زن هم مخلوق خداست و آزادی را دوست دارد.اگر زیبایی یک زن باعث سرکش شدن شهوت یک مرد می شود مشکل از کیست؟؟؟؟مشکل از اون مرد بی اراده هست یا از اون زن که داره زندگیشو میکنه؟؟؟باز یادآور میشم که چرا در کشورهای دیگه این موضوع کامل حل شده؟؟؟چرا ما میل جنسی را تا این حد سرکوب می کنیم؟؟مگر نه این که میل جنسی نیاز دوم بشره؟؟؟چرا به دیده ی عمل تابو بهش نگاه می کنیم؟؟چرا صحبت کردن و رابطه ی یک دختر و پسر که هر دو عاقلند و دارای شعور باید با مسائل مذهبی قاطی بشه و مذهب تعیین کنه که رابطه داشته باشن یا نه؟؟؟؟چرا باید یک سری انسان جاهل مقدس ماب تحت عنوان گشت ارشاد در ملا عام به دختر مردم و دخترهایی که ظاهری زیبا و آراسته دارند توهین کنند و یا این که یک لباس فرم پوش نیروی انتظامی لگد پرت کند؟؟؟این درحالیه که اگر تحقیق کنید افرادی که در گشت ارشاد مشغول به کارن حداکثر دیپلمه و از یک خانواده یه سطح پایین از نظر فرهنگی ولی صرفا مذهبی هستن و مخاطبان این افراد ، دخترو پسری که فقط دارند به نیاز جسمی خودشان که خدا اعطا کرده پاسخ می دهند...چرا از رابطه ی بین پسر و دختر به فساد تعبیر می شود؟؟؟مگر غیر از اینه که به کسی کاری ندارند و سرشون تو کار خودشونه؟؟؟؟آخه علتش شاید این باشه که : مگر نمی دونید که دیگه مواد مخدری تو کشور وجود نداره مگر نمی دونید که آمار 24000 کشته در سوانح رانندگی مال ایران نیست(راهنمایی و رانندگی هم جزو نیروی انتظامی است) مگر نمی دونید که جرم وجنایت و دزدی تو ایران ریشه کن شده....اصلا دزدی و مواد مخدر که به دین ربطی نداره...کار نیروی انتظامی فعلا یه قسمتش شده این که چند تا ماشین بذاره تو چند نقطه یه شهر که با توهین به دختر و پسر مردم امنیت را به ارمغان بیارن....هیچ می دونید که چند نفر در کشور به این فریضه ی الهی مشغولند..هیچ می دونید که توهر شهری ستاد امر به معروف و نهی از منکر فقط به خاطر رابطه ی پسر و دختر ایجادشده؟؟؟؟و چه هزینه ای به کشور تحمیل می کنند؟؟؟
    واااااااااااااااااااااااا اااای خدا ..نمی خواستم این موضوع را وسط بکشم....ولی آخه تو گلوم گیر کرده این حرفا..........چرا زن ارث را به نصف می بره؟؟؟(خوم می دونم که تو قرآن هم هست) مگر زن انسان نیست؟مگر شعور نداره؟چرا خودمان را توجیه می کنیم چون به منفعت ماست....از خود زن ها بپرسید که آیا راضی هستن؟؟؟مطمئنا راضی نیستن.....چرا یک مرد مجازه تا 4 تا زن بگیره و اعراب از این موضوع حسابی استفاده می کنن؟؟یه مرد چه جوری می خواد محبتش را بین 4 زن تقسیم کنه؟؟اصلا فرض بگیریم که مساوی هم تقسیم کنه از نظر عقلی هم بخواهیم در نظر بگیریم نسبت یک چهارم پیش میاد و هیچ کدوم از محبت اصلی مرد نمی تونن استفاده کنن.مگر نه این که یک زن خیلی دل نازک تر و احساسی تر از مرده؟؟آیا غیر از اینه که یک زن براش بدترین چیز این می تونه باشه که شوهرش نگاه به زن دیگری بکنه...فقط یک نگاه...حالا کجا که 3 تا هوو بیاری سرش....مخاطب حرف های من همه ی انسان ها و در هر دینی هستن.تعدد زوجین برابر است با هوسرانی و شهوترانی مرد و ظلم اشکار به زن.چرا در این گونه موارد عقل را کنار زده و دین را دوباره وسط می کشیم؟؟؟خیلی وقت ها ما شاید فقط اسم مسلمونی رومون باشه ولی هرجا دین به سودمان باشه ازش تبعیت می کنیم.
    حرف و سوال بسیار هست ولی تا همین جا فعلا قناعت می کنم...امیدوارم جواب های منطقی بخونم...
    ویرایش توسط hvelectronic : ۱۳۸۸/۰۶/۰۸ در ساعت ۰۳:۱۷

