جهت مشاهده مطالب کارشناسان و کاربران در این موضوع کلیک کنید







موضوع: دانشجويان در محضر رهبر انقلاب چه گفتند؟
-
۱۳۸۸/۰۶/۰۷, ۰۱:۱۳ #1
- تاریخ عضویت
آبان ۱۳۸۷
- نوشته
- 47
- مورد تشکر
- 220 پست
- حضور
- نامشخص
- دریافت
- 0
- آپلود
- 0
- گالری
- 0
دانشجويان در محضر رهبر انقلاب چه گفتند؟
دانشجويان در محضر رهبر انقلاب چه گفتند؟
سخنان مهدي طوسي نماينده اتحاديه انجمن هاي اسلامي دانشجويان مستقل:
... قطع به يقين اغتشاشات و ناآرامي هاي اخير نمايان کننده اوج سرمايه گذاري، برنامه ريزي و همه مايحتوي غرب بود که براي جنگ با ما به ميدان آورده بودند و البته ذليلانه عقب نشيني کردند.
نحوه تعامل خواص با حوادث اخیر:
دسته اول:
برخي خواص و به اصطلاح نخبگان، متأسفانه خود، طراح و پشتيبان اتفاقات غيرقانوني و ضد مردمي پس از انتخابات بودند و عالمانه چنين راهي را در مقابل رأي و اراده مردم برگزيدند. اين دسته از خواص که به حق بايستي ايشان را پيام آوران ديکتاتوري مدرن در تاريخ معاصر ناميد، از همه توان مالي، تبليغاتي و تشکيلاتي خود و همچنين هم افزايي با امکانات رسانه اي و تشکيلاتي دشمنان قسم خورده مردم ايران و جريانات ضد نظام براي انحراف انقلاب از مسير اصيل خود بهره برداري کرده و در اين راه از هيچ حربه اي دريغ نکردند.
البته جنبش دانشجويي مسلمان عميقاً معتقد است که موسوي ها و خاتمي ها صرفاً تابلو و ويترين اين جريان در صحنه هستند و ريشه اصلي و فرماندهان واقعي آن در جاي ديگري قرار دارند.
همين جا صراحتاً اعلام مي کنيم که ماهيت و هويت فرماندهان آشوب براي جريان دانشجويي مسلمان، کاملاً عيان و آشکار است و در صورت لزوم پس از رسوا نمودن ايشان در نزد ملت، با تكرا واقعه 13 آبان اين بار لانه جاسوسي براندازان و ايادي داخلي امريکا و اسرائيل را تسخير خواهد كرد.
دسته دوم خواص:
کساني هستند که علي رغم علم به حقيقت اتفاقات اخير سکوت اختيار کردند و عافيت طلبانه، کنج عزلت براي خود اختيار نموده و حتي از بر زبان آوردن حقيقت هم خودداري نمودند. اين دسته از خواص که کم هم نيستند، علي رغم اينکه سال ها از امکانات مادي و معنوي انقلاب بهره مند بودند، اکنون که زمان حضور و اعلام نظر و تلاش براي رفع مشکلات است، عرصه را خالي نموده و مشکلات کشور را صرفاً به نظاره نشسته اند. گناه اين دسته از خواص که با سکوت خود مهر تأييدي بر رفتار خاطيان زدند و با بي توجهي به مسائل، بستر ساز انحرافات مختلف شدند، اگر از عاملان جنايات بيشتر نباشد کمتر نيست.
دسته آخر:
خواص و نخبگاني که با درک شرايط موجود به وظيفه ملي و ديني خويش عمل کردند و دِين خود را به مردم، انقلاب و بنيانگذار راحل آن ادا نمودند، ايشان به طور حتم پاسخ و ثمره رفتار صوابشان را خواهند ديد و ما دانشجويان نيز اين هوشمندي و بصيرت را ارج مي نهيم.
با شما سخن داريم من باب کابينه دهم، سخنان و توضيحات رئيسجمهور محترم دکتر احمدينژاد را در خصوص انتخاب گزينه هاي معرفي شده از رسانه ي ملي شنيديم، بگذريم که بسياري از اين توجيهات را منطقي نيافتيم و برخلاف ادعاي ايشان، اينگونه انتخاب و طرد بدون حجت برخي نيروهاي ارزشي، متخصص و توانمند را نشأت گرفته از تأثيرپذيری ايشان از حلقه کردان، رحيمي و مشايي مي دانيم و ضمن اينکه به واسطه اين معلوم الحالان تا کنون دلخوري هاي زيادي براي مردم متدين و انقلابي ايران فراهم آمده است، اعلام مي نماييم که جنبش دانشجويي مسلمان که با هيچ فرد يا گروهي در پيگيري مطالبات مردم و رهبري عقد اخوت نبسته است.
