-
۱۳۸۸/۰۶/۰۹, ۱۷:۳۶ #1
- نوشته
- 710
- مورد تشکر
- 1,632 پست
- حضور
- 10 ساعت 35 دقیقه
- دریافت
- 3
- آپلود
- 0
- گالری
-
25
جاودانگی حجاب
سلام
قصد دارم دراین تاپیک به کمک شما دوستان دلیل های عقلی و شرعی و عرفی که بیان گر موضوع زیر هستند را بیان کنیم
موضوع :: حجاب محدود به زمان پیامبر نیست
سکوت کن!
اهسته برواهسته بیا
وجدان ها همه خواب اند...
-
تشکرها 9
-
۱۳۸۸/۰۶/۰۹, ۲۰:۰۴ #2
سلام
گفتمش نقاش را نقشی بکش از زندگی
با قلم نقش حبابی بر لب دریا کشید
کفتمش تصویری زا لیلا و مجنون را بکش
عکس حیدر در کنار حضرت زهرا کشید
گفتمش بر رئوی کاغذ عشق را تصویر کن
در بیابان بلاتصویری از سقا کشید
کفتمش سختی و درد اه گشته حاصلم
گریه کرد،اهی کشید و زینب کبری کشیدهدیه به تمام عاشقان ثارالله
-
-
۱۳۸۸/۰۶/۰۹, ۲۲:۴۵ #3
- نوشته
- 960
- مورد تشکر
- 652 پست
- حضور
- 5 روز 1 ساعت 25 دقیقه
- دریافت
- 3
- آپلود
- 0
- گالری
- 0
سلام
موضوع مهم و خوبی را انتخاب کرده اید خدا به شما توفیق بده
متاسفانه در سالهای گذشته گرد و غبار انحراف از حجاب اسلامی چهره بعضی از زنان و دختران مسلمان ایرانی را کدر نموده است من مطمئنم که این اتفاق از خطوات شیطان است زیرا شیطان هدفش این است که انحرافات را زیبا جلوه دهد چنانکه به ادم و زنش گفت از این درخت بخورید زیرا شما فرشته می شوید و عمر جاودان می یابید و گفت من خیر خواه شما هستم
اکنون هم بسیاری از شیطان صفتان با تبلیغات فریبنده خود موجب انحراف اندیشه بعضی از مردم شده اند
بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ
وَمَا عَلَّمْنَاهُ الشِّعْرَ وَمَا يَنْبَغِي لَهُ إِنْ هُوَ إِلَّا ذِكْرٌ وَقُرْآنٌ مُبِينٌ
ما به او شعر نیاموخته ایم او سزاوار شعر گویی نیست بلکه او (پیامبر) ذکر و قران است
-
تشکرها 10
-
۱۳۸۸/۰۶/۰۹, ۲۲:۴۹ #4
- نوشته
- 710
- مورد تشکر
- 1,632 پست
- حضور
- 10 ساعت 35 دقیقه
- دریافت
- 3
- آپلود
- 0
- گالری
-
25
-
-
۱۳۸۸/۰۶/۱۱, ۰۷:۳۲ #5
- نوشته
- 303
- مورد تشکر
- 665 پست
- حضور
- 4 ساعت 41 دقیقه
- دریافت
- 25
- آپلود
- 45
- گالری
- 0
حجاب
السلام علیک یا بقیة الله الاعظم
سلام
طاعات و عباداتتون مقبول درگاه حق تعالی
ان شاء الله که بحث خوبی خواهد شد.
من به دو جمله ی زیر اعتقاد راسخ دارم:
1. حجاب مصونیت است نه محدودیت
2. چادر حجاب برتر
به نظر من حجاب قبل از اینکه یه وظیفه ی شرعی باشه، یه جور امنیته.
که قبل از هر چیز شخص رعایت کننده ی حجاب را، در پناه امنیت خودش حفظ می کنه.
یا علی
.
"بهترین چیز رسیدن به نگاهیست که از حادثه ی عشق تر است."
.
