جهت مشاهده مطالب کارشناسان و کاربران در این موضوع کلیک کنید







موضوع: علل گرايش كمتر جوانان به ازدواج دايم
-
۱۳۸۸/۰۶/۱۵, ۰۶:۵۹ #1
- تاریخ عضویت
شهريور ۱۳۸۸
- نوشته
- 161
- مورد تشکر
- 186 پست
- حضور
- نامشخص
- دریافت
- 1
- آپلود
- 0
- گالری
- 0
علل گرايش كمتر جوانان به ازدواج دايم
-
تشکرها 3
-
۱۳۸۸/۰۶/۱۵, ۰۷:۳۶ #2
- تاریخ عضویت
شهريور ۱۳۸۷
- نوشته
- 937
- مورد تشکر
- 1,691 پست
- حضور
- 1 ساعت 48 دقیقه
- دریافت
- 2
- آپلود
- 0
- گالری
- 0
-
تشکر
-
۱۳۸۸/۰۶/۱۵, ۱۰:۴۶ #3
- تاریخ عضویت
مرداد ۱۳۸۸
- نوشته
- 1,122
- مورد تشکر
- 3,269 پست
- حضور
- 3 ساعت 23 دقیقه
- دریافت
- 26
- آپلود
- 4
- گالری
- 0
اعوذبالله
********
ماشاالله لا قوة الا بالله
*******
یافارس الحجاز ادرکنی یا ابا الصالح المهدی ادرکنی
-
تشکرها 5
-
۱۳۸۸/۰۶/۱۸, ۱۸:۳۱ #4
چون فقط به فکر شهوت هستند... نه تشکیل خانواده....
عقل خودشونو تسلیم شهوات کردند... و می بینند که یک زن کفایت نمیکند... و او را مقبد می کند
-
تشکرها 2
-
۱۳۸۸/۰۶/۱۸, ۱۸:۵۵ #5
- تاریخ عضویت
آذر ۱۳۸۷
- نوشته
- 1,334
- مورد تشکر
- 3,329 پست
- حضور
- 31 دقیقه
- دریافت
- 0
- آپلود
- 0
- گالری
-
57
ازدواج مقدس ترین کلمه زندگی است و شیرین ترین خاطره هرفرد درعمرش است، ازدواج پیوندی آسمانی در عرصه زندگانی است که سلامت روح و روان وبهورزی زوجین را تضمین می کند.
در فرهنگ اسلامی، ازدواج مایه شکفتن غنچه های عشق در گلستان زندگی وپیوستن زوجهای مکمل در عرصه رشد و بالندگی است چرا که رویاهای شیرین و شگرف جوانی،تنها در پرتو شعاع خورشید زندگی مشترک تعبیر می شود و در سایه گذشت، تفاهم و تلاشمشترک با واقعیتها و حقایق زندگی اجتماعی تطبیق داده می شود.
متأسفانه درسالهای اخیر عوامل مختلفی از جمله فقدان شرایط اشتغال، مساله مسکن، ادامه تحصیل،بالارفتن هزینه های زندگی و تغییر معیارهای انتخاب همسر موجب افزایش سن ازدواج وناتوانی بسیاری از دختران و پسران جوان برای انجام این سنت حسنه شده است. تجملاتیشدن مراسم ازدواج امر اشتباهی است که بر جامعه ما سایه افکنده و بسان مانعی آهنیندر مقابل روی جوانان قرار گرفته است. آیین های توخالی و بی هویت، انتظاراتغیرمعقولانه ، هزینه های سرسام آور و چشم و هم چشمی هایی که همگی آنها جوانان را ازازدواج باز می دارد.
طي چند سال اخير شمار متاهلين جوان در ميان هر دو جنس «دختر و پسر» كاهش يافته كه اين امر نشان دهنده افزايش مجدد سن ازدواج و وقوع بسياري از ازدواجها در سنين بزرگسالي است. براساس آمارهاي ارايه شده ، ميزان «تاهل» پسران روستايي رايج تر از پسران شهري و دختران روستايي كمتر از دختران شهري است. اين در حالي است كه طي سالهاي گذشته، سه سال به سن ازدواج افراد باسواد شهر و دو سال به سن ازدواج افراد روستايي افزوده شده است. از اصليترين دلايلي كه باعث بروز بحران در دهه كنوني در مساله ازدواج شده است، به هم خوردن ضريب جمعيتي ايران در دهه 65 ـ 55 و رشد نامتعارف آن است. نابرابري تعداد پسران آماده ازدواج نسبت به دختران، در دهه كنوني بيسابقه بوده است. براين اساس با توجه به حفظ هنجار اختلاف سني در ازدواج و فرض ثابت ماندن ساير شرايط اگر شمار هر گروه سني دختران را با تعداد پسران گروه بعد مقايسه كنيم، به اين نتيجه خواهيم رسيد كه تعداد قابل توجهي از دختران آماده ازدواج، امكان برقراري چنين پيوندي را با يك مرد جوان نخواهند داشت.
افزايش سن ازدواج تو كشورهاي غربي شايد خيلي مهم به نظر نرسد؛ ولي در كشورما كه داعيه اسلامي بودن دارد و شعارش حاكميت دينه و يكي از شعارهاي بزرگ دينيش ازدواجه ،تاخير در انجام ازدواج يك مسئله قابل تامل و بررسي هست. متاسفانه اين مسئله يعني افزايش سن ازدواج به عنوان يك هنجار مورد پسند وجا افتاده درحال نهادينه شدن است .