تمام تلاش جريان دانشجويي بر آن بوده که دانشگاه آزاد را از چنگال مافياي زر و زور و تزوير خارج نمايد اما متأسفانه شاهد آن هستيم که از سوي رئيسجمهور محترم فردي براي تصدي وزارت علوم معرفي شده است که مافياي مذکور تمام قامت براي رأي آوري آن تلاش مي کند و اين مسأله به هيچ عنوان از جانب جريان دانشجويي مسلمان برتافته نمي شود.
بنا بر کدامين منطق و اصل ارزشي تحریک کنندگان اصلی تاکنون از بازجويي و پاسخگويي در پيشگاه انظار مردم مصون مانده اند؟ مگر احقاق حقوق حقه مردم از وظايف نظام مقدس ما که الگوي آن حکومت علوي است، نمي باشد؟ ترس ما از اين است که خداي ناکرده غرائض و يا مصلحت سنجي هاي خيالي اي در کار است که مانع احضار تهييج کننده گان اصلي مردم براي به بازي گرفتن و ايجاد شورش هاي غيرقانوني خياباني مي شود؟ چه شده که عده اي به راحتي آرامش، امنيت، اعتقادات و حتي حيثيت مردم را به بازي مي گيرند، و در هيچ محکمه اي هم براي پاسخگويي نمي آيند؟ لذا قاعدتاً، خواسته ما بر آن است که آقايان موسوي و خاتمي هم بايد به دادگاه بيايند.
فاجعه کوي دانشگاه که به اعتقاد ما فازي ديگر از پروژه براندازي و حوادث پس از انتخابات اخير بود، سندي محکم بر مظلوميت نظام جمهوري اسلامي و نيروهاي انقلابي است، لکن به نظر مي رسد که افراد يا گروه هايي که مرتکب اين فجايع شده اند، متصل به همان ريشه هاي اصلي وقايع اخيرند که البته براي خود در برابر قانون حق کاپيتولاسيون قائل اند!
و آخر- اي سيد و اي مولاي ما، فرزندان شما در اتحاديه انجمن هاي اسلامي دانشجويان مستقل خطبه هاي شيواي شما در 29 خرداد را با گوش جان شنيدند و از داغي که منافقان بر دل شما گذاردند، سوختند و شرمسارند از اينکه باز هم تنها حضرتعالي سپر بلاي انقلاب شديد و حق شما را آنگونه که بايد ادا نکردند.
اما نسلي که امروز بسيار محکمتر از نسل هاي اول و دوم پاي آرمان هاي اين نظام ايستاده است در همين جا با حضرتعالي وعده و بيعت مي کنند که بدانيد هم چون مولايشان زير بار بدعت ها نمي روند و تا آخرين ذره از وجود خود، از جايگاه الهي ولايت مطلقه فقيه پاسداري و حضانت خواهند نمود و آرزويي جز شهادت در رکاب شما ندارند و با اشارتي از سوي حضرتعالي طومار بدخواهان را در هم مي پيچند و فرياد بر مي آورند
«لبيک يا خامنه اي».
ویرایش توسط متشرع : ۱۳۸۸/۰۶/۰۷ در ساعت ۰۱:۱۴
-
تشکر
-
۱۳۸۸/۰۶/۰۷, ۰۱:۱۵ #2
- تاریخ عضویت
آبان ۱۳۸۷
- نوشته
- 47
- مورد تشکر
- 220 پست
- حضور
- نامشخص
- دریافت
- 0
- آپلود
- 0
- گالری
- 0
سخنان نماينده جنبش:
...با کج فهمي و بستن باب نقد منصفانه و غيرمغرضانه چه بايد کرد؟ مدل برخورد رهبري با اشتباهات، تخلفات دولت وساير مسئولين بهويژه نصب شدگان به وسيله رهبري چيست؟ با توجه به اين هجمهي بيروني به اصل گفتمان انقلاب و عدالت، جنبش دانشجويي چه نکاتي را در مطالبه گري خود براي اصلاح اشتباهات واشکالات دولت و ساير بخش هاي حاکميت بايد لحاظ کند؟
...شرايط فعلي کشور و گرد و غبار حاصل از فتنهي ايجاد شده به وسيلهي قدرت هاي خارجي و در رأس آنها انگليس و لغزش و مردود شدن بعضي خواص، اين سؤال را ايجاد کرده است که روش کسب بصيرت در فضاي فعلي چيست؟ الگوي وحدت سياسي و چگونگي مشخص کردن جبههي خودي و غير خودي چگونه است؟
از شما به يادگار داريم، عدالتخواهي اسلامي بايد، عادلانه، اخلاقي، عاقلانه وهمراه با معنويت باشد. مطرح کنندگان افشاگري ها استناداتي به متون ديني نظير سيره حکومتي اميرالمؤمنين مي آورند اما حضرت عالي در گذشته عدم افشاي نام افراد را حاصل بررسي حکيمانه درون نظام خوانديد، حال اين سؤال مطرح مي شود، مدل افشاي نام و برخورد با مفسدين اقتصادي در نظام اسلامي چگونه بايد باشد؟
اساساً اگر برخورد جدي با مفاسد اقتصادي در دستگاه هاي ذي ربط و علي الخصوص قوه قضاييه صورت مي گرفت، آيا شاهد طرح افشاگرانه برخي اتهامات و پيوند خوردن جريان قدرت و ثروت و طغيان آن در مقابل رأي اکثريت مستضعف مي بوديم؟!