اولین انجمن تخصصی ضد صهیونیسمی {کلیک کنید}
-
-
۱۳۸۸/۰۶/۱۱, ۲۲:۳۷ #6
متاسفانه ما مسلمونا اگه چیزی از دین و حجاب بگیم یا تکراریه یا تفکر قدیمیه. در حالی که بد نیست نگاهی به مسلمانان سایر کشورها(غیر عرب)بندازیم،اونا وقتی می خوان مسلمون بشن یا با حجاب،عمیقا مذهب اسلم رو مطالعه می کنن و می بینیم که وقتی هم ایمان میارن با جان و دل ایمان میارن و هیچ کس نمی تونه اونارو از اعتقاداتشون جدا کنه.زنها هم دیگه وقتی به حقیقت حجاب پی می برن عمیقا اونو قبول می کنن و یه حجاب واقعی و خداپسندانه انتخاب می کنن.
پس می بینیم که مسئله ی حجاب کهنگی نداره و در سراسر جهان جریان داره.
چرا تو ای شکسته دل خدا خدا نمی کنی
خدای چاره ساز را چرا صدا نمی کنی
به هرلب دعای تو فرشته بوسه می زند
برای درد بی امان چرا دعا نمی کنی
-
-
۱۳۸۸/۰۶/۱۱, ۲۳:۰۴ #7
- نوشته
- 1,017
- مورد تشکر
- 2,509 پست
- حضور
- نامشخص
- دریافت
- 29
- آپلود
- 0
- گالری
-
3
"اصل حجاب" ميان اقوام و ملل مختلف مطرح بوده و سابقه طولاني دارد، گرچه نحوه بهرهگيري از حجاب، حدود و احكام آن بر حسب سنت و آداب جوامع متفاوت بوده است.(1)
در اديان يهود و مسيحيت به مسئله حجاب اشاره شده است.
حجاب در شريعت موسي(ع):
"ويل دورانت" راجع به قوم يهود و قانون تلمود مي نويسد: "اگر زني به نقض قانون يهود مي پرداخت، مثلاً بي آن كه چيزي بر سر داشت، به ميان مردم مي رفت و يا در شارع عام نخ مي ريسيد يا با هر سخني از مردان درد دل مي كرد يا صدايش آن قدر بلند بود كه چون در خانهاش تكلّم مي كرد، همسايگانش مي توانستند سخنان او را بشنوند، در آن صورت مرد حق داشت بدون پرداخت مهريه او را طلاق دهد".(2)
از كتاب مقدس نيز بر مي آيد كه در عهد سليمان(ع) زنان علاوه بر پوشش بدن، "بُرقَعْ" (روبند) به صورت مي انداختند.(3) همين سنت در زمان ابراهيم(ع) رايج بود. نامزد اسحق "رِفْقه" ابتدا كه اسحق را ديد، برقع به صورت انداخت.(4)
حجاب در شريعت عيسي(ع):
آن چه از حجاب در شريعت موسي(ع) بيان شد، در شريعت حضرت عيسي(ع) نيز وجود دارد، چون عيسي گفت: "فكر نكنيد كه من آمدهام تا تورات و نوشتههاي پيامبران را منسوخ نمايم، بلكه آمدهام تا آنها را به تحقق برسانم".(5)
زنها در قرنهاي اوليه مسيحيت تنها با چادر مي توانستند در مراسم عبادي شركت كنند، زيرا گيسوانشان فريبنده به شمار مي رفت و مي گفتند حتي فرشتگان ممكن است در موقع اجراي نماز از ديدن آنها حواسشان پرت شود!(6) "پاولوس" فرمان داد زنان بايد حجاب داشته و سر خود را بپوشاند.(7)
بنابراين حجاب و پوشش زنان هم در دين يهود وجود دارد و هم در دين مسيحيت، بله در جزئيات حجاب كه چه مقدار پوشش لازم است، بين اديان و مذاهب تفاوت هايي وجود دارد.
پي نوشتها:
1. مجله پيام زن، ش 19، ص 69 - 71؛ ش 20، ص 80 - 83.
2. ويل دورانت، تاريخ و تمدن، ج 4، عصر ايمان، ص 461؛ ابراهام كهن، گنجينهاي از تلمود، ص 186.
3. كتاب مقدّس، عهد قديم، سفر نشيد الاناشيد، باب 5.
4. همان، سفر تكوين، باب 24.
