جهت مشاهده مطالب کارشناسان و کاربران در این موضوع کلیک کنید

موضوع: هركس همه چي در دنيا دارد يعني خدا ندارد؟
-
۱۳۸۸/۰۶/۰۷, ۱۴:۲۱ #1
- نوشته
- 263
- مورد تشکر
- 345 پست
- حضور
- نامشخص
- دریافت
- 3
- آپلود
- 0
- گالری
-
1
هركس همه چي در دنيا دارد يعني خدا ندارد؟
سلام.
من بارها از دهان افراد مختلف چه پير و چه جوان شنيده ام كه هركس كه همه چي در دنيا دارد و اگر دعايي مي كند و سريع مستجاب مي شود يعني اينكه خدا اورا دوست ندارد كه همه چيز در زندگي به او داده و اگر هم دعايي مي كند زود مستجاب مي شود و همچنين كساني كه در زندگي غمي ندارند (توجه كنيد كه منظوره بنده افراد بي خدايي نيست كه صرفا به دنبال خوشي كردن هستند بلكه كل مسلمانان است) افرادي هستند كه خدابراي اينكه صداي آنان را نشنود هيچ غمي هم بهشان نمي دهد تا دعا كنند.
اين جا چند مساله به وجود مي آيد كه :
1-اولا چه كسي گفته است كه هر كسي با دعا زودي به خواسته اش برسد يعني خداوند او را دوست ندارد؟در كجاي قرآن به اين موضوع اشاره شده است؟
2-دوما با اين گفته هاي عوام پسند به نظر شما در ذهن غير مسلمانان و افرادي كه تازه مي خواهند مسلمان شوند اينگونه جا نمي افتد كه با خدا بودن يعني داشتن غم اندوه و بدبختي؟
چراكه هر كس غمي ندارد يعني خدا دوستش ندارد.انگار كه خداوند دوستي اش را با بنده از طريق دادن مصيبت و گرفتاري اثبات مي كند.
3-به نظر شما اين مسائل زاده افكار اشخاصي نيست كه از پس حل مشكلاتشان بر نمي آيند و اعتماد به نفس كمي دارند و در كل اشخاص ضعيفي هستند؟ چرا كه آنقدر ضعيف اند كه نمي خواهند اشتباه خودرا بپذيرند و چون به افراد موفق (با دينان) حسودي مي كنند با گفتن اين جملات و شايعه ها اينگونه اعمال خود را توجيه مي كنند.
4- رسيدن به خواسته هاي انسان و كسب موفقيت حالادر هر زمينه اي اعم از تحصيلات و شغل نيازمند داشتن اطلاعات در آن زمينه است كه اگر كسي آن را بداند مي تواند آن موفقيت را كسب كند .چرا بايد افرادي را كه از اين طريق عمل مي كنند را كساني دانست كه خدا دوستشان ندارد؟طبق نظر اينان در واقع يعني داشتن يك زندگي خوب و موفق مساوي ست با دوست نداشتن بنده از جانب خدا.
نظر شما چيست؟
-
-
۱۳۸۸/۰۶/۰۷, ۱۶:۴۱ #2
- نوشته
- 960
- مورد تشکر
- 652 پست
- حضور
- 5 روز 1 ساعت 25 دقیقه
- دریافت
- 3
- آپلود
- 0
- گالری
- 0
ویرایش توسط مزمل : ۱۳۸۸/۰۶/۰۷ در ساعت ۱۶:۴۲
بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ
وَمَا عَلَّمْنَاهُ الشِّعْرَ وَمَا يَنْبَغِي لَهُ إِنْ هُوَ إِلَّا ذِكْرٌ وَقُرْآنٌ مُبِينٌ
ما به او شعر نیاموخته ایم او سزاوار شعر گویی نیست بلکه او (پیامبر) ذکر و قران است
-
۱۳۸۸/۰۶/۰۷, ۱۷:۳۳ #3
منم سوالم همینه
آخه چجوریه خوب آدم میترسه که وقتی خدا بهش چیزی بده دوسش نداره یعنی؟
اگر دورم ز دیدارت دلیل بی وفایی نیست
وفا آنست که نامت را همیشه زیر لب دارم
-
۱۳۸۸/۰۶/۰۷, ۲۲:۲۸ #4
- نوشته
- 802
- مورد تشکر
- 2,188 پست
- حضور
- 12 ساعت 21 دقیقه
- دریافت
- 2
- آپلود
- 0
- گالری
-
9
ضمن تأیید بخشی از گفتار شما باید عرض کنم
فکر میکنم ملاک استجابت دعا توسط خداوند فقط ایمان نیست.
ایمان اهمیت زیادی دارد ولی فقط ایمان نیست.
