-
۱۳۸۶/۱۰/۱۲, ۱۸:۱۹ #1
- نوشته
- 1,183
- مورد تشکر
- 1,666 پست
- حضور
- نامشخص
- دریافت
- 0
- آپلود
- 0
- گالری
- 0
شیوه جیغ زدن در کانون
سلاااااااااااااااااااااام
جیییییغم رو در آوردین دیگه
خطاب به مدیران سایت و انجمن ها
جناب saeed623 اینم سایته شما دارید، بابا گفتیم یه سایت توپه قرآنی پیدا کردیم که حالشو ببریم ، ما هم مثل شما گفتیم : هر چه داریم همه از دولت قرآن داریم ، بریم تو یه سایت قرآنی بلکه ام آدم شدیم ، ولی بر عکس قرآن این سایت اصلا جذاب نیست ،نیست ،نیست ،نیست .خیلی هم لوس و سوت کوره
مدیر محتوایی سایت جناب خوش نظر شما هم که 7-8 در میون یه پستی می ذارید ، به هیچ کی هم اعتراض نمی کنید که نوشته هاش جذاب نیست ( هر چند که علمی باشه )
واه واه واه این مدیر انجمن ها هم که خدا خیرشون بده همچین عصا قورت داده و رسمی هستند که حیفشون می آد یه قدم پاشون رو اونورتر بذارن ، اولش توی پستهاشون سلام می کنن بعد یه چند کیلو متری می نویسن که انقدر خشک می نویسن که حرص آدمو در می آرن،آدم وقتی بعضی از این مطالب رو می خواد بخونه خوابش می گیره
بعضی هاشون هم ستاره سهیل اند . واقعا همگی خسته نباشید (.یه بنده خدایی امروزبه من گفت شاید چون زمستونه و سرده و برفم اومده احتمالا مدیران این سایت یخ زدن و ماسیدن ) احتمالا هم همین طوره .
بابا من این سایت رو به چند تا دختر که کارشون پسر بازیه و تو سایت های مختلف و جذاب با پسرا چت می کنن معرفی کردم ، خوب اگه اونا بیان اینجا و ببینن وضعیت اینه ( سوت و کور)می رن و پشت سرشون رو هم نگاه نمی کنن ،
از کاربرای محترم : هلن ، یگانه ، کاوشگر ، شکیبا ، فرشته ، نگار ، آریانا ، خسته ، شهیدان ( راستی این شهیدان ما هم شاید شهید شده که دیگه خبری ازش نیست )و همه اونایی که اسمشون توی خاطرم نیست خواهش می کنم حالا که یه کانون قرآنی یه گوشه دنیای نت غریب افتاده ، کمک کنیم از غربت درش بیاریم ، یه جای با صفا و توپ بشه واسه حال کردنه یه سری جوون ( که اگه سایت های جذاب دیگه رو انتخاب نمی کنن فقط به این خاطر هستش که نمی خوان گناه کنن ) که سوال دینی هم زیاد دارن .
همگی منو ببخشین نیت رنجوندن نداشتم فقط حرف دلمو زدم اگه کسی بهش بر خورد همین جا عذرخواهی می کنم .
جناب saeed623 لطف کنید این تاپیک رو حذف نکنید
با سپاس
مهدیا کعبه شد از تاب تو بی تاب بتاب
-
-
۱۳۸۶/۱۰/۱۲, ۲۲:۳۸ #2
گوشم کور شد بابا!!!!!!
چقدر داد می زنی؟!
زشته...ممکنه صدات بره خونه همسایه بغلی...باشه...ببخشید.در ضمن فکر نمی کنم مشکلی ما داشته باشیم...ما تمام سعیمون رو می کنیم که بترکونیم...ما که سعی کردیم همیشه باشیم...حالا نمی دونم واقعا چی شده...البته الان هم وضعیت زیاد ناراحت کننده نیست...روزی تقریبا 60 نفر میان و سر می زنن و پست می دن...