5. عهد جديد، انجيل متي، باب 20.
6. تاريخ تمدن، ج 9، ص 242، به نقل از مجله پيام زن، ش 20، ص 80 - 83.
7. جلال الدين آشتياني، تحقيق در دين مسيح، ص 286.
-
-
۱۳۸۸/۰۶/۱۳, ۲۰:۵۶ #8
تو هر دینی و هر مذهبی حجاب یک مغوله ی خیلی مهم بوده.ولی کم کم با گذشت زمان و پایین اومدن ارزش ها و اعتقادات حجاب جای خودشو به خیلی چیزها داد.و تنها دینی که هنوز حجاب جز ء اصلی احکام دینیشه،دین اسلامه.و اصلا ربطی به زمان و دور ه ی خاصی نداره.تا وقتی که مسلمونی .تا وقتی که تو این دنیا هستی.باید حجاب خودتو نگه داری.
همین.
من هرچه کنند، جز در هوای تو دم نخواهم زد. اما، من به دانستن از تو نیازمندم، دریغ مکن، بگو هر لحظه کجایی چه می کنی؟ نا بدانم آن لحظه کجا باشم، چه کنم؟ ...
« دکتر علی شریعتی »
-
-
۱۳۸۸/۰۶/۱۳, ۲۲:۳۲ #9
- نوشته
- 960
- مورد تشکر
- 652 پست
- حضور
- 5 روز 1 ساعت 25 دقیقه
- دریافت
- 3
- آپلود
- 0
- گالری
- 0
حجاب زن مسلمان نشانه ایمان وتعهد او به خدای خود است زن مسلمان خود را در برابر خدا میبیند زنی که از حجاب خود بکاهد خود را دربرابر خدا نمی بیند خود را در برابر مردم میبیند
بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ
وَمَا عَلَّمْنَاهُ الشِّعْرَ وَمَا يَنْبَغِي لَهُ إِنْ هُوَ إِلَّا ذِكْرٌ وَقُرْآنٌ مُبِينٌ
ما به او شعر نیاموخته ایم او سزاوار شعر گویی نیست بلکه او (پیامبر) ذکر و قران است
-
-
۱۳۸۸/۰۶/۱۳, ۲۳:۴۱ #10
- نوشته
- 203
- مورد تشکر
- 333 پست
- حضور
- 1 روز 2 ساعت 11 دقیقه
- دریافت
- 14
- آپلود
- 3
- گالری
-
4
نمونه ای از فضایل فاطمه زهرا (س)
فضائل و مناقب فاطمه زهرا اگر در کتابی جمع شود قطعا کتابی پرحجم و دارای هزاران روایت سنگین خواهد شد.
هیچکس فاطمه علیهاسلام را نمیتواند آنطور که شایسته آن مخدره است بشناسد و یا به دیگران بشناساند مگر رسول خدا و اهل بیت آنحضرت که تنها خودشان به فضائل مادر مکرمه خود واقفند. ما از این دریای فضائل و مناقب، تنها قطره ای را بیان می کنیم:
1) حضرت امام محمد باقر علیه السلام میفرماید. . . بر جمیع خلق خدا از جن و انس و پرندگان و وحوش و نیز جمیع ملائکه و انبیاء الهی - جز رسول خاتم - واجب بوده است که از فاطمه علیهاسلام اطاعت کنند.
2) فاطمه علیهاسلام هنگامی که در بطن مادرش خدیجه علیهاسلام بود با مادر خود هم صحبت میشد، از جمله در وقتی که کفار از رسول خدا خواستند که ماه را دو نیمه کند حضرت خدیجه فرمود: زیانکار است کسیکه محمد صلی الله علیه و آله و سلم را تکذیب کند در حالیکه او بهترین فرستاده هاست، در این هنگام فاطمه علیهاسلام از شکم مادر ندا کرد، مادر جان غمگین مباش و نترس خدا با پدر من است .
3) حضرت صادق علیه السلام فرمود. . . فاطمه علیهاسلام، اوست صدیقه کبری و بر محور معرفت او اقدام گذشته، حرکت میکردند یعنی تمام ملتهای انبیاء سلف موظف به معرفت فاطمه علیهاسلام بوده اند.