چه بسا بت پرستانی که گاهی اوقات دعایشان مستجاب میشود و چه بسا مؤمنانی که دعایشان مستجاب نمیشود.
ملاک استجابت دعا قوانین ریزی دارد و مهمترین آنها ،مصلحت واقعی دعا کننده هست که فقط خداوند از آن آگاهی دارد.
َ عَسى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئاً وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَ عَسى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئاً وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَ اللَّهُ يَعْلَمُ وَ أَنْتُمْ لا تَعْلَمُون
ویرایش توسط ابو محمد : ۱۳۸۸/۰۶/۰۷ در ساعت ۲۲:۳۶
مِنَ الْمُؤْمِنينَ رِجالٌ صَدَقُوا ما عاهَدُوا اللَّهَ عَلَيْهِ فَمِنْهُمْ مَنْ قَضى نَحْبَهُ وَ مِنْهُمْ مَنْ يَنْتَظِرُ وَ ما بَدَّلُوا تَبْديلامارا به دعا کاش نسازند فراموش
از مؤمنان مردانى هستند كه به پيمانى كه با خدا بسته بودند وفا كردند. بعضى بر سر پيمان خويش جان باختند و بعضى چشم به راهند و هيچ پيمان خود دگرگون نكردهاند
رندان سحر خیز که صاحب نفسانند
-
-
۱۳۸۸/۰۶/۰۸, ۱۲:۵۶ #5
- نوشته
- 263
- مورد تشکر
- 345 پست
- حضور
- نامشخص
- دریافت
- 3
- آپلود
- 0
- گالری
-
1
چه بسا بت پرستاني که گاهي اوقات دعايشان مستجاب ميشود و چه بسا مؤمناني که دعايشان مستجاب نميشود. .
-
۱۳۸۸/۰۶/۰۸, ۱۳:۴۰ #6
- نوشته
- 937
- مورد تشکر
- 1,691 پست
- حضور
- 1 ساعت 48 دقیقه
- دریافت
- 2
- آپلود
- 0
- گالری
- 0
-
۱۳۸۸/۰۶/۰۸, ۱۴:۱۰ #7
- نوشته
- 960
- مورد تشکر
- 652 پست
- حضور
- 5 روز 1 ساعت 25 دقیقه
- دریافت
- 3
- آپلود
- 0
- گالری
- 0
سلام و ارزوی توفیق
تا انجایی که از قران بر میاد خدا در زمان پیامبران همراهی کاملی با پیامبران و اهل ایمان داشته است و منظور من هم زمان رسالت بود و الی من اماری در مورد بعد از رسالتها ندارم مثلا در زمان موسی خدا همه دعاهای موسی را پاسخ میگفت و تکلیما یعنی گفتگوی موسی با خدا که زیاد اتفاق میافتاد
اما بین رسالت موسی و عیسی خبر ندارم در زمان حضرت عیسی هم خدا اجازه میداد که دعاهای مردم مستجاب شود مانند درمان بیماریها و غیره
اما در زمان پیامبر اسلام شکل معجزات تغییر کرد و از معجزات فیزیکی به معجزات اندیشه ای تغییر یافت و بعد از رحلت پیامبر ،،، خدا به شدت از استجابت دعا صرفنظر کرد اگر اماری از بیمارستانها داشته باشیم تقریبا امار شفا یافتگان صفر است اگر از شایعات و قصه ها صرف نظر کنیم
من نمیدانم شما چرا میگویید که خدا دعای بت پرستان را اجابت میکند در حالی که خدا میفرماید من با حزب الله هستم یاری خدا در حمایت ازرزمندگان اسلام در جنگ و حزب الله لبنان از معدود حمایت های خدا هست ان هم از اهل ایمان
من دلیلی ندارم که با ان استناد کنم که خدا دعای بت پرستان را اجابت نمی کند
در مورد ایه ای هم که شما اورده اید قبول دارم در مورد درخواستهای ما پس نباید هیجوقت به حرف خود مطمئن باشیم چون علم ما کامل نیست و از غیب خبر نداریم چه بسا ما فکر می کنیم که ما در صراه مستقیم هستیم و در گمراهی اشکار باشیم به همین دلیل است که راسخون در علم از خدا میخواهند که رحمتی از سوی خودت برای ما بفرست من هم دعا می کنم خدایا رحمت خود را از مسلمانان و همه مردم دریغ نکن
بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ
وَمَا عَلَّمْنَاهُ الشِّعْرَ وَمَا يَنْبَغِي لَهُ إِنْ هُوَ إِلَّا ذِكْرٌ وَقُرْآنٌ مُبِينٌ
ما به او شعر نیاموخته ایم او سزاوار شعر گویی نیست بلکه او (پیامبر) ذکر و قران است
-
۱۳۸۸/۰۶/۰۹, ۰۲:۳۴ #8
- نوشته
- 802
- مورد تشکر
- 2,188 پست
- حضور
- 12 ساعت 21 دقیقه
- دریافت
- 2
- آپلود
- 0
- گالری
-
9
بنده نگفتم که بت دعارا مستجاب میکند!