ویرایش توسط متشرع : ۱۳۸۸/۰۶/۰۷ در ساعت ۰۱:۱۸
-
تشکر
-
۱۳۸۸/۰۶/۰۷, ۰۱:۲۸ #3
- تاریخ عضویت
آبان ۱۳۸۷
- نوشته
- 47
- مورد تشکر
- 220 پست
- حضور
- نامشخص
- دریافت
- 0
- آپلود
- 0
- گالری
- 0
سخنان نماینده جامعه اسلامی دانشجویان:
...انتخابات با شکوه هرچه تمامتر برگزار گردید، 40میلیون رأی به سبد اعتماد به نظام جمهوری اسلامی ریخته شد و از این میان حدود 25میلیون رأی که حد نصاب تازهای در انتخاب رئیسجمهور است، در سبد منتخب مردم قرار گرفت. با ادعای تقلب در انتخابات از سوی آقای موسوی که هراس وی از پاسخگویی در این زمینه و عدم ارائه مستندات تا به امروز ادامه داشته است، متأسفانه تجمعات اعتراضآمیز را به اغتشاش و تعرض به جان و مال مردم بدل نمود.
پس از انتخابات، حمایتهای دشمنان قسم خورده نظام همچون بهاییان، گروهک غیرقانونی نهضت آزادی، فمینیستها و انجمن حجتیه که از پیش از انتخابات آغاز شده بود، از جریان به ظاهر سبز ادامه یافت تا جایی که سلطنتطلبان، منافقان و رئیسجمهور امریکا و رژیم صهیونیستی نیز در حمایت از کسی که تا پیش از انتخابات خود را یار امام معرفی مینمود، سخن گفتند. این در حالی بود که کاندیداهای شکستخورده حتی یک بار هم از جریانهای معاند نظام و دشمنان قسمخوردهی مردم اعلام برائت نکردند.
از دیگر سو، شاهد پخش اعترافاتی در دادگاه انقلاب از سوی چهرههای متهم در پروندهی اغتشاشات هستیم که جای تردیدی در تحرکات مغرضانه و معاندانهی این جریان سیاسی در راستای کودتای نرم علیه نظام باقی نمیگذارد.
اما امروز در میان زندانیان شاهد حضور دانشجویانی نیز هستیم که سالهای پیش در چنین جلساتی حضور مییافتند و نظرات خود را با رهبر معظم انقلاب در میان میگذاشتند. در میان این زندانیان، بسیاری نامشان مهدی است، بسیاری از آنها فاطمه نام دارند، نام برخی هم یاسر و فائزه است اما چه سود که پدران آنها از به اصطلاح دانه درشت ها نیستند تا پس از مدت کوتاهی دستگیری دوباره آزاد شوند.
آیا حکم آنها که به واسطهی توهم تقلب، فریب چهرههای سیاسی مغرضی را خورده و به خیابانها ریختهاند، با حکم مسببان اصلی این اغتشاشها که پس از شکست در انتخابات مرتب بیانیههای تحریککننده صادر مینمودند و با قانونشکنی و زیر سؤال بردن مراجع قانونی سعی در ادامهی اغتشاشات داشتند، برابر است. ما امروز نسبت به این تبعیض و بیعدالتی آشکار معترضیم و از قوهی قضائیه خواستار اشد مجازات برای عاملین و آمرین اصلی این جنایتها هستیم.
در جریان اعترافات روز گذشتهی متهمان پروندهی کودتای نرم با اشاره به نام آقایان مهدی هاشمی و عبدالله جاسبی پردههایی از فسادهای مالی ایشان برملا گردید که در صورت صحت مستندات از رویهای فاسد در مشی مدیریتی این 2 حکایت دارد.
البته ریاست دانشگاه آزاد همچون سالهای گذشته در جلسههای دانشجویی مانند امروز حضور نمییابند چرا که از مورد سؤال قرار گرفتن توسط دانشجویان بیم دارند. قوهی قضائیه میبایست با رسیدگی به پروندههای مالی از این دست هیچگونه تبعیضی در قضاوت میان مجریان خیابانی و عاملان پشتپردهی وقایع اخیر قائل نشود.