من به نوبه خودم راضیم...در مورد قورت دادن عصا هم ذکر کنم که کار پاسخگویی یه کار تخصصیه و با دلقک بازی تفاوت داره...
البته نباید خیلی خشک و بی روح باشه...
حالا شما خودشو ناراحت نکن!!!!
...
بابا باز چرا جیغ می زنی؟!
نزن!
آبرومون رفت...
من دیگه خسته شدم بس که چشام بارونیه...
-
تشکرها 4
-
۱۳۸۶/۱۰/۱۲, ۲۳:۲۶ #3
- نوشته
- 1,183
- مورد تشکر
- 1,666 پست
- حضور
- نامشخص
- دریافت
- 0
- آپلود
- 0
- گالری
- 0
خیر، شما خسته تر از اونی هستید که من تصور می کنم چون اساسا حرفها رو بد متوجه می شید
من کجای حرفام گفتم دلقک بازی در آرین ؟ ! من فقط گفتم یک کمی صمیمی تر و جوون پسند تر مسائل و مباحث تخصصی رو مطرح کنن اگر هم از کاربرای من جمله حضرتعالی نام بردم بخاطر این بوده که حس کردم خیلی ها جوونن و توی این سایت فعالیت می کنن و دلشون می خواد یه مامن خوبی برای پاسخ به پرسش های دینی باشه ضمن این که دوست دارن دقایق صمیمی و پرباری رو در این سایت داشته باشن ، یادمم نمی آد این چند وقته که عضو شدم دلقک بازی از کسی دیده باشم یا اساسا دلقک بازی مناسب یه همچین کانونی باشه .فرهنگ لغت رو که باز کنید می بینید که واژه صمیمیت و جذابیت با دلقک بودن فرق می کنه بعدشم من هیچ وقت به خودم اجازه نمی دم از کسی بخوام برای من دلقک بشه چه برسه به مدیران سایت و انجمن ها که خیلی هم براشون احترام قائلم ، من فقط ایجاد جو صمیمی و خودمونی تری رو در خواست کردم .
اگر براشون امکان داشته باشه ایجادش می کنن و اگر هم نه توضیح مناسب می دن ، مطمئنم مثل شما تحریف معنایی از صمیمیت و جذابیت نمی کنن .
مهدیا کعبه شد از تاب تو بی تاب بتاب
-
-
۱۳۸۶/۱۰/۱۲, ۲۳:۵۱ #4
- نوشته
- 5,435
- مورد تشکر
- 4,566 پست
- حضور
- نامشخص
- دریافت
- 0
- آپلود
- 0
- گالری
-
27
کاربر محترم!
مشابه این بحث قبلا هم در قالب تاپیک دیگری مطرح شده بود و پیرامون آن بحث و بررسی فراوان شد...در نهایت می تونم به شما به عنوان کوچکترین عضو سایت عرض کنم که شرایط برای همه گونه فعالیتی مهیاست...شادابی و نشاط انجمن تا حد زیادی بستگی به خود کاربران داره و نه مدیران...شما عزیزان باید با مطرح کردن مباحث و موضوعات مد نظر و به روز(هر چند مه تقریبا تمام مباحث روز در انجمن مطرح است) به شادابی این محیط قرآنی کمک کنید...من و تمام همکارانم به نوبه خودمون استقبال می کنیم و پشتیبانی و البته همراهی...شما شروع کنید...من قول می دم که همکاری کنم....
ضمنا مدیریت محترم سایت هیچ پستی رو(مخصوصا از این دسته از پست ها که باعث رونق انجمن می شه ) پاک نخواهند کرد...
باز هم متشکرم.
منتظر
دست به دست من بده
پا به پای من بیا
نگو امروز مال ما
بگو فردا رو میخوام
به لطف الهی فردا از آن ماست....
-
-
۱۳۸۶/۱۰/۱۲, ۲۳:۵۴ #5
حالا چرا می زنی؟!
موهام ریخت بس که بلند اعتراض کردی!
