جهت مشاهده مطالب کارشناسان و کاربران در این موضوع کلیک کنید

موضوع: آیا تقلب در انتخابات واقعیت داشت؟!
-
۱۳۸۸/۰۶/۰۸, ۲۲:۴۳ #1
- نوشته
- 90
- مورد تشکر
- 308 پست
- حضور
- نامشخص
- دریافت
- 0
- آپلود
- 0
- گالری
- 0
آیا تقلب در انتخابات واقعیت داشت؟!
سلام دوستان عزیز
انشاءالله اگر دوستان پلیس عزیز این بحث رو هم نبندند(البته آقای حسین تبار قولشو قبلا به من دادند که این اتفاق این بار نخواهد افتاد) می خواهیم در مورد شبهات انتخاباتی بحث کنیم.
هنوز هم عده ای در اطراف ما هستند که سوالاتی در مورد انتخابات دارند که مشتاق جواب هستند. بنده در سایت های مختلف و در محافل دوستانه معمولا این وظیفه را به عهده داشته ام که جوابهای این دوستان را بدهم و اغلب دوستان معمولا قانع میشوند در این سایت بنده یکبار سعی کردم این بحث را آغاز کنم که نشد...
خوشبختانه آقا باز هم با صحبت هایشان به ما کمک کردند و راه امثال بنده را باز کردند چون بنده احساس میکنم از کسانی هستم که نباید سکوت کنم چون فکر می کنم بتوانم با استدلال عده ای را قانع کنم.
برای شروع از دوستانی که سوالاتی در این مورد دارند خواهش میکنم در این پست ابتدا سوالات رو بیان کنند انشاءالله گام بعدی دسته بندی سوالات و جواب دادن به آنها در جهت اقناع دوستان...
لطفا فعلا فقط سوالات و شبهات در مورد انتخابات را بیان کنید انشاءالله بعد از این مبحث به حوادث بعد از انتخابات هم خواهیم پرداخت البته اگر عمری بود....
-
تشکرها 8
-
۱۳۸۸/۰۶/۱۷, ۱۲:۱۹ #2
- نوشته
- 90
- مورد تشکر
- 308 پست
- حضور
- نامشخص
- دریافت
- 0
- آپلود
- 0
- گالری
- 0
سلام
دوستان بیایید شروع کنیم....
هر کسی هر شبهه ای در مورد انتخابات داره به صورت سوال بنویسه
منم این سوال ها رو دسته بندی می کنم و به تک تک اونها انشاءالله پاسخ خواهم داد
فقط لطفا از این موضوع خارج نشوید و سوالات در مورد شبهه تقلب باشه فقط و فقط اگر هم پیشنهادی دارید لطفا به صورت خصوصی برای من بنویسید انشاءالله در باره این موضوعات پیشنهادی باز هم تاپیک ایجاد خواهد شد و بحث خواهد شد اگرعمری بود
البته می دونم دوستان این هفته درگیر شبهای عزیز قدر هستند اولا التماس دعا ثانیا بعدش در خدمتیم.
ویرایش توسط ابو محمد : ۱۳۸۸/۰۶/۳۰ در ساعت ۲۳:۵۲
-
تشکرها 6
-
۱۳۸۸/۰۶/۱۸, ۱۴:۰۶ #3
- نوشته
- 267
- مورد تشکر
- 806 پست
- حضور
- 18 ساعت 9 دقیقه
- دریافت
- 67
- آپلود
- 0
- گالری
-
6
بسم الله
جناب بخشی بحث انتخابات که تموم شده و معترضین اصلی هنوز نتونستن سندی رو ادعا کنن و به قول تاج زاده که به همقطارانش میگفت ما با این مدارکی که داریم فقط بتونیم چیزی حدود 700 هزار رای رو به نفع موسوی برگردونیم ....... که این اختلاف رای در همه انتخاباتها بوجود میادوطبیعی هست.
دوست عزیز کسی که خودش رو به خواب زده رو هرگز نمیشه بیدار کرد.