4) ام ایمن بعد از وفات فاطمه علیهاسلام از مدینه خارج شد و بسوی مکه رفت، چون گفته بود من بعد از فاطمه، دیگر نمی خواهم مدینه را ببینم، ام ایمن وقتی به جحفه رسید شدیدا تشنه شد بطوریکه بر جان خود ترسید، چشمهای خود را سوی آسمان کرد و گفت خدایا من تشنه باشم - و هلاک گردم- در حالیکه من خادمه دختر پیامبرت فاطمه ام ؟!
در این هنگام سطلی از آب بهشتی برای او از آسمان فرستاده شد و او نوشید و تا هفت سال نه گرسنه شد و نه تشنه.
این نبود مگر به برکت فاطمه علیهاسلام و جلالت شأن آن مخدره.
5) امام صادق علیه السلام فرمود: خدایتعالی حرام فرموده بود بر امیرالمومنین علیه السلام که تا فاطمه علیهاسلام زنده است همسر دیگری انتخاب فرماید زیرا آن مخدره طاهره بودند و هرگز خون نمی دیدند.
6) امام حسن و امام حسین علیهما السلام در نزدیکی عیدی از اعیاد لباس نو نداشتند، از مادر گرامیشان لباس نو خواستند، فاطمه علیهاسلام به آنها فرمود انشاءلله برایتان میدوزیم. وقتی که عید رسید جبرئیل علیه السلام دو پیراهن از حله های بهشتی نزد رسول خدا آورد.
حضرت پرسیدند: اینها چیست؟ جبرئیل جریان را بعرض رسانید و گفت وقتی که فاطمه علیهاسلام به آنها قول داد، خداوند فرمود ما دوست نداریم فاطمه علیهاسلام را در قولش تکذیب کنیم بلکه با عطای لباس بهشتی قول او را راست و درست میکنیم.
7) بحار 37/20/43 یکبار یهودیان، عروسی داشتند، آمدند نزد رسول خدا صلی الله علیه و آله و سلم که ما بر شما حق همسایگی داریم، شما دختر خودتان فاطمه را به عروسی ما بفرستید تا باعث مسرت ما گردد و بر این امر پافشاری نمودند.
رسول خدا با اینکه صاحب اختیار هر مسلمانی است فرمود او همسر علی بن ابیطالب است، هر چه علی بگوید یهودیان گفتند خود شما از علی بخواهید که فاطمه را بفرستد.
سپس یهودیان لباسهای فاخر و زیورآلات، هر چه داشتند جمع آوری کردند و خود را به آنها آرایش دادند چون گمان میکردند لابد فاطمه دختر پیغمبر اکرم با لباسی مبتذل و نازیبا به عروسی آنها میآید و با این کار میتوانند اهانتی به آن مخدره کرده باشند.
ناگاه جبرئیل نازل شد و لباسی از بهشت آورد با زیور آلاتی که چشم مثل آنها را ندیده بود. فاطمه علیهاسلام آن لباس را پوشید و به آن زینتها زیور کرد و از آن عطرها خود را معطر ساخت و به عروسی یهودیان رفت تا آنحضرت وارد شد همه تعجب کردند و زنهای یهودی پیش پای آنحضرت به زمین سجده کردند و تعداد زیادی از آن زن و مرد یهودی مسلمان شدند.
8) رسول خدا فرمود در حالیکه اهل بهشت سرگرم نعمتهای بهشتی و اهل جهنم به عذاب آتش معذبند، نوری برای اهل بهشت می درخشد بعضی می گویند این چه نوری بود؟ شاید خدایتعالی بر ما نگاهی افکنده است خازن بهشت می گوید نه، امیرالمؤمنین علیه السلام با فاطمه علیهاسلام شوخی کرد و زهرا تبسم نمود، این نور از دندانهای مبارک زهرا بود.
فاطمیه آمد و آن همدم و مونس کجاست
شمع می پرسد ز پروانه گل نرگس کجاست
در عزای مادرت یابن الحسن یک دم بیا
تا نپرسند این جماعت صاحب مجلس کجاست
اجرک الله یا بقیه الله
-
تشکرها 5
اطلاعات موضوع
کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
اشتراک گذاری