2. تشکرها 2

نوشته
    937
    مورد تشکر
    1,691 پست
    حضور
    1 ساعت 48 دقیقه
    دریافت
    2
    آپلود
    0
    گالری
    0

ببخشید دوست گرامی

خودتان مطلب به این فشردگی را راحت می خوانید ؟

بهتر نبود پرسش های خودتان را ( که از چند تا گذشته و به چندین ده تا !! رسیده ) حضورا از کارشناسان می پرسیدید ؟

نوشته
    977
    مورد تشکر
    2,986 پست
    حضور
    4 ساعت 47 دقیقه
    دریافت
    55
    آپلود
    5
    گالری
    56

ضمن تایید پست دوستمون، خودتون شمردید چند تا سوال در این متن هست؟
    و تازه، مربوط به بخش های مختلف قران و عقاید و احکام و سیاست و...!!!!!!!!!!!
    دلا غافل ز سبحانی چه حاصل
    مطیع نفس و شیطانی چه حاصل
    بود قدر تو افزون از ملائک
    تو قدر خود نمیدانی چه حاصل

و ناگهان چه زود دیر می شود، ولی هیچگاه برای شروع دیر نیست...!!!

نوشته
    2,875
    مورد تشکر
    9,359 پست
    حضور
    16 روز 14 ساعت 21 دقیقه
    دریافت
    34
    آپلود
    4
    گالری
    118

بهتره خود شما به ترتیب شروع کنید یکی یکی سؤالات را مطرح کنید تا کارشناسان پاسخ بدهند و پس از پاسخ به یک سؤال سؤال بعدی را مطرح کنید. یا این که همین سوالها رو به صورت تک به تک در پستهای مختلف و هر کدام را در بخش خودش مطرح نمایید. اینطوری بهتر پاسخ سؤالاتتون را به دست میارید.

ویرایش توسط مدافع : ۱۳۸۸/۰۶/۰۶ در ساعت ۱۸:۳۰

" خدا را در لحظه لحظه ی زندگی خود یاد کنید. "

هر وقت نا امید از همه جا شدی بدون که کارت درست میشه.

حدیث داریم به عزت و جلال خودم قسم که قطع میکنم امید بنده ای که به غیر من امید داره. امیدمون اگه گوشه دلمون به کسی باشه که کارمون را اون درست کنه خدا حاجت ما رو نمیده.

( برگرفته از سخنان حاج آقا مجتهدی )

نوشته
    169
    مورد تشکر
    322 پست
    حضور
    نامشخص
    دریافت
    9
    آپلود
    0
    گالری
    0

منم با نظر دوستان موافقم.اگه زحمت بکشید و سوالاتتون رو یکی یکی بنویسید خیلی عالی میشه. چون بعضی از سوالای شما برای من هم پیش اومده. یک سوال بپرسید و اگه قانع شدید برید سراغ سوال بعد.
    در ضمن من میتونم برای این پست شما یه مقاله 100 صفحه ای به عنوان جواب کامل حاضر کنم. اما مطمئنا هیچ کسی حوصله خوندنشو نداره. پس اگه یکی یکی سوالا مطرح بشن، بحث جذاب میشه و افراد بیشتری هم استفاده میکنن
    خب تا بعد...
    من که مجنونم از آن حیدر کرار خدایا مددی

عشق دیوانه به حد نیست، ندارد عــــددی

7. تشکرها 2

نوشته
    193
    مورد تشکر
    323 پست
    حضور
    نامشخص
    دریافت
    0
    آپلود
    0
    گالری
    0

سلام عليكم.
    خسته نباشيد دوستان خصوصا دوستي كه سوالات رو پرسيد.
    متذكر ميشم كه دوستمون گفت جواب رو بديد و اگه بلد نيستيد ننويسيد.
    درسته كه سوالا زياده ولي سوالات ايشونه و بايد جواب بگيرن
    ماها كه مدعي هستيم بايد جواب بديم.