به نظرمن اهميت "به موقع ازدواج كردن" كمتر ازاصل ازدواج وهمسر گزيني نيست؛ چه بساكاري از موقع انجامش كه بگذره وبيشترفوايدش رو از دست بده .
پروردگارا به من بیاموز دوست بدارم کسانی را که دوستم ندارند...عشق بورزم به کسانی که عاشقم نیستند...بگریم برای کسانی که هرگز غمم را نخوردند...محبت کنم به کسانی که محبتی در حقم نکردند
-
تشکرها 3
-
۱۳۸۸/۰۶/۱۸, ۱۹:۴۶ #6
- تاریخ عضویت
مرداد ۱۳۸۸
- نوشته
- 1,122
- مورد تشکر
- 3,269 پست
- حضور
- 3 ساعت 23 دقیقه
- دریافت
- 26
- آپلود
- 4
- گالری
- 0
باسلام
طلوع جان موارد خوبی رو اشاره کردید ولی از دست ما چه کاری برمیاد.هر کی مسئول مرتبط وحتی خانوادها ساز خودشونو میزنن.واقعا در این امر دینی بدعتهای بد وناپسندی شده . خدا بخیر کنه
اعوذبالله
********
ماشاالله لا قوة الا بالله
*******
یافارس الحجاز ادرکنی یا ابا الصالح المهدی ادرکنی
-
تشکرها 4
-
۱۳۸۸/۰۶/۳۰, ۱۶:۰۱ #7
[QUOTE=ceramic;181027]رشد بی مهار قیمت ها ، نزول سطح درآمد عمومی مردم ، سنت های نادرست در زمینه ی ازدواج ، سبب شده تا شرایط برای ازدواج دشوار شود .
به همین دلیل سن ازدواج در ایران در حدود سی سالگی قرار گرفته که همین امر ، تبعاتی همچون رشد مفاسد جنسی را در جامعه در پی دارد .[/QU
بانضمام بي برنامگي در سطوح مختلف آشنايي و شناخت طرفين .
بايد اذعان نمود جوانان بسياري هم هستند كه آمادگي اقتصادي براي ازدواج دارند اما در يافتن همسر مناسب با مشكل مواجهند . بنظر مي رسد بايد ارگانهايي رسمي در اين زمينه به چنين جواناني خدمت رساني كنند .
إِذْ تَلَقَّوْنَهُ بِأَلْسِنَتِكُمْ وَتَقُولُونَ بِأَفْوَاهِكُم مَّالَيْسَ لَكُم بِهِ عِلْمٌ وَتَحْسَبُونَهُ هَيِّنًا وَهُوَ عِندَ اللَّهِعَظِيمٌ
وَلَوْلَا إِذْ سَمِعْتُمُوهُ قُلْتُم مَّا يَكُونُ لَنَا أَن نَّتَكَلَّمَ بِهَذَا سُبْحَانَكَ هَذَا بُهْتَانٌ عَظِيمٌ
آنگاه كه آن [بهتان] را از زبان يكديگر مىگرفتيد و با زبانهاى خود چيزىرا كه بدان علم نداشتيد مىگفتيد و مىپنداشتيد كه كارى سهل و ساده است بااينكه آن [امر] نزد خدا بس بزرگ بود
و [گر نه] چرا وقتى آن را شنيديد نگفتيد براى ما سزاوار نيست كه در اين [موضوع] سخن گوييم [خداوندا] تو منزهى اين بهتانى بزرگ است
سوره نور آيات 16 و 17
حضرت زهرا (س) :
کسی که عبادت های خالصانه خود را به سوی خدا فرستد، پروردگار بزرگ برترین مصلحت را به سویش فرو خواهد فرستاد.:salavat(10):رسول اکرم(ص):الحیاءحسن و لکن فی النساءأحسن؛حیا خوب است ولی برای زنان خوب تر است.
-
تشکرها 2
-
۱۳۸۹/۰۲/۲۰, ۲۰:۰۴ #8
- تاریخ عضویت
ارديبهشت ۱۳۸۹
- نوشته
- 74
- مورد تشکر
- 199 پست
- حضور
- 2 روز 2 ساعت 45 دقیقه
- دریافت
- 1
- آپلود
- 0
- گالری
- 0
سلام
اگر خانواده ها توقعات شون را كمتر كنند همه به ازدواج دائم علاقمندتر مي شوند
اي پادشه خوبان داد از غم تنهايي دل بي تو به جان آمد وقت است كه باز آيي
-
تشکرها 2
-
۱۳۸۹/۰۲/۲۰, ۲۰:۱۱ #9
با این وضع بد اقتصادی حاکم در جامعه که نشات گرفته از خودخواهی مسئولین ماست. دیگه چه انتظاری دارید؟ در ضمن خیلی از دخترها هم هستن که واقعا توقع زیادی ندارن؟ مگر داشتن یک شغل ویک خانه برای زندگی توقع زیادیه که یک دختر میتونه داشته باشه؟
اللهم صل علی محمد و آل محمد
بهترین گفته ها را به گوش بشنوید , با اندیشه روشن بر آن بنگرید ,
سپس هر زن و مرد آزادانه راه
خود را بر گزیند.
هنگام سختی ها دعای توسل و حدیث کسا را فراموش نکنید
-
تشکرها 2
-
۱۳۸۹/۰۲/۲۰, ۲۲:۴۴ #10
-
تشکرها 2
اطلاعات موضوع
کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
اشتراک گذاری