جهت مشاهده مطالب کارشناسان و کاربران در این موضوع کلیک کنید

موضوع: پای درس استاد / علامه ی طباطبایی / اول قدم سلوک اخلاقی
-
۱۳۸۸/۰۶/۱۴, ۲۳:۳۶ #1
- نوشته
- 637
- مورد تشکر
- 2,146 پست
- حضور
- 11 ساعت 38 دقیقه
- دریافت
- 11
- آپلود
- 0
- گالری
-
41
پای درس استاد / علامه ی طباطبایی / اول قدم سلوک اخلاقی
سلام بر دوستان بزرگوار، امروز به طور اتفاقی با این مطلبی که دوست بزرگوارمون جناب طارق عزیز و اخلاقی در سال گذشته در جواب دوستی داده بودند مواجه شدم. زیبایی مطلب و کاربردی بودن آن من را بر آن داشت تا برای دوستانی که دوست دارند در جهات اخلاقی گامی موثر بردارند این مطلب را به صورت مستقل بیاور. قطعا خیلی از ماها این مطلب رو قبلا هم شنیده بودیم ولی آنان که مایل به شروع هستند بیایند و از قلم زیبای علامه استفاده نمایند و نفس عالم عاملی چون او را برکت دانسته و گام نخستین خود را بردارند.
به امید باز شدن روزنه و دریچه ی توفیق برای همه:
[/center]
لا یستیقن القلب أن الحق باطل ابداو لا یستیقن أن الباطل حق أبدا
قلب هیچ وقت یقین به حق بودن باطل و یا باطل بودنحق نمی نماید امام صادق علیه السلام
*************و السلام علي من اتبع الهدىو درود بر هر آنكه ( بدون تعصب) به دنبال حق است و پذيراى آن سوره طه / آیه 47
-
تشکرها 7
-
۱۳۸۸/۰۸/۳۰, ۱۷:۴۵ #2
سلام
یه مسئله ی دیگه اینه که من تمام گناهان و واجبات را نمی شناسم که در این مورد ازتون راهنمایی میخوام.
هم چنین اینکه پرداخت خمس و زکات و از این چیزا رو هم اصلا نمی دونم که پرداختش چطوره و تا حالا هم پرداخت نکردیم!
البته فطریه و این طور چیز ها رو پرداختیم.اما مثلا ننشستیم حساب کنیم خمس امسالمون انقدره! من چطور می تونم این رو جبران کنم؟ البته خانواده ام به حلال و حروم نماز ونامحرم و حق اناس و... معتقدند اما چون آموزش ندیدند و کسی هم بهشون نگفته فکر می کنن مشکلی نیست و دارن درست عمل می کنند. اگر خانواده ام اونو نپردازند حقی بر گردنم میمونه؟ البته من اگه راهنماییم کنید پرداخت می کنم تا دینش گردن خانواده ام هم نمونه.اگر مثلا من که منبع درآمدی ندارم میشه هر بار که پولی به گدا میدم نیت کنم که اون به حساب خمس و زکات من و خانواده ام باشه؟
(محمدطه)
دلداری خدا رو ببین:
"فلا یحزنک قولهم انانعلم ما یسرون و ما یعلنون"
(یس)
آیا باز هم غمگینی!؟
-
تشکرها 6
-
۱۳۸۸/۰۹/۱۸, ۰۰:۵۶ #3
kasi javabe mano memide?
(محمدطه)
دلداری خدا رو ببین:
"فلا یحزنک قولهم انانعلم ما یسرون و ما یعلنون"
(یس)
آیا باز هم غمگینی!؟
-
۱۳۸۸/۰۹/۱۸, ۰۱:۲۳ #4
- نوشته
- 1,016
- مورد تشکر
- 2,020 پست
- حضور
- 27 دقیقه
- دریافت
- 19
- آپلود
- 28
- گالری
-
42
سلام
با عرض پوزش از مدیران بزرگوار
یه مسئله ی دیگه اینه که من تمام گناهان و واجبات را نمی شناسم که در این مورد ازتون راهنمایی میخوام.
البته محرمات هم در رساله اومده ولی برای اینکه شما عواقب گناهان رو بدونید چندتا کتاب بنده مد نظرم هست:
1- «گناهان کبیره» آیت الله دستغیب
2- «ثواب الاعمال و عقاب الاعمال» و ...
هم چنین اینکه پرداخت خمس و زکات و از این چیزا رو هم اصلا نمی دونم که پرداختش چطوره و تا حالا هم پرداخت نکردیم!
البته شما تا درآمدی نداشته باشید و خیلی شرایط دیگه مسئله خمس پیش نمیاد
اگر مثلا من که منبع درآمدی ندارم میشه هر بار که پولی به گدا میدم نیت کنم که اون به حساب خمس و زکات من و خانواده ام باشه؟
در ضمن شما به هیچ عنوان نمی تونید پولی رو که مثلا به عنوان صدقه میدید به نیت خمس باشه چون موارد خرج خمس مشخصه ور در حیطه اختیارات مرجع تقلید و افرادیست که مرجع تقلید به آنان اجازه خرج خمس را داده است
سربلند باشید که سربلندی از آن مومنان است
آن روزها دروازه شهادت داشتیم و حالا معبری تنگ ، برای شهید شدن هنوز هم فرصت هست ، دل را باید صاف کرد.
حضرت امام خامنه ای
اینجا "فضای مجازی" نیست، فضای بازی گلوله هاست و باز هم وبلاگ حاجی بخشی دارد در سه راهی شهادت آتش می گیرد. دیروز عده ای اجازه دادند "علــی(ع)" در "فضای کوفه" تنها بماند اما ما نمی گذاریم "سید عــــلی" حتی در "فضای سایبر" تنها بماند...
هر عمامه به سری که از رهبر مکرم فاصله بگیرد لعنت خدا برش باد.
آیت الله شهید سید عبدالحسین دستغیب
-
تشکرها 6
اطلاعات موضوع
کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)