در جریان اعترافات متهمین، نقش فعال در اغتشاشات و حضور تشکیلاتی احزاب دولت ساختهای چون کارگزاران سازندگی، سازمان مجاهدین انقلاب اسلامی و حزب مشارکت انکارناپذیر است.
سابقهی سوءاستفادههای متعدد این احزاب از جریانهای دانشجویی نیز در کارنامهی آنها به چشم میخورد و این در حالی است که جریان دانشجویی منتسب به این احزاب مغرض حساب خود را از ایشان جدا نموده و دیگر بازیچه و مورد اغفال این گروهک هاای مغرض سیاسی قرار نخواهند گرفت.
از قوهی قضائیه و دادگاه انقلاب خواهانیم که با اعلام غیرقانونی بودن این احزاب معاند راه را بر فعالیتهای خائنانه اینان علیه نظام برای همیشه مسدود نماید.
از حضرت امام «قدس سره» آموختیم که اگر مرجع تقلید و یا حتی نفر دوم مملکت نیز بلغزد، باید به نفع انقلاب کنار گذاشته شود.
از امروز قوهی قضائیه و شخص ریاست قوه نباید در رودربایستیها و رفاقتها با چهرههایی که سابقه انقلابی نیز داشتهاند، به جای مجازات مجرمین، سیاست مماشات با مجرمین را پیش بگیرد، چه در برخورد با خود افراد و چه در برخورد با اطرافیان و خانوادهی آنها. حفظ حرمت افراد از حفظ آبروی نظام مهمتر نیست. انقلابی بودن ملاک نیست انقلابی ماندن شرط است و ملاک خال فعلی افراد است
با عنایت به اعترافات صورت گرفته در جریان دادگاههای متهمین به کودتای نرم و در حالی که در اغتشاشات اخیر مداخلههای وقیحانهای از سوی برخی دول غربی همچون روباه پیر، امریکای جنایتکار و سایر متحدانش صورت گرفته است، از دستگاه دیپلماسی کشور مجدانه درخواست تجدیدنظر در روابط با این کشورها را داریم. امید است از تکتک مستندات این دخالتهای آشکار در مجامع بینالمللی علیه این کشورها به بهترین وجه استفاده گردد و قطع رابطه با کشور خبیثی چون انگلیس هرچه سریعتر اعلام گردد.
آزمون نخبگان
در آزمون انتخابات ریاست جمهوری دهم و بهخصوص وقایع پس از آن، شاهد مردود شدن نخبگانی بودیم که تا پیش از این دربارهی ایشان به گونهای دیگر میاندیشیدیم. نخبگانی که در این ایام با گفتنها و بعضاً با نگفتنهای خویش مورد امتحان الهی قرار گرفتند و قلیلی از این آزمون سربلند بیرون آمدند.
در این میان عملکرد نخبگان منتخب مردم در مجلس شورای اسلامی به جز معدودی مورد سؤال است.
این پرسش به صورت ویژه به ریاست مجلس شورای اسلامی برمیگردد و این در حالی است که جریانهای دانشجویی هنوز منتظر اعلام موضع رسمی برخی از چهرههای سیاسی در رابطه با وقایع اخیر هستند. چهرههای سیاسی که به اسم اصولگرایی در انتخابات اخیر و انتخاباتهای پیشین ریاست جمهوری به عنوان کاندیدا حضور داشتند و علیرغم اشراف به نحوهی برگزاری انتخابات سکوت کردند و قدمی در راستای آگاهسازی مردم برنداشتند.
چهرههای سیاسی منتسب به جریان اصولگرایی، برخی اعضای مجمع تشخیص مصلحت نظام که از ایشان انتظار بیشتری میرفت تا در راستای آگاهیبخشی به عموم مردم اقدامات شایستهتری انجام دهند و برخی از خطیبان نماز جمعه و...
ایستادگی رئیسجمهور در مقابل زیادهخواهیها چه در بعد خارجی و چه داخلی همچنان ستودنی است. لکن باید اعلام کنیم که از حلقههای تنگ و محدود مدیران در اطراف جناب آقای احمدینژاد نگرانیم. همراهی و همدلی وزرا با رئیسجمهور در امور اجرایی یک اصل پذیرفتنی است لکن باید اذعان داشت که دولت نهم در تجربهی فعالیت چهارسالهی خویش در امر کادرسازی در سطح وزیران و مدیران ارشد دولتی اهتمام ویژهای نداشته است و حتی در مواردی برخی چهرههای همسنخ با خویش را کنار گذاشته است.
-
تشکر
اطلاعات موضوع
کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
اشتراک گذاری