ببخشید...در جیغ شما دخالت کردم...
اما جدا از بی شوخی!
من کلا تعطیلم ولی اینو بدونید نسبت به انجمن های مشابه قرآنی و غیر قرآنی این انجمن بسیار شاداب و سرحال و فعال است.این البته نظره منه...بخشید...من ضریب هوشیم در حد صندلیه!!
من دیگه خسته شدم بس که چشام بارونیه...
-
۱۳۸۶/۱۰/۱۳, ۰۷:۱۷ #6
با سلام خدمت همه دوستان
البته که کانون قران جای دلقک بازی نیست و صد البته قصد سارای عزیز در خواست چنین مساله ای نبود.برای روشن شدن مطلب نیاز به توضیح چند نکته است :
اول اینکه هدف همه مدیران سایت و انجمن ها در این کانون ارتقای سطح پاسخگویی و همچنین طرح مباحث تخصصی قرانی به ز بان ساده است به نحوی که تمام کاربران بتونن پاسخ صحیح و قابل فهمی رو از طریق کانون دریافت کنند . پر واضحه که چنین پاسخهای تخصصی قدری خشک و علمیه و بقول سارا عصا قورت داده البته مستمع صاحب سخن را بر سر ذوق آورد سارا جان .
نکته دوم اینکه تا جایی که بنده اطلاع دارم تمام مدیران این سایت به پیشنهاد ها و انتقادهای تک تک کاربران بها میدن و تا جایی که امکان داره در صدد تامین نظرات اونها برمیان و تمام انتقادات سازنده رو می پذیرند .
نکته سوم اینکه بله ما هم دوست داریم اینجا به یک سایتی تبدیل بشه که هر ساعت شبانه روز دوستان به محض اینکه فرصت کنن دوست داشته باشن وارد سایت بشن تا هم فرصت هاشون رو با دوستانشون در این سایت بگذرونن و هم سوالات و شبهاتی که دائما از هر جایی میشنوند رو پاسخ بگیرند. مسائل و مشکلاتشون رو در نهایت صمیمیت در جمع دوستانشون مطرح کنند و پاسخ و راه حل مناسب قرانی دریافت کنند ، اما این مهم هم نیاز به زمان داره و هم نیاز به دوستان ، کاربران و اعضای دلسوز و مشتاق .
نکته چهارم تعدد سلایق دوستان و کاربرانی است که عضو کانون هستند به انضمام سن و تحصیلات و نحوه استفاده از کانون و نوع کاربری ، خب حتما شما هم دیدید که کاربران این سایت هم خانم هستند هم آقا ، هم نوجوان هم جوان هم میانسال هم با تحصیلات دانشگاهی و هم سطوح پایین تر هم کسانی هستند که بعضا دچار سوالات و شبهات اساسی و اعتقادی شده اند و هم کاربرانی هستند که بسیار معتقدند. برخی مانند سارا جوی جوان پسند پر هیجان و دوستانه و بسیار صمیمی و جذاب را می پسندند و برخی جوی علمی و سنگین را ، بنابراین میبینید که جمع سلایق و براورده نمودن توقعات تمام کاربران ممکن نیست .
اما زمان ، پیشنهاد دوستان ، بکار بردن راه کارهای مختلف در امرپاسخگویی و همراهی نمودن با پاسخگو تا اتمام بحث ، ایجاد جوی صمیمانه از سوی کاربران و شرکت در بحث ها همگی از مواردی است که در ایجاد صمیمیت و جذابیت این کانون قرانی و مقدس موثر خواهد بود .
سارای عزیز قطعا ما هم در ایجاد این جذابیت و صمیمیت نهایت سعی خودمون رو خواهیم کرد .