دوست گرامي.
    من سوالات رشما رو خوندم و سعي ميكنم جواب اونايي رو كه فك ميكنم بلدم رو بنويسم و براتون بذارم.
    البته شايد تا فردا طول بكشه.
    متشكرم.
    يا علي مددي.
    شهوت فرماندهان روم و ري
    ميبرد سرهاي ما را روي ني
    بشنو از ني چون حكايت ميكند
    شيعه را در خون روايت ميكند

شیعه یعنی هفت‌خطی درجنون
    شيعه طوفان می‌کند در کاف و نون

این سخن کوتاه کردم والسلام
    شیعه یعنی تیغ بیرون از نیام

نوشته
    960
    مورد تشکر
    652 پست
    حضور
    5 روز 1 ساعت 25 دقیقه
    دریافت
    3
    آپلود
    0
    گالری
    0

نقل قول نوشته اصلی توسط hvelectronic نمایش پست
    ضمن سلام و احترام به شما که قصد خواندن این متن را دارید
    حرف و سوال بسیار هست ولی تا همین جا فعلا قناعت می کنم...امیدوارم جواب های منطقی بخونم...
    من در اینجا در مورد قطع دست دزد حرف می زنم شما در نظر بگیر که پدری یک ماه کارگری می کنه و 300هزار تومتن می گیره تا با همسر و فرزندان دلبندش که خیلی هم اونهارو دوست میداره خرج کنه که دزدی از راه میرسه و با بیرحمی تمام این مال او را میبرد شما چه حکمی برای این عمل او میدهید و در نظر بگیر این دزد 20 سال است دزدی میکند و زندان و ارشاد هم مانع از ادامه این رویه او نشده است

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ

وَمَا عَلَّمْنَاهُ الشِّعْرَ وَمَا يَنْبَغِي لَهُ إِنْ هُوَ إِلَّا ذِكْرٌ وَقُرْآنٌ مُبِينٌ

ما به او شعر نیاموخته ایم او سزاوار شعر گویی نیست بلکه او (پیامبر) ذکر و قران است

10. تشکر

نوشته
    263
    مورد تشکر
    345 پست
    حضور
    نامشخص
    دریافت
    3
    آپلود
    0
    گالری
    1

با عرض سلام خدمت شما دوست عزيز.از نوشته اي شما دو چيز بر مي آيد.اول اينكه دل بسيار پري از شرايط جامعه داريد(كه از يك جوان آريايي اصيل با غيرت هم جز اين انتظار نمي رفت)
    ثانيا مثل خود بنده ذهن پرسشگري داريد و به دنبال فلسفه ي همه ي چيز هاي دوروبرتان هستيد و اين بسيار بسيار خوب است.
    چرا زن ارث را به نصف می بره؟
    در تاپيك ديگري هم به اين موضوع اشاره شده بود كه بنده عرض كردم با كمي تفكر مي شود علت كار را فهميد.من از خود شما مي پرسم :
    وقتي زن بميرد ديه ي آن به چه كسي مي رسد؟(به شوهرش كه كسب و كار دارد)
    وقتي مرد بميرد ديه ي آن به چه كسي مي رسد ؟ (به زن و بچه اش)
    با اين اوصاف به نظر شما اين به نفع زن نيست كه ديه ي بيشتري نسبت به مرد مي برد؟؟؟به نظر من ما مرد ها بايد اعتراض كنيم و بگوييم چرا ديه ي زن ها نصف مرد است !!!چرا كه اگر خداي نكرده زن مردي بميرد پول كامل به شوهرش مي رسد نه پول نصفه !!!