امام صادق علیه اسلام می فرمایند : «نحن حجه الله علی خلقه و جدتنا حجته علینا » .... « ما حجت خداوند بر مخلوقات هستیم و جده ما ( حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها ) حجت او بر ما »« اشهد ان فاطمه الزهراء بنت رسول الله عصمة الله الکبری و حجت الله علی الحجج »
-
تشکرها 5
-
۱۳۸۸/۰۶/۱۸, ۱۵:۴۷ #4
متاسفانه تقلب در انتخابات صحت داشت
این اعترافات هم ارزشی ندارند چون زیر فشار بوده
ولی اجمدی نژاد باید کارهای نیمه تمامش را کامل کنه
-
۱۳۸۸/۰۶/۱۸, ۱۷:۴۶ #5
- نوشته
- 90
- مورد تشکر
- 308 پست
- حضور
- نامشخص
- دریافت
- 0
- آپلود
- 0
- گالری
- 0
خانم جان و آقا جان
تاکید می کنم دوستانی که عقیده به تقلب در انتخابات دارند دلایل خودشون رو بیاورند همین...
مگه همه نمیگن تقلب شده مگه اظهر من الشمس نیست مگه صدها دلیل وجود نداره خوب بنویسید مورد به مورد بنویسید و جواب بگیرید این که کاری نباید داشته باشه...
نکته جالب می دونید چیه؟
اینکه من تابه حال با خیلی از افراد طرفدار جناب موسوی صحبت کرده ام و دلیلی برای تقلب ازشون نشنیدم
لطفا شما لطف کنید این دلایل را به من بگید.
دلایل تقلب در انتخابات فقط وفقط همین....
لطفا به هم نپرید و جدل نکنید
-
تشکرها 6
-
۱۳۸۸/۰۶/۱۸, ۲۰:۵۱ #6
- نوشته
- 1,957
- مورد تشکر
- 3,494 پست
- حضور
- نامشخص
- دریافت
- 28
- آپلود
- 0
- گالری
- 0
با سلام به شما دوست خوب
يكبار كه جناب آتئيست هم مدعي تقلب وسيع بود ... يه درخواست كوچيك از شون كرده بودم با پاداش !!! ايشان ديگر نيامدن پاسخ بدن!!!!
اين درخواست را ازشما هم دارم... {دراينجا هيچ نظري درباره هيچ كدام از كانديداي وقت ندارم.} فقط براي دستيابي به حقيقت اگر ممكنه بفرما:
دليل شما براي تقلب درانتخابات چيست ؟! اگر دليل قوي و مستند داشته باشيد پاداش داريد.
ویرایش توسط hoseintabar : ۱۳۸۸/۰۶/۱۸ در ساعت ۲۰:۵۳
الهمّ صلّ علی محمّد وآل محمّد
-
تشکرها 10
-
۱۳۸۸/۰۶/۱۹, ۰۱:۲۷ #7
- نوشته
- 267
- مورد تشکر
- 806 پست
- حضور
- 18 ساعت 9 دقیقه
- دریافت
- 67
- آپلود
- 0
- گالری
-
6
بسم الله
بنده هم بسیار مشتاقم ببینم که سند این تقلب کجا و چی هست آدمش روهم دارم که اگر سندتون واقعی باشه بهش ارائه کنم وجواب بگیرید فقط سند بدرد بخو رباشه ....(اینکه بگید طرف داماد لرهاست واینجور سند ها محکمه پسند نیست )
خواهشن سند بیارید خیلی دوست دارم بدونم .