-
-
۱۳۸۶/۱۰/۱۳, ۰۸:۰۶ #7
- نوشته
- 742
- مورد تشکر
- 1,784 پست
- حضور
- 9 روز 5 ساعت 34 دقیقه
- دریافت
- 21
- آپلود
- 0
- گالری
-
119
روش گفتگو
:غافلگیر:سلام از اين كه ما رو قابل دونستيد و هرچي دلتون مي خواست بارمون كردين :نگران:خوشحالم كه بابا بالاخره يكي هم پيدا شد و حرفامونو خوند و فهميد ما سرد و يخ زده مي نويسيم چشششششششششششششششم
بنده هم با شما هم عقيده ام :Tajoob:
اما به عنوان مدير سايت ازتون بايد دعوت كنم كه خودتون سعي كنين يه جوري بنويسين كه نويستنده ها و قلم بدستان قرآني هم قلقلك بشن و شروع كنن به نوشتن
منم سعي مي كنم يه نمونه قرآني بنويسم كه جذاب باشه تو پست بعدي ببينين:salavat:
-
تشکرها 8
-
۱۳۸۶/۱۰/۱۳, ۰۸:۲۱ #8
- نوشته
- 742
- مورد تشکر
- 1,784 پست
- حضور
- 9 روز 5 ساعت 34 دقیقه
- دریافت
- 21
- آپلود
- 0
- گالری
-
119
شيوه گفتگو
:Sokhan:خدمت كاربراي گلم بگم كه هرچيزي آدابي و مرامي داره
گفتگو هم از اون استثنا نيست
گفتگو به عنوان يك سنت الهى و توصيه اولياى او در قرآن كريم به گونه هاى مختلفى نشان داده شده است :
1 .اول از همه بايد بهترين جذاب ترين و قشنگترين را انتخاب كرد
مثلا اگه قراره از جمله چيزي نگو استفاده كنيم مي تونيم به جاي "بسه ديگه" يا " ساكت شو" يا " سرمونو بردي" يا.... بگوييد: خوب من همه حرفاي شما رو فهميدم حالا اگه اجازه بدهيد من هم يه چيزي بگويم.
پس قرآن برخوردارى از هدايت را ، گوش دادن به گفتگوهاى مختلف و انتخاب نيكوترين آن ها دانسته است . (زمر ، 18)
2 . اگر گفتگوگر درخواست كرد كه همديگه رو قسم بدهيم كه كدوممون به حقيم بدون هيچ ترديدي و تحقيري و پيام خصوصي كشي و تهديدهاي پشت پرده راست و حسيني بگوييم چشم من آماده ام اگه منو قانع كردي من تسليم خواهم شد
ببينيد توي قرآن هم در صورت درخواست مباهله از سوى نصارا ، خداوند ، پيامبر را موظّف كرده است ، بدون هيچ گونه تهديد و ارعابى با آن به مباهله برخيزد ; (آل عمران ، 61) و.. .:salavat::salavat:
-
-
۱۳۸۶/۱۰/۱۳, ۱۲:۲۲ #9
با سلام خدمت همگی
راستش منم با اینکه یه سری جوابا حوصله ی ادمو سر میبره میریزه تو گاز گازو کثیف میکنه موافقم
اما خوب کاربرای خوب و باحال و بحثهای جالبم خیلی داره
اصلا همه اینارو هم ول کن ببین چه مدیر باتواضع و با کلاسی داره که جیغم سرشون میزنیم مهربونونه جوابمونو میده
تورو خدا نگین پاچه خاری میکنما جدی میگم
حتی اگه همه ی چیزای خوب اینجا رو ندید بگیریم واقعا اقا سعیدش به همه ی سایتای دیگه می ارزه
با من موافقین؟
-
۱۳۸۶/۱۰/۱۳, ۲۱:۱۵ #10
اين چند روزه هروقت سر مي زنم سايت رو سوتو كور مي بينم معلومه بين كابران ومديران خبرايي شده ...بعضي ها هم كه حضورشون كم رنگ شده بعضي ها هم جيم شدند...راستي چه خبره.
ان هذاالقرآن يهدي للتي هي اقوم ويبشر المؤمنين ...
-
اطلاعات موضوع
کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
اشتراک گذاری