جواب من به این مطلب جناب مزمل بود که گفتند: خدا فقط دعای مومنان را مستجاب میکند
این یعنی اینکه بحث سر استجابت دعا از سوی خداوند بود نه بت.
حالا شما بفرمائید:
آیا بت پرستها دعا نمیکنند؟
آیا هیچ یک از دعاهای آنان مستجاب نمیشود؟
آیا کسی غیر از خداوند میتواند دعا را مستجاب کند؟
من نمیدانم شما چگونه این برداشت را از حرف من کردید!
مِنَ الْمُؤْمِنينَ رِجالٌ صَدَقُوا ما عاهَدُوا اللَّهَ عَلَيْهِ فَمِنْهُمْ مَنْ قَضى نَحْبَهُ وَ مِنْهُمْ مَنْ يَنْتَظِرُ وَ ما بَدَّلُوا تَبْديلامارا به دعا کاش نسازند فراموش
از مؤمنان مردانى هستند كه به پيمانى كه با خدا بسته بودند وفا كردند. بعضى بر سر پيمان خويش جان باختند و بعضى چشم به راهند و هيچ پيمان خود دگرگون نكردهاند
رندان سحر خیز که صاحب نفسانند
-
-
۱۳۸۸/۰۶/۰۹, ۰۷:۲۷ #9
سلام
من فکر میکنم موضوع به این پیچیدگی که شما فکر میکنید نیست
به نظر من بر آورده شدن حاجات به اعتقاد و خواست ما برمیگرده که چقدر به اون دعا و اعتقادمون پایبند باشیم
خدا میگه ادعونی استجب لکم****خوب این کفایت میکنه؟ جواب اینه که تا حد اولش از طرف خداوند اجازه ی خواستن صادر شده حالا باید ببینم من چقدر به اون خواستنم اعتقاد دارم و پا فشاری میکنم
خداوند دو تا رحمت داره یکی رحمت عامش که شامل همه ی افراد چه جنایتکار و چه عارف میشه و یکی رحمت خاصش که شامل افرادی میشه که بطرفش میان و عاشقش میشن
هر کس دعا یی بکنه و اعتقاد به خواسته اش داشته باشه خدا اون دعا رو برآورده میکنه فرق هم نمیکنه چه دین و مذهبی داشته باشه حتی خدا رو قبول داشته باشه یا نه
ولی رحمت خاص خداوند که همون رسیدن به مقام خلیفه اللهی روی زمین است فقط به السابقون السابقون داده میشه
کسانیکه مثل من رفع نیازهای دنیوی رو ملاک قرار نمیدن و نمیگن خدا به فلانی که قاچاق فروش هم هست همه چیز داده ولی به من نداده
توی این دنیا هر عملی را عکس العملیست پس هر کس تلاش بکند و اعتقاد داشته باشد به آنچه میخواهد میرسد
خیلی از افراد را میشناسیم که برای شفا گرفتن خیلی دعا کرده اند ولی تغییری حاصل نشده اما وقتی خود را دخیل حرم ائمه کرده اند شفا گرفته اند اما در حقیقت خداوند به آنها شفا داده نه آن معصوم یا امام زاده
ولی اعتقاد خودشان که از صمیم قلب بوده و شکستن خودشان که دیگر هیچ راهی نداریم
باعث شفای آنها شده زیرا خداوند فرموده از من بخواهید نه از بنده ی من و فرموده تا من نخواهم کسی اجازه ی شفاعت هم ندارد
به نظر من همه چیز به اعمال ما برمیگردد و انجام اعمال فطری ما آنچه که در هیچ دین و مذهب و مکتبی بحثی بر روی آنها نیست
راستی ***درستی *****عشق****محبت****
یاحق
-
۱۳۸۸/۰۶/۰۹, ۰۷:۳۲ #10
- نوشته
- 1,069
- مورد تشکر
- 2,633 پست
- حضور
- 3 ساعت 9 دقیقه
- دریافت
- 4
- آپلود
- 0
- گالری
-
20
سوال تاپيك اينه كه هر كس همه چي در دنيا داره يعني خدا ندارد ؟
جواب به نظر شخص من اينه كه :
اصلا اين درست نيست . چرا كه ممكنه دنياي كسي همش خدا باشه .
************************وبلاگ اقاقيهاي نوراني شما را به بازديد از خود دعوت مي نمايد
-
اطلاعات موضوع
کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
اشتراک گذاری