امام صادق علیه اسلام می فرمایند : «نحن حجه الله علی خلقه و جدتنا حجته علینا » .... « ما حجت خداوند بر مخلوقات هستیم و جده ما ( حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها ) حجت او بر ما »« اشهد ان فاطمه الزهراء بنت رسول الله عصمة الله الکبری و حجت الله علی الحجج »
-
تشکرها 6
-
۱۳۸۸/۰۶/۱۹, ۰۱:۴۷ #8
- نوشته
- 267
- مورد تشکر
- 806 پست
- حضور
- 18 ساعت 9 دقیقه
- دریافت
- 67
- آپلود
- 0
- گالری
-
6
منبع یار صدیق ومسئول دفتر سابق جناب خاتمی و مشاور ایشون وعضو مجمع روحانیون مبارز و از متنفذین جناح اصلاح طب ،جناب ابطحی
زماني که قرار بود موسوي مدارک مربوط به بحث تقلب در انتخابات را مطرح کند به خاطر دارم در جلسه مجمع روحانيون مبارز وقتي بحث ارائه مدارک تقلب در انتخابات مطرح شد يکي از دوستان که قبلا وزير کشور هم بود گفت همه اين مدارک اگر جمع شود و درست باشد 700 هزار راي بيشتر نميشود.
-
تشکرها 6
-
۱۳۸۸/۰۶/۱۹, ۰۸:۰۷ #9
- نوشته
- 767
- مورد تشکر
- 1,425 پست
- حضور
- 18 دقیقه
- دریافت
- 20
- آپلود
- 0
- گالری
-
47
پیش از شما به سان شما بی شمار ها
با تار عنکبوت نوشتند روی باد
کین دولت خجسته جاوید
زنده باد
دکتر شفیعی کدکنی
هــــمـــــه ی جـــــان و تـــنــم
وطـنـم، وطـنـم، وطـنـم، وطـنــم
================================
انكار معجزه شق القمر
آیا پیامبر در برابر انجام وظیفه ی رسالت، دستمزدی طلب نکرده است؟
بررسی انتقادی مهدویت 1: آیا ولادت امام زمان قابل اثبات است؟
به چه دلیل شیعیان اعتقاد دارند که فاطمه زهرا معصوم بوده است؟
سوالاتی پیرامون ولادت، کودکی و نیابت امام زمان
-
تشکرها 2
-
۱۳۸۸/۰۶/۱۹, ۰۹:۰۸ #10
بسم الله النور
جناب آقای خلیلی؛
با سلام و عرض احترام؛
ضمن تشکر از این اقدام بجای جناب عالی برای روشن سازی اذهان برخی دوستان که به هر دلیل -غیر از لجاجت!- ادعای کاندیدای محبوب خود را مبنی بر تقلب در انتخابات باور نموده اند.
اما به نظر می رسد آقایان موسوی،کروبی و خاتمی که بدواً ادعای تقلب را طرح کردند اولی تر هستند به ارائه مدرک و مستندات مستدل در رابطه با ادعای طرح شده بواسطه نفوذ و دسترسی که دارند.
اما دیدیم که با گذشت مدت زمان مقرر برای ارائه مستندات تقلب و حتی تمدید آن و دعوت از ایشان برای بازشماری آرا جز تکرار ادعا چیزی مشاهده نشد فقط جناب آقای رضایی نماینده ای به هیئت بازشماری آرا فرستادند که آن هم در دقیقه 90 برای حفظ نظام! از ادامه شمارش انصراف دادند.تقبل الله برادر محسن!
البته حقیر ذهن دوستان را به این نکته معطوف نمایم که تقلب در انتخابات غیر از تخلف در انتخابات است چرا که عمق و گستردگی تقلب بسیار بیشتر و تغییر نتیجه به نفع فرد دیگری است اما در طی انتخابات تخلف ممکن است از سوی هر کدام از کاندیداها یا طرفدارانشان صورت بگیرد که تا جایی که خودم دیده ام در این انتخابات هم از سوی طرفداران اکثر کاندیدها تخلف کوچک و درشت با شدت و ضعف انجام شد که با طرح ادعای تقلب بررسی این تخلف ها مغفول ماند.
در هر صورت اینجانب نیز از استماع دلایل متقن و منطقی دوستانی که درباره ادعای تقلب مدارک و شواهدی دارند استقبال می کنم چه شخصاً فارغ از این قیل و قال ها می خواهم اگر پشت پرده چیزی است آگاه شوم!
یا علی مدد
*یا علی جان مقتدای من تویی*
-
تشکرها 6
اطلاعات موضوع
کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
اشتراک گذاری