یه مرد چه جوری می خواد محبتش را بین 4 زن تقسیم کنه
    بنده تاپيكي را با نام "با تعدد زوجين تكليف عشق چه مي شود" ارسال كرده ام كه اگر شبهه اي در اين مورد داريد مي توانيد
    بحث را از آنجا پيگيري كنيد.
    http://www.askquran.ir/showthread.php?t=14642&page=1

ما شاید فقط اسم مسلمونی رومون باشه ولی هرجا دین به سودمان باشه ازش تبعیت می کنیم.
    اين دقيقا مشكلي است كه گريبان گير كشورمان شده است.بعضي افراد هر جا هر استفاده اي كه بخواهند ازدين مي كنند. در فيلم اخراجي هاي 1 حاج آقا داستان به حاجي گرينوف كه با ارازل بد برخورد مي كرد گفت : تو كه از اين ها بدت مياد چرا با اسم دين باهاشون برخورد مي كني....
    شما خودت ديگه تا ته قضيه رو بخون....

در ضمن من هم با دوستان موافقم.بهتر است سوالات خود را يكي بپرسيد تا بهتر و كامل تر جواب بگيريد.
    يا علي

12. تشکر

نوشته
    44
    مورد تشکر
    33 پست
    حضور
    نامشخص
    دریافت
    0
    آپلود
    0
    گالری
    0

در تاپيك ديگري هم به اين موضوع اشاره شده بود كه بنده عرض كردم با كمي تفكر مي شود علت كار را فهميد.من از خود شما مي پرسم :
    وقتي زن بميرد ديه ي آن به چه كسي مي رسد؟(به شوهرش كه كسب و كار دارد)
    وقتي مرد بميرد ديه ي آن به چه كسي مي رسد ؟ (به زن و بچه اش)
    با اين اوصاف به نظر شما اين به نفع زن نيست كه ديه ي بيشتري نسبت به مرد مي برد؟؟؟به نظر من ما مرد ها بايد اعتراض كنيم و بگوييم چرا ديه ي زن ها نصف مرد است !!!چرا كه اگر خداي نكرده زن مردي بميرد پول كامل به شوهرش مي رسد نه پول نصفه !!!
    جناب behnam-soft بحث بر سر ارث بود شما چرا رفتي سراغ ديه ؟
    همون بحث ديه هم باز اشكال داره و استدلال شما خيلي ضعيفه .
    شما فكر كن كه اون خانومي كه فوت كردن شوهر نداره .
    يا اون مردي كه فوت كرده زن نداشته . (فكر كنم متوجه اشتباهت بشي)

به نظر من هم سوالات شما بسيار بسيار زياده و بايد به صورت مجزا مطرح بشه و اين طوري نمي توني به حقيقت برسي . همين تايپيك تعدد زوجات تا اينجا به 4 صفحه رسيده و هنوز به نتيجه نرسيده و حالا شما فرض كن 20 تا موضوع رو بخواهيم باهم بحث كنيم ببين چه شير تو شيري ميشه .

نوشته
    44
    مورد تشکر
    33 پست
    حضور
    نامشخص
    دریافت
    0
    آپلود
    0
    گالری
    0

من در اینجا در مورد قطع دست دزد حرف می زنم شما در نظر بگیر که پدری یک ماه کارگری می کنه و 300هزار تومتن می گیره تا با همسر و فرزندان دلبندش که خیلی هم اونهارو دوست میداره خرج کنه که دزدی از راه میرسه و با بیرحمی تمام این مال او را میبرد شما چه حکمی برای این عمل او میدهید و در نظر بگیر این دزد 20 سال است دزدی میکند و زندان و ارشاد هم مانع از ادامه این رویه او نشده است
    خب به نظر شما قطع دست بهترين كاريه كه ميشه كرد ؟
    نميشه از اين آقاي دزد به اندازه 6 ماه يا يك سال (به عنوان جريمه) در زندان كار كشيد كه هم ايشون جريمه شده باشند و هم حرفه اي ياد گرفته باشند كه ديگر سراغ شغل شريف دزدي نروند؟

صفحه 1 از 8 123 ... آخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)